Lmao!!!...Ετσι όπως το διάβασα νόμισα ότι είμαι καμμιά ξαδέρφη της ΓιοκοΌνο λολ!
Αγόρι είμαι...''ο'' όχι ''η''...
Και ενημέρωσέ μας για το αν θα έχεις θετική έκβαση με το ''κόλπο''.
Πιάνει μόνο για αλκοόλ ή και για γαμιέταιηπλάσηολ?
Printable View
Κοίτα, εγώ επιβεβαίωσα από την πλευρά μου πως αυτό που είπε ο Γιοκο Τσοκο είναι αλήθεια. Απλά μετά άνοιξε η συζήτηση. Δεν σου είπα να ξεκινήσεις να ψάχνεις κάποιον από αύριο ντε και καλά. Αλλά επειδή αυτά συμβαίνουν όχι βάση προγράμματος, αν σου συμβεί τότε θα βοηθηθείς. Το άτομο για το οποίο μιλάω είχε πιάσει πάτο. Νοσοκομεία, κάθε μέρα πιωμένο, να κοιμάται σε παγκάκια κτλ Και μετά από αυτό είναι άλλος άνθρωπος. Βοηθάει πάρα πολύ. Και αυτή που είσαι, είσαι τώρα. Μπορείς να γίνεις αυτή που πραγματικά είσαι, αύριο. Καλή τύχη και μην τα παρατάς.
Ειχα κι εγω παρομοιο προβλημα , βεβαια δεν αφησα τον εαυτο μου να οπαει παρακατω απο το κρασι , αλλα επινα 400 λιτρα / χρονο , για 5 χρονια , κραταγα ημερολογιο ......αυτο που με βοηθησε αποτελεσματικα ειναι το χαπι selincro , δεν θελει συνταγη , και για δυο μερες δεν αφηνει το ποτο να σε ' πιασει ' ( καταλαμβανει τον νευρουποδοχεα που ειναι υπευθυνος για το ποτο ) οποτε δεν βρισκεις και τον λογο να πινεις , υπο τον ορον οτι το παιρνεις βεβαια , και δεν κανεις ζαβολιες ......καλυτερα να στο γραψει ο ΕΟΠΥΥ , διοτι κανει 28 ευρω το κουτακι με 7 tabs μεσα ......εμενα μου τογραφε ο ΕΟΠΥΥ .....
Ξέρεις τι δεν αντέχω; Εντάξει να το κόψω. Επειδή πλέον ξεφεύγω και το ξέρω (Όχι ότι νηφάλια ήμουν καλύτερη από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Λέμε τωρα). Τι θα με ανεβάζει; Εσύ το σιχάθηκες προφανώς και το εκοψες; προσωπικά δεν πίνω κρασιά και μπύρες ποτέ μα ποτέ γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα. Αν πιω κρασί, θα καταλήξω να πιω ένα βαρέλι πχ; Δεν ξέρω. Οι μπύρες το μονο που κανουν ειναι να με εκνευρίζουν. Ενώ τα άλλα. Ούζα, μπακάρντι, ουίσκι, βότκες κλπ, τσουζουν και έτσι... Αγοράζω ένα ούζο και νιώθω τέλεια αμέσως. Ακόμη και την στεναχώρια την νιώθεις πιο ωραία μαζι με το ποτό. Πώς την πάλεψες μετά το κόψιμο του ποτού; Γιατί εγώ κατεληξα εδώ, όμως δεν ήμουν έτσι κάποτε. Αν γίνω όπως κάποτε τι νόημα έχει; Ενώ τώρα πίνω τις ποτάρες μου και δεν καταλαβαίνω τίποτα. Ας έχασα 2 δουλειές και εκατό γκόμενους εξ αιτίας του ποτού, όμως θα πιω πάλι, και όλα θα είναι υπέροχα. Άρα το σιχαθηκες και το εκοψες;
μα, αν δεν "θελεις" να το κοψεις, επειδη περνας τοσο καλα με το ποτο, αν δεν σε νιαζει ουτε το οτι χανεις και τις δουλειες σου και τις πιθανες(;) σχεσεις σου γι αυτο, κανεις δεν προκειται να το κοψει για σενα.
το ξερω οτι σου λεω το αυτονοητο, αλλα αυτο ειναι.
πρωτα πρεπει να το θελησεις εσυ και δεν φαινεται να το θελεις.
το τι δεν μπορεις να αντιμετωπισεις χωρις το ποτο και τι τροποι υπαρχουν να το αντιμετωπισεις, ειναι μια αλλη ιστορια , που δεν φαινεται να σε απασχολει προς το παρον. ισως δενε χεις φτασει ακομα στον προσωπικο σου "πατο" ωστε να το παρεις αποφαση .
Κατρχην Remedy. Να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που έχεις ασχοληθεί από την αρχή με το θέμα μου. Και σε ευχαριστώ και για την κατανόηση που δείχνεις. Πάντα θεωρούσα στη ζωή μου τους αλκοολικούς πολύ σιχαμενους και ακόμη το θεωρώ και ας βρίσκομαι από αυτή την πλευρά. Και γενικα ευχαριστω ολους που δειχνεται κατανοηση σε αυτο το θεμα.
Θέλω να το κόψω αλλά δεν ξέρω με τι τρόπο γιατί τώρα που έμαθα τι μου κάνει αυτό το πράγμα πάντα θα το χρησιμοποιώ σαν φάρμακο. Δεν μπορώ πλέον να μείνω μόνη με τις σκέψεις μου δεν το αντέχω. Και τι δεν φαίνεται να το θέλω λες ρε συ; Σου λέω ότι πήγα στο Δαφνί οικιοθελώς και ζήτησα να με κλείσουν μέσα! Αν δεν είναι αυτό θέληση δηλαδή τι να πω. Εδώ άλλους τους μπουζουριάζουν και δεν θέλουν να μπούνε. Εγώ πήγα μόνη μου και με έδιωξαν κιόλας. Εντάξει. Τώρα που έχω απλετο χρόνο θα περάσω από τους Α.Α. Αντε να δω. Μήπως αυτοί έχουν τον τρόπο να μου τα θεραπεύσουν όλα μαζί εκεί πέρα.
VODKA !Καλητερα που δε σε δεχτηκαν στο Δαφνι, πιστεψεμε!! αν λες για τα επυγωντα δλδη, επειδη εκαμα το λαθος να παω εγω, οπου μεδεχτηκαν αλλα δεν αντεξα παρα μονο μια μερα! Ειναι καιρος που πηγα αλλα οι εμπειριες μου δεν φευγουν! διοτις απλα δεν θα θεραπευοσον, εκει -αν λεμε παντα το ιδιο δλδλ - σε βαζουν σε καποιο θαλαμο και σχεδον ολοι περνουν τα ιδια φαρμακα ειτε ειναι σχιζοφρενεις, ειτε ειναι διπολικη ειτε εχουν παρανοια η οτι αλλο τους δινουν βενζο για να ειναι ηρεμοι και απλα μενουν εκει.Ελπιζω να υπαρχουν αλλα σημια αλλοι θαλαμοι οπου να ενδιαφεροντε πιο συγκεκριμενα!
REMEDY, Συμφωνω απολυτα, πρωτα θα πρεπει να το θελει καποιος να κοψει, να το θελει παρα πολυ και μετα να προσπαθησει διοτις το αντιθετο και δεν θα βρει γιατρια, και θα εχει τυψεις λογο της αποτυχειας με αποτελλεσμα την μερα οπου θα θελει πραγμτικα να το κοψει να υπαρχουν οι εμπειριες της αποτυχιας στο μυαλο του.
VODKA ! το αν πινεις αλκοολ με τοσο παθος επειδη ισως εχεις καποια ψυχικη ασθενεια , π.χ. καταθλιψη η κατι αλλο. ειναι σχετικο διοτις μπορει και να εχεις καποια ψυχικη ασθενεια οπου προεκυψε επειδη πινεις πολυ αλκοολ, αυτο λοιπον η συνοσυροτητα δλδη μοναχα οταν μινεις καθαρη απο το αλκολ θα μπορεσει να ερθει στην επιφανια , μονον τωτες θα μπορει καποιος ψυχοθεραπευτης να το βρει και να το εξετασει και τελος να σου δωσει την θεραπεια οπου αρμοζει! οσο εχεις εξαρτηση δυστυχως το "κρυβει" αυτο το προβλημα και δεν μπορει να γιατρευτει!
Προσωπικα τοσα χρονια επασχα απο βαριας μορφης καταθλιψη αλλα λογο των ουσιων δεν μπορουσε να φανει ξεκαθαρα! απο τωτες που εκοψα κι εμφανηστηκε ξεκαθαρα το προβλημα, οπου το διεγνωσαν οι θεραπευτες μου απο τωτες λοιπον ειδα ασπρη μερα στην ψυχη μου! σου συνηστω το ιδιο, καντω κι μετα ξανα πιες! αρκει να μπορεις να μαθεις αν υπαρχει καποιος λογος ψυχογενεις οπου σε ριχνει στην εξαρτηση του αλκοολ!! ειναι πολυ σημαντικο να μαθεις την αιτεια οπου εχεις εξαρτηση !!
ευχομαι απο καρδιας σε εσενα, αλλα κι σε οποιον συνανθρωπο μας εχει προβλημα με εξαρτησιωγωνες ουσιες να μπορεσει να βρει την αιτεια αυτων!! το ευχομαι απο καρδιας!!
Αρχικα καλησπερα. Σχολιάζοντας το αρχικό σου ποστ νομίζω ότι δεν πρέπει να μιλάς έτσι για τον εαυτό σου. Δεν έκανες κάποιο εγκλημα. Ολοι άνθρωποι πιάνουν πάτο με διαφορετικό τρόπο στην ζωή τους. Κλισε το ξερω, αλλά αποτελεσματικό όταν εφαρμοστεί, το θέμα είναι ότι πρέπει να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου ακόμα και στον πάτο, για να μπορείς να τον φροντισεις. Δεν πρεπει να σιχαίνεσαι τους αλκοολικούς όπως λες. Ούτε εσένα. Και δεν νομίζω ότι χρειάζεται σε μια τέτοια περίπτωση κάτι σαν το Δαφνί. Ένας ψυχολόγος χρειάζεται που θα σε βοηθήσει και ενδεχομένως να σου συστησει και ομάδες που βοηθούν πολυ. Τώρα, πραγματικά καταλαβαίνω αυτό που λες ότι δεν θα έχεις κάτι να σε ανεβάζει. Αλήθεια. Και δεν μπορώ να σου πω συγκεκριμενα πώς βρίσκει καποιος κάτι άλλο. Ούτε ότι θα σου έρθει θα το σκεφτείς και θα πετύχει μέσα σε μια στιγμή. Αλλά συμβαίνει. Οργανικά. Όταν έχεις στο μυαλό σου να κάνεις καλά πράγματα για εσένα. Ελπίζω να βοήθησα.
Παιδιά την καλησπέρα μου! Μετά από 5 χρόνια, έκανα νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο για ένα μήνα και ύστερα πήγα σε ξενώνα για να ζήσω μακριά από την οικογένεια μου και από την ντροπή.
Είμαι πολύ καλά πλέον με φαρμακευτική αγωγή και πρόγραμμα αλκοολικών που έχω ενταχθεί.... Αν θέλει κάποιος να βοηθηθεί το πρόγραμμα λέγεται
Συμβουλευτικός Σταθμός Τροίας 19 Τηλ. 2103304177-8.
Υπάρχει εξωτερικό και εσωτερικό πρόγραμμα, πρωινό ή απογευματινό με την συνδρομή ψυχοθεραπευτή και ψυχιάτρου και πραγματικά από την εμπειρία μου βοηθούν πάρα πολύ, αρκεί να το θέλετε!
φιλαρακι οταν δουμε οτι εχουμε κανει λαθος βρισκουμε εναν τροπο να το φτιαξουμε κι ξανα απ την αρχη να ξεκιναμε νεα αρχη. με νεες εμπειριες και προχοραμε με γνώμονα το καλυτερο για εμας κι τους αλλους ανθρωπους .
Δεν κρατάω τις υποσχέσεις μου για την αποχή, ώστε τις προάλλες ήπια 3 μπύρες και 2 ούζα.
Το αποτέλεσμα. Κατέληξα σ΄ένα φτηνό ξενοδοχείο στην Ομόνοια με κάποιον που τον ξέρω 5 χρόνια άλλα αυτός δεν μπόρεσε τελικά να λειτουργήσει κι εγώ έκλαιγα 4 μέρες , συν πως όταν γυριζα από αυτόν βρέθηκε στον δρόμο μου ένας γέρος -όταν λέω γέρος εννοω 57 ετών- που με έπιασε και με φάσωσε ....όλα γρήγορα χωρίς αναστολές από μέρος μου, χωρίς να το καταλάβω... Ένιωθα σαν βιασμενη μετά,
Ευτυχώς δεν έγινε τίποτα παραπάνω με αυτόν τον βρομογερο που βρέθηκε στο δρόμο μου ....
Κοίταξε, το ίδιο έχω ''πάθει'' και εγώ υπό την επήρεια αλκοόλ, έχω ''φασωθεί'' με γυναίκες αρκετά μεγαλύτερες που όταν τις ξανάβλεπα νηφάλιος σκεφτόμουν τι πήγα και έκανα. Αλλά δεν φταίνε εκείνες για να τις βρίσω -έστω ανώνυμα και διαδικτυακά- βρομόγριες. Εγώ έφταιγα, αν οπωσδήποτε πρέπει να φταίει κάποιος για κάτι που, έστω εκείνη την στιγμή και υπό την επήρεια του αλκοόλ, ΕΝΙΩΘΑ να κάνω (οπότε πρέπει να εξηγήσω γιατί υπήρξε αυτή η επιθυμία μου, αν κάτι θα έπρεπε να κρατήσω από όλο αυτό). Παρεμπιπτώντος ήπια και εγώ εχθές, μετά από 1.5+ μήνα, μισό μπουκάλι αλκοόλ. Και μπορεί να ξαναπιώ μια δυο φορές εντός των γιορτών. Δεν αμιέται
Τι λες που φταις εσύ βρε salvador αυτές φταίνε που εκμεταλλεύτηκαν την μέθη σου. Όπως κι εμένα ο γέρος που δεν ξέρω πώς εμφανίστηκε και τι έγινε εκείνο το βράδυ.... Κι αν δεν ήμουν εγώ, ίσως ήταν ένα μικρότερο κοριτσάκι.... Ο σιχαμένος... Κι εγώ νιώθω ακόμη χειρότερα που μεθάω.
εμείς φταίμε βοντκούλα, είμαστε ένοχοι.- (με προστάζει και το ocd μου)
απ οτι καταλαβα απο τις περιγραφες σου, ο τυπος δεν σε βιασε, αλλα ησουν πολυ μεθυσμενη, ενω ξεμεθυστη δεν θα τον επελεγες με τπτ για παρτενερ..
το ερωτημα μου ειναι , οτι ησουν σχεδον ημιλιποθυμη απο το αλκοολ, δεν αντιδρουσες σε τπτ και ενεργουσε πανω σου, χωρις να συμμετεχεις, ή συμμετειχες κανονικα, αλλα το εκανες λογω της επιδρασης του αλκοολ, ενω ξεμεθυστη δεν θα το εκανες;;
αφου δεν ξερεις τι εγινε εκεινο το βραδυ ντροπη σου να τον κατηγορεις που δεν ξερουμε και αν ηταν και εκεινος μεθυσμενος μιας και που δεν ξερεις πως εμφανιστηκε και τι εγινε εκεινο το βραδυ δικα σου λογια ειναι αυτα.
και ποιος σου ειπε οτι εαν δεν ησουν εσυ η 33χρονη θα ηταν ενα μικρο κοριτσακι; για γραψε μας πως το ξερεις αυτο
οποτε θελεις μπορεις να ανεβεις και εσυ στο Πανθεων οσων δεν θυμουνταν τι εκαναν αλλα κατηγορουν τους αλλους για βιασμο γιατι οπως ειπαν νομιζω οτι με βιασαν, βεβαια τωρα μαζευουν λεφτα για να πληρωσουν τα δικαστικα εξοδα γιατι ετσι και γινει καμμια στραβη...
ξερεις κατι; δεν εισαι βιασμενη κακογαμ@μεν@ εισαι.
αυτο ακριβως.
κατα τα αλλα Χριστος Ανεστη!!
απο την στιγμη που φαινομενικα το εκανες με την θεληση σου και δεν ηταν ουτε βιασμος, ουτε σε πιεσε, ουτε ειχες χασει τις αισθησεις σου, δεν καταλαβαινω γιατι τον βριζεις. πολλοι υπο την επηρρεια αλκοολ κανουν σεξ, χωρις να το μετανιωνουν μετα. δεν θα μυρισει τα νυχια του ο αλλος οτι στην πραγματικοτητα δεν θα τον ηθελες... εξαλλου, μπορει να ειχε πιει κι αυτος και να μην σε ηθελε ουτε αυτος, ξεμεθυστος.
επισης, εισαι πολυ πανω απο την ηλικια καποιου "κοριτσιου" στα 33 σου. δεν σημαινει οτι ο τυπος ειναι παιδοφιλος και αθ εκανε κατι με κοριτσακι, επειδη σε περναει 20 χρονια...
αν εχεις παρατηρησει οτι πιωμενη κανεις πραγματα που δεν εγκρινεις, η λυση ειναι να μην πινεις, οχι να θελεις να σε προφυλαξουν οι γυρω σου απο τις αποφασεις σου...
Δεν κάναμε σεξ ευτυχώς. Απλά απορώ πως βρέθηκε στον δρόμο μου.... Και δεν καταλαβαίνω γιατί τον υποστηρίζετε από την στιγμή που περιγράφω πως με παρέσυρε μεθυσμένη ένας άντρας στην ηλικία του πατέρα μου... Το γράφω εδώ για να δείξω πως μια μεθυσμένη γυναίκα μπορεί να καταλήξει σε άσχημα μονοπάτια , όπως έχω γράψει και αρχικά στο ποστ μου....
αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι δεν ΤΟΝ υποστηριζω.
υποστηριζω οτι εισαι αρκετα μεγαλη ωστε να πραττεις κατα βουληση, χωρις να χρειαζεσαι παιδονομο.
κι αν το αλκοολ σου στερει την βουληση, τοτε εσυ εχεις την ευθυνη γι αυτο....
το "στην ηλικια του πατερα σου", δεν μου λεει κατι, γιατι γνωριζω αρκετες γυναικες που εχουν σχεσεις με ελευθερη βουληση με ανδρες 10 και 20 χρονια μεγαλυτερους τους, οποτε, θα μπορουσες κι εσυ... περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα..
εσυ χρησιμοποιεις το θεμα της μεγαλης διαφορας ηλικιας, σαν επιχειρημα για το οτι δεν θα επρεπε να σε πλησιασει και τον στολιζεις με χαρακτηρισμους, παρουσιαζοντας τον σχεδον σαν παιδοφιλο..
κι ομως ειναι λαθος.
αν ησουν εμφανως ντιρλα, αυτο ναι, θα ηταν ενα επιχειρημα για να μην σε πλησιασει, οχι η ηλικια σου, ομως...
μια χαρα ωριμη γυναικα εισαι. δεν εισαι κοριτσακι.
μπορει να μην φαινοσουν μεθυσμενη, ή μπορει να ηταν κι εκεινος μεθυσμενος και να του φανηκες ανταξια του..
Κανείς ποτέ δεν δικάστηκε λόγω βλακίας. Αν εγώ αφήσω το σπίτι μου ανοιχτό και με κλέψουν, δεν θα δικαστώ εγώ για την βλακία μου ούτε ο κλέφτης θα αθωωθεί. Παρομοίως, αν εγώ είμαι μεθυσμένη ντίρλα και πίστεψε με φαίνεται η μέθη, δεν θα φταίω εγώ που κάποιος το εκμεταλλεύτηκε. Και βέβαια θα κολλήσω στην ηλικία του γιατί εγώ προσωπικά δεν πάω με 20 χρόνια μεγαλύτερους. Άλλες μπορεί να πηγαίνουν, δεκτό. Τέσπα...
Η παρορμητική και ασυνείδητη συμπεριφορά καταπολεμάται κυρίως με αντιψυχωσικά...Τι αγωγή παίρνεις Αρλεκίνα?
νομιζω, οτι μετατοπιζεις με διαφορους τροπους την ουσια του προβληματος.
μια μιλωντας για διαφορα ηλικιας, μια μιλωντας για βλακεια.
δεν ειναι θεμα βλακειας. αλλες ελλειψεις υπαρχουν οταν γινεται καταχρηση αλκοολ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΛΚΟΟΛ". ουτε βλακας εισαι, ουτε κοριτσακι.
οσο για τον τυπο, σαφως το θεμα δεν ηταν οτι εχετε μεγαλη διαφορα ηλικιας, ειτε πας με μεγαλυτερους, ειτε οχι. δεν θα μυρισει κανεις τα νυχια του, αν πας. το θεμα δεν ειναι εκει.
ΕΑΝ δεν ηταν πιωμενος, ενω εσυ εμφανως μεθυσμενη, τοτε ναι, εκμεταλλευτηκε την ευαλωτη κατασταση σου.
εαν ομως ηταν και αυτος μεθυσμενος, τοτε, σαρες δε σαρες, εισασταν στην ιδια ακριβως κατασταση... κανεις δεν εκμεταλλευτηκε κανεναν. εκανες κατι λογω της καταστασης σου και ισως κι εκεινος το ιδιο, ουτε γιατι γουσταρες, ουτε γιατι σε βιασαν.
ναι, και το υποστηριζω.
μονο που η κοπελα στην οποια το εγραψα, βιαστηκε και κακοποιηθηκε, χωρις να το θελει την ωρα που το εκανε. οχι εκ των υστερων...
ωστοσο εχετε κατι κοινο.
παρολο που δεν φταιει ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ σαν θυμα κακοποιησης για την κακοποιηση της, αν ηταν πιο επιφυλακτικη σε αγνωστους, μπορει να μην συνεβαινε.
οπως εσυ, παρολο που ουσα μεθυσμενη δεν αντεδρασες οπως τωρα θα θελες να ειχες αντιδρασει, αν δεν μεθουσες, δεν θα συνεβαινε..
Ναι Remedy, βλέπω πως γενικά συμφωνούμε, τουλάχιστον εγώ μαζί σου. Ειδικά με το τεράστιο bold. Βλέπεις ότι το θέμα το έχω βάλει στην ενότητα ''αλκοολισμός'', δεν το έβαλα ''στα προβλήματα του φόρουμ''.
Το περιστατικό προσπαθώ να το ξεχάσω κι αυτό μου πρότεινε η ψυχίατρος αφού δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Πάντως για την ιστορία και μικρότερος να ήταν, πάλι θα τον χαρακτήριζα είτε ως αλήτη είτε ως κωλοπαιδαρά κλπ. Απλά το ότι ήταν μεγάλος με κάνει να τον χαρακτηρίζω έτσι. Αυτά.
Παίρνεις δυο αντιψυχωσικά,έναν σταθεροποιητή,ένα ηρεμιστικό και ενα αντικαταθλιπτικό...Θα έπρεπε να είσαι καλυμμένη,αλλά φαίνεται ότι χάνεις τελείως τον έλεγχο με το ποτό...Μόνη λύση να ασκείς έλεγχο όσο είσαι νηφάλια, γιατι μετά χάνεις την μπάλα...
Προσωπικά θα ήθελα να είμαι λίγο παρορμητικός και να παραδίδομαι στις καταστάσεις,αλλά ακόμα και όταν πίνω διατηρώ την εγκράτειά μου,παραμένω αυστηρός απέναντι στον εαυτό μου.
δυο αντιψυχωσικά, ένας σταθεροποιητής διαθεσης, ένα ηρεμιστικό και ενα αντικαταθλιπτικό? Τετοιο κοκτειλ φαρμακων απαγορευει δια ροπαλου την ληψη αλκοολ. Ουτε μια γουλια δεν επιτρεπεται. Ο συνδυασμος αυτων των φαρμακων με αλκοολ μπορει να ειναι θανατηφορος, δεν ειναι αστειο. Επισης πολλοι απο εμας, καποια στιγμη στη ζωη μας τα εχουμε κανει σκατα... Το θεμα ειναι αν και πως προσπαθουμε να διορθωσουμε την κατασταση.
Αυτό μου το έχει πει και η ψυχίατρος μου. ¨Εχει προσθέσει πως αν πίνω ενώ παίρνω φάρμακα είναι σαν η αγωγή της να πηγαίνει στα σκουπίδια. Δεν τα πίνω όμως όλα μαζί. Είμαι λίγο άτακτη. Δεν παίζω τζόγο, παίζω πιώμα αλλά όπως έχω πει είμαι σε πρόγραμμα απεξάρτησης, οπότε τελείωσαν οι παλιές τραμπάλες. Αν είναι θανατηφόρος δεν με αφορά... Νομίζεις πως δεν θα ήθελα να πεθάνω χαχα