dodis
ετσι ετσι....
τα νυχια τα κρυβουμε δεν τα βγαζουμε με την μια φορα παρτιδα ε?
Printable View
dodis
ετσι ετσι....
τα νυχια τα κρυβουμε δεν τα βγαζουμε με την μια φορα παρτιδα ε?
σεβεται κρινο....για αυτο..καταλαβες??? σεβεται την ηλικια μου.....
το γατακι.....
χμμμμ λες ε?
πατ πατ το γατωνι....
:P
απλά δεν υπάρχει πραγματικός λογος για να βγάλω νύχια, ειδικά μέσα στο forum...με έχετε βοηθήσει πολύ...μου δίνεται δύναμη έστω και με τα πειράγματα και με την πλάκα και με τις συμβουλες σας.
μιλάμε σοβαρά και κάνουμε και πλακίτσα...μπορώ να τα ξεχωρίσω, και να δεχτώ τα σχόλια και τα πειράγματα...άρα, no problem...αν παραστεί ανάγκη όμως...νομίζω πως όλοι μπορούμε να βγάλουμε νυχάκια...ο καθένας με τον τρόπο του.;):P:P:P
να σου πω και ο γατος μου με αγαπαει πολυ,
αλλα αμα παω να τον χτενισω δεν παιζει.
Μου εχει σκισει το χερι 5-6 φορες.
Απο τοτε ξερω.....
εμένα παλι ο σκύλος μου είναι υπομονετικός και καταλαβαίνει γιατί κανω πράγματα που δεν του αρέσουν:χτένισμα, φάρμακο στ\'αυτάκια,μπάνιο κλπ......οπότε κι εγώ ξέρω.....;):P
σορυ? χτενίζουν και τα γατιά?
αμε πως?? και το γατακι θελει το χτενισμα του που και που....... ;) ;) ;)
χαχαχα...κοιτα να δεις δεν το είχα συνειδητοποιήσει...γι\'αυτο φαίνεται πηγαίνω συχνα κομμωτήριο...!!!:P:P:P:P
ετσι....ετσι.... νιαουυυυυ!!!
σημερα αληθεια πηγες στο κομμωτηριο , για να εισαι ακομη πιο ομορφη για το ραντεβου που μας ειπες οτι εχεις το απογευμα???? .....εεεεε?
αναλογα αν ειναι μακρυτριχο ναι.
Το δικο μου ειναι περσικο και αν δεν χτενιστει 2-3 φορες την εβδομαδα γεμιζει κομπους και μετα ειναι χειροτερο.
Παλια που δεν ηξερα τον ψαλιδιζα και ειχε γινει τελειως χαλια, γεματος μπαλωματα...
να στο τραγουδήσω?:P
να πήγα....!! αφου σε ενδιαφέρει τόσο πολύ λοστάκο μου.:P:P
εεεεεεεεε ρε πεταλουδεςςςςςςςςςςςςς
:D:D:D:D:D:D
ε τον έρμο τον γατούλη...μπαλώματα? αυτό θα είχε γέλιο...:D:D:D
τα ξέρω και απο τον μουσούδα μου...κι αυτός ρε γμτ θέλει χτένισμα συνέχεια όταν μακραίνει το τρίχωμα του.....
περικο? μ\'αρέσουν πολύ..ήθελα να πάρω, αλλά αν και ο σκύλος μου παίζει με τα γατιά...αυτά έχουν διαφορετικη άποψη και φοβάμαι ότι στο σπίτι θα γίνεται Βιετναμ...:P
πεταλουδες???? κρινο!!!! τι θελει να πει ο ποιητης???
καλημερα ειπαμε οι δυο μας??? εαν οχι καλημερα ρε συντεκνε... ;)
πεταλούδες...κόκκινες κίτρινες και μπλέ. το πράσινο δεν μας αρέσει....:P:P:P
ποιητής είναι και ότι θέλει λέει...λογαριασμό θα σου δώσουμε εσένα???????????
και μην είσαι περίεργος...!! η γάτα σκοτώνει τους περίεργους...!!! (παραλλαγη για να το φέρουμε στα μέτρα μας...):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P :P:P
κοιτα και εσυ να δεις αν θελει χτενισμα η οχι....
http://img338.imageshack.us/img338/6205/sevax2ws2.jpg
καλημερα λοστ...
παω για δουλεια....
θα επανελθω.
σεβαχ ο θαλασσινος?????
ρε συ είναι απίστευτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mr Spok έπρεπε να τον βγάλεις λόγω αυτιών....!!!
λοστάκο απ\'ότι κατάλαβες μείναμε τα δυο μας....
σωστοςςςςςςςςςς
αυτο ελειπε να μην ειναι θαλασσινός....
Αν δεν πιστευεις εχω φωτο του που κανει ηλιοθεραπεια στη παραλια κατω απο την ομπρελα....
αμ πως...
πλάκα κάνεις?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δε ν παίζεστε both of you, αφεντικός και γάτος!!
α καλα...
θα σου βαλω φωτο να δεις.
Καταρχην διακοπες παμε μαζι και φυσικα και στην παραλια....
εννοειται πως αμα του φωναζω μου απανταει κιολας....
:P:P:P
καλόοοοοο!!!!!!!!!!!! κρίνε ζωγραφίζεις...
μου \"αρέσουν\" οι άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα...για μένα δείχνει πολλά αυτό...
α ρε κρίνε...ένας από του λόγους που είσαι ο favourite μου εδω μέσα....
μην αναφέρεις τον λόστ...ο λοστ είναι η αδυναμία μου...!!!!!!!!!!!!!
σωστα ....
αλλο favourite και αλλο αδυναμια...
;););)
ε....γιατι να το κρύψομεν άλλωστε, αδυναμία είναι....
κρίνε να κάνω μια ερώτηση? έχω το 0 το 1 και το 2..ποιός έιναι ο μεγαλύτερος αριθμός που μπορείς να φτιάξεις? χωρίς να χρησιμοποιήσεις κάποιον απο τους αριθμούς 2 φορές...είμαι σχεδόν σίγουρη για την απάντηση σου...οπότε η απάντηση σου είναι η απάντηση μου γιατί εσύ είσαι ο favourite μου.:):)
να σου πω τον αριθμό...ούτως ή άλλως αν στον πω θα καταλάβεις γιατι ήμουν σιγουρή ότι θα το βρεις...και άρα θα σου εξηγήσω και γιατί είσαι ό favourite..ε να στον πω?
210
ε, τώρα μου τα χαλάς....
2 στην δεκάτη...τώρα κατάλαβες γιατί είσαι ο favourite μου και ήμουν σίγουρη οτι θα το βρεις?αλλά...με διέψευσες...γιατί ρε κρίνε???
καλά ρεεεεεεεεεεεεεεεε δεν ντρέπεσαι? θα σε ρωτούσα το προφανες???????????:P:P:P:P:P:P:P:Pχιχ� �χιχιχιχιχιχιχιχχιχιιχχι!!! !!!!!!!!!!
ο λόστ εξαφανιζόλ....σνιφ...σνιφ...βλ έπεις κρίνε? κλαίω...!!:P
μπα....
αμα βαλουμε με λογαριθμικη αναπτυξη ποσο θα βγει?
δεν κάνουμε test μαθηματικών βρε παιδί μου...απαπαπαπα...τι είσαι εσύ πια...!!!:P:P:P
απλά με αυτό ήθελα να σου εξηγήσω το γιατί favourite...χωρίς να εννοω κάτι πονηρό ή παρεξηγήσιμο τελοσπάντων...
αμαν!!!:P:P:P:P:P
πχ ο νεπερειος λογαριθμος του 2...
εεεε ποσο κανει ε?
ναι αλλα δεν ισχυει αυτο που ειπες για την δεκατη...
;)
ισχύει...τεστ στερεοτύπων.
0.301?