όντως κάτι δεν κολλάει... τα 2,5 χρόνια γενικά ήταν καλά.όχι ότι το χαμε και κάθε μέρα.αλλα πες και οι συγκυρίες....28 χρονών....!!!!
Printable View
Που το ξέρεις ότι αυνανίζεται? Έχεις βρει υπολείμματα σπέρματος (πχ στο μπάνιο, σε χαρτιά τουλέτας)?
Του έχεις πει κάτι για το μέγεθος του? Αυτό πιθανόν να του ριξε την ψυχολογία.
Κατά τα λοιπά υπάρχουν χάδια, αγκαλιές και φιλιά και αυθόρμητες κινήσεις αγάπης? Αυτό είναι απόδειξη ότι σε θέλει ασχέτως τι τρέχει σεξουαλικά.
Μήπως η δουλειά του τον εξαντλεί ή έχει θέματα με τη δουλειά και η σκέψη του είναι επικεντρωμένη εκεί?
Μήπως το παίζει σκάρτος για να τον χωρίσεις?
Ναι βρίσκω τα χαρτιά τουαλέτας στα σκουπίδια. Εγώ δεν έχω πει ποτέ τίποτα ίσα ίσα που όταν μου αποκάλυψε το πρόβλημα του, τσακωθήκαμε επιπλέον γιατί δεν του είπα κ δεν του έδειξα ποτέ τίποτα κ δεν έχει λόγο να το σκέφτεται
Επίσης γενικά οι κινήσεις του ναι πράξης αγάπης και τρυφερότητας υπάρχουν όμως είμαστε σαν αδερφάκια μέσα στο σπίτι. αν δεν τον φιλήσω εγώ σπάνια το κάνει εκείνος.
Τέλος του είπα ξεκάθαρα να βρει άλλη γυναίκα να τον κα... περισότερο αν έχει θέμα με μένα και δεν τον βοηθάω και μου απάντησε ότι δεν θέλει κ θέλει εμένα....
Βγάλτε άκρη!!!
28 χρόνων έχει πάρει ήδη τη βεβαιότητα που ζητάει..ξέρει πολυ καλά αν το έχει μικρό η όχι...εσύ πως το βλεπεις..?όντως το έχει μικρό???
Όταν λες τσακώθηκατε γιατί ποτέ δεν τον είπες και δεν του έδειξα ποτέ τίποτα....τι ακριβώς εννοείς εδώ???
Δηλαδή τι να του δείξεις???
Αυτό που σου είπα το έκανες???τη νύχτα έβαλες το χέρι να δεις σε τι κατάσταση είναι???ένας τρόπος είναι αυτός.....
Ένας άλλος τρόπος είναι να τον ψήσεις να το κάνετε...πως??πες τον να προσπαθήσουμε μήπως και σηκωθεί....αν οντως έχεις πρόβλημα θα το ξεπεράσεις έτσι...αν δεν προσπαθήσουμε δεν θα το λυσουμε...η αποφυγη δεν είναι λύση...βρες του και άλλα επιχειρήματα και ψηστον να το κάνετε..α επισεις πες του ότι το φυσιολογικό μέγεθος ενός πέος μέσω όρο κυμαίνεται από 12-13 εκατοστά...ε δεν πιστεύω να το έχει και μικρότερο έλεος...οπότε αυτό θα είναι μια απόδειξη ότι δεν το έχει μικρό..(ε και εγώ που το έχω μεγάλο τι κατάλαβα? Αν δεν δουλεύει σωστά είναι άχρηστο)
Αν παρόλαυτα επόμενη να μην σε αγγίζει καν...τοτες λυπαμε μάλλον θα ισχύει το δεύτερο σενάριο που λέγαμε..
Λες ότι του είπες να βρει άλλη μήπως και του κάνει κούκου με άλλη.. σε περίπτωση που ισχύει το δεύτερο σενάριο δηλαδή ότι λέει ψέματα..λογικό είναι που σε είπε όχι..διότι αν θέλει να σε χωρίσει προσπάθη να τον χωρίσεις εσύ..και όχι εκείνος εσένα..είναι μια τακτική που εμείς οι άνδρες το κάνουμε συχνά..επιδιώκουμε να μας χωρίζουν και όχι να χωρίζουμε...ΑΝ ΟΜΩΣ ΙΣΧΎΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ....ακόμα δεν επιβεβαιώσαμε ακόμα το πρώτο..
Όχι τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ....κ το σαββατο κοιμήθηκα εγω εκεί. Τεσπα θα κάνω αυτή τη συζήτηση σήμερα αν κ πιθανότατα θα καταλήξουμε στο είμαι κουρασμένος και μου τη δίνει ο αέρας που αναπνέω. χαχα. Τέσπα θα δώσω λίγες μέρες περιθώριο ακόμα και αν δεν ....αν είναι να πάρει ο καθένας το δρόμο του....
όπως και να έχει ευχαριστώ για το χρόνο και τις απαντήσεις από όλους!!!
Αυτό στο μπολτ δεν είναι καλό! Μήπως πήρες παραπάνω κιλάκια και δεν το πήρες είδηση?
Πάντως ο άντρας που είναι ερωτευμένος με μια γυναίκα την τρελλαίνει στα χάδια και στα φιλιά και προφανώς δεν της αρνείται το σεξ.
Λες να τον ικανοποιεί καλύτερα ο αυνανισμός αντί το σεξ αφού όπως λες δεν τρέχει κάποια σεξουαλική δυσλειτουργία?
Μέσα του τον βασανίζει κάτι έντονα (πχ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα ή με τη δουλειά ή με τους δικούς του ή κάποιοι του κάναν κακό)?
Αλλιώς μπορεί να ναι ανασφάλεια...καλή του φαίνεσαι αλλά δύσκολα θα βρει καλύτερη σου... Πιθανόν να ναι κι αυτό που είπε πιο πάνω ο giorgos35, δλδ η τακτική που έχουμε οι άντρες να προτιμάμε την απόρριψη αντι να απορρίψουμε εμείς.
Να πω τώρα εγώ κάτι αλλά αν είναι βλακεία μην με αποπαρεται σας παρακαλώ.. Κατά πάσα πιθανότητα κάνω λάθος.. Αλλά μήπως είναι bi;; Μπορεί μέσα του να του περνούσε από το μυαλό του κ να το συνειδητοποίησε τώρα και να είναι στο σοκ..Η σχέση του μαζί σου ή οι προηγούμενες μπορεί να ήταν γιατί ήταν σε άρνηση.. Μπορεί κ για τα μάτια του κόσμου και της οικογένειας.. Έχεις δει να κοιτάει κάπως άλλους άντρες;; Βρίσκει σέξυ άλλες γυναίκες;; Διάσημες κτλ; Το να είστε σαν αδερφάκια ενώ είναι σε μια ηλικία που δεν το δικαιολογεί και ενώ και πριν δεν ήταν και τοοοσο συχνά όπως λες, είναι είτε οργανικό είτε δυστυχώς κάτι που δεν θέλει να παραδεχτεί.. Και επειδή πολλοί bi ή gay επιλέγουν αυτό για τον κόσμο ενώ θα προτιμούσαν κάτι άλλο..
Δεν θέλω να με παρεξηγήσει κάποιος ή η θεματοθετρια.. Απλά λέω ότι αν μου συνέβαινε, εμένα αυτό θα μου περνούσε από το μυαλό σαν ενδεχόμενο..
Εγώ είμαι πάλι...
Όχι dimikoko δεν σε αποπερνουμε γιατί να το κάνουμε αυτό?? εξάλλου όλη μας μια γνώμη λέμε...
Κοίτα οι άνδρες που πάσχουμε από στυτική δυσλειτουργία πολλές φορές όταν κοιμόμαστε με την σύντροφό μας αισθανόμαστε λες και κοιμόμαστε με της αδερφές μας ο λόγος είναι επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα...το ίδιο εκλαμβάνουν και οι γυναίκες.οοως το είπε και η θεματοθετρια λες και είμαστε αδέρφια..τα γλυκολογα που δεν τα λέει ο σύντροφός της θεματοθετριας εμένα πρωσωπικα δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση...διότι η στυτική δυσλειτουργία προκαλεί αλλαγή συμπεριφοράς και κακής διάθεσης..κάτι ΣΑΝ ΚΑΤΆΘΛΙΨΗ...σαν μελαγχολία ένα πράγμα...και ούτε φυσικά τίθεται θέμα φύλου π.χ μήπως δεν του αρέσουν οι γυναίκες..άνδρες που τους αρέσουν ανδρες...δύσκολα θα πάθουν στυτική δυσλειτουργία......το ερώτημα είναι άλλο...
Πάσχει όντως από στυτική δυσλειτουργία η λέει ψέματα γιατί βαρέθηκε η βρίκε άλλη και θέλει να κάνει ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΘΕΤΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΗ???
Και ούτε πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος τύπος την έχει μικρή όπως προφασίζεται ο ίδιος...τόσα χρόνια με την θεματοθετρια τώρα βρήκε να το σκεφτεί και να το θυμηθη??άντε και την έχει μικρη λέμε τώρα...
Στα 28 του άρχισε να τον προβληματίζει??με από κάποιες σχέσεις??και γιατί πιο πριν δεν είπε κάτι στη θεματοθετρια??δεν το έκανε θέμα??σε αυτό το σημείο και μόνο μου μπενουν οι υποψίες..όλο το υπόλοιπο δεν μου κινεί καμία υποψία..ακόμα και που αυνανίζεται...
Δεν ξέρω αυτή η ιστορία από κάπου μπαζει....
giorgo35 Είσαι θεός!! έκανα ότι μ είπες.Του μίλησα. Ρώτησα ξεκάθαρα αν έχει πρόβλημα γενικά ή με μένα, του είπα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο έτσι κ ότι είμαι 28 χρονών γυναίκα. Μου είπε ότι δεν έχει θέμα με μένα αλλά είναι η πίεση κ το άγχος της δουλειάς λόγω ότι έγινε υπεύθυνος κ δουλεύει αρκετά κλπ κ να κάνω λίγο υπομονή για να φτιάξει το πράγμα. κάπου εκεί χούφτωσα όπως είπες και κατέληξα οτι δεν έχει πρόβλημα. Στύση κανονική. εκεί μου είπε ότι λέω βλακείες όταν λέω ότι δεν με.θέλει.
τεσπα εχτές έγινε ανάσταση κ τώρα σας γράφω σαν τη Κορίνα από τα εγκλήματα.
Ωστόσο δεν λύνεται το πρόβλημα με 1 φορά και δεν τα ξεχνάω όλα. περιμένω να δω τις επομενες μερες πως θα πάει.
Γιωργο απ οτι εχω καταλαβει το προβλημα σου δεν ειναι οργανικό. Εχεις δοκιμάσει τριβολι; Φιλε ετσι για το γαμωτο το δοκιμασα και κανει δουλεια σε μια περιοδο που ημουν στα κατω μου γενικως. Δρα ακριβως εκει που ειχα θεμα, στη λίμπιντο και οχι στα υδραυλικά, αυτα ειναι άψογα ακομη.
δοκιμασα τριβολι περσι...κανει εξαιρετικη δουλεια..το ειπανα για κατουρημα και σηκωνοταν...αλλα το παρατησα διοτι δεν μου ανεβαζε μονο τη λιμπιντο και τη στυση μαζι με αυτα μου ανεβαζε και την επιθετικοτητα και τα νευρα μιλαμε νευριαζα απτο τιποτα στα καλα καθουμενα.και ετσι το παρατησα...πριν κανα 6 μηνο αν δεν κανω λαθος ξεκινησα να παιρνω διεγερτια...στην αρχη ειμουν απολυτα ευχαριστημενος..φουλ στη στυση ειμουνα ολη την ωρα...ε λεω το βρικα τον πραγματικο μου εαυτο.,,δεν τα επερνα πολυ 2 χαπακια το μηνα..και ειμουν μια χαρα..την τελευταια φορα ομως που πηρα χαπακι μου προκαλεσε ταχυκαρδια..τρομαξα παρα πολυ αλλα ευτηχως ηταν νυχτα οποτε επεσα να κοιμηθω για να ηρεμησω και ετσι με πηρε ο υπνος...την επομενη που ξυπνησα η ταχυκαρδια ειχε περαση αλλα απο στυση μηδεν εις το πυλικο..τωρα το σκεφτομαι να παρω η οχι...αλλα κατι πρεπει να παρω διοτι εχω να δω ανασταση πανω απο δυο εβδομαδες και αρχιζω παλι να απογοητευομε και να στεναχωριεμαι...
Μαλλον ειμαι καλυτερη φαση απο εσενα, εμενα υπήρξε λογος πισω απο αυτο, μια απογοητευση.
Λογικα αγχος κρυβεται απο πισω. Να σου πω ενα τρικ, σε εμενα πιανει πανω σε αυτο. Ισως ακουστεί παραλογο αλλα παρε την ολη διαδικασια με την γυναικα λιγο στη πλακα, σκέψου οτι εισαι εκεινη τη στιγμη ηθοποιός σαν να παίζεις σε ταινια (δεν εννοω τσόντα) ενα πραγμα, απλα απόλαυσε το. Δηλαδη εκεινη τη στιγμη αποκόψου απο τα προβληματα του εαυτού σου, σαν να αναλάβεις εναν αλλο ρόλο, σαν ηθοποιός.
Καταλαβαινεις πως το λεω ετσι, μη παρεξηγηθώ, δε μιλαω για διχασμο προσωπικοτητας κ τετοια, να το παρεις λιγο αλλιως και να κλειδώσεις τα προβληματα, θελει και λιγο φαντασια και τρελίτσα η ζωη μας.
Σε αυτό που λες φίλε μου έχεις δίκιο..αλλά τι να κάνω τη στιγμή που δεν ανταποκρίνεται το αεροπλάνο.????το ανακοντα μου έχει πέσει σε χειμερία νάρκη...
Ωστόσο θα κάνω αυτό που μου λες....αλλά αφού ειναι ψυχολογικό πως ακριβώς επιδράνε τα διεγερτικά εφόσον τα διεγερτικά είναι σωματικά?????αν ξέρει κάποιος να μου λύσει αυτή την απορία θα χερομουν...εγώ ρε φίλε πιστεύω αυτό που είπα και σε άλλο ποστ.. πιστεύω ότι ο οργανισμός/εγκέφαλος κάποια στιγμή παύει να παράγει μια ουσία που είναι υπεύθυνη για τη σεξουαλική ορμή..πως λέγεται αυτή η ουσία δεν ξέρω αλλά κάτι τέτοιο πιστεύω ότι ισχύει...τα διεγερτικά έρχονται να συμπληρώσουν αυτή την ουσία για κάποιες ώρες και γι'αυτό μετά έχουμε έντονες στυσεις αλλά δυστυχώς για λίγο...εντάξει δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο αυτο...είναι μια δική μου θεωρία...γιατί πως αλλιώς εξηγητε να οφείλεται σε ψυχογενής αιτία και τα διεγερτικά να κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους εφόσον τα διεγερτικά δεν είναι ψυχολογικά σκευάσματα.???βρε αν θέλαν οι γιατροί να μας κάνουν καλά θα μας κάνανε ...δεν θέλουνε...ούτε πιστεύω ότι δεν ξέρουν τη λύση της στυτικής δυσλειτουργίας..
Αφού το κάνατε πρέπει να καταρρίψει τη θεωρία ότι την έχει μικρή...άρα έλεγε μαλακίες ότι έπαθε στυτικο πρόβλημα λόγο μεγέθους...για να δούμε όμως από δω και πέρα πως θα συμπεριφερθεί....
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια όμως μην με μεγαλοποιης διότι είμαι και εγώ άνθρωπος και λογικό είναι κάποια στιγμή να κάνω λάθος όπως όλοι άλλωστε αυτό το λέω για να μην απελπιστεις αργότερα..μην μεγαλοποιης τους ανθρώπους...
Ευχόμε όλα να πάνε κατευχην..(και για εμένα)αμήν..
Μόνο τον εαυτό μου δεν μπορώ να βοηθήσω...τη έχει πάθει το καμάρι μου εδώ και ένα μισή χρόνο είναι άρρωστο δεν ξέρω...παλιότερα παρακαλούσα να κάτσει φρόνιμα μην γίνω ρεζίλι μπροστά σε κόσμο και τώρα το παρακαλαω για να σηκωθεί...ουφ βαρέθηκα τη ζωή μου..
Φιλενια δεν ξέρω αν σε ρώτησα πόσο χρονών είσαι????
Δεν πειράζει...
Για να μην παρεξηγηθώ ευχαριστώ όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν με το θέμα μου και έδωσαν απαντήσεις. :)
Φιλενια τι λέει??έχουμε καμία εξέλιξη κάποιο νέο??