μπολντιε,
το οτι ειμαστε στο ιντερνετ δεν αλλαζει ο τροπος της συμπεριφορας μας.
Πιστευες οτι θα μπορουσες να κανεις ακριβως τον ιδιο διαλογο και να καθομαστε ολοι σε μια καφετερια η σπιτι???
Printable View
μπολντιε,
το οτι ειμαστε στο ιντερνετ δεν αλλαζει ο τροπος της συμπεριφορας μας.
Πιστευες οτι θα μπορουσες να κανεις ακριβως τον ιδιο διαλογο και να καθομαστε ολοι σε μια καφετερια η σπιτι???
Λυπάμαι πολύ για την εξέλιξη του θέματος. Θα συνιστούσα στους εμπλεκόμενους καταρχάς να διαγράψουν όποια μηνύματα τους θεωρούν απαράδεκτα και κατά δεύτερον να σταματήσουν τις προσωπικές επιθέσεις.
Σε οποιαδήποτε διαφορετική εξέλιξη το θέμα θα κλείσει μιας και δεν θα ανταποκρίνεται στο πνεύμα αυτής της κοινότητας.
Εγώ λυπάμαι περισσότερο γιατί όσα αίσχη εκστομίστηκαν αφορούσαν το πρόσωπό μου και πολύ περισσότερο την μητέρα μου που δυστυχώς δεν είναι στη ζωή, για να καμαρώσει το επίπεδο με το οποίο συνδιαλέγομαι...Δεν θεωρώ πως πρέπει να διαγράψω κάποιο μήνυμα μου, γιατί όποιος γνωρίζει ελάχιστα ελληνικά, μπορεί να κατανοήσει πως στη σελίδα 2 , ούτε κάν επιστρέφω τον χαρακτηρισμό \"άσχετοι\" που θα είχα το κάθε δικαίωμα να το κάνω, αδυνατώ να καταλάβω που μπορεί να προσέβαλα κάποιον, αν η συμβουλή μου περί \"Αι-Εφραίμ\" δεν μπορεί να λογισθεί σαν χαριτολόγημα και μέσα στα πλαίσια ενός ζωντανού διαλόγου κι οπωσδήποτε δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί με τον οχετό...Από εκεί και πέρα ο καθένας έφρων άνθρωπος μπορεί να κρίνει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της προκείμενης αντιπαράθεσης, την οποία ούτως ή άλλως δεν έχω διάθεση να συνεχίσω....Quote:
Originally posted by NikosD.
Λυπάμαι πολύ για την εξέλιξη του θέματος. Θα συνιστούσα στους εμπλεκόμενους καταρχάς να διαγράψουν όποια μηνύματα τους θεωρούν απαράδεκτα και κατά δεύτερον να σταματήσουν τις προσωπικές επιθέσεις.
Σε οποιαδήποτε διαφορετική εξέλιξη το θέμα θα κλείσει μιας και δεν θα ανταποκρίνεται στο πνεύμα αυτής της κοινότητας.
Εκείνο που είναι διασκεδαστικό στην παρούσα διένεξη, είναι πως έχω ομολογήσει πως είμαι μάρτυς του ιεχωβά, βέβαια ο μόνος που το κατάλαβε αυτό είναι ο κ. Holbold...
Για μένα το θέμα τελειώνει εδώ, αφήνω την συμπεριφορά του κ. Holbold να την κρίνουν οι υπόλοιποι χρήστες του φόρουμ.
sabb,
μην δινεις σημασια....
ακομα και ο φιλος χολμπολντ θα φαει το φλας του και θα καταλαβει τι εγραψε.
Αλλα ακομα και ετσι δεν αλλαζει την ουσια, μιας και ο καθενας που καθεται πισω απο μια οθονη, νομιζει οτι δικαιουτε να γραφει οτι του κατεβει..
Δεν θυμαμαι τι ακριβως προβλημα αντιμετωπιζεις φιλε μου, αλλα αν αρχιζουμε και χανουμε τον σεβασμο προς τους διπλα μας και ταυτοχρονα τον αυτοσεβασμο μας, καθε αλλη κουβεντα ειναι περιττη.....
Εχω βρισει και εγω σε φορουμ (και με εχουν βρισει) αλλα ειλικρινα 10++ χρονια σε φορουμς πρωτη φορα διαβασα τετιους διαλογους.
Και επειδη εσυ φιλε μου δεν το καταλαβαινεις, ζηταω εγω συγνωμη στο σαββα που αναγκαστηκε να διαβασει τις αφελης σκεψεις σου ( οπου αφελης = στα αρχιδια μου τι λεω)
Aς αλλαξουμε θεμα.ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. Πως σας φαινεται?:cool:
μου φαινεται να κλειδωνεται το θεμα και να τελειωνει εκει το ζητημα.....
Επισης οποιος χρειαζεται εξομολογηση, να το κανει παραυτα.
Δίνεται διορία μέχρι απόψε το βράδυ να διαγραφούν από τους συγγραφείς τους τα μηνύματα με απαράδεκτο περιεχόμενο.
Αλλιώς, θα διαγραφούν από την ομάδα διαχείρισης και το θέμα θα κλειδωθεί.
αν καποιοι δυσκολευονται με τον καιρο,
θα τους ενημερωσω οτι κανουν λαθος.....
ΔΕΝ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ.
Προς τον admin και όλους τους χρήστες του φόρουμ : Το να προσπαθήσω να αντιμετωπίσω την ένδεια επιχειρημάτων με λεξιλόγιο θύρας τάδε (για να μη θίξω τα υποκειμενικά πιστεύω κανενός κι έχουμε κι άλλα), είναι κάτι που απέχει παρασαγγες από το χαρακτήρα μου,πιστεύω πως όσο συνεχίζεται αυτή η στείρα αντιπαράθεση και όχι βέβαια με υπαιτιότητα μου, οδηγούμαστε σ\' ένα αδιέξοδο - η προσβολή όμως χωρίς ανταπάντηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας έχει και τα όρια της. Στην προκείμενη περίπτωση , οφείλω να σας ενημερώσω πως επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου σε περίπτωση που ο κ. Holbold συνεχίζει να με προκαλεί με οποιοδήποτε σχόλιο αναφέρεται με οιανδήποτε μορφή στο πρόσωπο μου ή στους οικείους μου, είτε εν ζωή είτε όχι.
Δεν θέλω να μιλήσω επί της ουσίας σ\' ένα χώρο που μυρίζει μπαρούτι.
Sabb σου εκφράζω τη συμπαράστασή μου.
Όσο για το άτομο που εκφράζεται έτσι, ούτε το όνομά του δεν θυμάμαι, ούτε θέλω να το μάθω.
Αντί για τόπικ κατάθλιψη και χριστιανική πίστη τον συμβουλεύω να ψαχτεί σε τόπικς του τύπου \"Επιθετικότητα και χριστιανική πίστη\".
diagrafo kai zito signomi se opious diabasan ta minimatamou . zito apo to xristi sabb na min 3anapetaksi protos logia kai xaraktirismou pros emena prosopika giti ka8reftizonte . opos den sxoliazo tipote alo, na me mimi8ou oi ipolipoi
απ οσο ξερω δεν βρισκεται πια στη ζωηQuote:
Originally posted by krino
ερωτηση:
δεχεται ο πατερ πορφυριος να βοηθησει ενα καταθλιπτικο ο οποιος ειναι γκευ??
Η πρεπει πρωτα να του φυγει το \"κουσουρι\"???
αν νομιζεις οτι με το να ζητας συγνωμη ξεμπερδευεις και παίρνεις \"αφεση αμαρτιων\" εχεις λαθος και μαλιστα τεραστιο.Quote:
Originally posted by holbold
diagrafo kai zito signomi se opious diabasan ta minimatamou . zito apo to xristi sabb na min 3anapetaksi protos logia kai xaraktirismou pros emena prosopika giti ka8reftizonte . opos den sxoliazo tipote alo, na me mimi8ou oi ipolipoi
Και αυτο γιατι δεν αντιλαμβανεσαι ουτε τι λες, ουτε τι γραφεις ουτε τι διαβαζεις απο αυτα που σου γραφουν.
Το σεβασμο και την εκτιμηση των χρηστων τον αποκτας δειχνωντας οτι εχεις αντιληψη σε οτι σου αναφερουν και οχι πεταγωντας οτι σου κατεβει και στο καπακι παρε και μια συγνωμη να πορευεσαι.....
Ξερεις απο τοτε που βγηκε η συγνωμη, χαθηκε το φιλοτιμο, η αξιοπρεπεια, ο σεβασμος του διπλα μας και εμπνεεται ενας σταρχιδισμος ενθεν και ενθεν....
Προσωπικα χεσμενες τις εχω τις συγνωμες σου, για μενα μετραει η σταση σου στο μελλον στο κατα ποσο θελεις να κατσεις να ακουσεις τον αλλον χωρις να νομιζεις οτι υπαρχει εσυ, μονο εσυ, ο εαυτος σου και ο καθρεπτης σου.
Α ναι, και αν σου ερθει η ορεξη ποτε σου να με βρισεις η οτι αλλο οπως εκανες με τον σαββα,
καντο ελευθερα δεν θα εχεις καμια συνεπεια απο μενα προσωπικα.
Μπορω και αντιμετωπιζω οποιαδηποτε κατασταση οπως της χρειαζεται χωρις παρεμβασεις τριτων.
Αν χρειαστει να περασω απο πανω σου για να μαθεις γραμματα, θα το κανω πολυ ευχαριστως.
Αν απο την αλλη δειχνεις οτι σεβεσαι τον διπλα σου και χρειαστεις κατι και αυτο το κατι μπορω να στο δωσω θα αφιερωσω οσο χρονο θες για αυτο και ευχαριστως να γινουμε και φιλαρακια αν κατσει που λεει ο λογος....
Σε καθε περιπτωση η επιλογη ειναι δικη σου.
;)
δεν το γνωριζα αυτο....Quote:
Originally posted by Helena
απ οσο ξερω δεν βρισκεται πια στη ζωηQuote:
Originally posted by krino
ερωτηση:
δεχεται ο πατερ πορφυριος να βοηθησει ενα καταθλιπτικο ο οποιος ειναι γκευ??
Η πρεπει πρωτα να του φυγει το \"κουσουρι\"???
ενναλακτικα τοτε ενας αλλος πατερ ιδιων αποψεων και θεσεων που ειναι εν ζωη.
Το γραφω αυτο γιατι (τουλαχισοτν επι χριστοδουλου ειχε κορυφωθει) το μονιμο βιολι των παπαδων ειναι να θελουν να εξοβελισουν τους ομοφυλοφιλους σε αλλο πλανητη...
Αναρωτιεμαι λοιπον τι θα εκανε ενας πατερ που ενας ομοφυλοφιλος ηθελε να του μιλησει περι καταθλιψης ομολογωντας ταυτοχρονα αυτη την προτιμηση του.
Να υπενθυμίσω ότι αποφεύγουμε τα greeklish σε αυτό το φόρουμ.
ξέρεις, Palindromisi,
καταλαβαινω οτι ο καθένας μπορει να αντλησει δύναμη απο διαφορετικές \"πηγές\", όμως πιστεύω επισης πώς ενας βαθια θρησκευόμενος άνθρωπος μπορει να θεωρήσει ολα αυτα που γράφει ο γέροντας εντελώς \"εκτος\", εντελώς ατοπα, οτι να ναι.....
Κ λέω γιατί: υπο το πρισμα του χριστιανισμου λοιπον, δεν μπορώ να καταλάβω πώς ενώ πρεσβεύει την αγάπη στον άνθρωπο, μιλάει για διάβολο που εχει καταλάβει την ψυχή του....σαν να απεχθάνεται στην ουσια τον άνθρωπο. Κι έτσι διασπά τον άνθρωπο στα δύο: στο κομματι του εαυτου που αποδεχομαστε κ σε εκεινο που απαρνιομαστε.. Κι έτσι υπάρχουν τα δυο ακρα: το καλο κ το κακο, το ηθικο κ το ανηθικο, το ασπρο κ το μαύρο. Πιστεύω πώς έτσι χάνουμε τον δρομο προς τον αληθινο μας εαυτο. Κ τελικά τον ιδιο τον εαυτο μας κ διατηρουμε μια βολική ισως πλάνη.
Σοφια παντα το νομισμα εχει δυο οψεις.Αρνητικο-θετικο,καλο-κακο,μαυρο-ασπρο,θηλυκο-αρσενικο[αυτο ειναι για μια κουβεντα που παρακολουθουσα μερες με πολλη επιστημονικη ορολογια κ πολλες ταμπελες].Στον ανθρωπο τι θα υπερισχυσει εξαρταται απο πολλους παραγοντες,εξωτερικους κ εσωτερικους.
υπάρχει αλήθεια μονο το καλο ή μονο το κακο?μονο μαύρο κ άσπρο? μονο θηλυκο κ αρσενικο? και υπερισχυει μονο κάτι?δεν το βλέπω έτσι προσωπικα....
Αυτα που ανεφερα ειναι οι δυο αντιθετοι πολοι οι οποιοι συνυπαρχουν,ειναι δεμενοι μεταξυ τους.Αναμεσα τους υπαρχουν πολλες διαβαθμισεις προς τον ενα η τον αλλο.Ο ανθρωπος σε ολη του την ζωη κινειται αναμεσα τους.Μονος του διαλεγει προς ποια κατευθυνση θα παει,εξαρταται αποκλειστικα απαυτον.Ενας εγκληματιας μπορει να γινει καλος η ενα καλος εγκληματιας.κ τα δυο ειναι μεσα του.Παντα υπαρχει ελπιδα για αλλαγη αλλιως θα επρεπε να τους δικαζουμε σε θανατο κ να τελειωνουμε.
κ για να συνεχισω ο ανθρωπος σαν ολοτητα ειναι μονο \"καλος\" ή \"κακός\"? μια πράξη ειναι αποκλειστικα \"θετική\" ? υπο ποιο πρισμα?κ τέλος εκτος απο το άσπρο κ το μαύρο, στη φύση μπορεις να απολαύσεις ολο το εύρος των χρωμάτων....δεν ειναι κριμα να φυλακισεις τον άνθρωπο σε άσπρο κ μαύρο?
οχι και τοσο ατοπα..ποιος μπορει να αρνηθει οτι ο σημερινος ανθρωπος ειναι περαν του δεοντος <παρτακιας>και εγωιστης?ειναι ψεμα οτι η βασικη <φιλοσοφια> μας ειναι κοιτα τον εαυτο σου πρωτα απο ολα?δεν αντιμετωπιζουμε συμπεριφορες τυπου οτι καποιος τα ξερει ολα και οι αλλοι τιποτα?-ακομα και εδω μεσα? δεν υπαρχει η σταση απο καποιους οτι αξιζει μονο αυτος και ολοι οι αλλοι οχι?και οτι αδιαφορουν για τους γυρω?
ο διαβολος..μαλλον ο κακος μικροψυχος εαυτος μας ειναι και οχι ενα πλασμα με κερατακια :P
Εννοεις με ποια κριτηρια κρινεται το καλο απο το κακο?Αυτο ειναι αλλο θεμα Σοφια μου ,με ποια οπτικη γωνια το βλεπει ο καθενας ειναι αναλογο πολλων παραγοντων.Οπως κ τι ονομα θα του δωσει.Συνηθως ο ανθρωπος βαζει ταμπελες κ βαπτιζει τα πραγματα οπως τον βολευει.Εγω λεω μονο οτι το νομισμα εχει παντα 2 οψεις,παντα υπαρχουν 2 πολοι.Οταν υπαρχει μονο ο ενας υπαρχει ανισορροπια στην φυση κ τον ανθρωπο.Οπως υποστηριζω οτι ο ανθρωπος κανονιζει την ζωη του αρκει να το θελει.Αλλιως δεν θα αλλαζε ποτε τιποτα,θα εμεναν ολοι κ ολα τα ιδια.
Εχεις δικιο Ελενα δεν υπαρχουν πλασματα με κερατακια,Υπαρχει ομως ενας μικρουλης στην γωνια που μας κλεινει πονηρα το ματι κ γελαει συνεχεια.
δεν διαφωνώ. Διαφωνω ομως με την αντίληψη του να \"διωξω\" ή να \"εξαφανίσω\" αυτό τον εαυτο υπο καθεστώς φόβου, ή υπο καθεστώς δικτατορίας \"σωστού\" κ \"λάθους\"(στη συγκεκριμενη περίπτωση δικτατορια μεταμφιεσμενη ως θρησκεια)...γιατί τότε ως αποτέλεσμα δεν προκύπτει ούτε ο γνήσιος ούτε ο αυθεντικός εαυτος...Quote:
Originally posted by Helena
ποιος μπορει να αρνηθει οτι ο σημερινος ανθρωπος ειναι περαν του δεοντος <παρτακιας>και εγωιστης?ειναι ψεμα οτι η βασικη <φιλοσοφια> μας ειναι κοιτα τον εαυτο σου πρωτα απο ολα?δεν αντιμετωπιζουμε συμπεριφορες τυπου οτι καποιος τα ξερει ολα και οι αλλοι τιποτα?-ακομα και εδω μεσα? δεν υπαρχει η σταση απο καποιους οτι αξιζει μονο αυτος και ολοι οι αλλοι οχι?και οτι αδιαφορουν για τους γυρω?
ο διαβολος..μαλλον ο κακος μικροψυχος εαυτος μας ειναι και οχι ενα πλασμα με κερατακια :P
Αντιθετα πιστεύω πολύ στην προσπάθεια του κάθε ανθρώπου να κατανοήσει τον εαυτο του, να αμφισβητηθεί, να ψαχτεί, να κανει την αυτοκριτική του, να αναλάβει την ευθύνη του ίδιου του του εαυτου.
συμφωνοι..παντως δεν νομιζω οτι υπαρχει δικτατορια..η τουλαχιστον δεν θα επρεπε να υπαρχει.. ..επιλογες κανει ο καθενας..κατι που βοηθαει ισως καποιους-το να πιστευουν σε μια ανωτερη δυναμη-δεν ειναι ωφελιμο η αποτελεσματικο για αλλους..δυστυχως ετσι οπως τα εχουν κανει μερικοι <αντιπροσωποι>του θεουλη -για να ειμαι και λιγο επικαιρη-μονο σεβασμο και δεος δεν εμπνεουν στον κοσμο..καμια σχεση δεν εχει το νοημα του χριστιανισμου ομως με αυτα τα φαινομενα.
πολλες φορές μπαινουμε εμεις απο μονοι μας σε φυλακές ή επιβάλλουμε εμεις στον εαυτο μας καθεστώτα δικτατορικα...ειναι κ αυτο μια ασφάλεια.
ο καθενας κανει τις επιλογες του..το ζητουμενο για μενα ειναι να (καταφερει να)νιωθει κανεις καλα με τον εαυτο του..
Τα έχει πει όλα ο αείμνηστος: \"Στο δρόμο μπορείς να διακρίνεις ποιος είναι χριστιανός και ποιος άθεος. Ο χριστιανός είναι χαρούμενος, έχει πρόσωπο λαμπερό, ευφρόσυνο. Ο άθεος είναι σκυφτός και σκυθρωπός.\"
Ο χριστιανισμος που βλεπουμε κ ακουμε για αιωνες δεν εχει καμμια σχεση με την αυθεντικη διδασκαλια .Απλως εκμεταλευονται τον ανθρωπινο πονο κ τον φοβο των ανθρωπων[ευτυχως οχι ολοι].Δυστυχως οι ανθρωποι πιστευουν οτι μπορει να κανουν οτι θελουν κ μετα με ενα μεσαζοντα να το διαγραψουν ,η να κανουν εγκληματα με τις ευλογιες τους.
τα του καισαρως τω καισαρι..
φυσικα και δεν υποστηριξα ποτε οτι δεν ειναι απαραιτητοι οι γιατροι και οι θεραπειες..αυτο που μου φανηκε λιγο ισοπεδωτικο και θελησα να παρεμβω ... ηταν το να απορριπτει κανεις εν γενει ολο το κειμενο..καποια σημεια ειχαν και αληθειες..αλλο αν αυτες μας πονανε και δεν θελουμε να τις παραδεχτουμε
απο κει και περα δεν νομιζω οτι η θεματοθετρια ηθελε να προσυλητισει κανεναν.. μαλλον εναν τροπο βρηκε που την βοηθησε και θελησε να το μοιραστει..
(τι σημαινει ευφροσυνο?:P)
Έχω χοληστερίνη , τριγλυκερίδια και όλα τα λοιπά λιποειδή κάτω του κόστους, το πρόσωπο μου λάμπει από χαρά κι ευτυχία και είμαι άθεος (κι όχι βέβαια μάρτυρας του ιεχωβά ;) όπως τεχνηέντως κάποιοι θέλησαν να με κατατάξουν)...Εγώ σε ποια φράξια κατατάσσομαι σύμφωνα μ ετην παραπάνω κατηγοριοποίηση ? και ποιος είναι ο αείμνηστοςQuote:
Originally posted by lllogan
Τα έχει πει όλα ο αείμνηστος: \"Στο δρόμο μπορείς να διακρίνεις ποιος είναι χριστιανός και ποιος άθεος. Ο χριστιανός είναι χαρούμενος, έχει πρόσωπο λαμπερό, ευφρόσυνο. Ο άθεος είναι σκυφτός και σκυθρωπός.\"
Ο ανθρωπος ειναι αποκλειστικα υπευθυνος για οτι συμβαινει
Ο ανθρωπος ειναι αποκλειστικα υπευθυνος για τις πραξεις του αλλα αν ο καλος Θεος υπαρχει ή θελει να βοηθησει ή οτιδηποτε αλλο, τοτε τουλαχιστον δεν θα υπηρχαν οι αρρωστιες. Κανω λαθος;
Πες μου πως πιστευεις οτι δημιουργουνται οι αρρωστιες?Ειναι αποτελεσμα καποιας θεικης τιμωριας οπως λενε?
Οχι αλλα αν καποιος ειναι τοσο καλος και παντοδυναμος δεν θα ηταν λογικο να μην επετρεπε να υπαρχουν;
Σαδιστικο μου ακουγεται. Σκεψου το ενδεχομενο να ειχες την δυναμη να κανεις καλα τους ανθρωπους και να ελεγες \'\'δεν βαριεσαι αστους να πεθανουν απο την αρρωστια. Τι με νοιαζει εμενα\'\'
Μηπως ολοι οσοι εχουν ερθει τοσους αιωνες εχουν ερθει γιαυτο τον σκοπο?Η διδασκαλια τους ειναι η ιδια χωρις διαφορες.Ειναι ομως επιλογη του ανθρωπου αν τους ακουσει η οχι.
Συμφωνώ απόλυτα..Χιλιάδες παιδιά πεθαίνουν κάθε μέρα από πείνα, από αρρώστιες σ\' όλο τον κόσμο, και δεν μπορώ να δεχτώ επ\' ουδενί την ρήση \"ήταν θέλημα Θεού\"...Ο πόνος που δημιουργεί η απώλεια, δεν μπορεί να ν\' αντικατασταθεί από καμία πίστη κι εν πάσι περιπτώσει σε άλογες κατευθύνσεις του παραπάνω τύπου δεν μπορεί να οδηγείται κανείς πάνσοφος Θεός...Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Οχι αλλα αν καποιος ειναι τοσο καλος και παντοδυναμος δεν θα ηταν λογικο να μην επετρεπε να υπαρχουν;
Σαδιστικο μου ακουγεται. Σκεψου το ενδεχομενο να ειχες την δυναμη να κανεις καλα τους ανθρωπους και να ελεγες \'\'δεν βαριεσαι αστους να πεθανουν απο την αρρωστια. Τι με νοιαζει εμενα\'\'
Καλε μου Σαββα ο ανθρωπος σκοτωνει τον ανθρωπο.Τωρα αν σε καποιον εχει τελειωσει το λαδι στο καντηλι του ειναι αλλο θεμα.
Το τελείωμα του λαδιού στο καντήλι σημαίνει πως όλα είναι μέρος ενός συμπαντικού σχεδίου ? όλα ειναι προδιαγεγραμμένα ? αδύνατο να γίενι αποδεχτή μια τέτοια άποψη από καμια ορθολογική σκέψη..Αν κάποιος έχει σχεδιάσει να σκοτώσει εκατομμύρια αθώα παιδιά σ\' όλο το κόσμο με τους χειρότερους τρόπους (πείνα, δίψα, αρρώστιες κλπ), δεν μου φαίνεται να έχει και τόσο καλές προθέσεις..Κι εγώ σ\' αυτό το σχέδιο λέω να μην πάρω μέρος...Quote:
Originally posted by mariafound82
Καλε μου Σαββα ο ανθρωπος σκοτωνει τον ανθρωπο.Τωρα αν σε καποιον εχει τελειωσει το λαδι στο καντηλι του ειναι αλλο θεμα.
Aυτη η απαντηση που κολλαει σε αυτο που ειχα γραψει εγω;Quote:
Originally posted by mariafound82
Μηπως ολοι οσοι εχουν ερθει τοσους αιωνες εχουν ερθει γιαυτο τον σκοπο?Η διδασκαλια τους ειναι η ιδια χωρις διαφορες.Ειναι ομως επιλογη του ανθρωπου αν τους ακουσει η οχι.