Θα ηθελα κι εγω να χορεψω μια χορογραφια και να ειναι ο χορος μας σαν να ερωτευομαστε.
Printable View
Θα ηθελα κι εγω να χορεψω μια χορογραφια και να ειναι ο χορος μας σαν να ερωτευομαστε.
Ωραιο το τυλιγμα με αγγουρακι.
Σώζων Πάλαιστρος Χάρος!
Τι όνομα και αυτό!
Τι βλεπεις Ιωαννα τωρα;
Δε βλεπω τπτ .διαβαζα
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Προτιμάτε να διαβάζετε, παρά να βλέπετε τηλεόραση..
Όπως και να 'χει, εγώ βλέπω το Hell's kitchen του Botrini :p
Supernatoyral, όχι τώρα το βράδυ το βλέπω!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Και στο υπολογιστή είναι όχι τηλεόραση, λεπτομέρειες!
Όσοι βλέπουν τηλεόραση όλη κάποια μέρα εδώ μέσα θα καταλήξουν, εκτός μπάλα καμία ξένη ταινία με μισαωρες διαφημίσεις!
Eγω βλέπω Βουλή (μεγάλοι ζωγράφοι, ποιητές της συμφοράς κτλ ) το καλύτερο είναι οι συνεδριάσεις των επιτροπών!
Τίποτα, είναι κλειστή...
Αρχισε στο ΣΚΑΙ ωραιο ελαφρυ θριλερακι. Νυσταζω δε θα καταφερω να το δω, αλλα οποιο νυχτοπουλι θελει...
Ένοχο μυστικό πρέπει να είναι το θρίλερ, είναι καλό το έχω δει!
Το εβαλα. ......
Ηταν λιγο μπρρρ στο τελος
Του φαγε τη γκομενα ο Φασμπεντερ.
Παραπανω αλλα δε θελω να πω ποσα.
Και για ν' απαντήσω στο θέμα εγώ βλέπω μόνο τη σειρά "Το τατουάζ", κατά τα άλλα προτιμώ να νοικιάζω ταινίες για να διαλέγω ότι θέλω την συγκεκριμένη στιγμή και γιατί μου τη δίνουν οι διαφημίσεις...
Για όσους θέλουν να δουν να νοικιάσουν ταινίες τρόμου, να δουν το κάλεσμα!
Ολα σκουπιδια , μονο η νεα εκπμπη του Κανακη , ' το βινυλιο ' εχει νδιαφερουσες συνεντεξεις /ομιλιες απο Αμερικανους / Αγλλους , ( το ραδιο αρβυλα εχει γινει σκουπιδι κι αυτο ) σηριαλ ολα σκουπιδια , ειδησεις σκουπιδια , reality games σκουπιδια , ευτυχως εχω συνδρομητικη και βλεπω κατι της προκοπης .....πολυ σκουπιδι εχει γινει η Ελλ. TV ........................
ολο παλιες ταινιες που εχω μαγνητοσκοπησει βλεπω , ξανα και ξανα ........... οι ταινιες απο το 2005 και μετα περιπου ειναι σκουπιδια .....
Παίζει αυτή την στιγμή μια συναυλία του Τζιμάρα Χέντριξ στην ΕΡΤ3 και νομίζω είναι από την συναυλία που έκανε έρωτα στην κιθάρα του και της έδωσε φωτιά!!https://www.youtube.com/watch?v=_-7toYWFEyk
Dr.Foster..στο κοσμοτε τιβι έδειχνε την σειρά...απλά αριστουργηματικά γυρισμένη..σασπενς κ πάλι σασπενς...
Να το τρέιλερ
https://youtu.be/A2sXv39XUws
Εστάλη από TA-1020 στο E-Psychology.gr Mobile App
Να γράφουμε και όσοι δεν έχουμε τηλεόραση; :p
χαχαχαχαχα , καλο ......... θα προτιμουσα να ειχα τηλεοραση , συνδρομητικη βεβαια , παρα η/υ , αν μουδιναν αυτη την επιολογη , πολλες σαχλαμαρες γραφει το ιντερνετ , ανακριβειες , και βλακειες ......για να μην πω για social media που ειναι η παρακμη του ανθρωπινου γενους .......
τα αρχεια μου τα κραταω στο μυαλο μου η σενα ντοσιέ ( filofax για τους γνωριζοντες ) απο το 1999 , προτιμω χαρτι και μολυβι , και παντα πιστευα αοτι το καλυτερο εργαλειο ειναι το ανθρωπινο μυαλο , και οχι ο η/υ ........
συνηθως βλεπω το ραδιο αρβυλα αφου συμφωνω :cool::cool::cool::cool: στα περισσοτερα που διχνει
Τι ξιγκια είναι αυτά στο σαρβαιβορ; Όλη μέρα τρώνε;
Βλέπω επαγγελματίες γκεημερ
το ντιλ μ αρεσει που συνδιαζει τη λογικη και το ρισκο με αποτελεσμα τη πτωση η τη κορυφη ειδικα αυτο με κανει να πιστευω ποιος μπορει να το εμπευστηκε ολο αυτο :)
Δεν αντεχω σαρβαιβορ , power of love , κατι με ταλεντα , νοτα μια , κανενα Ελλ. σηριαλ , δεν βλεπω ειδησεις , τις διαβαζω στο νετ , ευτυχως εχω OTE TV .....
χρονια εχω να δω τηλεοραση..σκουπιδια εχει...