Originally Posted by
anxious4ever
Οταν πρωτοεπαθα τα κουλα μου ημουν 17 χρονών...ξεκινησα με σεροξατ 3 μηνες αλλα δεν εκανε τπτ κ ξεκινησα ψυχοθεραπεια οπου μου εκοψε τα χαπια ο τοτε γιατρός κ δούλεψα με παθος, ώστε να ξαναβεω τον εαυτο μου..εμεινα εκει στην ψυχοθεραπεια 14 ολόκληρα χρονια, ημουν πολυ χαλια..τοσο που καποια στιγμη νοσηλευθηκα με μειζον καταθλιπτικό..απο τα 18 περιπου μεχρι κ τα 31 ηταν σε πληρη ελεγχο!μηδεν φαρμακα, ολα καλα κ νόμιζα οτι το αφησα πισω μου για παντα..μεχρι που ο θανατος του πατερα ξυονησε παλι το θηριο..κ δεν ξυπνησε μονο αυτο...αλλα κ ενας θυρεοεισης βομβα ετοιμος να εκραγει...απο τοτε δεν μπορεσα να μεινω χωρις αντικαταθλιπτικο....εδωσα χιλιαδες ευρω στην ψυχοθεραπεια...παραλληλα με τα χαπια( αντικαταθλιπτικα) εκανα κ συμπεριφοριστικη...αλλες φορες ανθοιαματα μπαχ, μασαζ, ρεφλεξολογια, βελονισμο, ομοιοπαθητικη, διαβασα, πηγα σε σεμιναρια, μονο με ουλτρεξ δεν λουστηκα...αποτελεσμα..το θηριο παντα ειναι εκει ..διπλα μου...σε μια στραβη θα βγει ..θα με φοβισει, θα με φρικαρει ...αλλα παντα θα το νικαω...αυτο το θηριο ειμαι εγω η ιδια..μετα απο τοσα νομιζω οτι η αποδοχη ειναι το καλυτερο που μπορω εγω να κανω..αλλωστε κουραστηκα τοσα χρονια να το κυνηγαω...σκεφτομαι απλα πως ολο αυτο ειμαι εγω η ιδια, ετσι αντιδρω, αυτη ειμαι ..νομιζω πως δεν μπορω αλλο πια να καμω κατι αλλο..δεν θελω κιολας...οτι ηταν να κανω το εκανα, αυτα..