Quote:
Originally posted by antigoni
Weird πραγματι εκανες μια σωστη παρατηρηση οτι με κραταει κατι πισω. Αυτο το κατι ειναι ο αδελφος μου.
Η σχεση μου μαζι του ειναι καλη και διαφοροποιειται στο μεγιστο βαθμο απο το υπολοιπο σοι.
Θελω να εχω σχεσεις με τον αδελφο μου του εκανα προταση να μεινει μαζι μου και να φυγει απο το αρρωστημενο περιβαλλον.
Οταν ειμαστε μαζι περναμε μια χαρα.Κατεβαινει σπιτι μου και καθεται καποιες μερες οπου σε αυτο το διαστημα μου εκφραζει και τα παραπονα του, οτι οι δουλειες δεν πανε καλα, ο αλλος πανω δεν τον πληρωνει του κανει ελεγχο στην ζωη του π.χ με ποια κοπελα θα βγει, γενικως συμπεριφερονται και τον εχουν σαν δουλο,φυσικα με την ανεκτικοτητα του ιδιου,και αυτη η κατασταση ειναι πολλα χρονια δεν ειναι τωρινη. Ειναι αδελφος μου και τον αγαπαω ειναι φυσικο να οργιζομαι οταν βλεπω πως κακοπερναει.Ο ιδιος μου λεει οτι κανει υπομονη ελπιζει οτι θα λαβει μια επιχειρηση στο αμεσο μελλον.
Πως λοιπον εγω μπορω να συνδιασω την σχεση αυτη με τον αδελφο μου ανεπαφη με τους υπολοιπους?
Ο ιδιος ο αδελφος μου δειχνει να μην θελει η να μην μπορει να διαχειριστει την ζωη του τις σχεσεις του οταν οι αλλοι του κουμανταρουν την ζωη. Να σας πω και ενα αλλο παραδειγμα για να μου πειτε και σεις ρε παιδια τι ερμηνεια μπορειτε να δωσετε.
Παμε διακοπες 15 μερες με τον αδελφο μου την κοπελα του και γω με τον συντροφο μου,περασαμε φανταστικα οι 4.Ερχετε σπιτι μου καθεται 3- 4- 5- -10 μερες ολα τελεια περναμε ομορφα.
Μολις παει πανω στους αλλους η συμπεριφορα του αλλαζει εντελως. Δεν με παιρνει τηλεφωνο μπορει να περασουν και 8 μηνες και να μην εχουμε ανταλλαξει ενα γεια, συνηθως παντα εγω τον παιρνω τηλεφωνο ενω εκεινος δεν παιρνει. Εχω δοκιμασει πολλες φορες να μην τον παρω για να δω τι θα κανει και αδιαφορει σαν να μην υπαρχω. Υποψιαζομαι οτι ο μπαμπακης ειναι συνεχως διπλα του στην δουλεια και ο αδελφος μου δεν θελει να εναντιωθει απεναντι στον ΑΡΧΟΝΤΑ. Μπορει να του τα \'\'πριζουνε\'\' μετα και θελει να αποφυγει ολη αυτη την μουρμουρα. Εν μερει τον δικαιολογω, αν ειναι ετσι. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν παει εξω σε ενα οποιοδηποτε τηλεφωνο η να βρει μια δικαιολογια ωστε να επικοινωνησει με την αδελφη του.????
Με μια φιλη του μιλαει καθημερινα στο κινητο του πανω απο 10 φορες ποτε καλει εκεινος και ποτε εκεινη.
Εσεις βλεπετε λογικο την αδελφη του να μην σκεφτεται να την παρει ενα τηλεφωνο?
Μου περναει απο την σκεψη οτι εχει κανει καλυτερο τον μπαμπακη απο την αδελφη του. Και επειδη υπαρχει αυτη η κοντρα και η διαμαχη μεταξυ της μανας μου και του μπαμπακη οταν παει και αυτος πανω παιζει το παιχνιδι τους.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. δήλαδη δουλευει εμενα, η μας δουλευει ολους τα χω με ολους φαινομενικα καλα, δεν ξερω ειμαι μπερδεμενη. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?
\"Αυτό το κάτι είναι ο αδερφός μου\".