Χαχα πω ρε φίλε πράγματι. Βέβαια για την ηλικία του ολίγον γτπ συμπεριφορά από άντρα αλλά τι να πεις. Έρωτας
Printable View
Τέλος δεν ασχολούμαι άλλο μαζί του.. με έχει κουράσει.. κάθε εβδομάδα κάνει ναζια και για κάτι άλλο.. και να ασχοληθώ σε λίγες μέρες θα είναι πάλι θυμωμένος με κάτι άλλο.. Τώρα μαζεύτηκαν να κάνουν καραοκε σπίτι του.. τους φώναξε όλους και εμάς όχι χαχαχα πρώτη φορά σήμερα του ήρθε εντελώς τυχαία! Και μετά λένε Γιατί το κουνελακι θέλει μεγαλύτερους... καμμένος ήταν από πριν δεν φταίω εγώ χαχαχαχ
sorry αλλα μπερδευτικα!!τελικα αυτος ο τυπος ειναι αξιος για να τον ερωτευτεις? εχεις κανεναν αλλον? διοτις αν δεν εχεις προσεξε μην μεινεις εσυ μονη σου.
Υ.Γ. το σκινικο ολο ειναι οτι πρεπει για σαπουνοπερα¨)¨)
χααχαχαχαχ
η καθε ηλικια εχει τα χαρισματα της......αμα τα χασεις τωρα αυτα που θα σ δινει ενας συνομήλικος δεν θα μπορεις να τα βρεις αυριοο...
επισης αυτα γινονται ετσι...μπορει να ειναι και 23 και να ερωτευτεις...τι θα πεις οχι? η 39 ξερω γω....πολλα γινονται...
ναι εχω..πολυ καλο παιδι μιλαμε τεφαρικι πραμα...με καρδια ενος μικρου παιδιου..προσεχε με ΚΑΡΔΙΑ ενος μικρου παιδιου..ΟΧΙ Μ ΜΥΑΛΟ μικτου παιδιου...ειναι πανεξυπνος ανθρωπος ακακος σαν το αρνι..εξυπνος σαν την αλεπου..μας πουλαει και μας αγοραζη ολους..για να δουμε θα το βρεις..
χαχαχα
ποιος ειναι αγροτης εδω μεσα βρε??το λεει συνεχεια...
αντε να σε βοηθησω λιγο ακομα...εχει μεγαλωση στης αλανες..
αλλα θα μου πρις απτη δικη μου γενεια οι πιο πολλοι σε αλανες μεγαλωσαμε...και πιναμε νερο απτο λαστιχο της βρυσης.χχαχα αθωα παιδικα χρονια...τελοσπαντων..αντε σε βοηθησα
κουνελακι λεγε...ναπω το ονομα του??η καταλαβες??