Εγώ φτάνω κατ 4 [emoji23][emoji23] παιδιά εκτός από βενζοδαπινες. Έχετε δοκιμάσει και τιποταλλο για ύπνο? Όχι ρεμερον μακρυααααααα
Εστάλη από SM-J320F στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Εγώ φτάνω κατ 4 [emoji23][emoji23] παιδιά εκτός από βενζοδαπινες. Έχετε δοκιμάσει και τιποταλλο για ύπνο? Όχι ρεμερον μακρυααααααα
Χαχαχα όχι χημεία φίλε ποτέ εγώ. Δοκιμάζω αλλά πιο φυσικά πράγματα για να προσέλκυσω το Μορφέα
Χάχα εγώ έχω πάρει βαλεριανες και τα σχετικά αλλά μάλλον σε εμένα λειτουργούν σαν καραμέλες αυτά [emoji23][emoji23] για πες κανένα νέο
Κατα τις 1κ30. Εκτος και αν αρχισουν οι σκεψεις να με ενοχλουν, οποτε μπορει να καταφερω να κοιμηθω κατα τις 4. Αλλα κα παλι ξυπναω γρηγορα, οτι ωρα και να κοιμηθω. Η αυπνια σε κουραζει ακομα και αν καταφερεις να κοιμηθεις για καποιες ωρες.
Το καλοκαιρι παλι ειναι η ζεστη και η υγρασια. Αλλο προβλημα και αυτο. Ζεστη και αυπνια, κακος συνδυασμος.
Quepin είναι πολύ καλό νομίζω
Στα αντιψυχοσικα
Μια κάνεις καμιά και το πάρεις από μόνος σου να ρωτήσεις τον γιατρό σου
Σε χαμηλές δώσεις πχ 25 mg
Ναι και εγώ το έχω αυτό με το ίντερνετ. Μια φορά είχα βάλει και μουσική που και καλά σε υπνωτίζει αλλά δεν κοιμήθηκα. Είναι θεματαρα η αϋπνία ρε παιδιά
Ναι είναι καλό. Το παίρνει μια φίλη μου και πέφτει ξερή
Όντως? Δεν ξέρω ίσως να μην δέχεται ο οργανισμός σου αυτό το φάρμακο
Δηλαδή μένις? Όταν λες άλλος άνθρωπος ?
Παλιά με έπιανε κανονικότατα, τώρα τελευταία δεν... Αν και τον ρώτησα αν ο οργανισμός μου μήπως το συνήθισε αλλά η απάντηση του ήταν αρνητική ενώ αντίθετα με τα xanax και τα παρόμοια στο είδος τους εκεί ήταν θετικός στο ότι αποκτάς μια αντίσταση και ότι θέλουν συνεχώς αύξηση.
Το αμεσως επομενο ειναι να βλεπεις καποια ταινια στην τηλεοραση με υποτιτλους, και πολυ χαμηλη ενταση. Μολις νιωσεις να κλεινουν τα ματια σου την κλεινεις και κοιμασαι. Αλλα το βιβλιο σιγουρα ειναι καλυτερο. Το ιντερνετ λογω των οθονων και του φωτισμου εχει αντιθετο αποτελεσμα. Το ειχα διαβασει αλλα και απο εμενα το ξερω.
Πες του για το quepin και ότι σου πει ...
Νιώθει λες και δεν είναι ο εαυτός του.. Νιώθεις λες και είναι ξεχωρος από το σώμα του.. Σαν να μην είναι αυτός που είναι... Αυτό το πράγμα δεν είναι εύκολο να το περιγράψεις με λέξεις... Πως ακριβώς αισθάνεται.. Κάνει αγώνα για να το κόψει... Αλλά δεν μπορεί και δεν πρέπει απότομα
Ααα οκ κατάλαβα . Ναι τα αντιψυχοσικα είναι παλιοφαρμακα γενικά έχουν πολλές παρενέργειες. Αλλά σε πολλούς από εδώ κάνουν καλό
Καλά κάνεις αδερφέ. Το abilify ξέρω είναι από τα καλύτερα και νεότερα αντιψυχοσικα
Φίλε μου όχι μόνο είναι παλιόφάρμακα είναι απαράδεκτα... Είναι να λες όντως αυτό πέρασε από επίτροπη έγκρισης και το ενέκριναν;;; με είχε μπλέξει και εμένα ένας παλιόγιατρός με ένα αντιψυχωτικο, φίλε μου ήμουν ένας ζωτανος νεκρός.. Απορώ πως δέχτηκα να το πάρω...
Αλλά αυτό είναι η άγνοια μου και όταν εμπιστεύεσαι κάποιον που φέρει τον τίτλο του γιατρού ως αυθεντία και αυτός ξέρει....
Φίλε μου από τότε είμαι πάρα πολύ προσεχτικος.... Ούτε αντικαταθλιπτικο δεν θέλω να βάζω στο στόμα μου... Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τα κόψω μαχαίρι...
Παω πάσο, στους σχιζοφρενεις... Εκεί στην κατάσταση που είναι αυτοί φίλε μου, ίσως και να είναι καλύτερα να λαμβάνουν ένα τέτοιο αντιψυχωτικο και μήπως και βοηθηθούν.. Και όσο βοηθηθούν και αν βοηθήθουν.
αφου εμφανισα διαφορα ντοκουμεντα το καταλαβατε επιτελους...
αν καποιον δε τον ζορισεις και προσπαθησει μπορει να το κουκουλωσει καπως αν δε σκεφτεται και πολυ
Αλλη μια κρύα νυχτα
Κ κυριολεκτικα
Αχ δε μαγαπαει κανεις. Τι νοιωθω συχνα. Ενα κενο. Κρυωνω
Εγώ νιώθω ένα είδος κούρασης. Όχι κυριολεκτικά. Στο μυαλό μου. Απογοήτευση ίσως. Ή ίσως θλίψη. Δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω.
Ήταν ένας νέος ωχρός. Καθόταν στο πεζοδρόμιο.
Χειμώνας, κρύωνε.
Τι περιμένεις; του λέω.
Τον άλλον αιώνα, μου λέει.
Που να πάω…
Όσο για μένα, έμεινα πάντα ένας πλανόδιος πωλητής αλλοτινών πραγμάτων,
αλλά… αλλά ποιός σήμερα ν αγοράσει ομπρέλες από αρχαίους κατακλυσμούς.
Χρωματίζω πουλιά και περιμένω να κελαηδήσουν
Αλλά μια μέρα δεν άντεξα…
Εμένα με γνωρίζετε, τους λέω.
Όχι, μου λένε.
Έτσι πήρα την εκδίκησή μου και δε στερήθηκα ποτέ τους μακρινούς ήχους.
Τραγουδάω, όπως τραγουδάει το ποτάμι
Κι ύστερα στο νοσοκομείο που με πήγαν βιαστικά…
Τι έχετε, μου λένε.
Εγώ; Εγώ τίποτα, τους λέω. Μόνο πέστε μου γιατί μας μεταχειρίστηκαν,
μ αυτόν τον τρόπο.
Το βράδυ έχω βρει έναν ωραίο τρόπο να κοιμάμαι.
Τους συγχωρώ έναν-έναν όλους.
Άλλοτε πάλι θέλω να σώσω την ανθρωπότητα,
αλλά εκείνη αρνείται.
Όμως απόψε, βιάζομαι απόψε,
να παραμερίσω όλη τη λησμονιά
και στη θέση της ν ακουμπήσω,
μια μικρή ανεμώνη.
Κύριε, αμάρτησα ενώπιόν σου,
ονειρεύτηκα πολύ
μια μικρή ανεμώνη.
Έτσι ξέχασα να ζήσω.
Μόνο καμιά φορά μ ένα μυστικό που το χα μάθει από παιδί,
ξαναγύριζα στον αληθινό κόσμο, αλλά εκεί κανείς δε με γνώριζε.
Σαν τους θαυματοποιούς που όλη τη μέρα χάρισαν τ όνειρα στα παιδιά
και το βράδυ γυρίζουν στις σοφίτες τους πιο φτωχοί κι απ τους αγγέλους.
Ζήσαμε πάντοτε αλλού.
Και μόνο όταν κάποιος μας αγαπήσει, ερχόμαστε για λίγο
κι όταν δεν πεθαίνει ο ένας για τον άλλον είμαστε κιόλας νεκροί.
Φυσάει απόψε φυσάει,
τρέχουν οι δρόμοι λαχανιασμένοι φυσάει,
κάτω από τις γέφυρες φυσάει,
μες στις κιθάρες φυσάει.
Φυσάει απόψε φυσάει,
μες στις κιθάρες φυσάει.
δωσ μου το χέρι σου φυσάει,
δωσ μου το χέρι σου…
Λειβαδιτης
Τι είναι καλύτερο. Να βουλώνεις το στόμα σου και να τα περνάς έτσι κάποια πράγματα. Ή να απαντάς; Στην πρώτη περίπτωση, έχεις την ησυχία σου αλλά μέσα σου βράζεις γιατί στην τελική σε περνάνε και για χαζό. Στην δεύτερη πάλι εσύ είσαι χαμένος αλλά τα έχεις πει έξω από τα δόντια και τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Και να υπερασπιστείς ποιόν; Αυτόν που παρακάτω θα σε βγάλει και φταίχτη; Οπότε καλύτερα να μην μιλάς; Δεν ξέρω. Θα ήταν καλύτερα να καταλάβαιναν τι λέω και να μην σκέφτομαι πόσες φορές το κάθε πράγμα πριν το ξεστομίσω.
κοβω και μοιραζω
και απο μακρυα κοιτω ενα λιβαδι
γιατι ισως μιαζω
αγνωριστος μεσα στο βαθυ σκοταδι
εξω βρεχει
και φτιαχνω ριμες με οτι να ναι