ωραια ναι εξηγησε τους...μηπως εχουν παρεξηγηθει...
Printable View
Είμαι τόσα πολλά πράγματα μαζί,που καταλήγω να μην είμαι τίποτα.
Μακάρι να μπορούσα να μπώ σε Auto-mode όπως ο περισσότερος κόσμος και απλά να εκτελούσα μηχανικά,χωρίς να σκέφτομαι.
Η ζωή θα ήταν πολύ πιο εύκολη έτσι...Αλλά δεν ξέρω αν θα το ήθελα πραγματικά...θα έπρεπε να θυσιάσω ένα κομμάτι του εαυτού μου και με τρομάζει.
Μιλάς για φιλίες σ'αυτό το θρεντ...Εμένα όλα αυτά που περιγράφεις,το να προσπαθείς να συνεννοηθείς με ασύμβατους με εσένα ανθρώπους,μου είναι εντελώς ψυχοφθόρα και ανούσια...Η μοναξιά πονάει πιό πολύ όταν αισθάνεσαι ξένος μέσα στον κόσμο...Η άλλη η μοναξιά μου αρέσει κάπως.
Τι λες καλέ? Χαχαχαχαχ Να του δώσω την ικανοποίηση και να έχει να λέει και Αλλά μετά? Τι για μια φορά? Αν θέλει σεξ να του πληρώσω μια επίσκεψη σε κανένα @@ ... Δεν ειμαι τέτοια εγώ.. Και από τη στιγμή που δεν νιώθω ότι μπορεί να βγει κάτι καλό μαζί του δεν πλησιάζω καν.. μην τον λυπάσαι καθόλου.. Η συμπεριφορά του φταίει.. Δεν είναι τυχαίο που στα 3 χρόνια που τον ξέρω δεν έχει κάνει σχέση κανονική.. μακριά μακριααα χαχαχ
Τι κόλλημα είναι αυτό 3 χρόνια και μόνο με την συμπεριφορά του ούτε το 1/3 της ευκαιρίας!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
δεν ειπα οτι εισαι τετοια προς θεου..απλως βλεπω οι ο τυπος εχει σαλταρη μαζη σου..
αυτη ειναι η τεραστια διαφορα αναμεσα σε μια γυναικα και εναν ανδρα οτι ο ανδρας δεν λεει σχεδον ποτε οχι σε μια γυναικα..ενω η γυναικα πολυ δυσκολα θα πει το ναι.
ενω το σεξ ειναι μια πραξει που ουτε σι αλλος την απολαμβανουν και οι δυο..με αφορμη αθτο ο πςριστατικο μιλαω γενικοτερα δεν μιλαω συγκεκριμενα για την περιπτωση αυτη.απλως αναλυω της διαφορες στα δυο φυλα
Κουνελακι εισαι ομορφη στο λεω εγω απο τον τροπο που μιλασ
Εγω θελω να ειναι κ γκαυλερη αυτη δεν ειναι ετσι γι αυτο δεν τησ το ειπα αλλα διαβασα οτι λεει δεν ειναι ομορφη γι αυτο τησ το ειπα δε θα λεμε ολη μερα οτι ειναι ομορφεσ μυαλο εχουν
Την ματιαξεσ χαχα
Εγω την πεφτω σε ολεσ καμια δεν βριζει απλα δε μου μιλανε
ο καθε ανθρωπος εχει αυτο που πιστευει και ειναι εμφανες οτι πονταρεις στο καλυτερο σου φιλο ενω οι αλλοι ακολουθουν μετα
αρα και αυτοι θα μιλανε και αλλου οποτε δε μιλας αλλιως θες να κανουν αυτο που δε κανεις εσυ δηλαδη να ειναι παντα εδω και εσυ να μιλας οποτε θες
μαλον αυτος ειναι ο πραγματικος λογος που κρατας με ολους επαφες εκτος απ αυτον αφου οι αλλοι οι σταθεροι και τους βλεπεις μονιμως σε ενα σημειο ενω αυτος ειναι αστατος σαν εσενα και αυτο σε χαλαει.
Σιγα θα την ματιαξετε, μια χαρα ειναι, φαινεται απο αυτα που γραφει οτι ειναι σοβαρη και με αρχες!! Τι το καλυτερο!!
Μη βιαστεις να ξεκοψεις απι τους φιλους σου. Οχι οτι ειναι ταμπου αλλα ειναι μια αποφαση που πρεπει να παρεις ωριμα. Καποιοι ανθρωποι δε μας κανουν καλο, αλλα με ολους τους φιλους μπορει να περασουμε φασεις του τυπου δε μας δινουν αρκετη σημασια ή δε μας συμπαθουν οσο αλλους φιλους τους.