Ιωαννα η αληθεια ειναι μια αλλα εχει βαθοσ και ποιοτητα αναλογα τι ξερεισ
αλλαζει η αληθεια
Printable View
Ιωαννα η αληθεια ειναι μια αλλα εχει βαθοσ και ποιοτητα αναλογα τι ξερεισ
αλλαζει η αληθεια
;;;ποιος ανεφερε τα παιδια εδω ; ποιος ανεφερε οικογενειες; το θεμα ειναι καθαρα για ομοφιλοφιλια εδω παιδια .ξεφυγατε ..
Δεν κατακρινω τα στρειτ ζευγαρια κ ουτε αναφερομαι στο ποιος κραταει το σπιτι .αλλες φορες ο αντρας αλλες η γυναικα..μιλατε πολυ απολυτα κ τα μπερδευετε τα πραγματα.δεν υπαρχει καν λογος να απανταω σαυτα που γραφετε.παρακαλω τον διαχειριστη να κλεισει το νημα κ να μην ειπωθει τπτ αλλο .να μεινει ως εδω
Αυτο δεν το ειδα για τη γνωμη μ ..σορρυ.απαντηση σε αυτο εχω δωσει σαλλο θεμα.κατσε να το βρω γτ κι εμενα μου χε κινησει το ενδιαφερον κ το εψαξα..α κ η αποψη του αλεξανδρου τη βρισκω αξιολογη γτ πριν το προπατορικο αματτημα οι ανθρωποι ηταν ολοκληροι απο μονοι τους ..αρα ολος ο κοσμος μετα απο αυτο εχει λαθος δομη..σε τετοιο επιπεδο φιλοσοφικο το χω ψαξει πολυ αυτο..
Το βρηκα οριστε αυτο εχω ανακαλυψει μεχρι τωρα απο επιστημονικης αποψης κ διαβαζοντας πολλα βιβλια.
Επισης δεν ησουν εκει για να δεις τι εγινε με τον αδαμ κ την ευα.εγω σαν αγνωστικιστης που ειμαι τα περναω ολα απο κριτικη αμφισβητηση.αυτη ειναι η καλυτερη απαντηση που μπορω να δωσω.σευχαριστω μενη που δημιουργησες γονιμο εδαφος για αγωνα λογων .οι αναγνωστες τωρα εχετε την δικη σας κριτικη αντιληψη κ το δικο σας συστημα πεποιθησεων για να αναγνωρισετε τι ειναι σωστο κ τι λαθος για εσας...ευχαριστω
Δικιο εχεις μενη μου θα το αφησω στην κριση των αναγνωστων μας
Ετσι ειναι ολεσ ρε μενη λιγο κακιεσ λιγο πονηρεσ λιγο εξυπνεσ λιγο ομορφεσ λιγο απο ολα αλλα τισ αγαπαμε αν τισ καταλαβαινουμε ειναι αλλο θεμα αν θελουν να τισ καταλαβουν ασ παρουν σκυλο αν θελουν να τισ αγαπισουν ανθρωπο και μαλιστα αντρα γτ μονο εμεισ αγαπαμε αυτα κ φιλακια εναλακτικο μωρο
Ιωαννα μου αγαπη μου η προοδοσ τεχνολογια εξελιξη ειναι ολα ψευτικα αγαπη μου το αληθινο ειναι ο αντρασ η γυναικα και τα παιδακια τιποτα αλλο δεν ειναι αληθινο αγαπη μου εισαι γυναικα και εισαι ομορφη τα γκευλικια ειναι προιον πολιτισμου πολυ νεαροτερο απο τον αντρα και τι γυναικα δεν ξερω πωσ μεγαλωσατε εσεισ οι νεοι παντωσ ειναι προιον πολιτισμου κι οχι φυση κι εγω πιστευω οτι η φυση κανει κουμαντο
Σε τριαντα χρονια θα λενε γυναικα στο χαρακτηρα γκευ και θα ειναι κι οι αλλεσ τησ παλιασ σχολησ με τουσ αντρεσ
Δεν χασαμε τπτ...ολοι εδω ειμαστε μια τρελοπαρεα..
Βλεπω νεξτ τοπ μοντελ..ποια ειναη η αγαπημενη σας παιδια;
καποτε πολυ παλιοτερα ελεγα σε καποια οτι οσοι τα εβαλαν μαζι μου η επιτυχια τους ηταν να κλονισουν το νευρικο τους συστημα και τους προιδοποιουσα συνεχως για να τους προστατεψω απο αυτο
.................................................. .............
Προτιμω απο εδω αν δε σε πειραζει.ειδες οτι δεν εχω κανενα θεμα μαζι σ.
Αλλα Μη με ενοχλεις αλλο προσωπικα .Κι εσεις διαχειριστες καντε κατι αλλιως θα ζητησω τη διαγραφη μ
αντε παλι με τις διαγραφες εγω σου ειπα ετσι και αλλιως το εργο το ξερω η εισαι εσυ η μια αλλη η παραλη με αυτη τη τακτικη με συμβουλο τον αστυνομο σαινη απλα η επικοινωνια γινεται πολυ δυσκολη και το εργο το ιδιο.
η γυναικες ειναι πιο αθωες και οι αντρες πιο πονηροι και ραδιουργοι μη μου πεις οτι δεν εχω δικιο σε μια σχεση πιος σκεφτεται πονηρα ο αντρας η η γυναικα
Χμ λιγο γενικολογο αλεξ
δεν ειναι διαγωνισμος για το πιος θα καπελωσει πιον στη συζητιση εμενα μου εχει τυχει να με βριζουν οι παντες σε αλλο φορουμ και στη συνεχεια να περνανε αυτα που λεω η υπερτατη εκδικηση
οταν κατι ειναι εμφανες οτι ειναι καλυτερο θα το ανατρεψουν με βρισιες και απειλες ας το νομιζουν...
Επειδή εδώ μπαίνουν πολλά θέματα προς συζήτηση, επιτρέψτε μου να παραθέσω το δικό μου σχόλιο με την προσωπική μου άποψη.
Πρώτα από όλα θα μιλήσω για την ομοφυλοφιλία.
Η ομοφυλοφιλία είναι κάτι υπαρκτό από καταβολής κόσμου. Είναι υποκριτικό να μην μπορούμε να αναγνωρίσουμε την ύπαρξη αυτής της επιλογής-ανάγκης-προσανατολισμού. Επειδή λοιπόν ζούμε στο 2018 θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητο ότι αυτοί οι άνθρωποι οφείλουν να χαίρουν της αποδοχής και εκτίμησης μας. Να μην στιγματίζονται και αποκόπτονται ως περιθωριακά μέλη της όποιας κοινωνίας.
Ακόμα και σε όλους όσους δεν έχουν την καλλίτερη άποψη για την ομοφυλοφιλική κοινότητα, η γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να στέκονται απέναντι τους με σεβασμό. Ουδείς μπορεί να αποκλείσει ότι στο μέλλον κάποιο μέλος της οικογένειας του δεν θα εκδηλώσει μια τέτοια επιλογή.
Εδώ να σημειώσω ότι είμαι άντρας ετεροφυλόφιλος 34 ετών. Αυτό για την οικονομία της συζήτησης και για να καταστήσω σαφές το ποιος είμαι και γιατί εκφέρω αυτή τη γνώμη.
Αναφορικά με την μητρότητα και σε κάποια από τα αναφερόμενα, επιθυμώ να εκφράσω την άποψη μου.
Ένα παιδί δεν μπορεί να αποτελεί αξεσουάρ χειραφέτησης και επικράτησης του όποιου φεμινισμού. Ούτε να παρουσιάζεται ως κατά συνθήκη τεκμήριο μιας επίπλαστης ανωτερότητας της γυναίκας.
Όταν μιλάμε για παιδιά προτεραιότητα πρέπει να έχει πάντα το καλό του παιδιού. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.
Με γνώμονα αυτό επιθυμώ να εκφράσω την άποψη ότι ένα παιδί πρέπει να μεγαλώνει έχοντας αναφορά και από τα δύο φύλα. Μητέρα και Πατέρα.
Παραθέτω παρακάτω κάποιους συνδέσμους που αφορούν την έλλειψη πατέρα από την ανατροφή του παιδιού.
https://www.psychologytoday.com/us/b...-father-hunger
https://openlab.citytech.cuny.edu/th...relationships/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3904543/
Παρακαλώ να μην ερμηνευθεί η άποψη μου ως επικριτική προς την ομοφυλοφιλική κοινότητα. Η ύπαρξη της είναι αδιαμφισβήτητη και ο σεβασμός προς αυτή πρέπει να είναι δεδομένος επίσης.
Μεγάλωσα σε μια πυρηνική οικογένεια (nuclear family) έχοντας πατέρα και μητέρα. Αισθάνομαι ευγνώμων για αυτό.
Μια πιθανή άποψη ότι πολλά παιδιά έχουν κακοποιηθεί ή εν γένει μεγαλώσει εσφαλμένα εντός μιας παραδοσιακής πυρηνικής οικογένειας, δεν θα πρέπει να ανατρέψει την αδιαμφισβήτητη αναγκαιότητα για ύπαρξη και των δύο γονέων, και των δύο φύλλων, στην ανατροφή ενός παιδιού.
Φυσικά και θα πρέπει ως κοινωνία να υποστηρίζουμε της μονογονεϊκές οικογένειες. Να μην τις στιγματίζουμε για κανένα λόγο. Δεν σημαίνει όμως πως πρέπει να αγνοήσουμε τα οφέλη της ανατροφής ενός παιδιού από γονείς που του προσφέρουν ως σημείο αναφοράς την γυναικεία αλλά και την αντρική φιγούρα.
Ως συμπέρασμα λοιπόν θεωρώ επιπόλαιο το να εκφράζεται η άποψη πως οι γυναίκες μπορούν να βιώσουν την μητρότητα χωρίς άντρα. Προφανώς και μπορούν να το κάνουν. Ποιος όμως θα επωμιστεί τις επιπτώσεις της επιλογής αυτής στην ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού, εξαιτίας της έλλειψης της πατρικής-αντρικής φιγούρας;
Φαίνεται ότι έχεις την πρόθεση να απαντήσεις με καλή διάθεση σε αυτά που έγραψα παρόλαυτα κάποια από αυτά που γράφεις είναι λάθος όχι από κακή πρόθεση αν μη τι άλλο όμως αποπροσανατολίζουν την κουβέντα. Καταρχάς η ομοφυλοφιλία δεν είναι επιλογή. Κατά δεύτερον όλη η κουβέντα με την μητρότητα είναι τελείως άσχετη με το θέμα που συζητάμε και αναφέρθηκε απλά ως επιχείρημα από τους ανθρώπους που κρίνουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι μη φυσιολογική και άρρωστη. Αναφέρθηκε δηλαδή ότι μια λεσβία είναι μη φυσιολογική γιατί δεν μπορεί να εκπληρώσει τον ρόλο της μάνας. Ο ρόλος της μάνας είναι άσχετος με τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Ο ρόλος του πατέρα επίσης. Το ότι η παρουσία του πατέρα είναι ευεργετική δεν κάνει όλους τους πατεράδες να μένουν κοντά στα παιδιά τους δυστυχώς. Το να το θέτουμε λοιπόν ως προαπαιτούμενο για να γίνει κάποιος γονέας να είναι στο πλαίσιο της οικογένειας με ένα πατέρα και μία μάνα είναι αφελές το λιγότερο. Οι συνθήκες καλώς ή κακώς αλλάζουν ανά πάσα στιγμη.
Υπάρχουν χώρες που ήδη επιτρέπεται η υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια εδώ και σχεδόν 18 χρόνια. Υπάρχουν δηλαδή ενήλικες εκεί έξω που είναι η ζωντανή απόδειξη ότι παιδιά που μεγαλώνουν σε ομοφυλοφιλικές οικογένειες δεν διαφέρουν από τα υπόλοιπα, ούτε έχουν περισσότερα προβληματα. Έχουν γίνει σχετικές έρευνες που αν σε ενδιαφέρουν μπορώ να τις ψάξω και να στις γράψω σε επόμενο σχόλιο. Το να λέμε ότι αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα υποθετικά όταν ήδη υπάρχουν αποδείξεις από άλλες χώρες ότι αυτό δεν ισχύει είναι επομένως λάθος. Μια γυναίκα ή ένας άντρας ΛΟΑΤΚΙ δεν περιορίζονται στο να γίνουν γονείς απλά και μόνο λόγω του σεξουαλικού τους προορισμού, ούτε αυτό είναι απόδειξη ότι είναι άρρωστοι, ούτε ότι ο ρόλος τους αυτός θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ανατροφή των παιδιών τους.
Μελισσα να σου πω κι εγω δεν θεωρω τιποτα μη φυσιολογικο και τιποτα αρρωστο αλλα τρομαζω αυτο δηλαδη αν μου πει η ιωαννα οτι ειναι μπετατζησ θα το δεχτω για να καταλαβεισ δεν εχω προβλημα αλλα τρομαζω μονο αυτο και μπορει να εισαι κι εσυ υπεροχη αλλα δεν μπορω να σε γνωρισω και να σε αγαπησω με αυτα θελει να με πασ μαλακα σιγα σιγα γτ εγω ειμαι λιγο παλιομοδιτησ αλλα αμα εχεισ πλακα εισαι καλο παιδι τα ξεχναω ολα ετσι στα λεω να ξερεισ
Επειδή και εγώ θεωρώ ότι έχεις καλή πρόθεση επέτρεψε μου να απαντήσω σε αυτά που αναφέρεις.
Λοιπόν, η ομοφυλοφιλία είναι η επιλογή συντρόφου του ίδιου φύλλου. Την λέξη επιλογή δεν την χρησιμοποιώ ως επιλογή να γίνει κανείς ομοφυλόφιλος αλλά ως ανάγκη να εκφραστεί σεξουαλικά με ερωτικό σύντροφο του ίδιου φύλου.
Αναφορικά με την παρουσία του πατέρα, ως αφελές θεωρώ ακριβώς το αντίθετο από αυτό που αναφέρεις. Το γεγονός ότι δηλαδή υπάρχουν κακοί πατεράδες να αφήνει ανοιχτό παράθυρο για ισχυρισμούς ότι δεν είναι απαραίτητη η παρουσία και των δύο φύλλων στην ανατροφή του παιδιού. Μηχανή του κιμά εντελώς... Πάντα φιλικά.
Εκεί όμως που έχω περισσότερες παρατηρήσεις είναι στη τελευταία παράγραφο σου.
Ο ισχυρισμός ότι δημιουργούνται προβλήματα μόνο υποθετικός δεν είναι. Παράθεσα σύνδεσμο με μελέτη για τις επιπτώσεις της απουσίας του πατέρα στην ανατροφή του παιδιού, στο προηγούμενο μου μήνυμα.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3904543/
Φαντάζομαι αντίστοιχες μελέτες υπάρχουν και για την απουσία της μητέρας από την ανατροφή του παιδιού. Επομένως καλή μου φίλη τα προβλήματα μόνο υποθετικά δεν είναι.
Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι ένα ΛΟΑΤΚΙ μέλος είναι ανίκανο να αποτελέσει υγειές πρότυπο για την ανατροφή ενός παιδιού. Όμως τα πλαίσια μιας ομοφυλοφιλικής σχέσης στερούν το δικαίωμα από το παιδί να
μεγαλώσει έχοντας αναφορά και από τα δύο φύλα. Κάτι που φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι πόσο σπουδαίο είναι. Και επειδή θέλω να είμαι δίκαιος με μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, είμαι σίγουρος πως θα το έχεις παρατηρήσει και εσύ, ομοφυλόφιλοι άντρες να είναι εξαιρετικοί γονείς. Να έχουν μεγαλώσει εξαιρετικά επιτυχημένα παιδιά. Αλλά!!! Όλα αυτά στα πλαίσια μιας οικογένειας που υπάρχουν μπαμπάς και μαμά. Υπάρχει στην γειτονιά μου τέτοιο παράδειγμα.
Τέλος για τον ισχυρισμό σου ότι υπάρχουν έρευνες για το ότι είναι το ίδιο να μεγαλώνει ένα παιδί από μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, ως απόλυτα λειτουργικά από κάθε άποψη, επέτρεψε μου να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να έχουμε αξιόπιστα στοιχεία.
Άλλωστε, φαντάζομαι το γνωρίζεις και εσύ, έρευνες υπάρχουν και για το γεγονός ότι το φύλο δεν είναι βιολογικός παράγοντας αλλά κοινωνική κατασκευή. Ουσιαστικά δηλαδή δίνει το δικαίωμα στην κατάργηση της λογικής και στον αυτοπροσδιορισμό του κάθε ανθρώπου ανάμεσα από εκατοντάδες επιστημονικά κατασκευασμένα φύλα. Όλα αυτά χάριν της πολιτικής ορθότητας.
Οι έρευνες αυτές φίλη μου, παραβλέπουν το δικαίωμα στην λογική και στην έκφραση αυτής, μιας πολύ μεγάλης μερίδας ανθρώπων. Η οποία πιστεύει ότι τα φύλα είναι δύο. Άντρας και Γυναίκα. Σαφέστατα υπάρχουν και περιπτώσεις διεμφυλικών - ερμαφρόδιτων κοκ. Όμως καλή μου φίλη αυτές οι περιπτώσεις συνιστούν την εξαίρεση. Και ως γνωστόν, η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα (ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα) και δεν τον ανατρέπει.
Κλείνοντας θέλω να αναφέρω για άλλη μια φορά το ακόλουθο.
Υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων για τον εξής πολύ απλό λόγο. Αν κάνω οικογένεια και ο γιος ή η κόρη μου είναι ομοφυλόφιλο άτομο, δεν θα ήθελα κανένας μ@λ@κ@ς να τολμήσει να τους κάνει να νοιώσουν άσχημα. Να νοιώσουν ότι έσφαλαν ή απέτυχαν σε κάτι.
Δεν υποστηρίζουμε όμως τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων απομειώνοντας το ιερό και αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα του κάθε παιδιού να μεγαλώσει έχοντας μάνα ΚΑΙ πατέρα. Έχοντας δηλαδή αναφορές και από το γυναικείο και από το αντρικό φύλο.
Αφελές λοιπόν θεωρώ οτιδήποτε άλλο από αυτό (η μήπως πονηρό; κάτι που ενδεχομένως εξυπηρετεί με λάθος τρόπο μια συγκεκριμένη ατζέντα;)
Πάντα φιλικά
Υπαρχει κι αλλο ενδεχομενο για τα πλαισια μιας οικογενειας.Οι περισσοτερες λεσβιες πχ που υιοθετουν η κανουν παιδια με δωρητη προσπαθουν να δωσουν μια αντρικη φιγουρα στα παιδια τους με τον εξης τροπο: εχουν συνεχεια κοντα τους καποιο συγγενη πχ θειο η καποιο φιλο που θα ναι σα πατερας για το παιδι κι οντως σε πολλες οικογενειες μονογονεικες η που ο πατερας ειναι ανυπαρκτος για πολλους λογους γινεται αυτο.επισης πολλες προσλαμβανουν αντρα νταντα κ μη γελασετε γτ το εχω δει που ειναι σα πραγματικος πατερας του παιδιου αφου το συντροφευει απο μικρο στην αναπτυξη του.γνκ λυσεις υπαρχουν αν οι γονεις ενδιαφερονται για το παιδι.πολυ ωραιες κ ειλικρινεις οι απαντησεις σας απλως το επεκτειναμε λιγο γτ δε χρειαζοταν να αναφερθουμε σε οικογενειες.
Λεσ οτι υπαρχει επιλογη να εκφραστει καποιος εται σεξουαλικα.δλδ η αλλη εναλλακτικη ειναι να υποκρινεται η να μην εχει ποτε συντροφο εαν το αισθημα της ομοφιλοφιλιας ειναι γνησιο; εξηγησε το μου αυτο.Το πρωτο σε ενημερωνω το εχω κανει δλδ να πιεσω τον εαυτο μ να δει ερωτικα το αλλο φυλο μονο κ μονο για να μην λαβω ρατσισμο κ να εχω " φυσιολογικη " οικογενεια αλλα η παρεμποδιση εκφρασης της φυσης δημιουργει μια φουσκα ψυχολογικων που καποια στιγμη θα σπασει κ εν τελει οτι κ να δημιουρφησουμε θα ναι ψευτικο κ φαυλο.εγω τετοια εμπειρια εχω.οποτε τι να αρρωστησω εγω κ μετα τι " ισορροπημενη " οικογενεια θα δημιουργησω κ τη ισορροπημενο ατομο θα ειμαι αν στον πυρηνα μ ειμαι υποκριτρια; παρακαλω απαντησε ειλικρινως κ με πρακτικο τροπο εδω.
Μελισσα ισωσ να ειμαι και ο τελευταιοσ αντρασ που εμεινε δεκτο για μενα αυτο το προβλημα μου εμενα ειναι οτι εσεισ ειστε γκευ λογω καλησ οικονομικησ καταστασησ κι οχι οτι ειναι η φυση επιλογη δε ξερω εγω τι αλλο αν ειχα λεφτα κι εγω γκευ θα ημουν χεστηκα νομιζεισ εγω αν θα ειμαι αντρασ η γκευ δεν ειναι το προβλημα μου αυτο και θα σασ το πουν καποτε οτι ειστε δειγμα πολιτισμου δε με νοιαζει με νοιαζει αν εχεισ ενδιαφερον αξια για να εκτιμησω και να αγαπησω
Κι ασ μην ειμαστε τοσο αυστηροι γτ η κοινωνικη πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο περιπλοκη απο μια ισορροπημενη αγαπημενη πυρηνικη οικογενεια.στις περισσοτερες οικογενειες κατι λειπει η δυσλειτουργει κ δεν το αναφερω αυτο ως επιχειρημα για να επιτρεπουμε στους γκει να κανουν οικογενεια αλλα για να δουμε οτι ολα δεν ειναι τελεια κ σε καθε περιπτωση πρεπει να κανουμε οτι μπορουμε για να εχουν τα παιδια κ αντρικο κ γυναικειο προτυπο ανεξαρτητα αν ειναι βιολογικος πατερας η μητερα κ μιλαω οχι μονο για τους γκει αλλα κ για καθε οικογενεια που δεν πλησισζει την τελειοτητα της πυρηνικης.σε ολες τις περιπτωσεις υπαρχουν τροποι που μπορουν να εχουν πολυ καλο αποτελεσμα αν υπαρχουν οι βασικοι ρολοι πατερα μητερας απο σοβαρα ατομα που λαμβανουν εχεμυθειας των προσφιλων της οικογενειας προσωπων .κι ολα αυτα το ξαναλεω γτ υπερασπιζομαι ακραδαντα το δικαιωμα καθε παιδιου να εχει προτυπο κ απτα δυο φιλα ανεξαρτητα απτο ποιοι ειναι οι κηδεμονες του στα χαρτια αν προκειται για υιοθεσια η οι βιολογικοι αν προκειται για δυσλειτουργικες οικογενειες .αγαπω τα παιδια κ θα εκανα τα παντα για να ζησουν οπως πιο ισορροπημενα γινεται μεσα στα δεδομενα που υπαρχουν σε καθε περιπτωση κ χωρις να καταπατωνται ουτε τα δικαιωματα γονεων να εχουν οτι συντροφο θελουν ουτε αυτα των παιδιων για προτυπα.τα θεωρω δυο διαφορετικα πραγματα.