Παοκαρα εχω τρελα και ετσι? Χαχαχα... Τι κάνουμε έτσι.....
Printable View
Παοκαρα εχω τρελα και ετσι? Χαχαχα... Τι κάνουμε έτσι.....
Ε ναι απο τον πονο τς ψυχης το ρίξαμε στον παοκ.. Ξερω γω... Απο το να βγω και να τα τσουξω πάντως καλύτερα
Θα τον δω και τον Τάκη.. Μπορει να ξεχαστω έτσι... :)
Πολυ νευρο Χαχαχαχα... Με νευριαζει.. :) θα δω κανα family guy καλύτερα γτ θα αρχισω σαν τον τσουκαλα να τους σιχτιριζω ολους γύρω μου Χαχαχα
Πολυ νευρο βγάζει αλλα βλέπω κτ βιντεακια τωρα Χαχαχα.. Γελασα δεν μπορώ να πω.. Και τα δύο μ αρέσουν βασικά.. Πλακα έχουν
Ε ναι... Σας ευχαριστώ πολύ ολους....
Λιγο απ όλα... Γενικα περιεργη φαση...
Χμμμ κατάλαβα.
Με συγχωρείς αν σε κουράζω.
Ψάξε το πάντως το ζήτημα.Μέσω ψυχοθεραπείας,μεσω κάποιου χόμπι,μέσω σωστών ανθρώπων στη ζωή σου.
Κατέγραψε σε ενα χαρτι τα θετικά σου στοιχεία,τα χαρίσματα σου.
Απομάκρυνε τους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σου.Και μακριά από τα ''ξύδια''.
Μα δεν με κουράζεις.. Γι αυτό εγραψα εδω για μια γνωμη συμβουλη και γενικα κάποιον να μου υπενθυμίζει ολα αυτα που σε τέτοιες φασεις ξεχναω.. Τελος τα ξύδια θα προσπαθήσω να μην πιω καθόλου τουλάχιστον μέχρι να παρω τα πανω μου κ να μην επηρεάζομαι απο αυτο τοσο.. Ψυχοθεραπεια κανω γενικα.. Κ ασχολούμαι με διαφορα αλλα τα χόμπι κλπ τα αφησα πολυ τελευταία.. Πρεπει να βρω τον εαυτό μιυ κ διαγραφη τους ανθυγιεινους οπως κ δηποτε
Κ η μπυρα οταν γίνονται μπυρες πολλες μπύρες το ίδιο αποτέλεσμα έχουν.. . Τίποτα καθόλου γτ παντα απο ενα κρασάκι μια μπυρα ξεκινάει ολο αυτο.. Δεν ελεγχω την κατάσταση. Οποτε καθόλου.. Δεν ειμαι για γυμναστήριο γενικά δεν νιωθω ανετα.. Θα το ριξω στο περπάτημα μιας κ έρχεται το φθινόπωρο και θα με ηρεμει κιολας..
Ναι απο δευτερα που λένε.. Θα βαλω τα δυνατά μου να τα αλλάξω ολα... Για αρχή κτ χαλαρο..
Οχι... Δεν θα το λεγα...αν συνεχισω ετσι ομως θα γινω :/
Θα το διαβάσω με προσοχή σε λιγο.. Αλλα αυτα που λεει για την στέρηση κλπ δεν παίζει κτ τέτοιο.. Δηλαδή μπορεί να κλειστω σπιτι εναν μηνα κ να μην πιω και θα μαι μια χαρα.. Ειναι ψυχολογικο ολο αυτο κ στο μυαλό μου..ακομα δλδ δεννεχω φτάσει σε τέτοιο σημείο
Καλα τα λέει γενικα,κακο πράγμα πολυ το αλκοόλ.. Σε ευχαριστώ πολυ μπας και συνειδητοποίησω τι κακο μου κανω..
Θέλω να σταθώ στην τελευταία πρόταση:
Σημαντικός είναι ο ρόλος της οικογένειας, ενώ πολύτιμη ψυχολογική υποστήριξη παρέχεται από κοινωνικές ομάδες, π.χ Ανώνυμοι Αλκοολικοί.
έχεις σκεφτει να απευθυνθείς?
Για ανωνυμοι αλκοολικοί οχι γτ δεν αισθάνομαι οτι είμαι ας πουμε.. Εγω ειμαι το πρόβλημα μου.. Τωρα η οικογένεια μου εντάξει, η μανα μου με βλεπει που κ που ετσι χαλια πιωμενη και κλαμμενη προσπαθεί να με βοηθήσει αλλα δεν θέλω κανέναν. Ξερω οτι ειναι στο χέρι μου κ πρεπει να το παρω απόφαση..
Τι να λέει κ αυτη η ψυχη..οτι πρέπει να βγαλω αυτους με λιγα λόγια απ την ζωη μου και να βαζω ορια στον εαυτο μου.. Εχω ενα θεμα με τα όρια.. Μου ειχε πει οτι εχω χαρακτηριστικά απο οριακη διαταραχη.. Οτιωειμαι παρορμητικη κ δεν αγαπαω τον εαυτο μου κλπ κλπ.. Είμαι αρκετά συνειδητοποίημενη αλλα ειναι στιγμες που δεν μπορώ
δε καταλαβα ομως πως εφτασες σε αυτο το συμπερασμα οτι δε θελεις κανενα
Ετσι νιώθω πολλες φορές, νιώθω οτι κουράζω τους φίλους μου και την οικογένειά μου.. Οσο για αυτους που με καναν να νιώθω τοσο χαλια τι να πω, και να θες να τους έχεις δίπλα σου δεν τους έχεις φυσικά ποτε... Ειναι η φαση τέτοια που νομίζω οτι θελω να εμφανιστω ενα πραγμα
ενοεις δηλαδη οτι επειδη δεν εχεις αυτο που θες διπλα σου θες να εξαφανιστεις και εσυ
μαλον θες καποιον που να ειναι συνεχεια διπλα σου για να εχεις διαθεση να εμφανιστεις
αρα πρεπει να ειναι συνηθισμενος στο λεγε λεγε και να εχει συνηθισει να βλεπει καπια διπλα του συνεχεια
Με μπέρδεψες.. Οχι νομίζω απλώς οτι δεν με καταλαβαίνουν, μπορεί και να είναι ιδεα μου.. Γι αυτό και πλεον δεν συζηταω για την οσα νιώθω στους γύρω μου γτ νιώθω οτι κουράζω.. Αυτο απλα
μαλον ειναι η ιδεα σου γιατι αυτο με την αυτοκαταστροφη που ελεγες δε το ακουω πρωτη φορα απλα μπορει να μη βρισκουν το θαρρος να στο πουν.
Κουφαλεσ εχω δικιο