εμενα με πιανει κριση ειδικα οταν μιλαω σε πολυ κοσμο και με κοιτανε ολοι.γινομαι και πατζαρι χιχιχι
Printable View
εμενα με πιανει κριση ειδικα οταν μιλαω σε πολυ κοσμο και με κοιτανε ολοι.γινομαι και πατζαρι χιχιχι
Οταν λες \"ψιλοεξαρτηση\" τι εννοεις ?Quote:
Originally posted by maria...
Τα ζαναξ που περνεις ποσο ειναι?Αυτα π περνω εγω ειναι των 0.5 και εχω παθει ψιλοεξαρτηση ρε γμτ.Θα παρω τα 0.25 μου ειπε η γιατρος μεχρι να τα κοψω εντελως.
Εγω παιρνω τα 0.50mg,αλλα τα κοβω στη μεση δηλαδη 0.25 και απο χτες δοκιμαζω με το 1/4 δηλαδγ 0.125.
Με τα 0.25mg 9 στις 10 φορες ηρεμουσε το αγχος και ειχε χρησιμοτητα και ως μεσο καταστολης ,αλλα κ ως μεσο προληψης .
Για να δουμε τωρα με τα 0.125mg τι αποτελεσματα θα εχουμε..
H συχνοτητα που τα παιρνω εξαρτατε απο την κατασταση μου ..
Εχει τυχει δηλαδη να μην παρω κανενα(παντα 0.250mg) για 2-3 εβδομαδες , αλλα να φτασω και μεχρι 3 χ 0.250 σε μια εβδομαδα ..
Quote:
Originally posted by Winston_man
-Κρινο στην δικη μου περίπτωση με πιανει αγχος οταν καθομαι στη καρεκλα να με κουρεψει. Σα να μην εχω ελευθερια κινησεων καθολου. Σαν να ειμαι δεμενος. παλιοτερα ηταν μεγα μαρτυριο το να πηγαινω να κουρευομαι τωρα εχει υποχωρησει αρκετα μπορω να πώ. Αν και καποιες φορες με πιανει μια ψιλοαγωνια...
:D:D μια απο τα ιδια !!!αγωνια , μουδιασμα στο κεφαλι κ.λ.π..
Μεχρι τωρα ομως δεν εχω φυγει ....:D:D
edit Μπορουμε να βρεθουμε καποια μερα για μια ομαδικη ψυχοθεραπεια μεταξυ μας....
Γαμωτο , εχω εδω και λιγη ωρα ,πονακια στην πλατη και ψιλοζαλαδες....
Μαλλον θα παρω 0.125 xanax ...
Έχεις κάνει ένα βήμα, που εμένα μου φαίνεται σημαντικό. Απο εκεί που ήσουν τελείως μόνος, τώρα 4 φορές την εβδομάδα έρχεσαι σε επαφή με κόσμο. Το αναγνωρίζεις στον εαυτό σου αυτό?Ή παρόλα αυτά εξακολουθείς να πιστεύεις οτι δεν θα αλλάξει τίποτα τελικά?Quote:
Κατα τα άλλα πάω στο κεντρο 4 φορες τη βδομαδα και ερχομαι σε επαφη με κοσμο πριν ημουν σχεδον τελειως μονος. Τις αλλες ωρες τις περναω οπως τις περναγα με τους δικους μου παρέα και βγαινω για να περπατησω. Ιντερνετ, τηλεοραση αυτα... Καλα σε γενικες γραμμες αν εξαιρεσεις τη κριση που με επιασε τις προάλλες...
γουινστον..... λες οτι δεν εχεις κανει τιποτα σε αυτη τη ζωη.το οτι κατεφερες εστω και με δυσκολιες να ξεπερασεις τις φοβιες δεν ειναι κατι;κανεις συγκρισεις με αλλα ατομα,τα οποια ουτε καν εχουν διαννοηθει πως καποιος ανθρωπος μπορει να αισθανεται οπως εσυ.εχεις αναρωτηθει αν τα ατομα αυτα ειχαν κρισεις πανικου πως θα αντιδρουσαν;οσο για το τι θα κανεις μελλοντικα,προσωπικα δεν θα μπαινα στο τρυπακι να παω μεταπυχιακο γιατι θα ηταν μια μεγαλη πηγη αγχους για μενα και εκτος αυτου ενας στοχος που θα ενοιωθα ασχημα να τον εγκαταληψω.ισως αργοτερα να το κανεις,χρονος υπαρχει.αυτο που θα εκανα θα ηταν να δουλεψω με τον εαυτο μου.μικρα βηματακια χωρις ιδιαιτερη σκεψη.το οτι καταφερες να κανεις ομαδικη θεραπεια το βρισκω πολυ καλο.απο αυτες τις θεραπειες κρατα τα ομορφα συναισθηματα,την συντροφικοτητα που ενοιωσες,το να βρισκεσαι με αλλα ατομα.εκανες πολυ δρομο,εχεις πολυ δρομο.το καταλαβαινεις και εσυ ομως, πως αυτη τη στιγμη πας καλα .απλα συνεχισε το και παντα να προσπαθεις να σκεφτεσαι θετικα.να λες πως θα τα καταφερεις,ειναι πολυ βασικο να πεισουμε τον εαυτο μας πως μπορει να το κανει.και μετα θα το κανει με τη σειρα του και αυτος.
Quote:
Originally posted by nopanic
Οταν λες \"ψιλοεξαρτηση\" τι εννοεις ?Quote:
Τα ζαναξ που περνεις ποσο ειναι?Αυτα π περνω εγω ειναι των 0.5 και εχω παθει ψιλοεξαρτηση ρε γμτ.Θα παρω τα 0.25 μου ειπε η γιατρος μεχρι να τα κοψω εντελως.
Εγω παιρνω τα 0.50mg,αλλα τα κοβω στη μεση δηλαδη 0.25 και απο χτες δοκιμαζω με το 1/4 δηλαδγ 0.125.
Με τα 0.25mg 9 στις 10 φορες ηρεμουσε το αγχος και ειχε χρησιμοτητα και ως μεσο καταστολης ,αλλα κ ως μεσο προληψης .
Για να δουμε τωρα με τα 0.125mg τι αποτελεσματα θα εχουμε..
H συχνοτητα που τα παιρνω εξαρτατε απο την κατασταση μου ..
Εχει τυχει δηλαδη να μην παρω κανενα(παντα 0.250mg) για 2-3 εβδομαδες , αλλα να φτασω και μεχρι 3 χ 0.250 σε μια εβδομαδα ..
Ενοω οτι μια δυο φορες π δεν τα πηρα ειχα περιεργα συμτωματα και δυσσαρεστα,επερνα και γω το μισο των 0.50 τψρα περνω το μισο των 0.25 και ειμαι μια χαρα.εχω 2 μερες να παρ\\ω και το μισο των 0.25 αλλα ειμαι μια χαρα.
Και εγω οταν παιρνω το 0.25 , περιπου για 2-3 ημερες ειμαι τελειως καλα.
Quote:
Ναι. :(Quote:
Originally posted by Φοίβη
Φοβάσαι οτι αυτό ήταν δηλαδή? Οτι απο δω και πέρα η ζωή σου θα είναι έτσι?Οτι θα φοβάσαι, θα ιδρώνεις, θα είσαι μόνος για την υπόλοιπη ζωή σου? Οτι τίποτα δεν θα αλλάξει?
-Κρινο στην δικη μου περίπτωση με πιανει αγχος οταν καθομαι στη καρεκλα να με κουρεψει. Σα να μην εχω ελευθερια κινησεων καθολου. Σαν να ειμαι δεμενος. παλιοτερα ηταν μεγα μαρτυριο το να πηγαινω να κουρευομαι τωρα εχει υποχωρησει αρκετα μπορω να πώ. Αν και καποιες φορες με πιανει μια ψιλοαγωνια...
Σαν να είμαι δεμένος...
Μου θυμίζει τα λόγια μου στην προ-προηγούμενη συνεδρία μου...
Μια πιθανή εξήγηση...Το υποσυνειδητο εκείνη τη στιγμή,στην καρέκλα του κομμωτηρίου φέρνει το φόβο που ένιωσες κάποτε, ίσως πολύ πολύ παλιά, που ήσουν πραγματικά \"δεμένος\" δε μια κατάσταση που σου επιβλήθηκε και έπρεπε να υποστείς τόσο άδικα;
Δεν ξέρω Winston μου εμένα αυτή η παρατήρηση της θεραπεύτριας με εκανε να απομηθοποιήσω λίγο το φόβο μου για καταστάσεις που νιώθω \"δεμένη\" αλλά δεν είμαι στην ουσία...
Winston moy κοπελα ειχεσ ποτε?...πιστευω πωσ το να νιωσεισ αποδοχη και αγαπη απο ενα δικο σου ατομο..θα βοηθησει πολυ..
Όχι. Ειχα παντα αλλες εννοιες, το να βρω κοπέλα ηταν το τελευταιο που με απασχολούσε.Quote:
Originally posted by Adzik
Winston moy κοπελα ειχεσ ποτε?
ΥΓ: Δεν ειμαι *******, ουτε παρθενος παντος. Αυτο για να μη δημιουργουνται τυχόν λαθεμενες εντυπωσεις... ;)
poso ladose perneis thn mera
4 των 20 mg.
SΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΝΟ?ΕΓΩ ΑΡΧΙΣΑ ΜΕ 10ΜΓ ΚΑΙ ΣΤΟ 40ΜΓ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΩ
Οχι κοιμαμαι το κανονικόQuote:
Originally posted by ΧΑΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
SΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΝΟ?
Ο λογος που βρισκεσαι σε τοσο μεγαλο διλημμα αυτη τη στιγμη, ειναι γιατι σκεφτεσαι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ απο τις δυο πλευρες καλη και κακη. Την φραση baby steps την εχεις ακουσει???? Μικρα και σιγουρα βηματα ενα καθε φορα...Αν εχεις ξεπερασει κατατι το αγχος σου, τοτε αν αυτο που θελεις αμεσως μετα ειναι το διπλωμα, τοτε βουρ για το διπλωμα....μην σκεφτεσαι το αν, πως, και αλλες τετοιες αμφιβολιες...αν στον στοχο σου μπαινουν αμφιβολιες το εχασες το παιχνιδι....βγαλε λοιπον ολο αυτο το αρνητικο και πρωτα συγκεντρωσου απολυτα στο να παρεις το διπλωμα....επειτα μολις το παρεις σειρα θα εχει το μεταπτυχιακο σου ας πουμε....συγκεντρωσου απολυτα σε αυτο....
καθε φορα που θα θελεις να συγκεντρωθεις σε κατι επελεξε μονο ενα και οχι 15 μαζι...ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι θα αποτυχεις....
οποτε ενα τη φορα και η ζωη ειναι πολυ μικρη για να την περνας μεσα στο φοβο....τωρα που εχεις ακομα καιρο, παρτην στα χερια σου....
Σημερα το βραδάκι στο ψυχοθεραπευτικό κεντρο που πηγαίνω εχει γιορτή και θα μαζευτει ολη η κοινότητα. Γίνεται αλλαγη αρχηγου της κοινότητας. Ειμαι σε μια ομαδα που θα τραγουδησει ενα αποχαιρετηστηριο τραγουδι προς τιμη της αρχηγου που φευγει. Θα ειναι καπου 200 ατομα. Τους ειπα οτι μαλλον θα παω αλλα δεν ξερω αν θα τραγουδησω και στο κοινο λογω του προβληματος μου. Μου ειπαν ενταξει. Τωρα που το ξανασκεφτομαι λεω ειναι δυνατον να τα βγαλω περα? Δεν καθομαι καλυτερα στο σπίτι μου? Να κατσω σπίτι μου ή να παρω 1-2 ηρεμιστηκα και να πάω? Και αν παω και με πιασει πανικος? Ρε γμτ τι να κανω? Εχω αγχος.
Να πας μονο ετσι πυστευω θα ξεπερασεις και την αγοραφοβια π εχεις.η μοναξια ειναι χειροτερη.
Παιδιά γνωρίζετε κάποιο δημόσιο φορέα που να οργανώνει ομάδες ψυχοθεραπείας στην Αθήνα? Ψάχνω κι εγώ κάποιο ψυχοθεραπευτικό κεντρο ή κάτι παραπλήσιο αλλά δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Στο κέντρο ψυχικής υγείας που πηγαίνω και κάνω ατομική ψυχοθεραπεία δεν ξέρουν να μου πουν.
Δεν πήγα τελικά. Απλά δεν μπόρεσα. Ισως την αλλη φορά.Quote:
Να πας μονο ετσι πυστευω θα ξεπερασεις και την αγοραφοβια π εχεις.η μοναξια ειναι χειροτερη.
Το πηρα αποφαση θα παω για οδηγηση. Φτιαχνω τα χαρτια μου και συντομα αρχιζω μαθηματα. Ηθελα να σας το πώ. :)
μπραβο ρε winston man
πραγματικα συγχαρητηρια!!!! ;)
Quote:
Το πηρα αποφαση θα παω για οδηγηση. Φτιαχνω τα χαρτια μου και συντομα αρχιζω μαθηματα. Ηθελα να σας το πώ. :)
καιρος ηταν....
ωρα να βαλεις μπροστα πραγματα που ηθελες να κανεις καιρο....
Πιστεύω πως δεν έχεις καταλάβει ότι μπορείς να κάνεις πολύ περισσότερα από όσα νομίζεις. Πρέπει να ανακαλύψεις τις δυνάμεις σου που δεν είναι λίγες. Και εξηγώ.
Απ\' ότι κατάλαβα
1ο)έχεις τελειώσει μια σχολή,κάτι που το έκανες μια χαρά και είναι πολύ δύσκολο για άτομα με τέτοια προβλήματα,
2ο)κάνεις ομαδική θεραπεία, κάτι που είναι δύσκολο ακόμη και για κάποιους που δεν έχουν κανένα πρόβλημα γιατί δεν είναι μια απλή κοινωνική επαφή αλλά ανοίγεις την ψυχή σου σε αγνώστους και
3ο) είσαι χωρίς ηρεμιστικά!!!(κάτι που θα κάνω κι εγώ που έπαθα κρίση άγχους πριν ένα μήνα και είμαι με atarax)
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ λοιπόν δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και πρέπει να συνεχίσεις.....
Επίσης πιστεύω πως οι νέες εμπειρίες όπως αυτή της ομαδικής θεραπείας θα σε βοηθήσουν πολύ και ειδικά αν ερωτευτείς ή αν βρεις μια δουλειά που θα υπεραπασχολεί το μυαλό σου.
mprabo mprabo mprabooooooooooooooooo!eyxomai grhgora kai sthn katakthsh toy epomenou stoxou!
Γεια σας παιδια. Σημερα στο ψυχοθεραπευτικο κεντρο που παω εχει παλι παρτυ. Αυτη τη φορα των Χριστουγεννων. Στο προηγουμενο δεν πηγα τελικα οπως σας είπα. (Πριν περιπου μια βδομαδα) Δεν μπόρεσα. Τους το ειπα και εδειξαν κατανοηση. Σημερα τους ειπα θα παω αλλα ξεκαθαρισα οτι δεν θα τραγουδήσω. (Ειμαι σε μια ομαδα που λεει τα καλαντα) Απλα θα παω. Καλα ως εδω αλλα... και μονο που σκεφτομαι το βραδυ που ερχεται και το παρτυ με πιανει κρυος ιδρωτας στη κυριολεξια και ταχυκαρδια. Παλι αισθανομαι πολλες ανασφάλειες και καθολου ανετα. Δεν θελω να πάω. :( Αλλα απτην αλλη πρεπει. Τι να κανω?? Να παρω 1-2 ηρεμιστικα σκεφτομαι και να παω αλλα αν ουτε αυτα δεν με πιασουν? Φοβαμαι μην παθω κριση. Εδω μονο στη σκεψη οτι θα παω με πιανει φοβος... Τι να κανω?? Ευχαριστώ.
Εγώ θα σου πρότεινα,
να εκτεθείς σε αυτό που φοβάσαι και να πας.
Στην δική μου την περίπτωση τις πιο πολλές φορές είναι να βρω το κουράγιο να κάνω ένα ντου και να βγω από την πόρτα. Μετά από αυτό είτε ιδρώνω είτε όχι, είτε αισθάνομαι ο εαυτός μου είτε όχι, την δουλειά που πρέπει/θέλω να την κάνω θα την κάνω.
Για αυτό θα σου πρότεινα Winston να πιέσεις το εαυτό σου και να βγεις από την πόρτα. Είτε κάνεις ένα βήμα είτε χίλια, είτε ιδρώσεις είτε όχι, είτε αισθανθείς άσχημα είτε όχι, θα κάνεις καλό σε σένα.
Θα προσπαθησω να σκεφτομαι τα λογια σου λογκαν αν και ηδη αισθανομαι ασχημα. Ασχημα με την αδυναμια μου...
ολοι οι ανθρωποι εχουμε τις αδυναμιες μας.ετσι ειμαστε θνητοι.κουραγιο.......
Πάνε στο πάρτυ ακόμη κι αν χρειαστείς να πάρεις από πριν κάποιο ηρεμιστικό. Το θέμα είναι απλά να πας, χωρίς να πιεστείς αφόρητά όμως. Αν αποφασίσεις επίσης ότι στο πάρτυ δεν χρειάζεται να κάνεις πράγματα που δε θέλεις πχ να χορέψεις ή να φορτωθείς ενοχλητικές παρέες κλπ αλλά να είσαι ο ευατός χωρίς να γίνεσαι αρεστός σε κανένα, τότε νομίζω πως δεν έχεις να φοβιθείς τίποτα. Συμφωνώ και με τον lllogan που σου λέω ότι αν πέσεις στη θάλασσα θα κολυμπήσεις....:cool:
τελικα πως τα περασες στο παρτυ winston μου?:)
Γεια σου Φερρο εχουμε καιρο να μιλησουμε. Ολα καλα? Πως τα πας?Quote:
Originally posted by ferro
τελικα πως τα περασες στο παρτυ winston μου?:)
Πηγα στο παρτυ τελικα και δεν με φαγανε-ειμαι ακομα ζωντανος. :P :D
Ολα καλα. Δεν ανεβηκα στη σκηνη βεβαια να τραγουδησω με την αλλη ομαδα ουτε και χορεψα αλλα ολα καλα κυλησαν. Εφαγα, ηπια, μιλησα με αρκετους ολα καλα. Ειχα παρει και ηρεμιστηκο πριν καλου κακου και ημουν χαλαρος. Ηταν καλη εμπειρια. :)
χαιρομαι που ολα πηγαν καλα!!!
ειδες βρε που φοβοσουν αδικα?
εγω ψιλομετρια ειμαι,δουλεψα κατα διαστηματα αυτους τους μηνες που χαθηκα αλλα....τωρα ψαχνω τωρα παλι για δουλεια.
το κακο ειναι οτι εμπλεξα με το αλκοολ και συζηταμε με τους γονεις μου μηπως παω στα εξωτερικα ιατρεια του 18 ανω.
Μπράβο Γουίνστον!
Ευχαριστω παιδια να στε καλα. :)
Παιδια εχω να σας πω οτι χτες αρχισα μαθηματα οδηγησης. Σημερα εκανα το 2ο μαθημα. Θα δωσω και για αμαξι και για μηχανη (μικρο) Δεν εχω αγχος για τις θεωριες που κανω τωρα αλλα για τη πραξη.
και ολα θα πανε καλα.........!!
Παιδια αυριο δινω εξετασεις θεωρια για αμαξι και μηχανη. Το περιεργο ειναι οτι δεν εχω καθολου σχεδον αγχος-μεχρι στιγμης τουλαχιστον. Τωρα δεν ξερω για αυριο τι θα γινει. Ειμαι καλα διαβασμενος και ελπίζω να περασω μην τρεχω ξανα. Θα σας ενημερωσω για το αυριανο αποτελεσμα.
Πρόσφατα πήρα δίπλωμα.Ολα θα πάνε καλά.Κ να έχεις κ λίγο αγχος δεν πειράζει,φυσιολογικό είναι.Όλοι έχουν.Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!
πως περασαν οι μηνες ετσι???Quote:
Παιδια αυριο δινω εξετασεις θεωρια για αμαξι και μηχανη.
και πως απο σκεψη το διπλωμα εγινε πραξη....
Το παρεις η οχι το διπλωμα εχει ελαχιστη σημασια (μονο λιγοτερη ταλαιπωρια) εκεινο που εχει σημασια ειναι ο στοχος και ποσο κοντα εισαι.
Ευχομαι παντα τετοια.
;)