Παιδια καλημερα... Μου αρεσει που βλεπω οτι εν τη \"απουσια\" μου εγινε ενας κακος χαμος και πεσατε ολοι να με φατε!!!...
Θα προσπαθησω λοιπον να ειμαι συντομος και να απαντησω σε οσες περισσοτερες ερωτησεις-παρατηρησεις μου εγιναν κυριως απο τον/την weird!
φιλη θεοφανια, οχι δεν εχω καει απο απιστια, εχω καει απο αλλα πραγματα που ειχαν ασφαλως να κανουν με την ελλειψη ειλικρινιας απο μερους της γυναικας που ετοιμαζομουν να παντρευτω.... καποτε.....
Τα εζησα ομως ολα αυτα στο πετσι μου, και το χειροτερο ολων ειναι οτι θελησε να μου βγει και απο πανω και να μεταθεσει ολο το βαρος της βλακειας της στο γεγονος οτι εγω παιρνουσα εκεινη την περιοδο την \"διαταραχη πανικου\" (και για αυτο το λογο δεν ηθελε να με επιφορτισει με αλλα \"θεματα\")
anyway.... επισης σε καμια περιπτωση δεν μου αρεσει να \"κριτικαρω\" τους αλλους... οχι weird δεν κανω κατι τετοιο απλα ειπα την αποψη μου, γιατι απλα εγω ποτε δεν θα εκανα και τετοιο στην γυναικα που ειμαι μαζι της. Εαν για καποιο λογο θα ηθελα να \"ψαχτω\" αλλου , θα την χωριζα πρωτα και μετα θα πηγαινα να κοψω και τον λαιμο μου που λενε!
Απλα ετσι θα ενεργουσα εγω...
να λεω βρε weird οτι αγαπαω την γυναικα μου τοσο πολυ, ειμαι μαζι της αλλα για μια μικρη χρονικη περιοδο, χρησιμοποιησα το \"δεκανικι\" μιας αλλης γυναικας...και τα λοιπα???
απλα δεν θα το εκανα!!!
Οσον αφορα τωρα τον κρινο που λες (πρεπει μου φαινεται να εισαι δικηγορος,χιχιχιχιχιχιχιχ� �).... ενταξει καλε απλα μου αρεσει να τον πειραζω, να τον εξιταρω κλπ κλπ, γιατι εχω καταλαβει οτι απο αυτον τον ανθρωπο μπορουμε ολοι μας εδω μεσα να παρουμε καποια \"αποφευγματα\" της εμπειριας του... αλλα βασικα ολα αρχισαν οταν καταλαβα οτι ειναι αθεος και απλα μου αρεσει να τους \"κοντραρω\" λιγο αυτους τους ανθρωπους...ετσι για τον χαβαλε...
Κυριως ομως θα ηθελα να πω και παλι οτι δεν κριτικαρω τους αλλους ανθρωπους... Εξαλλου εχουμε πει: \"μην κρινεις για να μην κριθεις\" σωστα????
Φιλικα σε ολους!!!