Originally Posted by
Demi71
Ναι Δημητριε ο τροπος σκεψης το ειπες και μόνος σου . Εγω πάντως δεν μπορώ να εξηγήσω πως μου δημιουργήθηκε αυτή η φοβία για το θάνατο, υποψιάζομαι σίγουρα ότι συνέβη στη μικρή ηλικία ,απο κάποιο γεγονός , το οποίο όσο και να ανατρέξω δεν μπορώ καλά να θυμηθώ, μόνο υποψίες έχω ... Επίσης αυτο που με τρομάζει είναι τι υπάρχει μετά θάνατο ? το απόλυτα τίποτα? Δεν πιστεύω σε άλλη ζωή και αυτό δεν με βοηθά καθόλου στις υπαρξιακές μου αναζητήσεις .... Επίσης δυο χρόνια τώρα βίωσα το καρκίνο της μαμάς μου που ηταν ο αγαπημενος μου άνθρωπος , εχω και την οικογενεια μου σαφως αλλα δεν τη διαχώριζα ,ηταν κι αυτη μέλος της!! Τις τελευταίες δε εικοσι μέρες πέρασε τόσα η μανούλα μου κι εγω που την έβλεπα έτσι που δεν μπορώ να τα σβήσω από τη μνήμη μου..... Φεύγουν νέοι άνθρωποι , παιδιά ,δυστυχως πρεπει να συνειδητοποιησουμε οτι έτσι είναι η ζωή , οτι καποιοι θα φευγουν και καποιοι θα ερχονται ... Αυτο δεν με βοηθά ομως γιατί ασχετως των πολλων δυσκολιων που περνάω έχω συνηθίσει να ΖΩ ... Και τι δεν θα εδινα να εφερνα τη μαμά μου πίσω στη ζωή! Ήθελε τόσο να ζήσει!!!!!!!!!!! Μου λείπει τόσο.... Παιδια αν δεν έχτε βιώσιει απωλεια δεν μπορείτε να ξερετε πως είναι . Γι αυτο παρτε δύναμη χαρειτε τη ζωή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!