Quote:
Originally posted by krino
Λοιπον αγαπητε φιλε Lee,
Απο οσα εχεις εξιστορησει, ειναι εμφανες οτι η κοπελα δεν την εβρισκε μαζι σου και δεν βλεπω να εχει να κανει το ερωτικο με το θεμα μας.
Πιστευω οτι το θεμα του \"ποσο την εχεις η δεν την εχεις\" το εβαλε σαν προσχημα βαζωντας σαν θεωρητικο επιχειρημα οτι, οτι και να κανεις αυτο δεν μπορεις να το φτιαξεις οποτε αμε στο καλο.
Βρισκω αρκετα ανηθικο αυτο που εκανε η τυπα μιας και ειμαι σιγουρος οτι γνωριζε οτι αυτο θα σε πειραζε (και ετσι εγινε μιας και εκανες ολοκληρο θρεντ) παρολα αυτα θελησε η ιδια να βγει υπερανω χωρις να βρει την στοιχειωδη ευαισθησια να πει ενα απλο δεν ταιριαζουμε βρε Lee και αντε και παλι φιλοι.
Δυστυχως υπαρχουν γυναικες (και αντρες φυσικα) που ειναι τοσο ανωριμοι αλλα και μπερδεμενοι με τους εγωισμους τους ετσι ωστε να κοιτουν με στυλακι να καλυπτουν τον εαυτο τους και μεχρι εκει.
Τωρα,
οσο σε αφορα, δεν βλεπω κανενα λογο να ασχοληθεις ιδιαιτερα,
Τα στοιχεια που βαζεις δηλωνουν οτι εμπλεξες με μια βλαμενη, και λοιπον???
Εγω θα σου πω οτι μακαρι να ειναι μονη αυτη που θα συναντησεις στη ζωη σου, δυστυχως το καρνε πανελληνιως ειναι φουλ απο κοσμο....
Και για να σου μιλησω πιο προσωπικα,
(επειδη μου ειπες οτι λεω μονο εξυπναδες)
καποτε ειχα μια σχεση με μια τυπισα η οποια οπου γυρνουσε διαλαλουσε οτι μπορεις να φανταστεις. Οτι ειμαι gay, (δεν εχω προβλημα απλα δεν ειμαι) οτι ... οτι....
Δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα με ολα αυτα που ελεγε, ομως καποια στιγμη πεταξε οτι τελειωνα γρηγορα και εκει ειχα κωλωσει.
Μου ειχε γινει για ενα διαστημα εμμονη ιδεα.
Αποκτησα προβλημα και δεν μπορουσα να το λυσω.
Και ξερεις αυτα τα ζητηματα αμα κολλησεις δεν ξεκολας με τιποτα.
Περασαν μηνες εκανα αλλες σχεσεις αλλα ηταν αδιαφορες.
Μεχρι που βρηκα (μαλλον με βρηκε για να ειμαι πιο σωστος) η γυναικα που ειμαι τωρα και ολες αυτες οι ιδεες αποδειχτηκαν σαπουνοφουσκες.
Ο ερωτας, το σεξ, το παθος ειναι ζητηματα που εμπνεονται και λειτουργουν σωστα οταν βρισκονται ατομα με κοινους παρανομαστες.
Σαφεστατα δεν λειτουργουν με αταιριαστες καταστασεις που ημουν παλαιοτερα ειτε εγω ειτε εσυ με την κοπελα που αναφερεις.
Οποτε ειναι ματαιο να διυλιζεις τον κωνωψ τι κανει το μεγεθος και τι δεν κανει.
Ειτε εχεις το προσδοκουμενο ειτε οχι, πρεπει να πεσεις με μια κοπελα που θα δειξει οτι ταιριαζεις σε καποια επιπεδα και αν πουμε οτι ταιριαζεις σε παρα πολλα θα ειναι και η γυναικα της ζωης σου.
Καληνυχτιζωντας θα σου πω απο εμπειρια, οτι συντομα θα διαπιστωσεις οτι ολα ειναι πολυ απλα απο το βουνο που βλεπεις μπροστα σου.
Εχε μονο υπομονη και ολα θα βρουν το δρομο τους.