σε ευχαριστώ ............σεμιναριο
Αρκετο καιρο μετα ................ ολα καλυτερα χωρις τιποτε να φοβηθώ, ενας αδειος κανβας................ εγω ζωγραφίζω τώρα!
σε ευχαριστώ ............σεμιναριο
ναι διαφημιση κανω ! εχεις πολυ θλιμμένο avatar ΘΕΟ(φανια)
Quote:
Originally posted by sabb
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Knitter ....μήπως ο σκοπός που επισκέφθηκες το φόρουμ, είναι καθαρά διαφημιστικός;
Όχι τίποτε άλλο, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ μέσα που πάνω στην απελπισία τους μπορεί να τσιμπήσουν και να πηγαινοέρχονται τίποτα περίεργα υ2υ...
Σκέψεις κάνω....
Ήμουν από πάντα δύσπιστος ...Μέχρι το σημείο όμως να υποπτεύομαι κάποιον ότι μπήκε στο φόρουμ για εμπορικούς ιδιοτελείς σκοπούς , επειδή δεν μπορώ να συμμεριστώ με τα δικά μου μέτρα και σταθμά έναν ενθουσιασμό που ελπίζω να μην είναι πρόωρος και εφήμερος για τον φίλο μας τον κνίτερ αλλά μόνιμος, νομίζω πως πάει πολύ και ίσως να αδικείς τις προθέσεις του Θεοφανία.. Απ\' όσο κατάλαβα εγώ, ο άνθρωπος δεν φαίνεται σε κανένα πόστ να υπέδειξε που και πως ..Από την άλλη , ας δεχτούμε κατ\' αρχή πως πραγματικά ωφελήθηκε Ο ΙΔΙΟΣ και θέλησε να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του μ\' αυτό το θρέντ, αν δεν πιστεύουμε πως μπορεί να ωφεληθούμε εμείς οι ίδιοι το προσπερνάμε, λέμε ένα μεγαλόψυχο μπράβο σου φίλε μου κνίτερ και εις ανώτερα κι εμείς πάμε γι άλλα..Αν έχουμε οποιοδήποτε ενδοιασμό, κοιτάμε να ενημερωθούμε για όσα λέει ο κνίτερ από χίλιες δυο άλλες πηγές, ζυγίζουμε εκείνο που έρχεται σε γνώση μας και τελικά αξιολογούμε το αν θα βαδίσουμε κι εμείς αυτό το δρόμο ή θα τον απορρίψουμε..Απλά πράγματα....Με λίγα λόγια, αν για κάθε spam μέιλ που μας λέει ότι θα πιούμε ένα χάπι και θα γίνουμε σούπερμαν , στήναμε κι ένα δικαστήριο, ζήτω που καήκαμε....