Δεν θέλουνε οι γονείς μου! Την θεωρούνε επικίνδυνη εγχείρηση...
Ουτε εγω θελω συμφωνουμε γυμναστικη υποκαταστατα γευματοσ κ μην τρωσ αγαπη μου αυτα τα σωματα που βλεπεισ στην τηλεοραση δεν ειναι αληθινα αυτοι καθονται ολη μερα εσυ που εχεισ δουλεψει που εχεισ σταθει ορθια δεν μπορεισ να το φτασεισ γτ ειναι αλλο το ψησιμο του σωματοσ μην το ζηλευεισ παντωσ
Λοιπόν... κοριτσάκι μου από την στιγμή που σε πολλές απ' τις απαντήσεις σου θέτεις το θέμα της θνησιμότητας... τότε δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι το παραμικρό χειρουργείο για οτιδήποτε (πόσο μάλλον παχυσαρκίας), όπως και δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης αυτού του θέματος!
Ή το παίρνεις απόφαση και ξεκινάς την διαδικασία ή προσπαθείς να χάσεις τα περιττά σου κιλά με διατροφή κι άσκηση.
Να σημειώσω το πιο σημαντικό: τα χειρουργεία παχυσαρκίας απευθύνονται σε ΝΟΣΗΡΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΥΣ κι όχι σε απλά παχύσαρκους. Κι όταν ένας γιατρός σε έναν παχύσαρκο άνθρωπο του λέει να κάνει χειρουργείο... βλέπει ένα ωραιότατο σακί με ευρώ!
Και κλείνοντας: κάποτε όλοι θα πεθάνουμε, αργά ή γρήγορα!
Λοιπον μπορει να μην φας τίποτα και να περνεις κιλα
Πρεπει να βρεις την σωστή διετα για τον Οργανισμό σου
Επίσης πρεπει να κανεις και γυμναστική,καλη γυμναστική! Πρεπει να πιείς πολυ νερό ! Βασικό!
Οσο για τα κιλά σου δεν χρειάζεται καμια επέμβαση!
Χρειάζεσαι πείσμα και υπομονή
Ασε που με την επέμβαση μπορεί να μην χάσεις κιλα και μπορει να κανει κακο στον οργανισμό σου !
Ξερω κάποιον που έκανε επέμβαση και έτρωγε οσο τρώει ενα μυρμήγκι και εχασε μονο 3 κιλα! Σε ενα μηνα !!υποφεροντας!
Τσέκαρε θηριώδη!
Δεν έχω ιδεα πως απαντάνε εδώ ελπίζω να το έκανα σωστά... λοιπόν παχύσαρκη μπορεί να είσαι αλλά δεν είσαι στην κατηγορία της νοσογονου παχυσαρκίας συνεπώς δεν είσαι υποψήφια για κάποιο χειρουργείο... για να κανείς χειρουργείο πρέπει να έχεις ΔΜΣ 35 με κάποια συνοδα νοσήματα για παράδειγμα πίεση ζάχαρο, εάν είσαι απολύτως υγειής τότε για να είσαι υποψήφια για χειρουργείο πρέπει να έχεις ΔΜΣ πάνω από 40. Είναι σίγουρο αυτό που σου λέω γιατί έκανα εγώ γαστρικό μανίκι πριν 2 χρόνια. Με ΔΜΣ 56 δηλαδή ήμουν 181 κιλά με 182 ύψος.... τώρα είμαι 85 κιλά είχα φτάσει 83 αλλά πηρα 2 κιλά στις γιορτες... όσο για τις επιπλοκες και την θνησιμότητα ισχύει ότι και για οποιοδήποτε άλλο χειρουργείο όταν μπαίνεις χωρίς αναπνευστικά και καρδιακά προβλήματα... αυτά από μένα! Να σημειώσω ότι οι προϋποθέσεις που αναφέρω παραπάνω είναι για δωρεάν χειρουργείο σε δημόσιο νοσοκομειο με κάλυψη από την ασφάλεια... ένας σωστός χειρουργος έστω και ιδιωτικός δεν θα σου συνιστούσε να το κανείς... όχι ακόμα τουλάχιστον