Printable View
Quote: Originally Posted by Άντα_Στε87 Μα σου είπα.. Δεν νομίζουν όλες ότι τους την πέφτετε.. Αναφερομουν στο "και εσείς οι άντρες γενικά..." προφανώς :)
Quote: Originally Posted by geodim Αναφερομουν στο "και εσείς οι άντρες γενικά..." προφανώς :) Από αυτό έχουν σχηματίσει γνώμη όσες νομίζουν ότι τους την πέφτετε..
Quote: Originally Posted by Άντα_Στε87 Από αυτό έχουν σχηματίσει γνώμη όσες νομίζουν ότι τους την πέφτετε.. Εμένα δεν μου απευθύνει τον λόγο.. Επειδή δεν είμαι γυναίκα. Άρα σου την πέφτει... Χαχαχαχα
Quote: Originally Posted by george1520 Εμένα δεν μου απευθύνει τον λόγο.. Επειδή δεν είμαι γυναίκα. Άρα σου την πέφτει... Χαχαχαχα Χαχαχα είδες; Μέσα στο θέμα είσαι. Κάπως έτσι σχηματίστηκε αυτή η γνώμη. Μη σου μιλήσει άντρας αμέσως "σου την πέφτει"
Άντα σε παρακαλώ άλλη φορά να ρωτάς τους συμφορουμίτες για ενδεχόμενες αλλεργίες τους. Ντροπή σου.
Quote: Originally Posted by Stavros Άντα σε παρακαλώ άλλη φορά να ρωτάς τους συμφορουμίτες για ενδεχόμενες αλλεργίες τους. Ντροπή σου. Χαχαχα ντροπή μου. Το παραδέχομαι..
Quote: Originally Posted by george1520 Εμένα δεν μου απευθύνει τον λόγο.. Επειδή δεν είμαι γυναίκα. Άρα σου την πέφτει... Χαχαχαχα Να πάρει και εσύ έναν λόγο για να μην παραπονιέσαι xD
Quote: Originally Posted by Stavros Άντα σε παρακαλώ άλλη φορά να ρωτάς τους συμφορουμίτες για ενδεχόμενες αλλεργίες τους. Ντροπή σου. Κάτσε...τώρα κάνεις έμμεσο πέσιμο? Τι μαγκιά ήταν αυτή!!1!1!
Quote: Originally Posted by geodim Κάτσε...τώρα κάνεις έμμεσο πέσιμο? Τι μαγκιά ήταν αυτή!!1!1! Βρε παιδιά ένας ένας! Μην τσακώνεστε. Και ειδικά.. Μη μου την πέφτετε δύο δύο γιατί είμαι αναποφασιστη! Χαχαχα
Τελικά είμαστε πολλοί που νιώθουμε έτσι ...