Elis θέλω να βρω αλλά δεν μ' αφήνει το αγόρι μου γιατί λέει θα μου σπάνε τα νεύρα στη δουλειά και θα κλαίω επειδή είμαι ευαίσθητη. Αλλά να σου πω την αλήθεια κι εγώ το φοβάμαι αυτό λίγο.
Printable View
Elis θέλω να βρω αλλά δεν μ' αφήνει το αγόρι μου γιατί λέει θα μου σπάνε τα νεύρα στη δουλειά και θα κλαίω επειδή είμαι ευαίσθητη. Αλλά να σου πω την αλήθεια κι εγώ το φοβάμαι αυτό λίγο.
Λουλουδι εγω στο λεω για τα λεφτα αλλο να μετρασ το φραγκοδιφραγκο κι αλλο να παρεισ ωραια ρουχα να βγεισ να φασ καλα και μετα να τα ξαναβγαλεισ εσυ οπωσ εισαι πρεπει να κανεισ ψυχοθεραπεια για να μπορεισ εγω δεκα χρονων οταν ημουν οτι ηξερα εκανα οι κολητεσ μου αυτεσ που λεω κορεσ μου απο τα 15 μακαρι να ειχα λεφτα να τισ τα δωσω ολα ενασ με ειπε οτι μαζεψαμε 40 τονουσ απο τρια ευρω ειναι 120 χιλιαρικα φτανουν να πανυρευτουν ολεσ εγω θελω να δουλευω γτ με γεμιζει δεν ξερω να κανω κατι αλλο απο παιδι αυτο τα λεφτα τα χορτασα ειναι μπονουσ οτι βγαλω απο εδω και περα γι αυτο στο λεω να εισαι γεματη ολοκληρωμενη οτι το ειδεσ το εργο
Κοιταξε ειναι πολυ δελεαστικο να εχω τα δικα μου λεφτα και να ψωνιζω οτι θελω και να αφηνω και στην ακρη το θελω παρα πολυ ολος ο κοσμος αυτο κανει κυνηγαει το χρημα ομως απ την αλλη αφου δεν μ αφηνει το αγορι μου; Τον πιεζω αλλα τιποτα, ισως καταφερω να τον πεισω στο μελλον.
Δεν ξερω λουλουδι εσυ ξερεισ