εγω που εχω μυαλο σα να μαι 16 ενω περασα τα 30 καταλαβαινω τι λεει βλεπεις λοιπον οτι δεν εφταιγε ο τυπος που ειχε αντιστοιχο μυαλο εφτεγε οτι εχεις μυαλο 25αρη ενω αυτη παιδου
Printable View
εγω που εχω μυαλο σα να μαι 16 ενω περασα τα 30 καταλαβαινω τι λεει βλεπεις λοιπον οτι δεν εφταιγε ο τυπος που ειχε αντιστοιχο μυαλο εφτεγε οτι εχεις μυαλο 25αρη ενω αυτη παιδου
Δεν λέω ότι εγώ είμαι πιο ώριμος από αυτήν αλλά αυτή η κοπέλα ζει στον δικό της κόσμο που δεν υπάρχει λογική και πάντα έχει δίκιο αυτή και όλοι την ζηλεύουν
Βγαίναμε και συζητάγαμε και μου ελεγε συνέχεια ότι όλοι της λένε ότι είναι σπίρτο και όλοι όταν πάει στο χωριό λένε για αυτήν ενώ για την ξαδέρφη της δεν λέει κανένας και όλο κάτι τέτοια όλο παινευοτανε και έκραζε τους αλλους
Και άμα δεν συμφωνούσα τσακονομασταν κιόλας
εκει την πατησες το οτι δεν εχει λογικη δε σημανει οτι δε μπορει να βρεθει ενας αλλος που να μην εχει λογικη ουτε αυτος και να συνενοηθουν στα κορακιστικα τα θαυματα και η τρελα ειναι πολυ κοντα
οταν δεσμευεσαι με καποιον δε μπορεις μετα να τον υποβαθμιζεις λεγοντας οτι δεν εχει λογικη αρα δεν ειναι καλα γιατι μετα σε μετετρεψε σε σακο του μποξ και ετσι σε υποβαθμισε και αυτη και μετα εμφανιστηκε και ενας αλλος που τα λογια της ειχαν περισσοτερη αξια γι αυτον και εγινε αυτο το αποτελεσμα
ομως ΕΣΥ την αφησες να φυγει αν τη κραταγες δε θα φευγε
Δεν έγινε έτσι όπως τα λες όταν τσακονομασταν για άκυρα πράγματα δίχως λογική τι επρπε να κάνω να μην της λέω ότι αυτό είναι παράλογο δεν την υποβάθμιζα αυτή από ένα σημείο και μετά έγινε παράλογη και στον κόσμο της
καταλαβαινεις οτι τεριαζεις με καποιον οταν κολησεις τη τρελα σου με τη δικη της
απλα ειχατε μια καλουτσικη σχεση και περασατε καπως καλα ομως δε μπορουσες να τη βοηθησεις καθολου ψυχολογικα και απο εκει ηρθε το σχισμα