Λογικό.
Αλλά να μην σκέφτεσαι το αρνητικό εξαρχής και συνέχεια.
Printable View
Έχεις δικιο.απλα η δική μου θέση είναι δύσκολη σε αυτή τη σχεση γιατί δεν προσφερω ότι προσφερει μια γυναικα σε μια φυσιολογικη σχέση.
Γενικά δεν με βοήθησε πολύ η ψυχολογος το αντίθετο θα έλεγα τουλαχιστον σε μένα γιατί σε άλλους βοηθανε πάρα πολυ.
Αποστολια θα σου πω εγω δουλευω απο τα 15 προβληματα απειρα λεφτα λιγα εγω φερομουν ετσι στισ κοπελεσ οχι γτ δεν τισ αγαπουσα αλλα γτ δε με καταλαβαιναν εγω ημουν παιδι και δουλευα κι οι αλλεσ πλεκαν πουλοβερ δε γινοταν να συνενοηθουμε και τισ παρατουσα τωρα που μεγαλωσα εμαθα οτι δε δουλευουν ολοι και τισ δικαιολογησα ολεσ τωρα για να καταλαβεισ εμαθα ποσο σκληρη ζωη ζω κι οταν καμια παει να μου πει καμια καλη κουβεντα τη μπινελικιαζω δεν ειναι επειδη δεν τισ αγαπαω ειναι επειδη ειμαστε απο αλλο πλανητη αν δεν πιστευεισ μπορεισ να ρωτησεισ τη ναταλια που δουλευει σερβιτορα και σπουδαζει να σου πει ειναι βεβαια μικρη για μενα αλλα τισ ειπα οτι ηξερα για δουλειεσ για να γινει πλουσια μην περασει τα ιδια ηθελα να ζησει καλυτερα απο μενα
Ισως να έχεις δίκιο σε αυτο
Δεν κατάλαβα που κολλάει αυτό στο θέμα μου
Δεν πήγα σε άλλη γιατί μου είπε ότι είναι πολύ δύσκολο να με βοηθήσει καποιος σε αυτό το θέμα. Ίσως χρειαζόμουν σεξολογο και όχι ψυχολογο
Δεν με βοηθησε σε κάτι ιδιαιτερα.συν του ότι οι ψυχολογοι θέλουν πολλα χρήματα οποτε αντί να με βοηθαει με αγχωνε και οικονομικά
Χμμμ,καταλαβαίνω,
Δεν το χρησιμοποιώ το email.ότι θες συζηταμε εδώ δεν έχω αλλωστε τίποτα να κρυψω αντιθετα μπορεί να βοηθησει καποιος εμένα και εγώ να βοηθησω καποιον με αντιστοιχο θεμα
Θα σου έλεγα πάντως να μην είσαι αρνητική με το θέμα των ψυχολόγων.
Επειδή δεν έχεις πολυβοηθηθεί από αυτήν,δεν σημαίνει ότι όλοι είναι ανίκανοι,ανάξιοι κλπ.
Αποστολια οταν λες η ψυχολογος σου ειπε θα ηταν δυσκολο καποιος να σε βοηθησει με το θεμα σου, πως καταλαβες οτι το εννοουσε; Γιατι εμενα αυτο λιγο με μπερδεψε. Μου φαινεται παραξενο να πει ειδικος τετοιο πραγμα.
Μου είπε πρέπει να πάω σε σεξολογο γιατί η ψυχολόγος δεν είχε ξανά αντιμετωπισει παρομιο θέμα σαν το δικό μου.
Α οκ νομιζα η ιδεα για τον σεξολογο ηταν δικια σου. Νομιζω δεν ειναι κακη ιδεα απαραιτητα αν θελεις να εχεις πιο σφαιρικη εικονα. Παντως η ψυχολογος δεν μου κανει και για πολυ εμπειρη...
Δεν κατηγορώ καμία για την δουλειά της ούτε θα κρίνω αν είχε ανάλογη εμπειρία.απλώς επειδή είμαι από επαρχια ο σεξολογος απέχει πάνω από μια ώρα από εκεί που βρισκομαι.οικονομικα αλλά και πρακτικά είναι δύσκολο να πηγαινω
το θεμα σου εχει να κανει με τραυμα. επρεπε να ξερει η ψυχολογος να μπροει να το αντιμετωπισει...αλλα ας το παρει το ποταμι....ισως οντως ενας ψυχολογος η ψυχιατρος ναναι πιο ειδικος γιατι οι ψυχολογοι ειναι και λιγο τα απεξω απεξω...οσα βλεπει η πεθερα πολλες φορες.
Δεν μπορούσε να εντοπισει κάποιο τραυμα που να αποδόσει αυτή την φοβια μου εκεί. Και σε ψυχίατρο είχα παει
σκαιπ αποστολια...ολοι κανουν και σκαιπ πλεον
μπορει να επεσες σε απειρους. ξαναπροσπαθησε
Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές....
Αν θες τη γνωμη μου παντως μη δισταζεις να κρινεις και λιγο παραπανω τους ειδικους που συναντας. Οπως αξιολογουμε ενα οποιο επαγγελματια αν μας κανει η οχι με βαση πχ την εμπειρια του, το ιδιο ισχυει και για τους ειδικους ψυχ. υγειας, ισως και λιγο παραπανω με δεδομενη την ιδιαιτερη φυση του αντικειμενου τους.
ας πουμε πριν 3 μερες πηρα τηλ εναν ψυχολογο στη γειτονια μου. και μου ειπε 70ε η συνεδρια. αμεσως τον εκρινα ως κλεφτη :P
Στην καταστάση που ήμουν δεν είχα την κρίση να πω αν είναι καλή η όχι. Εμένα πάντως δεν με βοηθησε πολυ
Αυτή όντως ήταν κλεφτης απλά δεν μπορείς να κρίνεις την δουλειά της με βάση αυτο
Υπάρχει ακομη
Αφού βρήκες το κατάλληλο άτομο και είπες ότι είναι όλα καλά τώρα, δεν ξέρω αν η ρίζα του προβλήματος, είναι το ίδιο το πρόβλημα ή εσύ που σκαλίζεις το παρελθόν.
Περνάς καλά τώρα, βρήκες το κατάλληλο άτομο και είστε μια χαρά, δεν καταλαβαίνω που είναι ο φόβος και το άγχος; Απλά μου φαίνεται είναι το θέμα, να χαμε να λέγαμε.
Το θέμα είναι ότι δεν έχω ολοκληρώσει σεξουαλικα άσχετα αν βρήκα έναν ανθρωπο.και δεν είναι το θέμα να ειχαμε να λεγαμε.έβαλα αυτό το θέμα μήπως υπάρχει κάποιος με αντίστοιχο θέμα για να με βοηθησει
Καταλαβάνω τι εννοείς απλά όταν υπάρχει φοβια κατάστρεφονται και οι πιο ωραιες στιγμες
εγω την εχω βρει κανεις πραγματα που δε θες πχ δε θες να το κανεις με καπιον και μετα δε το θες καθολου
Δεν είσαι καθόλου μεγάλη για σχέση και για σεξ για πρώτη φορά! Συμφωνώ επίσης με garida.
Σημασία έχει βιολογικά, από πλευράς λειτουργικότητας γεννητικών οργάνων, όλα να είναι ρολόι, είτε για άντρα είτε για γυναίκα μιλάμε. Άμα συμβαίνει αυτό όλα τα υπόλοιπα είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Πχ υπάρχουν γυναίκες που τεκνοποιούν στα 35, 38, 40 τους και πιο πάνω ακόμα.
Το δυσκολο ειναι οτι ο αλλος μπορει να ξενερώσει οχι επειδη θα του λείψει το σεξ, αλλα επειδη θα καταληξει οτι δεν σε ελκύει σεξουαλικα.. Σκεψου δηλαδη την αντίστροφη περιπτωση, να γούσταρες να κανεις σεξ μαζι του και να το απέφευγε για δικους του ψυχολογικούς λογους, θα ενοιωθες αναπόφευκτα μη ποθητή.
Οποτε σε πρωτη φαση σκεψου οτι για να επιμένει μαζι σου, του αρεσεις, σε θελει, σε εκτιμάει, σε αγαπαει, οπως θες πέστο και αξιζει να το παρεις αποφαση να προχωρήσεις μαζι του., καποια στιγμη θα γινει με καποιον ειναι σιγουρο κσι οπως τα λες δε βλεπω καποιον καταλληλότερο.
Κακά τα ψεματα ομως, για να βλεπουμε και τα πραγματα και λιγο ρεαλιστικα, σιγουρα δεν θα το αντέξει εις αει αυτο το πραγμα, και δεν εννοω την στέρηση του σεξ οσο την σεξουαλικη απορριψη, γιατι θέλοντας και μη καπως ετσι αποκωδικοποιείται μεσα του.