Quote:
Originally posted by maria...
παιδια ρψτησα πως ειναι οι ψευδεσθησεις εντελως αθωα και οχι απο απλη περιεργια αλλα επειδη νομιζω επιασα 2 φορες των εαυτο μου να εχω κατι σαν παρεσθησεις τις προαλες.Δεν ειμαι κακος ανθρωπος να ρωταω απλα για να γελασω η να κρητηκαρω καποιον.Το ιδιο μαζι σας και γω υποφερω και παλευω να εχω μια κανονικια ζωη οπως πρωτα.Βινς το βασικο συμπτωμα που νιω8ω οταν με πιασει κρηση πανικου ειναι οτι θα πεθανω και εχω και το προαισθημα εδω και 5 μηνες οτι δεν θα ζησω πολυ ακομα κιας ξερω οτι ολα αυτα ειναι απο αυτο π πασχω δλδ διαταραχη πανικου.Δεν εχω αγοραφοβια κπ πυστευω οτι θα πεθανω και δεν θελω ενοειτε.Λατρευω την ζωη αλλα ξερω πως ειναι να φοβασαι για την ζωη σου.
Οί ψευδαισθήσεις είναι τα απόλυτα πιστεύω του ατόμου που πάσχει απο αυτές. Μπορεί δηλαδή να πιστεύω εγώ οτι είμαι ο αντίχριστος και οτιδήποτε να συμβαίνει γύρω μου να επιβεβαιώνει το πιστεύω του οτι είμαι αντίχριστος. Παρομοίως, μπορεί να πιστεύω οτι θα πεθάνω και οτιδήποτε να βλέπω, να ακούω και να αισθάνομαι να ενισχύει την πίστη μου αυτή. Θα μπορούσα να πώ πως μια ψευδαίσθηση κατευθύνει τα ψυχικά ερεθίσματα και οδηγεί πάντα στο ίδιο συμπέρασμα.