Quote:
Originally posted by sabb
----Κρίνε : Το ότι ο Αρσένιος κι ο Εφραίμ, έπρεπε να είναι ήδη στη φυλακή , έστω και προφυλακιστέοι - πόσοι και πόσοι αθώοι στη δικαστική ιστορία της Ελλάδας εξέτισαν δύο ποινές έως ότου δικασθούν και εν τέλει αθωωθούν - είναι μια λογική κατάληξη, απέναντι στο έγκλημα της καταπάτησης και υφαρπαγής δημόσιας περιουσίας...Επειδή όμως στην Ελλάδα, υπάρχουν σχέσεις πνευματικών γερόντων όπως οι παραπάνω τραγόπαπες με πνευματικά παιδιά που \"τυχαίνει\" να έχουν και τη πολιτική εξουσία στα χέρια τους όπως Βουλγαράκηδες και όλο το σόι των Πελέκηδων, οι Ρουσόπουλοι, οι Κιλτίδηδες, οι Κοντοί κι όλο το κακό συναπάντημα, πολύ φοβούμαι πως όταν εγώ μπω φυλακή γιατί κάποιος ******* πελάτης μου δεν πλήρωσε την επιταγή του που εγώ ήμουν ο τριακοστός πρώτος οπισθογράφος, αυτοί όλοι θα είναι έξω, με προπέτασμα το άσυλό ενός ανήθικου και άδικου πολιτικοθρησκευτικού συστήματος. Κι έχεις δίκιο..όχι μόνο δεν είναι μέσα, αλλά μας εμπαίζουν με το αν θα στείλουν υπομνήματα ή όχι !!! Κι άντε εσύ κι εγώ τη μπούρκα τη βγάλαμε, οι υπόλοιποι τι στι διάολο κάνουν ?
---Νόρα : Ναι, υπάρχουν και καλόγεροι με γονική συναίνεση από τα 12 τους. Κι αυτοί οι γονείς για μένα εγκληματούν...Ας δώσουν στα παιδιά τους την ευκαιρία να γνωρίσουν την αλήθεια μέσα απ\'τη γνώση και την παιδεία. Αντ\' αυτού τα στέλνουν να υπηρετήσουν, όχι τα Θεία, αλλά μερικούς χοντρομπαλάδες κληρικούς που τα βλέπουν σαν ξερολούκουμα. Κι ο βιασμός σ\' αυτές τις περιπτώσεις δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος έχει μεγαλύτερη σωματική δύναμη ή όχι δυστυχώς...Οι βιαστές, βιάζουν τις ψυχές των θυμάτων τους με αντίτιμο την σιωπή, τον παράδεισο, την συγχώρεση αμαρτιών κι ότι άλλο μπορείς να φανταστείς που μπορεί να σκαρφιστεί η θρησκευτική εξουσία με αντάλλαγμα ένα παιδικό κορμάκι.....
Έτσι είναι, αλλά ας μην χαθούμε σε έναν ανελέητο και καυστικό κυνισμό.