μολις επεστρεψα σπιτι και δν εχω κανει κανενα τσιγαρο.....
εχω πολλα νευρα βεβαια αλλα παλευεται..
Printable View
μολις επεστρεψα σπιτι και δν εχω κανει κανενα τσιγαρο.....
εχω πολλα νευρα βεβαια αλλα παλευεται..
Μπράβο ρε σι συνχαριτιρια...χέρομε για εσένα....μπράβο αποφασιστικότητα...
Εγώ έχω τρελαθει πάλι παλεύω με τον εαυτό μου..απτό πρωί τώρα γύρισα σπιτη με το που γύρισα θέλω να πιω καφε..αλλά δεν θα πιω καφέ γιατί:
ΚΑΦΕΣ=ΤΣΙΓΑΡΟ.μαλον θα προσπαθήσω να κοιμηθώ λίγο για να ξεχάστω αλλά αν κοιμηθώ και ξυπνήσω
ΞΥΠΝΗΜΑ=ΤΣΙΓΑΡΟ..
να κάνω σεξ...
Μετά το σεξ θα θελω τσιγάρο+καφέ.. τελοςπαντων δεν γα...τε θα πέσω να κοιμηθώ τουλάχιστον θα παλέψω με τη στερηση
Με εντυπωσιάζεις πραγματικά...
2η ημερα διακοπης καπνισματος....
θελω να κανω τσιγαρο πολυυυυ...
την πρωτη μερα την περασα κομπλε...
αλλα υπαρχει ενα κακο δεν μπορω να κοιμηθω...ενω ειμαι με 3 ωρες υπνος απο χθες.....δεν..
για να δουμε ελπιζω να περασει και η 2η μερα
δεν εχω καπνισει καθολου..
εχω πολλα νευρα και μερικες στιγμες το ζηταω πολυ εντονα...
ελπιζω να μην κανω να περασει και αυτη η μερα......το βραδυ αποφασισα να μην παω για ποτο γτ θα κανω σιγουρα...
εσυ γιωργο πως τα πας?
και εσυ κουνελα εκοψες το γαλατακι?Αχχαχαχα :P
http://www.tilestwra.com/i-diakopi-t...ton-eayto-mas/
Δικό σας να το διαβάσετε παιδιά μου [emoji14]
Εγώ ναι ναι γαλατακι τέλος [emoji23][emoji23] γιαουρτακι όμως έφαγα.. μην το παρακανουμε [emoji23][emoji23]
Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App
Εγώ για να είμαι ειλικρινής τρώω junior που έχει τα σοκολατενια μπιλακια στο καπακι [emoji23][emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] πιο μπεϊμπι δεν πάει...
Δεν το ξέρω το ντανονιτο [emoji14] Αλλά κρεμουλα τρώω που και που [emoji23][emoji23][emoji23]
Όντος [emoji23] μου την είχε προτείνει η διατροφολόγος για απογευματινό! Βανίλια της νουνου... τρώω που και που είναι ωραία!
Εεεεεε μα γιατιιιι? Τόσο γρήγορα? [emoji53]
εμενα αρχιζει και ποναει το αωμα μου και αυτο ειναι που δεν αντεχω το ζηταρι ασταματητα..σπανε τα νευρα μου..γινομε σαν τρελος κανω χαζομαρες..μλκαι μετα δεν αντεζω καο το αναβω...με το πρωτο τσιγαρο ξανα βρισκω τον εαυτο μου...καποια στιγμη ξερω οτι θα το αφησω...
ξερω οτι δεν ειναι πιο δυνατο απο μενα..ξερω οτι ειμαι πιο δυνατος..μαλλον πρεπει να ετοιμαστω πιο καλα ψυχολογικα
και θα το κανω
[emoji102] δεν πειράζει έκανες ένα τώρα θα κρατηθείς! Δες τον xfactor κρατάει! [emoji16]
Ναι και εμένα μια φορά με πέταξε και δεν μου έδειχνε καμία δημοσίευση! Όλα κενα! Αυτό με τα ματακια είναι από τις φατσουλες στο κινητό [emoji102][emoji182][emoji75]
επισης να πω πως εχω φοβερες αυπνιεσ.....εχω κοιμηθει γυρω στις 15 ωρες 3 μερες τωρα και αυτες σπαστες....π.χ 6ωρο συνεχομενο δν εχω κοιμηθει.....
υπαρχει κατι να με βοηθησει για τον υπνο?
Τώρα σώθηκες [emoji23][emoji23] ζητάς πολλά! Εμένα δεν με βολεύει από τον υπολογιστή.. με κάνει και βαριέμαι
Έχει έχει ναι Αλλά δεν έχει κίνηση το site είναι όλο κενο.. [emoji23] Ενώ στο κινητό του έχω αλλάξει χρώμα... Και μπαίνω οπότε θέλω και από όπου θέλω [emoji14] θα πάρω ταμπλετ να βολευτω καλύτερα!
Έχει επιλογή για νυχτερινό φωτισμό... Και είναι όλη η εφαρμογή γκρι σκούρο με λευκά γράμματα... το άσπρο κόκκινο μου την έδινε στα νεύρα [emoji23]
Χαχααχαχαχ Δεν ήπια...! Έφαγα το γιαουρτακι μου το παιδικό [emoji16]
Πρωινό? Καλά ποτε κοιμήθηκες?