Μη βάζεις ταμπέλες στον εαυτό σου θα βρεθεί και ο άντρας που θα του αρέσει αυτή η στάση σου.......τους κάνεις να νιώθουν πιο αρσενικά γτ τους αναγκάζεις να σε διεκδικήσουν ....απλά να είσαι ανοιχτή και να δείχνεις μια στοιχειώδη συμπάθεια
Printable View
Γενικα ειμαι κοινωνικο ατομο και με τα υπολοιπα ατομα στο καταστημα ειμαι πολυ εγκαρδια και θα κανουμε και την πλακα μας και θα γελασουμε οταν ερθει η στιγμη εννοω δεν εχω γενικα θεμα με φιλιες και με τετοια πραγματα,αυτο το παθαινω οταν μου αρεσει ενα αγορι και εκει κλεινομαι σαν το στρειδι κολωνω σε αυτα τα θεματα.Αλλα πιστευω οτι μπορω να ειμαι ευγενικη,αν και δεν νομιζω οτι του εχω πρασει το μηνυμα οτι δεν το συμπαθω αλλα σε καμια περιπτωση δεν εχει καταλαβει οτι μου αρεσει
Το θέμα είναι η θεματοθετρια να δείξει πιο έντονα το ενδιαφέρον της προς το παιδί....
Αυτός θα καταλάβει και άμα ενδιαφερθεί θα κάνει κίνηση......
Θέλει όμως το πράσινο φως γτ τις περισσοτερες φορες τα αγορια ειναι διστακτικα και φοβουνται την απορριψη για να χωθουν έτσι στα καλά καθούμενα
Μα για αυτο της δινω θαρρος για να παει να κανει μια κινηση. Το καλυτερο ειναι να του την πεσει στην ψυχρα, με ωραιο τροπο, ειναι πολυ γοητευτικο αυτο για τους αντρες αλλα αμα δεν μπορει ας του πιασει κουβεντα στο παρτυ.
Εγω το λεω γιατι αυτο εκανα!! Μπορει να ετρωγα τα μουτρα μου, ομως τυχαιο ητανε!! Αν ο αλλος σε θελει πραγματικα και του την πεσεις, δεν λεω να του πεις σε γουσταρω, θες να κανουμε κατι; Αλλα παμε για εναν καφε να τα πουμε και εκει του δειχνεις ενδιαφερον και το πολυ πολυ του το ξεφουρνιζεις εκει!! Τοτε αμα σε θελει θα ενδωσει, εξαλλου οι αντρες τωρα προτιμουν τις δυναμικες γυναικες. Αυτα σου ειπα, τωρα αν δεν μπορεις ειναι αλλο θεμα, δεν εχει προβλημα νομιζω ομως η συμβουλη μου σαν συμβουλη, στα 'παν κι αλλοι πιο πανω!!