Ετσι ειναι η δουλεια παυλαρα τι το περασεσ να δεισ λιγο πωσ ειναι ολοι εμενα με ειχαν για τον χειροτερο μεχρι που βγηκαν για δουλεια
Printable View
Ετσι ειναι η δουλεια παυλαρα τι το περασεσ να δεισ λιγο πωσ ειναι ολοι εμενα με ειχαν για τον χειροτερο μεχρι που βγηκαν για δουλεια
Σκέψου ότι υπάρχουν κ χειρότερο..εγώ για να καταλάβεις έφτασα σε σημείο να φοβάμαι να αναπνέυσω φοβούμενος ότι ο αέρας ειναι μολυσμένα με καρκινογόνα σωματίδια..
Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App
Βαρέθηκα, πριν 5 χρόνια έβλεπα τη μία μέρα πυρήνους σταυρούς στον ουρανό και την άλλη μέρα έβλεπα δαίμονες να πετάνε στα σύννεφα, μέχρι που με βάλανε νοσοκομείο και έστρωσα με τα φάρμακα......
Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App
Τωρα πωσ εισαι παυλαρα
Παίρνω τα φάρμακακια μου και έστρωσα, ότι και να μου λένε εγώ δεν τα σταματάω με τη καμία, μια βδομάδα στο ψυχωτικο επεισόδιο Ειμουν εξωγήινος....
Μου τη σπάνε όσοι μιλάνε άσχημα για τα φάρμακα, τα φάρμακα σώζουν ζωες
Παυλο εγω λεω αυτα που λεω γτ θελω το τελειο δηλαδη να κανω οτι εκανα παλια με τα φαρμακα και δεν ειναι τελεια εγω εχω ενα πολυ καλο επιπεδο ζωησ αλλα δεν ειναι τελειο οπωσ ηταν παλια ειμαι στο ενενηντα τα εκατο γι αυτο τα λεω αυτα
Δηλαδη να στο πω απλα εμεισ με σχιζο παμε για καφε μαγειρευουμε παμε κ σουπερ αυτο ειναι ζωη εξηνταρι εγω θελω ζωη σαρανταρι παρτυ ανιμαλ γι αυτο λεω για συμπληρωματακι γι αυτο θελω ιδεεσ εγω πυροβολημενοσ ημουν μια ζωη
και εγω 90% ειμαι κατι μου λειπη, να δουμε πως θα τα παω στη δουλεια αν την παλεψω
εγω μια κοπελια θελω να βρω και μια δουλεια να κανω κοπελια.......
Αυτο ψαχνω την ανεμελια τησ ηλικιασ ακομα μικροι ειμαστε η δουλεια αν ειναι σε εξωτερικο χωρο να ξερεισ ετσι ειναι το καλοκαιρι εγω επαιρνα μαγνησιο κ ηλεκτρολυτεσ μαζι με τρια λιτρα εμφιαλωμενο παντα νερο αλλιωσ δυσκολα να ξερεισ
Φίλε μου ψοφαω να δω κ εγώ τέτοιο φαινόμενο..
Σκέψου το σαν εμπειρία...
Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι είχες πάρει πριν τα δεις όλα αυτά????
Αν δεν θες να τα πείς εδώ δημόσια πες μου πμ
@Paulo υπομονή με την δουλειά... κοίτα να κοιμάσαι και να ξεκουράζεσαι. Μη περιμένεις να είσαι πολύ παραγωγικός μετά την δουλειά. Είναι λογικό να καταπονείσαι. Γνωρίζω αυτό το εύκολο συναίσθημα που έχουμε να γινόμαστε επικριτικοί με μας γιατί συγκρινόμαστε με κάποιους χωρίς πρόβλημα. Τα πας περίφημα παρόλο που ίσως δεν το αναγνωρίζεις. Έκανες σταθερά βήματα αυτά τα χρόνια. Μπράβο!!
@elis αλάνι κ γω αυτό θέλω. Έχω στερέψει από θετική τρέλα, εντάξει τα περισσότερα χρόνια ήμουν σοβαρός αλλά νομίζω σ'αυτό επιδρά η πάθηση. Με κάνει σοβαρό χωρίς σκέψη κοινωνικά. Εχω γίνει επίπεδος χωρίς χιούμορ κ η φαντασία που είχα ψιλοεξαφανίστηκε. Μερικές φορές τα αστεία μου βγαίνουν καλά, άλλες ανέπνευστα και άλλες τα καταλαβαίνω μόνο εγώ. Σ'αυτή την φάση χειρότερα κ απο συνταξιούχος είμαι.
Από δουλειά είχα πάει χωράφι για κλάδεμα κ σκάψιμο κ το ανώτερο που έκανα ήταν 6 ώρες με διαλείμματα. Το κεφάλι κουρκούτι λες κ κλάδευα στα τυφλά. Ας ελπίσουμε οτι θα βελτιωθεί.
Εγω μπορω πεντε ωρεσ βοηθοσ κι οποιοσ γουσταρει παω κ απογευμα αλλα επειδη ο πατερασ μου δεν συμφωνουσε ηθελε οχταωρο τον αφησα να παιδευεται και παω που κ που
Εγω που ημουν πυροβολημενοσ και τωρα εγινα κατι σαν σοβαροσ που λεει βλακειεσ αντι να πω καμια μαλακια να γελασουμε χανεισ την επαφη την σπιρταδα να μασ δερναν θα στρωναμε δοκιμαστε ρε παιδια κανενα συμπληρωματακι να μου πειτε κ εσεισ
τιποτα δεν ειχα παρει, απλα ενα πρωινο ξυπνησα, ειχα πολυ δυνατο πονοκεφαλο, επεσα στο εδαφος στο δωματιο μου, πονουσα φριχτα για κανα 5λεπτο, και μετα αρχισα να βλεπω πραγματα, και ακουγα φωνες που δεν υπαρχαν, δεν μπωρεις να καταλαβεις τη φρικη εζησα, αν δεν εχεις αναλογο προβλημα, μεχρι που με πηγαν νοσοκομειο, με κρατησαν 2 βδομαδες ψυχιατρικη πτερηγα, και αρχισα το σολιαν, και εφτιαξε το κεφαλι μου, και απο τοτε σχεδον 5 χρονια ειμαι σε φαρμακευτικη αγωγη, και θα παιρνω φαρμακα για παντα, ειμαι σε ομηρια, τη να κανω. δεν εχω επιλογη και ο γιατρος και οι νοσοκομες και οι κοινωνικη λειτουργει μου εχουν ξηγηθει, μην κοψεις τα φαρμακα, αν τα κοψεις υποτροπη και μετα περισσοτερα φαρμακα, παλη νοσοκομειο, μπωρει να μην σε πιανουν....
το ψυχωτικο επισοδειο ειναι φριχτη εμπειρια, οτι χειροτερο βαρεθηκαναβαριεμαι, εγω δε θελω ποτε να το ξαναζησω, και θα κανω οτι μπωρω να μην το ξαναπαθω.....
Βασικα ειναι σα να οδηγασ αμαξι με χαλασμενα φρενα εσυ θα το οδηγουσεσ ;
Περνάς έναν Γολγοθα φίλε μου λες κ κε μηλαμε για σκηνές ταινίας τρόμου...
Στην θέση σου σίγουρα δεν θα την παλεβα καθόλου...
Έχεις σκεφτεί μήπως τα φάρμακα που περνει σου προκαλούν αυτές της παρεστισεις???
Έχω βιώσει ένα σκινικο πριν 3 χρόνια όταν ήμουν σπίτι μου μόνος μου 1 βράδυ να ακούω 2 γυναίκες να ψιθυρίζουν σαν να μηλαμε μεταξύ τους κ με τρόμαξε παρά πολύ...
βαρεθηκαναβαριεμαι, μολις πηρα σολιαν, εφτιαξε ο εγκεφαλος μου κατευθειαν και σταματησαν οι παραισθησης, τα φαρμακα εσωσαν τη ζωη μου.
Έτσι απλά χωρίς αλκοόλ ναρκωτικά κλπ, ξύπνησα έπαθα ένα πεντάλεπτο πονοκέφαλο πολύ έντονο και μετά άρχισα να βλέπω και να ακούω διαφορά και μετά από μια βδομάδα νοσοκομείο και από τότε είμαι με φάρμακα.. Τόσο απλά, κανείς δεν είναι ασφαλής αν έχεις το γονίδιο μπορεί να πάθεις σχιζοφρένεια οποιαδήποτε στιγμη
Μεσα σε αυτην την εβδομαδα τι σου συνεβαινε πριν πας νοσοκομειο? Πηγες απο μονος σου η σε πηγαν οι δικοι σου? Σου φαινοντουσαν ολα φυσιολογικα διχως να σκεφτεις οτι κατι παει λαθος? Ειχε καποιος στην οικογενεια σου? Ποσο χρονων ησουν? Πριν σου συμβει αυτο δεν ειχες καποια συμπτωματα? Προδρομα σημαδια που ισως να μην ειχες καταλαβει. Συγχωρεσε με για τις τοσες πολλες ερωτησεις!!
Όταν παθαίνεις το πρώτο ψυχωτικο επεισόδιο δεν κατάλαβαινεις τη γίνεται τα νομίζεις ολλα φυσιολογικά, οι γονείς μου με πήγαν νοσοκομείο, Ειμουν στα 34 τώρα είμαι 39 και συνήλθα μετά τη πρώτη δόση σολιαν, ακόμα τώρα δεν έχω κατανόηση πλήρως τη πέρασα.
Δεν κατάλαβα τίποτα από πρόδρομα συμπτώματα , είμαι ο πρώτος στην οικογένεια με τέτοια προβλήματα... Έτσι απλά έγινε σε μένα, μόνο άγχος έιχα που δεν έβρισκα δουλειά
εζησες μια φυσιολογικη ζωη μεχρι τα 34 σου και ξαφνικα ολα χαθηκαν δεν παιζει. Το γονιδιο εσυ απο που το ειχες δηλαδη? Ξες καποιον απο την οικογενεια σου να ειχε τετοιο προβλημα? Ειτε κοντινος ειτε μακρινος..
Καταρχασ δε χανονται ολα δεν ειναι οπωσ το φανταζεσε καμια σχεση με αυτα που βλεπεισ στισ ταινιεσ
Δεσ το βιντεο να δεισ
Ειμαστε ολοι σαν τα παιδια στο βιντεο σχεδον νορμαλ αντε να θεωρησεισ οτι ηπιαμε τσιγαρο αυτοι που ειναι στα νοσοκομεια χαλια ειναι απο μικρα ετσι
αστα βρε lupo η κατασταση ειναι χαλια, γενικος ειχα βεβαρημενη ψυχικα ζωη, ειμαι δυσλεκτικος, πριν ξεκινησουν τα προφορικα στα σχολεια, και ειχα κακη σχολικη ηλικια, και προβληματα με τους γονεις μου, στα 25 εκανα 3 χρονια θεραπεια για καταθλιψη. με τα αντικαταθλιπτικα εβγαλα το πανεπηστημειο, αλλα τη ψυχωση, την επαθα χωρις οικογενειακο ιστορικο, ειμαι ο πρωτος στη φαμιλια με αναλογα προβληματα, και χωρις ναρκωτικα αλκοολ μανιταρια και οτι μπωρεις να σκεφτεις, ειχα αγχος γιατι δεν εβρισκα δουλεια, ξυπνησα ενα πρωι με φοβερο πονοκεφαλο και μετα εβλεπα διαφορα και ακουγα φονες, γυριζα χαμενος στους δρομους. μεχρι που με βαλανε στο αμαξι και με πηγαν νοσοκομειο, και εκει με φαρμακα εστρωσα..... ο κοσμος κατηγορει τα φαρμακα αλλα δεν ξερει ποσο σωτηρια ειναι, τα φαρμακα σου δινουν μια δευτερη ευκαιρια στη ζωη.
η δυσλεκτικη πριν γινουν τα προφορικα και η αναγνωριση της δυσλεξιας (πιστοποιηση), ειχαν πολυ ασχημη αντιμετοποιση απο το σχολειο και την οικογενεια, γενικος μας κακοποιουσαν δεν αναγνωριζαν τη διαφορετικοτητα μας, και μας κοροειδευαν ειρωνευοντουσας κλπ. η ολοι ιστορια με την αναγνωριση της δυσλεξιας εγινε για να μην καταληγουμε σε αλκοολ ναρκωτικα φυλακες ψυχιατρια, επειδη μεγαλωναμε χωρις αποδοχη της διαφορετικοτητας μας στην οικογενεια και το σχολειο. εγω εχω παρα πολα περιστατικα που βριζομουν με καθηγητες γιατι με κοροειδευαν που δεν μπωρουσα να γραφω.
Ποσο! μα ποσο με αγγιζουν τα λεγωμενα σου!!θυμαμαι τα πρωτα σχολικα μου χρονια!!το ποσο ντρεπομουνα για τον εαυτο μου!!παρα το οτι γεννιθηκα στα χρονια του "σοσιαλησμου" την δεκαετια του 80! οπου κι καλα μπεναμε σε ενα πιο προοδευτικο κοσμο!! Οπου ομως ξεχασαν να αλλαξουν κι καποιους δασκαλους, κι καθηγητες!!οπου με το ζορι μας μηλαγαν στη δημοτικη!!
Θυμαμαι το κομπλεξ οπου ενιωθα! τα παραπονα στην μανα μου "μαμα γτ. ειμαι τοσο πισω στο σχολειο?? μαμα γιατι δεν μπορω να γραψω με το δεξι χερι οπως ολα τα πεδακια?" ολα αυτα κι σε συνδιασμο με το ητοπαθες βλεμα των παπουδων μου που τους ειχε μινει απο την ητα μας στον εμφυλιο!! ολα αυτα με εκαναν απο πεδακι να εχω μια αποξενωση απο την κοινωνια των υλικων πρωτυπων!! να ακουω αλλη μουσικη, να δυαλεγω αθληματα βαρβαρα , να γεμιζω αιματα σε καθε προπωνηση αφου ακομα και ρινοραγια αιματος ειχα!!! ολα αυτα ολααα αυτα !!
Γιατι ΘΕΕΜΟΥ?? μετα απο πολλα χρονια ισως καταλληξα στο γιατι δυαλεξα κι τον μοναχικο κοσμο του καταραμενου "ΠΑΥΣΙΠΟΝΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ! ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ! και την απαγοητευση οταν με συνεφφεραν στο ασθενοφορα με ενεση ναλαξωνης λιγο πριν περασουν τα 6 λεπτα χωρις παλμους , να τραβαγα για το μεγαλο ταξιδι στον θανατο!! ακομα κι αυτο μου στερησαν
και τωρα, σχεδον γερος πλεον!! δεν εχω ουτε τα κοτσια να αυτοκτωνησω!! εχωντας βαλει στο μυαλο μου μια ομορφη δικαιολογια!! οτι ειναι το υψιστο αμαρτημα της χριστιανοσινης!! αντι να πω οτι "χεζομαι" να καμω την πραξη της απολυτου αυτοδιαθεσης !!
φοβαμαι ακομα κι να σκεφτω κατις που ειναι εναντι στο συστημα!! τοσο μα τοσο ητοπαθεις πλεον!! τουλαχιστον οι παπουδες μου πολεμησαν!! κι εχασαν!!! εμεις??? ουτε τα "οπλα" δεν τιμησαμε!! κι τωρα, ειμαι αλλως ενας κακομιρος, που ξαχνω για "δουλητσα" , να βρω κι ενα αλλο "δυαμερισματακι", να παρω και μια νεα "τηλεωρασιτσα" για να καμω αυτα που θα με διαταζουν!! ,
Ετσι λοιπον , σημερα , κατεληξαμε να ειμαστε αυτο που καπωτες συχενομασταν!!! και που πωτες δε φανταζομασταν να γινουμε!! αληθεια!! αν μας κοψουν κι τα φαρμακα?? τι θα κανουμε?? μπορει να συλογιστει ο νους μας το ποσο πολυ εξαρτημενοι απο την εξουσια εχουμε γινει???