Αστα να πανε ετσι και εγω ακριβως απλα το υποφερω καθημερινα.ωρες ωρες απελπιζομαι και δεν πιστευω οτι ποτε θα γινω οπως ημουν πριν 2 χρονια δλδ να ειμαι καλα..
Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Αστα να πανε ετσι και εγω ακριβως απλα το υποφερω καθημερινα.ωρες ωρες απελπιζομαι και δεν πιστευω οτι ποτε θα γινω οπως ημουν πριν 2 χρονια δλδ να ειμαι καλα..
Ειχα στα 15 θυμαμαι αλλα μονο κρισεις πανικου απο τν ξαφνικο θανατο του μπαμπα μου.κ μου ξαναβγηκαν παλι στα 27 και εχει 2 χρονια κοντα 3 που ταλαιπορουμε..εσυ ποσο καιρο?
Όλον τον καιρό...
Θυμάμαι από το δημοτικό με έπιαναν κρίσεις πανικού και αποπραγματοποίησης εντελώς απρόκλητα...Αλλά περνούσαν και συνερχόμουν.
Μετά στα 22 υποτροπίασε για μερικούς μήνες, αλλά ήταν τόσο δυνατή η επενέργεια που δεν κατάφερα να την ξεπεράσω τελείως,όπως τις προηγούμενες φορές.
Πλέον μου έχει κατσικωθεί για τα καλά εδώ και 5 χρόνια και φοβάμαι πως θα την πάρω τη σκύλα στον τάφο.
Δεν θέλω να είμαι τόσο απαισιόδοξος,αλλά δεν είμαι ούτε και χαζός για να πιστέψω πως θα φύγει με θετικές ενέργειες και ευχολόγια.
Αρα εισαι 27? Εισαι πιστευω πολυ μικρος για να σκεφτεσαι ετσι πρεπει να εισαι αισιοδοξος εστω και αν μν αληθευει..
Και εγω το παλευω συνεχομενα εγω συνεχεια νοιωθω χαλια δεν ειχα περιοδους υφεσης και εγω κοντευω 30..το αμπιλιφαι ειπες το δοκιμασες?
To abilify όχι...Από αντιψυχωσικά δοκίμασα το seroquel και την perphenazine που εμπεριέχεται στο Μινιτράν που παίρνω τώρα.
Όλα τα φάρμακα λειτουργούν κάπως χονδροειδώς,με κύρια επίδραση την καταστολή των νευρικών λειτουργιών...
Είναι και τύχη το ποιό θα δουλέψει για σένα...Αλλά δεν είμαι και τόσο τυχερός.
Και εγω ετσι δεν με εχει πιασει τιποτα..δουλευεις ?εγω δν μπορω ετσι πως ειμαι
Ούτε έτσι παλεύεται ούτε αλλοιώς.
Και τι να κανω αλλο ?ωραια πες το κοβω το αμπιλιφαι. που αυτο βλεπω να κανω. γτ δν βοηθαει..τ να κανω δηλαδη να περιμενω να πεθανω η να αυτοκτονησω να τελειωνει η υποθεση..δεν πρεπει καπως να τ παλεψουμε εστω δοκιμαζοντας χαπια μηπως μας πιασει κανενα..
..........
Ειρωνικα το λες να νοσηλευτω? Γιατι το σκεφτηκα κ αυτο...οσο για το μονος να παλευω το εχω παλεψει οσο δεν παει αλλα δεν μπορω κουραστηκα..ειναι σαν να παλευω μια ανιση μαχη...
Aν θυμάμαι καλά είχες πει πως ούτε το τεστ με τα γονίδια σε βοήθησε να βρεις το κατάλληλο φάρμακο. Για αυτό το είπα. Και εγώ προσπαθώ να βρω τι συμβαίνει. Υπάρχει κάποιο φάρμακο που δεν δοκίμασες;
δεν το λεω ειρωνικα αλλα οταν εναποθετεις συνεχεια τις ελπιδες σου αλλου.... μοιαζει σαν να περιμενεις να γινεις καλα απο μηχανης θεος.... δηλαδη σαν να ερθει ο Σωτηρας σου..... Φυσικα η πιστη σον θεο, βοηθαει πολυ, αλλα απο εκει και περα πρεπει να σταματησεις να πιστευεις βοηθεια μονο απο εξωγενης παραγοντες, πρεπει να κοιταξεις και λιγο μεσα σου....
Το χω προσπαθησει κ αυτο και πιστευω παρα πολυ στον θεο...