εισαι λιγο μεγαλυτερη μας..εγω ειμαι 35..το ιδιο και ο ελις ειναι 35 αλλα με καρδουλα μικρου παιδιου..δεν εχει δολο με κανεναν.
Printable View
παντως αν ειναι ετσι οπως μας το λες καλα εκανες και εφυγες..και μην νοιωθεις καθολου ασχημα
Δεν εχω καμια αμφιβολια που εφυγα. Το προσπαθησα, δεν τραβηξε, τελειωσε
Η φιλη μου ειναι το θεμα που με βασανιζει
να μην σε βασανιζη καθολου μα καθολου..αν ηταν πραγματικη φιλη επρεπε εξ αρχης να σε ενημερωση .και επειτα αφου χωρισες επρεπε να πρωτα να σε ρωρησει το πως αισθανοσουν πως περνουσες σε αυτη τη σχεση να κατανοηση τα προβληματα σου και οχι να σε επικρινη.ετσι κανουν η σωστη φιλη ολοι σου ειπαμε οτι η φιλη σου δεν ηταν καθολου εντξει και μονο φιλη δεν ειναι
Εκεινη δεν ηθελε να συζηταμε για τη σχεση. Δεν ηθελε...και οσες φορες συζητησαμε επαιρνε το μερος του. Την καταλαβαινω. Και η δικη της θεση ηταν δυσκολη. Γι αυτο απομακρυνθηκα για να μην τους φερω σε δυσκολη θεση. Δουλευουν και μαζι.
Αλλα τωρα που ηρεμησαν τα πραγματα ηθελε παλι να βρεθουμε και εγω δεν μπορω. Δεν μπορω ομως και να ηρεμησω...ισως θα ηταν καλυτερα να μην της ελεγα τιποτα. Τουλαχιστον θα ημουνα ηρεμη τοσες μερες
Καπου εδω θα καληνυχτισω.
Ας μην ξεχναμε οτι ειμαι εξουθενωμενη απο ολα αυτα, 40 και αυριο δουλευω
Σας ευχαριστω ολους που ασχοληθηκατε και αφιερωσατε χρονο για μια αγνωστη και για τα καλα σας λογια. Ειχα καιρο να ακουσω...
Καληνυχτα
Εσύ τι διαταραχές έχεις?
Εστάλη από SM-J710F στο E-Psychology.gr Mobile App
Πώς γίνεται να υπάρχει τεχνητό μέλος και αυτό να μη γίνει άμεσα αντιληπτό; Απ' όσο ξέρω αυτή η τεχνολογία (πλήρως λειτουργικός ρομποτικός βραχίονας με συνθετικό δέρμα που φαίνεται σαν αληθινό) είναι ακόμα στα γεννοφάσκια της. Μήπως μπορείς να βρεις φωτογραφίες στο ίντερνετ που αντιστοιχούν στο πρόβλημά του, για να καταλάβω καλύτερα για τι ακριβώς μιλάμε; Όχι ότι έχει και κάποια ιδιαίτερη σημασία, απλά μου κέντρισες την περιέργεια.
Μπορεί να συμβεί, μπορεί και όχι όμως.
Τι ηλικίας είναι αυτός ο άνθρωπος; Ξέρω ότι η μακροχρόνια αποχή μπορεί να οδηγήσει σε ένα είδος απευαισθητοποίησης και ίσως μερικής απώλειας της σεξουαλικής λειτουργίας.
Τι εννοείς όταν λες ότι τον τάιζε και την τάιζε; Και για τι είδους σύνδεση μιλάς;
No problem. :)
Άστο κορίτσι ρε εγώ το είδα πρώτος θέλει να βρει το νόημα της ζωής
Εγώ δεν μπορώ να δώσω νόημα στη ζωή της δεν είμαι γκόμενος αυτή θέλει να δει όλο το έργο κ κοιτάει τους ασθενείς κ μετά θα βρει το νόημα της ζωησ
Mauro, εμενα η διαταραχη μου ειναι οτι θελω να περναω καλα, να πηγαινω σε ταβερνες και εστιατορια, να πινω ωραια κρασια και να συζηταω σοβαρα πραγματα και βλακειες.
Εχω σοβαρη διαταραχη ως προς αυτο.
Επισης μια αλλη ειναι οτι δεν θελω να με διαταρασουν οι αλλοι λεγοντας μου τι να κανω και να μου φορτωνουν τη δικη τους δυστυχια
Vox, ρωτας πώς γίνεται να υπάρχει τεχνητό μέλος και αυτό να μη γίνει άμεσα αντιληπτό;
Δεν ηταν πληρως λειτουργικο. Ηταν ενα τεχνητο χερι απο τον αγκωνα και κατω επενδυμενο με συνθετικο δερμα. Φορουσε παντα μακρια μανικια και φροντιζε να ειμαι απο την αλλη πλευρα οταν περπατουσαμε.
Βγαιναμε 3 εβδομαδες πριν φτασουμε στο σημειο να το δω. Επισης δεν πηγε ποτε το μυαλο μου οτι του ελειπε κατι γιατι δεν
ημουνα καθολου υποψιασμενη. Τοτε ειχα το αγχος των ραντεβου. Ουτε ειχαμε κανει κατι φοβερο. Κατι φιλια ειχαμε δωσει
Εχουμε την ιδια ηλικια. Με περναει κατι μηνες.Σεξουαλικα δεν μπορουσε να λειτουργησει. Του πηρε πααααρα πολυ καιρο αλλα πιστευω οτι η δυσλειτουργια του ηταν συναισθηματικη. Απο αγχος, ντροπη και φοβο μην τον απορριψουν.
Οσον αφορα την ξαδερφη του, αυτοι απο παιδια ηταν μαζι. Οταν αρχισαμε να βγαινουμε ολοι μαζι δοκιμαζαν ο ενας το φαγητο του αλλου και ταιζε ο ενας τον αλλον. Αλλα η αισθηση ηταν οτι η σχεση τους ηταν δυνατη και δεν θα εμπαινε κανεις αναμεσα. Και απο τους δυο αυτο. Καποιες φορες εμενα μου εκανε και παρατηρηση μπροστα της. Οτι δεν την αφηνω να μιλησει. Εμενα απλα μου φαινοταν αρρωστο ολο αυτο.
Ταξιδευω πολυ στο εξωτερικο αλλα δεν μπορεσα με τη δουλεια να τα καταφερω λογω οικομικης κρισης...και παιδευομαι εδω
Κατάλαβα. Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα και οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές.
Κι εγώ τέτοιου είδους δυσλειτουργία έχω στο μυαλό μου. Πέρα όμως από το άγχος και όλα τα αρνητικά συναισθήματα, μπορεί το ερέθισμα της σωματικής επαφής με άτομο του άλλου φύλου να μην ερμηνεύεται από τον εγκέφαλο με τον τρόπο που περιμένει κανείς, όταν περάσουν πολλά χρόνια από την τελευταία φορά.
Αυτή είναι η λέξη. Αρρώστια. Αναρωτιέμαι, και δεν ξέρω αν σου έχει περάσει τέτοια σκέψη, μήπως είχε γίνει κάτι παλιότερα με την ξαδέρφη που μεγέθυνε τη συναισθηματική δυσλειτουργία αυτού του ανθρώπου συνολικά. Δε θα με εξέπληττε. Αυτά που περιγράφεις είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστα.
Νομίζω ότι αξίζει να προσπαθήσεις. Αν είσαι σε τομέα με κάποια ζήτηση, ίσως να είναι σχετικά εύκολο. Τα ταξίδια που λες είναι λόγω εργασίας ή για αναψυχή;
Δεν ξερω αν ειχε γινει κατι με τη ξαδερφη του. Παντως με αυτη ειχε να κανει ολη την ωρα. Με την αδερφη του δεν ειχε καμια σχεση. Ουτε την ανεφερε ποτε. Ηταν ενα βουβο προσωπο. Παντα ηταν η ξεδερφη και η μανα του.
Παντα για αναψυχη!
Κοπελια οταν σε μια σχεση δεν υπαρχει σεξουαλικη ελξη, αυτα θα περνας και λιγα ηταν. Κανονας απαραβατος τουλαχιστον για εμενα.
Εχω διαβασει παρομοιες ιστοριες, επικεντρονωνται ολοι στη συμπεριφορα, στην αδιαφορια, στη ξαδερφη, στη θεια, που πως και γιατι, αναλυσεις των αναλυσεων και περνανε στο ντουκου το βασικοτερο πραγμα στη σχεση μεταξυ ενος αντρα και μιας γυναικας, το σεξ, οπου τον πρωτο καιρο θα πρεπει να βγαζετε τα ματια σας σε καθε ευκαιρια.
Τωρα αν τυχον με αντρες που μπορει να πηδιεστε ασυστολα δε τους γουσταρεις για συντροφους ζωης, ψαξε μεσα σου τι φταιει, ειναι γνωστα αυτα στην επιστημη της ψυχολογιας.
Που εισαι γιωργο το κοριτσι ειναι χορτατο την βρηκε την αγαπη την λατρεψαν κατι αλλο ηθελε μ αυτον
το απαγορευμενο σεξ ειναι μια απτης πιο γνωστες αιτιες της στυτικης δυσλειτοργιας αλλα στην προκειμενη περιπτωση πιστευω οτι ειναι φοβος απορριψης για προφανης λογους.
Εμενα το βασικο μου προβλημα που μου δημιουργησε ακομα και ψυχοσωματικα ειναι η φιλη μου. Αυτο με οδηγησε στο να εχω τοσο μεγαλη αναγκη να τα πω καπου. Εκεινον τον εχω αφησει πισω. Δεν μπορω να τον βοηθησω δεν θελω ουτε ηθελα να γινω η νοσοκομα του. Ηθελα καποιον που να θελει να ειναι αναλαφρος με τη ζωη.
Παντως εκανα πολυ καλα και νομιζω οτι δεν βρεθηκε τυχαια στο δρομο μου αυτο το φορουμ .
Θα ηθελα να πω οτι 2 μερες τωρα νιωθω πολυ καλυτερα. Κοιμηθηκα, ξεκουραστηκα, βεβαια απο την πιεση εχω ενα τρομερο πονο στο αυτι αλλα χαλαλι. Καμια σχεση ο πονος αυτος με τον αλλο που ειχα.
Νιωθω οτι ανασαινω διαφορετικα ενα βαρος εφυγε και σαν να το αισθανθηκαν και οι αλλοι που με ξερουν αρχιζουν και με αναζητουν.
Μονο ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους....
Για να ειναι ενασ ασθενησ αναλαφροσ πρεπει να ρυθμιζει το προβλημα του καλα κ να μπορει να δει περα απο αυτο δηλαδη εσυ εισαι μια φυσιολογικη κοπελα σε απασχολουν αλλα πραγματα εμασ αλλα σκεψου οτι δε βγαινουμε στα κλαμπ δεν παμε μπουζουκια εδω οι περισσοτεροι διαβαζουν βιβλια βλεπουν ταινιεσ τετοια εγω που ημουν απο την αλανα μεχρι την καφετερια φτανω κ λεω ιστοριεσ εχω κ να δηιγηθω μου τυχαν πολλα
Εγω εκεινον δεν τον εβλεπα σαν ασθενη.
Με αυτη τη σχεση αλλαξαν ολα στη ζωη μου. Ηρθαν τα πανω κατω και κυριως η σχεση με τη φιλη μου που τη θεωρουσα ακλονητη.
Σε κλαμπ δεν παω ποτε δεν μου αρεσαν
Τιποτα δεν ειναι δεδομενο
Πολυ σωστα!
Εγω ασ πουμε τουσ εβγαλα ολουσ αχρηστουσ κ με κανουν βασανιστηρια μην εκπλαγεισ αμα γινω ζητιανοσ η πεθανω στα φρυδια μου τον στρατηγο αχρηστο τον εβγαλα
Ειμαι τριαντα πεντε τριαντα χρονια τουσ λεω ποσο βαθεια ειναι η φιλια κ η αγαπη κ με ειχαν για κωλοπαιδο καλα να παθουν τα μαλακισμενα ολα
Κι αμα θεσ να μαθεισ στην κορη μου εδωσα το μυαλο να βγαλει εκατομυρια ευρω
Καπου σε χανω....ποιος ειναι ο στρατηγος?
Δε χρειαζεται να καταλαβεισ πρεπει να ξερεισ τη ζωη μου η κορη μου ξερει αυτο φτανει
Caba σε νοιώθω σε πολλά που λες, εδώ στην Ελλάδα είναι δύσκολο να αποδεχθούν ότι κάποιος μπορεί να θέλει να χαράξει το δικό του μονοπάτι κι ότι δεν είναι προτεραιότητα ή επιθυμία για όλους γάμος, παιδιά, νοικοκυριό. Συχνά είναι δύσκολο να διατηρήσεις και τις φιλίες σου ακέραιες όταν οι άλλοι μπαίνουν σε αυτή την φάση κι εσύ είσαι αλλού. Θέλω να σε ρωτήσω όμως, είναι αυτή η κοπέλα η μοναδική σου φίλη; Άλλους στενούς φίλους ή έστω παρέες πιο κοντά στον τρόπο σκέψης σου δεν έχεις; Αυτή την εντύπωση μου δίνεις και ίσως γι'αυτό να σου στοιχίζει τόσο η συμπεριφορά της. Σκέψου όμως...Μήπως είχατε ήδη απομακρυνθεί αρκετά με την κοπέλα απλά χρειάστηκε ένα ισχυρό σοκ σαν αυτό για να το συνειδητοποιήσεις; Ήδη εδώ και χρόνια σου δεν σου φέρθηκε ωραία όταν σου έκρυψε την δυσπλασία του παιδιού, γιατί περίμενες να σου φερθεί ωραία τώρα; Εμένα μου κάνει ότι ακόμα κι αν δεν έχει κακές προθέσεις, βρίσκεται σε εντελώς άλλο μήκος κύματος.
Η φιλία είναι ένα υπέροχο πράγμα και κατά την γνώμη μου δεν είναι κάτι το γραμμικό, μπορεί να έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Ωστόσο πάλι όπως το βλέπω εγώ, καθώς περνάνε τα χρόνια συχνά κάποιες φιλίες μπαίνουν σε κουτάκια. Με την Φ ταυτίζεσαι στα γκομενικά, με τον Χ μιλάς για τα εργασιακά, με την Ψ πας μαζί ταξίδια, με τον Ω έχεις κοινά βιώματα από τα φοιτητικά χρόνια και τον βλέπεις μια στο τόσο και πάει λέγοντας. Με πολλούς κόβεις επαφές ή βλέπεις ότι πλέον δεν έχετε κάτι κοινό όσο κι αν προσπαθείτε να διατηρήσετε αυτό που είχατε παλιά.
Συμβουλή μου είναι να κόψεις τις επαφές με αυτή την κοπέλα για ένα διάστημα και ο χρόνος θα δείξει αν θα βρεθούν κάποιες ισορροπίες ή αν η φιλία χάλασε οριστικά. Πάντως τώρα μην το αναλύεις και πολύ, δεν έχει νόημα.
Η σονια πιστεύω έδωσε την πιο μεστη απάντηση. Ειδικά αυτό που λέει στην τελευταία παράγραφο. Κοίτα λοιπόν να ηρεμήσεις και όλα θα πάνε καλά.
Εχω φιλους και φιλες αλλα ολοι εχουν ή παντρευτει με παιδια ή παντρευτει χωρις παιδια. Αυτοι που ταιριαζουν με τον δικο μου τροπο σκεψης δυστυχως δεν μενουν ελλαδα. Οποτε με τους υπολοιπους πρεπει παντα εγω να υποχωρω, παντα εγω να πηγαινω, δεν μετακινουνται αυτοι που εχουν παιδια.... και αυτοι θελουν να λεω τις ιστοριες μου....με εχει κουρασει αυτο. Προτιμω πια μονη μου.
Με τη φιλη μου ειχαμε απομακρυνθει. Εγω το εβλεπα ξεκαθαρα. Στα μηνυματα ομως που ανταλλαξαμε της το ειπα και εξαγριωθηκε. Μου ειπε πραγματα πολυ σκληρα, μου εδωσε διαφορους χαρακτηρισμους, εγω δεν το εκανα ποτε αυτο, εριξε ολο το φταιξιμο σε εμενα....τελος παντων εχω καταλαβει οτι μονη μου πρεπει να προχωρησω.
Το σημαντικο ειναι οτι νιωθω παλι καλα. Τωρα περναει ο χρονος ευχαριστα.
Ποιος ξερει τι ζορια ζει κι η φιλη σου με το επιβαρυμενο της προγραμμα με ενα μωρο.
Ξερεις, μερικες φορες τα ατομα που αποκτουν τετοιες υποχρεωσεις (μωρα) χωρις να εχουν μεγαλη οικονομικη ανεση, οποτε φορτωνονται παρα πολλες δουλειες για να τα βγαλουν περα κι ειναι μονιμα κουρασμενοι, φερονται και λιγο εκδικητικα στα ατομα που ζουν χαλαρα χωρις υποχρεωσεις. Λες και φταινε εκεινοι για το ζορι τους και πρεπει καπως να πληρωσουν.Λες και δεν ειχαν κι οι ιδιοι την επιλογη να μεινουν χωρις τις υποχρεωσεις ενος παιδιου. Την ειχαν. Αλλα δεν θελουν αυτο.
Τα θελουν ΟΛΑ .ε σορι αλλα σπανια γινεται αυτο.
Το ζορι αυτο το επέλεξαν ομως. Τους δινει την μεγαλη χαρα της αποκτησης παιδιων και τους παιρνει αλλες μεγαλες χαρες που εχουν να κανουν με προσωπικο χρονο και επιλογες.
Τι να κανουμε τωρα; λιγοι μπορουν να τα εχουν ολα και ολως περιέργως ειναι σχεδον παντα οι πολυ πλούσιοι...
Για να επανέλθουμε, δεν δικαιολογω την φιλη που σου εκρυψε το προβλημα του πρωην σου.
Νομιζω ομως οτι πρεπει να στραφεις σε ατομα που να ταιριαζει περισσότερο η ζωη σας . Νομιζω μαλιστα οτι επρεπε να απομακρυνθεις απο αυτην την φιλη πριν φτασετε σε αδιεξοδα. Ισως αργοτερα οταν ξαναβρει τις ισορροπιες της η οταν μεγαλωσουν τα παιδια της και ξαναβρει τον προσωπικο της χρονο να υπηρχε περιθωριο να ξαναβρεθειτε αν δεν ειχατε φτασει τωρα σε αδιέξοδο.
Βεβαιως και τραβηξε ζορια, το ξερω.
Δεν με ρωτησε ομως οταν εκανε τις προσωπικες της επιλογες. Εγω ομως παντα με καποιο τροπο ημουν υποχρεωμενη να της λεω για τη δικη μου ζωη και τις αποφασεις μου. Θα μπορουσε να ειναι πιο ειλικρινης....στα μηνυματα αυτα που ανταλλαξαμε μου ειπε πραγματα.....σκληρα πολυ.....που δεν ηξερα....δεν ειναι ετσι οι φιλιες. Δεν υπηρχε ειλικρινεια, εγω αυτο ειδα.
Δεν της εκρυψα πως αισθανομαι εγω ποτε....ακομα και τωρα αλλα δεν μπορει να το διαχειριστει.
Δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον τωρα ομως δεν μπορω να την εχω στη ζωη μου. Αν σηκωνα το τηλεφωνο και βρισκομασταν θα ξεκινουσαν τα ιδια. Εγω να της λεω τι εγινε πως αισθανομαι, ποιον θα γνωρισω στο μελλον....και εκεινη απο το θρονο της να βγαζει πορισματα.
Δεν υπαρχουν αλλοι που να κανουν τη δικη μου ζωη. Ολοι θελουν αυτα που κανουν ολοι.
Ειπα, εχω καταλαβει οτι θα πορευτω μονη απο εδω και μπρος
Δεν ξερω ποια ειναι η "δικη σου ζωη". Θα βγεις στην παρανομια; εγω εχω φιλες με ολων των "ειδων" τις ζωες και πορευομαι αναλογα.
Μην το δραματοποιεις και τοσο πολυ. Δεν εισαι και η ζαν ντ αρκ.
Η δουλεια και οι δραστηριοτητες ειναι αυτα που θα σου παρεχουν γνωριμιες ωστε να καλλιεργησεις νεες φιλιεςαν με τους παλιους φιλους δεν βρισκεις κοινα, πλεον.
Παρανομια????
Απο που προκυπτει αυτο?
Αφου καταφερνεις και πορευεσαι με φιλες ολων των ειδων μπραβο. Μακαρι να ηταν ετσι και η δικη μου φιλη. Θα ηταν τωρα στη ζωη μου.
Αν και δεν κατάλαβα καλά ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με μια πιθανή εργασία σε άλλη χώρα (αφού είπες ότι κάνεις πολλά ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό, που σημαίνει ότι το οικονομικό μάλλον δεν είναι σοβαρό εμπόδιο), γ'ι αυτό και μόνο που έγραψες τώρα πιστεύω ότι πραγματικά αξίζει να ανοίξεις τα φτερά σου και να αναζητήσεις την τύχη σου αλλού.
Για να καταλαβεις θα επρεπε να πω λεπτομερειες.
Το προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα, δεν γινοταν για καποιο λογο....και μετα το πηρα σαν σημαδι, οτι δεν προοριζεται αυτο για εμενα. Μου εφερε ομως η ολη διαδικασια πολυ καλους φιλους στη ζωη μου. Απλα δεν τους βλεπω πολυ. Δεν χρειαζεται ομως κιολας, ο χρονος δεν παιζει ρολο.
Δεν φοβαμαι, ουτε νιωθω ασχημα. Εχω εμπιστοσυνη, οτι ειναι για εμενα θα το φερει η ζωη. Απλα ηταν πολυ δυσκολες οι τελευταιες μερες. Τωρα παει περασε