Η μια ειναι ταλιμπανακι σαν κι εμενα κι αυτη που πηρε τα λεφτα που τισ εδωσα ειναι του πανεπιστημιου εχουμε και τισ φιλεσ τουσ που πρεπει να σπουδασουν και να εχουν λεφτα ασε προβληματα δε φανταζεσαι
Printable View
Η μια ειναι ταλιμπανακι σαν κι εμενα κι αυτη που πηρε τα λεφτα που τισ εδωσα ειναι του πανεπιστημιου εχουμε και τισ φιλεσ τουσ που πρεπει να σπουδασουν και να εχουν λεφτα ασε προβληματα δε φανταζεσαι
Θα ηθελα να χαιρομαι με αυτα που εχω. Να λεω ευχαριστω οταν δεν υποφερω και δεν ποναω. Θα προσπαθησω να παω σε καποιους γιατρους που θα με κανουν καλυτερα και οχι χειροτερα για τα προβληματα υγειας μου. Σας ευχαριστω που ασχολειστε.
Θα σου πω εγω ιστορια εχω μια κορη 20 χρονων ξετσουτσουνεψε τωρα και δεν δουλεψεσ και ετρωγεσ με χρυσα κουταλια σε μενα που ειμαι αγροτησ ουτε καν δημοσιοσ υπαλληλοσ αγροτησ επειχηρηματιασ βρωμαω ολη μερα κι ηρθε και τα ειπε σε μενα για να καταλαβεισ τι ειστε ολεσ και γτ δε γαμαω ενω μπορω ειμαι χωρισμενοσ
Όσοι αντιμετωπίζουμε μία δυσκολία, είτε κάποιο άσχημο γεγονός, είτε ένα θέμα υγείας κτλ τείνουμε να γίνουμε πολύ εγωκεντρικοί εκείνη την στιγμή. Το θέμα είναι να το δουλέψουμε στο μυαλό μας και να το εμπεδώσουμε πραγματικά ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα. Είναι αυτό που αμφισβήτησε ο Εξουθενωμένος πιο πάνω τι βοηθάει. Κι όμως, βοηθάει, φτάνει να ξεκολλάς το μυαλό σου από τον εαυτό σου που και που. Τουλάχιστον εμένα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ αυτός ο τρόπος σκέψης να ξεκολλήσω από άσχημες φάσεις. Ταυτόχρονα και σε σύνδεση με αυτό είναι να βρίσκεις κάποια θετικά και προοπτικές, έστω κι αν είναι απειροελάχιστα, και να δουλεύεις πάνω σε αυτά ώστε να βελτιώνεις σταδιακά την πραγματική κατάσταση γύρω σου και φυσικά την ψυχολογία σου. Ακόμα κι αν δεις μία μικρή βελτίωση με τους γιατρούς Ορέστη, είναι μία αρχή. Μην περιμένεις τεράστιες αλλαγές από την μία μέρα στην άλλη, αλλά να ξέρεις ότι το ένα φέρνει το άλλο και θα καλυτερέψουν τα πράγματα.
Να μας γράφεις πως πάει.
Ειναι πολυ δυσκολη η ζωη μας ετσι οπως της εχουν βαλει τα προτηπα της κονωνιας μας. Αληθεια, πωτες και με τι θα ειμαστε ικανοηποιμενοι? ποσα πρεπει να εχουμε για να πουμε "ενταξι, τωρα εχω αρκετα ,δε θελω αλλα" ,μας εχουν βαλει σε εναν αγωνα χωρις τελος!
Οπως λεει και η ΣΟΝΙΑ, καποιοι αλλοι ανθρωποι ειτε σε αλλους τοπους ειτε σε αλλους χρονους θα αρκοντουσταν σε πολυ λιγοτερα! Οταν βρεθηκα για επαγγελματικους λογους στις φτωχες χωρες της ανατωλικης Αφρικης, εκει οπου τα παιδακια με δυσκολια βρησκουν τις βασηκες θερμηδες τους, οπου τα πεχνιδια τους δεν ειναι ηλεκτρονικα ! παρα ειναι αυτοσχεδια απο σκουπηδια παρατηρισα κατις που δεν θα ξεχασω! τα εβλεπα να παιζουν στα σκουπιδια ,στον δρομο, και ηταν ολα γεματα με χαμογελα κι χαρουμενα ετρεχαν πανω κατω! σε αντιθεση με τα δικα μας , οπου ειτε λογο τον παραπανησιων κιλων που εχουν ειτε λογο της απομονωσης που προσφερουν τα ηλεκτρονικα παιχνιδια , ειναι αγελαστα αρκετα απο αυτα, κι προσφατα διαβασα οτι υπαρχει και η πεδικη καταθλιψη! αυτη η αντιθεση , απο την μια τα φτωχα αφρικανακια να ειναι γεματα χαμογελο κι απο την αλλη τα πλουσια παιδια της δυσης οπου κοντευουν καποια απο αυτα να εχουν καταθλιψη!!
Απο το παραπανω συμπερενουμε ,νομιζω, οτι δεν ειναι η αφθωνια υλικων αγαθων που θα μας φερει την χαρα! μειτε ειναι η ασφαλια του φαγητου η της υγειας! ειναι ισως κατις αλλο πολυ πιο απλο αλλα και πολυ πιο ταπινο
Εκτιμησα ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΙΚΑ το αμετακλητο της περιπτωσης του Ορεστη.
Οπως βλεπω, ο Ορεστης ζηταει βοηθεια. Αρα τιποτα δεν ειναι αμετακλητο
και οριστικο στην περιπτωση του. Ολα οσα του εγραψα ηταν διοτι νομιζα
οτι βρηκα μια παρεα μεσα στην φυλακη που κουβαλω επι 20 χρονια.
Και ειναι πολυ μεγαλο πραγμα να μην ζεις 50 χρονια μονος στο κελι σου.
Ζητω συγνωμη .... απο τον Ορεστη.
Εγω σε κρινω γτ δε προσπαθησεσ για τιποτα εισαι το χειροτερο ειδοσ προβατου ολοι προβατα ειμαστε αλλα αν ησουν ανθρωποσ θα ησουν ανυσηχο προβατο αρα για μενα δεν κανεισ αυτη ειναι η αληθεια
Ειχε μπαμπα στρατηγο που επαιξε τη χωρα στο τζογο και δεν ειναι ουτε καν δημοσιοσ υπαλληλοσ δηλαδη εντελωσ ανικανοσ ζει απο δυο νοικια και κλαιγεται η ελλαδα ηταν παραδεισοσ μια μαλακια να εκανε θα βγαζε λεφτα με τισ γνωριμιεσ του μπαμπα αλλα αυτοσ ηθελε να κανει το καλο παιδι και δεν εζησε τιποτα κι ειναι ευχαριστημενοσ τοσο τον κοβει και τωρα κλαιγεται γτ ο πατερασ του επαιξε τη χωρα και τη βουλιαξε
Ορεστη καλησπερα!πως ηταν το σουκου σου?
Φιλε μου, τα προβληματα υγεις οπου αντιμετοπιζεις μπορει να εχουν θεραπεια, καταλαβαινω πως πηγες σε γιατρο κι δεν εβγαλες ακρη!, αλλα μην τα παρατας, ανθρωποι ειναι και οι γιατροι κι μπορει ο συγκεκρημενος να μην ηταν σωστος, ξανα προσπαθησε σε καποιον αλλο γιατρο,μην το παρατας.
Τα οσα περιγραφεις δειχνουν καταθλιψη, γιατρος δεν ειμαι αλλα επειδη περασα κι εγω αυτην την ασθενεια , μοιαζουν παρα πολυ αυτα που περιγραφεις! το "γαμοτο" ειναι οτι η καταθλιψη θεραπευετε! υπαρχουν φαρμακα! ειναι κριμας να μην μπεις σε καποια θεραπεια, ειναι κριμας να βασανιζεσαι ετσι ,αυτο που περνας δυστυχως το περναν πολλα ατομα - αν εχεις καταθλιψη διοτις δεν ειμαι γιατρος- και ειναι τοσο ασχημο να υπαρχει η θεραπεια, να υπαρχουν τα φαρμακα αλλα να μην τα περνουν! διοτις δεν μηλας εσυ, δεν ειναι ο "Ορεστη" ειναι η καταθλιψη που τα λεει αυτα! ο Ορεστης κι ο καθε αλλος στην θεση σου θελει να ζησει με χαρα, να γλενταει , να βγαινει εξω με φιλους, να ερωτευτει! να δουλεψει! να βαλει στοχους!
Μην τα παρατας, ξανα προσπαθησε να βρεςι καποιον γιατρο .