Επειδή δεν θέλω να σας κουράσω άλλο.εσεις δεν βλέπετε κάπου κάτι μεμπτό,Όπως ότι άργησε μια μερα..Η ότι εν τέλη έδωσε το δεύτερο κινητό της εταιρίας του;
Printable View
Επειδή δεν θέλω να σας κουράσω άλλο.εσεις δεν βλέπετε κάπου κάτι μεμπτό,Όπως ότι άργησε μια μερα..Η ότι εν τέλη έδωσε το δεύτερο κινητό της εταιρίας του;
Οκ .αν μπορεί κάποιος να κάνει μια υπόθεση οχι ότι έχει σημασία.γιατι επέλεξε να δώσει το εταιρικό του.. μιας και τους πελάτες του τους έχει στο προσωπικο..θέλω να πω..εκείνος μου είπε ότι επίτηδες έδωσε το εταιρικό για τι είναι πιο δεύτερο.και αν έπεφτε σε καμία "τρελη"θα μπορουσε πιο εύκολα να το διαχειριστεί.εγω όμως δεν το καταλαβαίνω αυτο.
Δηλαδή εσύ ήθελες να δώσει το προσωπικό κι όχι το επαγγελματικό, για να καταλάβω δηλαδή... Αν ήταν τρελή να καλεί εκεί που κάνετε σεξ ή τρώτε με τους γονείς σου; Και σημειολογικά να το δει κανείς, απλά ήθελε να την κατατάξει στο καθαρά επαγγελματικό αντί για το πιο προσωπικό. Κι εσύ αντί να χαίρεσαι αντιστρέφεις του όρους κιόλας!
Από όπου κι αν το πιάσεις παραλογίζεσαι!
Sonia. Όπως είπα οι πελάτες του είναι από γνωστό γνωστού και πάει λέγοντας.τους εχει στο προσωπικο .αυτη επειδή δεν την ήξερε για να μην δημιουργηθει θέμα πχ ανοίξω εγω το προσωπικό του και δω κανένα μήνυμα πριν προλάβει να μου το πει ο ίδιος για αυτό το έδωσε.ετσι λέει.
Το προσωπικό μου μου λέει δεν το κλείνω ποτέ. Το εταιρικό μου μπορώ να το παραμέρισε για λίγο -εάν ήταν περίεργη αυτη- για να σου πω τι έχει συμβεί.
Και γιατί δεν τον πιστεύεις;
Δεν μπορώ να εκλογίκευση αυτό που μου λεει
Φίλη μου θα σου μιλήσω απτην αντίθετη πλευρά. Επειδή έχω υπάρξει στην θέση του άντρα σου, να με υποψιάζεται ο άλλος και να νομίζει ότι κάτι τρέχει χωρίς να τρέχει απολύτως τίποτα θα σου πω το εξής απλό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ξενερωτικό από αυτό.
Το συναίσθημα που νιώθεις ότι ο άνθρωπος σου δεν σε εμπιστεύεται και εισβάλει στο μέσα σου με το έτσι θέλω προσπαθώντας να αναλύσει τις προθέσεις σου, τα συναισθήματα σου, το γιατί έκανες το ένα, γιατί το άλλο, γιατί είπες αυτό....είναι ένας πολύ καλός λόγος για να αρχίσεις να τρέχεις.
Θα τον χάσεις τον άντρα σου. Και δεν θα τον χάσεις επειδή έχει άλλη. Θα τον χάσεις επειδή δεν του έχεις καμιά εμπιστοσύνη και αγάπη χωρίς την ελάχιστη εμπιστοσύνη δεν υπάρχει.
Θα μετανιώσει την ώρα και την στιγμή που ήρθε να σου πει για την κοπέλα. Και θα ξενερώσει τόσο που δεν θα θέλει να σου ξαναπεί τίποτα με τον φόβο ότι θα το κάνεις μέγα θέμα...το απόλυτο τίποτα!
Αν θες να σώσεις την σχέση σου μίλα του και πες του ότι είναι δικό σου το πρόβλημα κι όχι δικό του. Πες του ότι προσπαθείς να το λύσεις με την ψυχολογο σου και οτι αντιλαμβάνεσαι πως του κάνεις την ζωη πατίνι. Αλλά για να τα πεις αυτά πρέπει να τα πιστέψεις εσύ πρώτα. Πρέπει εσύ να αντιληφθείς ότι είναι δικό σου το πρόβλημα. Αντί να εστιάζεις στο τι έκανε και γιατί έδωσε αυτό το κινητό κι όχι το άλλο, εστίασε σε σένα και γιατί σκέφτεσαι τέτοια πράγματα για τον άντρα σου. Εστίασε στους φόβους σου, την ανασφάλεια σου, την χαμήλη σου αυτοπεποίθηση και κοίτα να δουλέψεις αυτά με την ψυχολόγο σου.
Αυτό ψάχνω αλλά όπως είπες πρέπει πρώτα να τα πιστέψω πως να το κάνω αφού δεν μπορώ να εκλογικευσω κάτι που με ενοχλεί.
Να εκλογικεύσεις τι; Γιατί ένας υδραυλικός έδωσε το τηλέφωνο του σε μια γυναίκα για δουλειά και μετά ήρθε και στο είπε κιόλας;
Ξέρεις πόσες γκόμενες θα μπορούσε να έχει χωρίς να έχεις πάρει χαμπάρι; Έχεις σκεφτεί πόσες ευκαιρίες έχει κι αυτός κι ο οποισδήποτε να σε έχει απατήσει αν ήθελε κι αντ αυτού κάθεται και υπομένει γκρίνια και καβγάδες;
Τελικά τι φόβασαι; Μην σε πιάσει κορόιδο;
Νομίζω ότι ο μεγαλύτερος σου φόβος και γενικά όσων είναι τόσο καχύποπτοι με τους άλλους είναι να μην πιαστούν κορόιδα. Αλλά θα σου πω κάτι που είπα και στον τότε φίλο μου όταν μιλούσαμε υποθετικά και μου είπε πως αν έχει δίκιο ότι τον απατώ τότε είναι μεγάλο κορόιδο. Και του είπα : δεν κατάλαβες καλά. Αν δεν έχεις δίκιο και δεν σε απατώ, τότε να δεις τι κορόιδο που είσαι!!!
Το ίδιο λέω και σε σένα λοιπόν φίλη, είσαι τεράστιο κοροίδο που αντί να χαρείς τον άνθρωπο σου και την σχέση σας κάθεσαι και παιδεύεσαι και ριψοκινδυνεύεις να τον χάσεις. Αυτό που προσπαθείς να αποφύγεις, το να είσαι κορόιδο, τελικά τρέχεις σαν την πεταλούδα στο φως κατά πάνω του.
Έχεις δίκιο Ελισάβετ και σε ευχαριστώ που μου τα λες.εμενα όμως οχι απλά με πείραξε που έδωσε το τηλ του πέρα από αυτό με έβαλε σε υποψίες ότι έδωσε το εταιρικό του..
Που στο εταιρικό δεν έχει δικούς του πελάτες....Αυτό εννοώ.
Στα λέω χύμα γιατί είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβεις.
Καλά έκανε και έδωσε το εταιρικό. Αυτό είναι δικαιολογία που βρίσκεις στον ευατό σου για να τον υποπτεύεσαι.Αν έδινε το άλλο, τώρα θα μας έλεγες τα ίδια αντεστραμένα. Ξεκόλα! Ψάχνεις απλά λόγους για να τον κατηγορήσεις ενώ η αλήθεια είναι πως δεν αντέχεις στην ιδέα του να μην έχεις τον απόλυτο έλεγχο σε όλα μη τυχόν και σε κοροιδέψει κάποιος.
Στην θέση σου θα άρχισα να αναρωτιέμαι πραγματικά για το τι νιώθω γιαυτόν τον άνθρωπο. Είναι αγάπη αυτό που νιώθεις; Είναι ότι τον έχεις ανάγκη; Τι είναι;
Καλά κάνεις και τα λες χύμα.ειχα δεδομένο ότι θα προφυλασσοταν από αυτή την κακοτοπια.θα μπορούσα να έχω κολλήσει αλλού.στο ότι πχ πως βοήθησε μια άγνωστη..την ξέρει.;κλπ Εγώ δεν στάθηκα εκεί.σταθηκα στο τηλ. Σταύρωστε με
Καλησπέρα....κατάφερα να διαβάσω περίπου μέχρι τη μέση τα σχόλια που έχουν γράψει και άλλοι χρήστες για το θέμα....
Δλδ το περιστατικό ηταν μιλάμε λίγο και μου ζητάς τηλέφωνο σου είπα ότι ειμαι δεσμευμένος και σου έδωσα τηλ για δουλεια και παρολα αυτα δν κάλεσε ποτέ ...
Τι σε ενδιαφέρει τι ήθελε αυτή....; μπορεί στη τελική να ήθελε να τον φλερτάρει...Το θέμα είναι ο δικος σου πως αντέδρασε και από ότι φαίνεται δεν υπάρχει κανένα θέμα μάλλον εσύ ζηλεύεις παθολογικά
Πρόσεχε γτ αν ο άντρας σου βλέπει ότι αντιδρας υπερβολικα μπορεί να αρχισει να σου αποκρυπτει τέτοια αθώα περιστατικά τα οποία όμως αμα τύχει να ανακαλυφθουν θα κλονισουν την εμπιστοσύνη σου και θα νομίζεις ότι κάτι σοβαρό έχει γίνει μεγεθυνοντας το με τη ζήλεια σου..
Έχεις θέματα αυτοπεποιθησης και ανασφάλειες με τον εαυτό σου....πρεπει να τις λύσεις να αποδεχτείς αυτο που είσαι και να ηρεμήσεις.....Και να αφήσεις και τον καημένο τον σύντροφό σου στην ησυχία του γτ αμα του κόβεις πολύ τον αέρα θα κουραστεί αργά ή γρήγορα.......
Εφόσον λες ότι μιλάς με ψυχολόγο δούλεψε μαζί της το θέμα αυτό και πως να αφήσεις τον εγωκεντρισμό σου στην άκρη ......οι άνθρωποι δεν είναι κτήματα δικά μας δεν μας ανήκουν.........είναι μαζί μας επδ μας θέλουν και περνάνε καλά και όχι επδ μας χρωστάνε υποχρέωση ή επδ έχουμε δικαιωματικά εξουσια πάνω τους......
Ο σύντροφος σου δεν μπορεί να μπει σε γυαλα και να αποκοπεί από τον υπόλοιπο κόσμο....αρα;;;
Μίνα γειά σου. Αυτό που κάνεις είναι αυτοκαταστροφικό. Χωρίς να υπάρχει κάτι κακό προσπαθείς να το δημιουργήσεις και στο τέλος θα το καταφέρεις.
Ο άντρας σου, αν είσαι τόσο αδικαιολόγητα γκρινιάρα και δυσάρεστη απέναντί του, πολύ σύντομα να ξέρεις, θα σε βαρεθεί. Οι άντρες δεν την αντέχουν καθόλου την γκρίνια και όταν γυρίζουν σπίτι τους θέλουν να ηρεμήσουν και να ξεκουραστούν και να αισθάνονται όμορφα, όχι να τους σπάει κάποιος τα νεύρα συνεχεια και μάλιστα χωρίς λόγο.
Βλέπω επιπλέον οτι κολλάς σε ασήμαντα, αστεία πράγματα και δημιουργούνται εντάσεις και φασαρίες για το τίποτα (ανέφερες οτι έσπασε κάτι στο σπίτι και του έβγαλες την ψυχή αν το κανε αυτός. Αν είναι δυνατόν! Με τί κάθεσαι και ασχολείσαι!).
Λοιπόν, σοβαρέψου γιατί δεν βλέπω να κρατάει πολύ ο γάμος σας.
Αυτά που κάνεις δείχνουν φοβερή ανωριμότητα! Ίσως δεν έπρεπε να παντρευτείς ακόμη γιατί πώς θα αντιμετωπίσετε μεθαύριο σοβαρά προβλήματα της ζωής μαζί, προβλήματα με τα παιδιά και ένα σωρό άλλα, αν δεν έχεις την στοιχειώδη ηρεμία και εμπιστοσύνη στον άντρα σου;
Δεν είναι όμως ζηλιάρα ποτέ δεν τον ελεγχα ποτε.δικαιωματα δεν είχε δώσει. Αυτό με ξινισε πάρα πολυ
δεν ειναι επιλογη να εχει κανεις τον απολυτο ελεγχο αφου αυτο θα καταληξει στον πιο φωτισμενο απ ολους απλα ειναι ευκολο ετσι κανεις να γινει καταχρηστικος η ικανος για ολα
Αλέξανδρε δεν σε καταλαβα
Ε και;τι σημαίνει;
Άμα σε ξινισε παρά πολύ το γεγονός ότι έδωσε το κινητό της δουλειάς (ούτε καν το προσωπικό του) σε μια άγνωστη που του είπε για ανακαίνιση κτλ κτλ κ δν τον ξαναπηρε και τηλ πολύ ευθικτη είσαι......
Απορώ πως αντέχει ο σύντροφός σου και δν έχει πνιγεί ακόμα με τόση ανασφάλεια.........μπορεί να τα θέλει και αυτός....να τον ανεβάζει που ζηλεύεις ως δεύτερος ανασφαλής στη σχέση και να σου τα λέει και επίτηδες ...γνωρίζοντας ότι είσαι υπερβολική και θα κάνεις σκηνή.....
Νορμάλ άνθρωπος που αντέχει να είναι με κάποιον που τον περιορίζει τόσο πολύ δεν είναι........έχει ελλείμματα αυτοπεποίθησης κ αυτός μάλλον και του αρεσει να ζηλεύεις...
Δεν λέω να σε σταυρώσουμε βρε συ Μίνα, προφανώς ούτε εσένα σου αρέσει αυτό που ζεις και δεν το κάνεις επίτηδες αλλά σοβαρά τώρα το ότι τόσα άγνωστα άτομα σε ένα φόρουμ σου λέμε όλοι μαζί οτι παραλογίζεσαι εντελώς και ότι ο άντρας σου δεν έχει κάνει τίποτα μεμπτο που να σου δίνει δικαίωμα να τον υποψιάζεσαι, δεν σε βάζει σε σκέψεις;
Στην ψυχολόγο πηγαίνεις για κάποιο συγκεκριμένο λόγο; Σου έχει γίνει κάποια διάγνωση;
Ότι αυτό που ζω είναι μόνο στο κεφαλι μου.και στη πραγματικότητα ο Νίκος είχε πρόθεση να κάνει τίποτα κι αυτο έχει φανεί μιας και εκείνη δεν κάλεσε ποτέ ούτε για δουλεια.της έδειξε ότι δεν είναι διαθεσιμος
Πήγαινα πριν 5 χρόνια στη ίδια.επειδη είχαμε σχέση τότε 4 χρόνια με τον τώρα άντρα μου Κι τον είχα χωρίσει και με κυνήγησε κανέναν μηνα και μετά σταμάτησε και έκανε άλλη σχέση.τοτε μαλιστα Εγώ το θεώρησα απιστία κ έτσι ξεκίνησα ψυχολογο
Μα από τη στιγμή που είχατε χωρίσει....Και πόσο μάλλον με απόφαση δική σου και μετά από ένα μήνα έκανε άλλη σχέση....δικαίωμα του....Φυσικά και ΔΕΝ είναι απιστια....Τι έπρεπε δλδ να κάνει ο άνθρωπος να τρέχει πίσω σου μια ζωή και να τον φτύνεις.....;
Έχεις παράλογες απαιτήσεις...
Άλλαξε μυαλό γτ θα τον χάσεις τον άντρα σου...θα κουραστεί...αν δεν έχει αρχίσει να κουραζεται ήδη και τότε εκεί να δεις απιστία που θα πέσει συννεφο...και εκεινη τη φορα δυστυχώς δεν θα είναι στο μυαλό σου
Έχει κουραστεί πολύ το ξέρω . Έχει νεύρα πολλά.πολλα ξεσπάσματα βρισιές.κλπ
Ε λογικό ρε κοπέλα μου......αυτά έπρεπε να τα παιρνεις στη πλάκα και να χαίρεσαι στη τελική που ο σύντροφός σου έχει πέραση και είναι ελκυστικός......
Όχι να του βγάζεις το λάδι ......
Δεν θέλουν οι άντρες γκρίνια ξενερώνουν.....αντί να κάθεσαι και να σκέφτεσαι τι ήθελε αυτή και τι έκανε αυτός γτ δεν κάθεσαι να βρεις μια νέα έκπληξη να του κάνεις για να συσφιξετε τις σχέσεις σας και να σταματήσετε να τρωγεστε....Μια εκδρομή....ένα ταξίδι....νέα εσώρουχα.......το αγαπημένο του φαγητό ....
Βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί πράγματα πρακτικά που θα σας βοηθήσουν ....
Μiliva με έκανε να σκεφτώ ύποπτα οχι το ότι τον φλέρταρε κάποια.αυτο γίνεται κάθε μέρα σε όλους που λέει ο λόγος ...εμένα με έκανε κουρέλι.. το ότι έδωσε ένα δεύτερο τηλέφωνο για επιφυλαξη μην είναι εκείνη..περιεργη...Δηλαδη αν τον πάρει και δεν μου το χει πει ακόμα να μπορεί να το διαχειριστεί πιο εύκολα.εγω όμως αυτό δεν το εκλογικευσω.. βοήθεια..
Κοπελα μου μην ανησυχεις ο αντρας σου σε αγαπαει αλλιως δεν θα σε κυνηγαγε. Και της αρνηθηκε αυτηνης και στο ειπε και της εδωσε το εταιρικο τηλεφωνο απλως σου εχει γινει εμμονη τωρα μην αγχωνεσαι πηγαινε σε ενα ψυχιατρο να σου δωσει την θεραπεια σου να ηρεμησεις πριν χασεις τον αντρα σου!!
Λουλούδι για να μην σε μπερδεύω όταν λέω εταιρικό εννοώ το τηλ της δουλειάς του της πρώτης.. τους δικούς του πελάτες τους έχει στο προσωπικο του
Κασσανδρα τα νευρα δεν τα εχει η κοπελα. Φταιει ο αντρας της πιο πολυ ας ειχε πιο πολυ κατανοηση ενταξει και η θεματοθετρια δεν πρεπει να τον πρηζει και να επιμενει σε κατι που δεν φταιει ο αντρας της αλλα οχι οτι ειναι λογος αυτος να τη βριζει και να της φωναζει αυτο ειναι θεμα του αντρα της δυστυχως!!!!!
Δεν βρίζει εμένα. Βρίζει γενικότερα.ξεσπαει.το τηλέφωνο δεν το έδωσε επειδή ήταν πιο πρόχειρο.μου πε ήμουν έτοιμος να δώσω το προσωπικό και σκέφτηκα.. μπας είναι καμία τρελη και με παίρνει τηλέφωνο..ας δώσω το δεύτερο που αν μια στο εκατομμύριο μου δημιουργήσει προβλήμα να μπορώ να το χειριστώ.
Λόγω του ότι δεν ήταν πελάτης μέσω γνωστου να τον ξέρει.αυτα είπε..αυτά λέω
Έλεος....Για δουλειά μπορεί να την ήθελε ξεκολλα...οποίο τηλ και να του έδινε δεν θα του έπεφτε άσχημα το χρήμα από τη δουλειά......... τι σημασία έχει αφού στη τελική δεν ξαναμιλησαμε ποτέ.....;
Αν ήθελε να την πηδήξει θα μπορούσε να το είχε κάνει χωρίς να το καταλάβεις και χωρίς να είχε αναφέρει τπτ ........
Τρόμαξα για την πρόθεση.. πχ άκουσε ανακαίνιση θέλησε να προσφερθεί αλλά γιατί να το μάθει η μινα;δώσε το άλλο καλυτερα..