-
παιδιά εγώ ιδρώνω όταν κάθομαι στο πίσω μέροσ του παντελονιού μου. προσπάθησα να καταλάβω τι φτέι αλλά μάται. είναι κάτι που τρώω, το άγχοσ, δέν ξέρω. νιώθω πολύ άσχημα. το παθαίνω άνοιξη και καλοκαίρι και ξεκίνησε απο πέρσι. νιώθω πάρα πολύ άσχημα και αμήχανα. ντρέπομαι να σηκωστώ όταν κάθομαι και να περπατήσω στην καφετέρεια του πανεπιστημίου μου. νιώθω ότι όλοι θα με σχολιάζουν και θα με κοροιδεύουν. δέν εύχομαι σε κανένα να το πάθη εγώ προσωπικά δέν το αντέχω. είναι λέσ και μου έριξαν ένα κουβά νερό στο παντελόνι. δεν βάζει το μυαλό σασ πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα. έχω κάνει πολλά τρελλά πράγματα για να το αντιμετωπίσω... μακάρι να ίδρωνα και εγώ στο μέτωπο αντί στο πίσω μέροσ του παντελονιού. καταλάβαται σε ποιο μέροσ του σώματοσ είναι το πρόβλημα πιστεύω. άν ξέρει κάποιοσ πώσ να το αντιμετωπίσω ασ με βοηθήσει. χρειάζομαι την βοήθεια κάποιου. πάντωσ η αλήθεια είναι ότι έχω πάρα πολλή άγχοσ ιδικά απο πέρσι. είμαι φοιτητήσ και ταυτόχρονα εργαζόμενοσ. δέν έχω χρόνο για μένα ούτε για τουσ δικούσ μου. το υπερβολικό άγχοσ έγινε μέροσ τησ ζωήσ μου. πιστεύετε ότι αυτό φταίει; εγώ δεν το νομίζω επειδή ιδρώνω μόνο όταν έχει ζέστη. τί να κάνω;
-
Ανδρέα γεια σου. Λίγα πράγματα που μπορώ να σκεφτώ και δεν ξέρω αν τα έχεις ήδη δοκιμάσει, είναι το να φοράς παντελόνια από υλικά όπως το βαμβάκι και καθόλου συνθετικά, να χρησιμοποιείς άπλετο ταλκ πριν φύγεις από το σπίτι, και τα εσώρουχα επίσης να μην είναι σφιχτά αλλά άνετα και βαμβακερά. Καταλαβαίνω την αμηχανία σου, αλλά δεν είναι ρε συ και τόσο τραγικό, είναι μια από τις λειτουργίες του οργανισμού σου, ε, τι να κάνουμε, δεν εργάζονται όλοι στο ίδιο μοτίβο. Άλλος έχει θέμα με το στομάχι, με το έντερο, άλλος με τον ιδρώτα, άλλος με το κοκκίνισμα, άλλος με ταχυπαλμίες, το άγχος επηρεάζει διαφορετικά τους ανθρώπους. Προσπάθησε συντηρητικά να το αντιμετωπίσεις, επίσης τώρα που καλοκαιριάζει απόφευγε τα βαριά θερμιδογόνα φαγητά, και οτιδήποτε καυτερό καθώς ευνοεί τον ιδρώτα. Και να σηκώνεσαι από την καρέκλα σου, να παίρνεις αέρα, μην ντρέπεσαι για το θέμα σου και μένεις κολλημένος εκεί για να μη σε δουν, γιατί κάτι τέτοιες μαλακίες κάνουμε όταν μας πιάνουν τα αγχωτικά μας, ε?
:)
-
η υπεριδρωσια λυνεται με μποτοξ οπου αδρανοποιουνται οι μυσ κ δεν παραγουν ιδρωτα αυτη ειναι η αρχικη χρηση του μποτοξ μετα εγινε καλλυντικο!!!!!!
-
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές..θα δοκιμάσω
-
Φίλε, δε γνωρίζω σε ποιό σημείο του σώματος μπορεί να εφαρμοστεί το μπότοξ στην περίπτωσή σου. Εγώ κάνω τη θεραπεία εδώ και τρία χρόνια και διαθέτω το σετάκι "παλάμες, μασχάλες, πατούσες". Είναι πολύ δαπανηρό, πρόκειται για θεραπεία που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο δυστυχώς, και επίσης δυστυχώς είναι μια πολύ τοξική ουσία. Επειδή είμαι κατά των φαρμάκων και υπέρ των εναλλακτικών θεραπειών γενικά, θα ήθελα να το απέφευγα αλλά δυστυχώς σε μας τους υπεριδρωσικούς είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό. Σκέψου μόνο τί σημαίνει να μη μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα με τα χέρια σου, όταν μάλιστα δουλεύεις με αυτά έ;... λολ, υπέφερα για πάρα πολλά χρόνια και την άλλη βδομάδα που έχω τη δεύτερη επίσκεψη θα ρωτήσω για την περίπτωσή σου. Πιθανόν να επανέλθω και καλή τύχη προς το παρόν!... :) ...
-
Εδω κ 6 χρονια δουλευω σε ενα μερος δεν θελω να πω που για να μην εκτεθω οπου συνευρισκομαι με χιλιαδες κοσμο καθημερινα...συν τους συναδελφους...παντα ειχα θεμα με τον ιδρωτα αλλα τον τελευταιο καιρο μαυτα που γινονται στην ελλαδα μεχει πιασει ενας πανικος κ ενα αγχος για το μελλον μου...στην δουλεια εχουμε ερκοντισιον κ εκει που ολοι ειναι μια χαρα βλεπεις κ μενα να σταζω...αλλα να ΣΤΑΖΩ οχι αστεια...αυτο βασικα ξεκινησε οταν με πρωτοσχολιασανε οι συναδελφοι κ αρχισαν τα κουτσομπολια...απο τοτε ακομα πιο πολλοι ιδρωνω γιατι αγχωνομαι για το τι θα πουν...πιστεψτε με ομως...δεν ειναι σαν κ σας εδω που διαβασα οτι δεν σας νοιαζει κ σας φαινεται φυσιολογικο..στην δουλεια μ εισαι δακτυλοδεικτούμενος...φαντ� �στειται να μυριζα κιολας...εδω τους φαινεται πιο περιεργο που ιδρωνω εγω...παρα το οτι ο αλλος μυριζει χωρις να ριξει ουτε σταγονα...θελω να πω με λιγα λογια οτι οκ ναι φταιμε κ μεις με το αγχος κ το στρεςς...αλλα φταινε κ οι μακακες που ασχολουνται με τον συναδελφο ποσο μαλλον για κατι τελειως το φυσικο παρα να κοιτανε τα προβληματα τους ποσο μαλλον την δουλεια...κ το αστειο ειναι οτι καταλαβαν οτι εχω ξενερωσει μαζι τους για τα σχολια κ τα κουτσομπολια κ αυτοι εκει στο βιολι τους...δυστυχως εχω φτασει στο σημειο να σκεφτω να σταματησω την δουλεια μ μολις ληξει η συμβαση...γιατι για μενα χιλιες φορες να εχω την ψυχικη μ υγεια υγιεστατη κ ας μην εχω δουλεια,παρα να δουλευω για λιγα ψωροευρω,να μαμιεται η ψυχικη μ υγεια κ καθε που σχολαω να γυρναω σπιτι μ κ να με πιανουν τα κλαματα απτα νευρα κ σε ηληκια 30 και....
Αυτααααααα....ευχαριστω!!!!
-
Το μονο που υποδηλοι το πολυ ιδρωμα , ειναι πολυ αγχος .
-
ΨΗΛΕ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΝΕ ΚΑΙ 5 ΚΙΛΑ ΝΕΡΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗ ΚΑΘΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ
ΤΕΣΠΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΥΡΙΩΣ ΖΑΧΑΡΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ