Originally Posted by
elisabet
Δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες....αλλά τον θυμό της τι θα τον κάνει η κοπέλα μετά;
Σε αυτόν δεν αξίζει ούτε συζήτηση ούτε τίποτα, συμφωνώ απόλυτα, όμως είμαστε σίγουροι πως η θεματοθέτρια δεν την χρειάζεται αυτή την συζήτηση/βρίσιμο/ χώσιμο/ξέσπασμα (όπως θες πεστο); Μιλάμε για σχέση ζωής! Δεν γίνεται ξαφνικά να πατάμε κουμπιά και να διαγράφουμε 14 χρόνια από την ζωή μας έτσι απλά και να μην τρέχει κάστανο.
Δεν ξέρω ίσως είναι και θέμα ανθρώπου και χαρακτήρα, εμένα μου φαίνεται αδιανόητο αυτό, θεωρώ ότι θα αρρώσταινα μετά από αυτό αν προσπαθούσα να το χειριστώ έτσι. Γιατί να υποβάλλω τον εαυτό μου σε αυτή την διαδικασία; Γιατί να προσπαθήσω τόσο πολύ να καταπιεστώ και να κρύψω τα πραγματικά μου συναισθήματα (που προφανώς είναι οργή και θυμός και πόνος) μόνο και μόνο για να μην πάρει την χαρά ο άλλος να δει πως με έκανε. Πήρε ήδη την χαρά τι με δούλευε τόσο καιρό. Ας πάρει και μια τελευταία και μετά να μπορώ να απεγκλωβιστώ από κει οριστικά. Και στην τελική σκοτίστηκα για το αν θα πάρει χαρά, επιβεβαίωση ή ότι άλλο, ας κάνει ο, τι θέλει, τον εαυτό μου θέλω να προστατεύσω από το να κρατήσω μέσα μου κάτι τόσο τοξικό.
Και γιατί να φοβάται οτι θα την τουμπάρει αν είναι σίγουρη για το τι θέλει; Τίποτα δεν έχει να φοβάται όσες δικαιολογίες κι αν βρει ο άλλος. Αν είναι να την τουμπάρει με τις δικαιολογίες, θα το κάνει έτσι κι αλλιώς αργότερα ακόμα κι αν φύγει αθόρυβα, είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσει να την προσεγγίσει.