Να ρωτήσω κάτι άσχετο ακόμη , ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ή όχι στην περίπτωση αυτή ;
Printable View
Να ρωτήσω κάτι άσχετο ακόμη , ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ή όχι στην περίπτωση αυτή ;
Ναι φίλε και σκοπος σου ειναι να καρφωσεις 50 φορες.
Εξειγήτε φίλε γιατί εχεις γλυκαθει, αλλα αμα αλλαξεις εμπειριες και κανεις αυτο που σου λεω θα ξεγλυκαθεις, ειναι φυσιολογικο αυτο που σου έχει συμβει και να το σκεφτεσαι αφου ειναι η μονη σου εμπειρια και μαλιστα ησουν 5 χρονων σου εχει χαραχτει στο μυαλο γι αυτο αποκτησε εμπειριες με γυναικες να σου βγει. Σε έχω παρει μονοτερμα αλλα οτι και να σου πουν εκτος απο αυτο που σου λεω να κανεις 50 φορες σεξ θα σε μπερδεψει και πρωτου κανεις πεντε φορες κοιτα να προσπαθεις να μη βλεπεις πορνοταινιες να σου βγει απο το μυαλο.
Αιρετικε βρίσκομαι σε απόγνωση , καταρχάς να σου πω ότι δεν είναι η μοναδική μου εμπειρία , με κοπέλες έχω πάει 7 φορές και έχω τελειώσει τη μια σκεφτόμενος ότι την αξίζει την ******* να την γαμανε και άλλοι γιατί είναι μια ***** , με αυτή τη σκέψη είχα τελειώσει . Μετά από καιρό ξανά τράβηξα μαλάκια με την σκέψη ότι κάνω στοματικό σε άντρα και τελείωσα . Νιώθω τύψεις και δεν θέλω αυτό το πράγμα για εμένα . Μήπως είμαι γκέι ? ....
Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια !
Ότι δεν θέλω , δεν μου αρέσει , ότι δεν γουστάρω γενικά . Σαν να μην είμαι εγώ .
Πρέπει Να συμπληρώσεις 50 post Μόλις πας 51 θα έχεις τη δυνατότητα να στείλεις και να σου στείλουν οπότε φτάσε τα 50 και στείλε μου.... έχω να σου πω.
Αν δεν θες να γράψεις το δικό σου το e-mail εδώ. μπορώ γράψω το δικό μου και να μου στείλεις.
Έχω περάσει από τον ίδιο γολγοθά εγώ. Μιλάς και νομίζω ότι ακούω τον εαυτό μου. Δεν ξέρω τι πρόσθεσαν οι άλλοι αλλά αυτό που έχω να πω είναι πως ένα πράγμα που πρέπει να φύγει είναι ο αρνητισμός της σκέψης. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει τίποτα. Ούτε αγόρι, ούτε κορίτσι. Νομίζω τώρα πια που η τεχνολογία μας δίνει τα μέσα να επικοινωνήσουμε με πολύ κόσμο και να δούμε πολλά είδη πορνό, ο καθένας μας δέχεται πιο πολλά ερεθίσματα από ότι παλιά. Ένα έχω να πω, στα 35 πλέον. Από τη δική σου ηλικία βασανίζω το μυαλό μου με αυτό το θέμα. Πήγα σε ******* και δε μου σηκωνόταν. Πάνω που πήγαινε να σηκωθεί, σκεφτόμουν αυτά που λες και έπεφτε. Εκείνη προσπάθησε να με κάνει να νιώσω άνετα αλλά εγώ και μόνο στη σκέψη ότι ίσως είμαι gay κόντεψα να τρελαθώ. Μιλάμε έπαθα χοντρή ζημιά. Αργότερα ήρθε στο προσκήνιο το cyber sex. Μπήκε στη ζωή μας το chatroulette και άλλα τέτοια. Εκεί του έδωσα και κατάλαβε. Και αντρες και γυναίκες. Από κοντά όμως, σε πραγματικές συνθήκες ακόμα να νιώσω την απόλυτη καύλα με κοπέλα. Με αρσενικό το έχω σίγουρο ότι θα το απολαύσω πιο πολύ. Παρ' όλα αυτά δεν βαφτίζω τον εαυτό μου γκέι. Μπορεί μπάι. Ποιος νοιάζεται??? Οι ταμπέλες είναι ξεπερασμένες. Νομίζω, και το λέω από προσωπική εμπειρία, πως αυτό που σε βασανίζει είναι ότι δεν μπορείς να απολαύσεις γιατί προσπαθείς να βάλεις τον εαυτό σου σε ράγες. Άμα το κάνεις και γουστάρεις και δεις πιο καθαρά τι σου αρέσει τότε θα καθαρίσει και το μυαλό σου από ηλίθιες φοβίες Ο έρωτας είναι κάτι αυθόρμητο. Μια μέρα θέλησες εκείνον, την άλλη εκείνη. Το λέω εγώ γιατί ακόμα κι όταν λέω είμαι γκέι, κοζάρω γκόμενες στο δρόμο αβέρτα. Άμα μπορώ την πέφτω κιόλας. Πήρα απόφαση και σε συμβουλεύω να το κάνεις κι εσύ, πως μου αρέσουν και τα δύο και δε δίνω λογαριασμό πουθενά. Δεν σου λέω γίνε μπάι. Σου λέω πρώτα κάνε αυτό που γουστάρεις και μετά με καθαρό μυαλο θα δεις ότι οι φοβίες θα φύγουν. Αυτό που έχεις είναι γκρίνια λόγω αγαμίας και συνεχούς σκέψης και πίεσης που ο ίδιος ή και το περιβάλλον σου ασκεί στον εαυτό σου. Κι εμένα με δοκιμάζουν - με κάνουν να παραδεχθώ ότι είμαι γκει. Και σε ηλικία γάμου οι πιέσεις πολλαπλασιάζονται. Ξέρεις τι είπα μέσα μου?? Να πάτε να γαμηθείτε. Εγώ θα είμαι ήρεμος και με καθαρό μυαλό κι αυτό που γουστάρω αργά ή γρήγορα θα φανεί. Στην τελική είμαστε άντρες με καύλες και μπορεί να εκτονωνόμαστε με αρσενικά γιατί είναι πιο εύκολο να τους βρούμε. Άμα οι γυναίκες ήταν πιο εύκολες για άμεσο σεξ που θέλουμε τα αγόρια στο λέω θα λιγόστευαν αυτοί που μαλακίζονται παρέα με άντρες στο ιντερνετ. Επίσης, ξέχνα τι λένε τα περιοδικά, οι φίλοι για επιδόσεις και μεγάλα εργαλεία, κοιλιακούς φέτες, τρελά καμάκια, ******α....Είναι όλα φουσκωμένα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κοίτα αυτό που σου αρέσει εσένα. Για παράδειγμα εγώ γουστάρω παχουλές. Δεν το παραδεχόμουν για καιρό. Προσπαθούσα να πετύχω το τέλειο σύμφωνα με τις επιταγές της κοινωνίας. Ο καθένας είναι μοναδικός. Μπορεί να έχεις φετίχ. Μπορεί χίλια δυό. Ξέρεις τι γίνεται εκεί έξω? Της πόπης.
Κάνε αυτό που θες χωρίς φόβο. Πρώτα πέρνα λίγο καλά να ξελαμπικάρεις και μετά βλέπεις. Μην τρελένεσαι. Ήμουν και ακόμα είμαι λίγο σε αυτή τη φάση και ξέρω πως μπορεί να σε πάρει από κάτω άμα τα βάλεις όλα στο μυαλό και μεγαλώνοντας χειροτερεύει αν αυτό το μπέρδεμα παραμείνει. Δεν αξίζει τον κόπο. Και μέσα στους γκέι βλέπεις τρελές διαφορές ανάμεσα στα άτομα. Άλλοι είναι μπάι, άλλοι μόνο τοπ, άλλοι ενεργοπαθητικοί, άλλοι παντρεμένοι. Βλέπεις πως κανείς δεν είναι 100% ταγμένος σε ένα πράγμα. Κόψε και την πολλή μαλακία για λίγες μέρες και χωρίς ψυχαναγκασμό θα δεις ότι αυτό που αρέσει θα έρθει στην επιφάνεια. Κι εγώ είχα περιστατικό "κακοποίησης" όταν ήμουν 5-6 χρονών. Ένας οικογενειακός φίλος και γείτονας όταν ήμουν 5-6 χρονών κι αυτός γύρω 12 με έβαλε να του πάρω πίπα και μου είχε κολλήσει για χρόνια η ιδέα ότι αυτή η εμπειρία με έκανε γκέι. Δεν ξέρω αλήθεια πώς λειτουργεί το πράγμα αυτό, δηλαδή τι επιρροή είχε αυτή η εμπειρία στην μετέπειτα σεξουαλική μου ζωή αλλά έχω τα ίδια συναισθήματα με εσένα όσον αφορά στο γεγονός.
Θα έλεγα μια επίσκεψη σε ειδικό θα λύσει πολλές απορίες σου. Κι εγώ το ίδιο κάνω. Πάω σε ψυχίατρο και το συζητώ γιατί πρόσφατα βρέθηκα σε οικογενειακό περιβάλλον και πήγαν να μου πασάρουν νύφη κι εμένα με έπιασε αυτό που σε πιάνει. Πανικός. Λάθος. Στην τελική το προσπαθείς με την γκόμενα και βλέπεις. Αμά δεν τσουλάει, δεν τσουλάει. Πάμε παρακάτω. Βρες διάφορες. Πήγαινε σε κωλόμπαρα. Κλείσε ραντεβού με αγόρια στην ίδια φάση και πειραματιστείτε. Πάντα με ασφάλεια και φιλτράροντας τους μαλάκες από τους καλούς θα δεις τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί. Δεν είμαστε ρομπότ αλλά άνθρωποι. Οι άλλοι γύρω σου δε ξέρω με τι κριτήρια σε πιέζουν, αν όντος θέλουν το καλό σου ή είναι bullies, αυτό το ξέρεις εσύ, αλλά αν εσύ χαλαρώσεις και το γράψεις το θέμα στα @@ σου θα δεις ότι απλά τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους. Επίσης μην περιμένεις γκέι να σε ψυχαναλύσει. Ειδικό βρες και πήγαινε ακόμα και κρυφά από όλους. Πήγαινε και ακολούθησε την συμβουλή του. Στα λέει αυτά ενας ομοιοπαθής.
Καλή τύχη. ό,τι θες σου λέω.
Αρχικά ευχαριστώ για την λεπτομερή απάντηση , αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι πότε άρχισες να νιώθεις αυτή τη σύγχυση του μήπως είσαι γκέι ; Και κάτι τελευταίο , με την πάροδο του χρόνου ποιο φύλο σε έκανε να νιώθεις πιο άνετα μαζί του αλλά και τι έκανες σε στιγμές πανικού ;
Από μικρός λογικά υπήρχε υποσυνείδητα το μπέρδεμα. Πιο συνειδητά στην εφηβεία. Έντονα στα 23-24. Σε στιγμές πανικού ό,τι κι εσύ. Πανικοβαλόμουν χαχαχα.... Τίποτα απλά αν είχα ξεκινήσει κάτι με γκόμενα απλά το τελείωνα. Ένα χρόνο είναι το μαξ που έχω κρατήσει σχέση με κοπέλα. Δεν ξέρω να σου πω πλέον δεν κοιτάζω φύλα αλλά τι με ανάβει. Λογικά και με τα δύο. Μην προσπαθείς να πάρεις απαντήσεις όλες μαζί και από εμένα που είμαι άλλο άτομο. Στο ξαναείπα και δεν ακούς. Μην τρελαίνεσαι. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να νιώθεις με όλους άνετα. Αν ύπάρχει σεξουαλική έλξη θα φανεί. Εσύ προσπαθείς τώρα κάθε σου συμπεριφορά να την αναλύσεις για να βγάλεις συμπέρασμα τι είσαι σχεδόν σαν να θες να είσαι γκέι - όπως ειπώθηκε για αυτοκαταστροφή. Το ξέρω γιατί το πέρασα. Σαν να λες, βαριέμαι τα κορίτσια (αλλά μου αρέσουν) και θέλω κάτι πιο Kinky. Όλα στη φύση μας είναι νομίζω. Όταν ηρεμήσεις τελείως, θα γίνουν μόνα τους. Όση γκρινια έβγαζα εγω, δεν οφειλόταν τόσο στην απογοήτευση μου για τον εαυτό μου όσο στην έλλειψη του σεξ. Αν είσαι γκέι, είσαι, το παίρνεις απόφαση, αυτό δεν αλλάζει. Πολλοί άντρες πηδάνε γκέι άτομα. Αλλά έχουμε την τάση σε συνδυασμό με τραυματικές ίσως εμπειρίες να τα συνδέουμε όλα και να μας πελαγώνουν. Ηρεμία.
Δεν απάντησες στην ερώτηση μου , μετά από την κατάσταση που πέρασες , αν έβαζες ένα ποσόστο για σενα και μόνο πόσο θα έβαζες ότι σου αρέσουν οι άντρες και πόσο οι γυναίκες . Επίσης ποτέ περνούσες καλύτερα εσύ ( σαν άτομο εσύ ) με κοπέλα ή με κάποιο αγόρι ; το ξέρω πως όλα θα τα δείξει όλα ο χρόνος αλλά εφόσον μου λες ότι πέρασες μια παρόμοια κατάσταση ίσως να μπορέσω να δω κάποια πράγματα χωρίς να τα ταυτισω μεσα από εσένα .
Αν αυτό δεν το ξέρεις εσύ, τότε σίγουρα δεν μπορώ να το ξέρω εγώ. Πάντως η σεξουαλική επαφή σε παιδική ηλικία μπορεί να προκαλέσει από σύγχυση έως ανεπανόρθωτες ζημιές. Εξαρτάται από το τι ακριβώς έχει γίνει. Γι' αυτό και σου συνέστησα να δεις ψυχολόγο. Αν νομίζεις ότι βοηθιέσαι με το να γράφεις εδώ, έτσι ας γίνει.
Μεγάλο μπέρδεμα. Αν δεν έχεις άλλα ψυχολογικά προβλήματα παρά μόνο αυτή τη σύγχυση περί προσανατολισμού, ίσως να πάρεις κάποιες απαντήσεις αν πειραματιστείς περισσότερο και με τα δύο φύλα. Δε βλέπω τι άλλο μπορεί να βοηθήσει.
Και τελικά, γιατί να κρεμάσεις από το λαιμό σου μια πινακίδα σεξουαλικού προσανατολισμού; Δεν είναι καλύτερα να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί χωρίς να του δώσεις ένα όνομα;
Οχι ρε φιλε μην ακους και πας με τα αντρες πηγαινε με γυναικες. Εγω αμα ημουν αδερφο σου θα ειχα δειρει το 10χρονο αυτον μπροστα σου να καταλαβεις τι παθαινει οπιος κανει πουστιες καο μετα θα σου γνωριζα μια κοπελα να κανετε σεξ πολλες φορες για ωρες. Κοιτα να πας με γυναικες 50 φορες τουλαχιστον και μετα μιλαμε ξανα. κοιτα μην ακους κανενα να σου πει να πας με αντρα και ψυχολογος και ψυχιατρος να ειναι μη τον ακους θα ειναι αλλος ενας ξεφτιλας που δε νοιαζεται για σενα. Φιλε μετα αοο αυτο που σου συνεβει πρεπει να πας με γυναικες ξυπνα.
πες μας γιατι περνεις χολτιβα-ολανζαπινη.
Παίρνω γτ αυτές οι σκέψεις περί ομοφυλοφιλίας με παραλύουν , συνδέω τα πάντα με αυτό και έχω ένα ακαταυπαστο άγχος με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κοιμηθώ . Ο γιατρός είπε ότι είναι κυρίως για το άγχος αλλά στο φυλλάδιο οδηγιών λέει ότι το άγχος είναι αποτέλεσμα τέτοιων λανθασμένων πεποιθήσεων . Επίσης βοηθάει και σαν σταθεροποιητής της διάθεσης .
Αν σκεφτείς ότι την μέρα που το έγραψα ήμουν 80 % αγχωμενος περι αυτής της σκέψης , τώρα μετά από τις συνεδρίες και την χορήγηση του xoltiva είμαι γύρω στα μισά .
Φίλε γνωμη μου ειναι να αλλαξεις ψυχιατρο και να προσπαθησεις να κοψεις αυτα τα φαρμακα, κοιτα φίλε αυτά τα φάρμακα σε κανουν μαλθακο και σου δημιουργουν σε ορισμενες περιπτωσεις και μειωμενη σεξουαλικη ορμη οπως και δυσλειτουργια. Δε ειναι καλος ανθρωπος ο γιατρο σου και ενας τροπος να σε κανουν πουστη ειναι αυτος να σε κανουν να μη μπορεις να κανεις σεξ. Οποτε οπως εκανε τοτε οταν ησουν μικρος και δεν ηξερες. Τι να πω ρε μαγκα πηγαινε σε αλλο ψυχιατρο να σε αναλαβει και πες του να μη παιρνεις φαρμακα και μετα βρες γυναικα να προχωρησεις.
Φιλε γινεσαι ευαλωτος και στη προκειμενη περιπτωση εσυ εισαι ειδη και αυτα τα φάρμακα σου μειωνουν την ορμη οποτε μετα δε θα μπορεις να απαφτωσεις. Εσυ πρεπει να βγαλεις τα ενστικτα του ζωου που κρυβεις μεσα σου κι αυτα σε κανουν αρνακι. Για μενα πηγαινε σε αλλο ψυχιατρο σιγουρα αυτα τα φαρμακα δε σε βοηθανε να γινεις επιβητορας.
Τα αντιψυχωσικά φάρμακα χαρακτηριζονται και νευροληπτικα μειζονα ηρεμιστικα. Δες και πως λειτουργουνε και θα καταλαβεις. Αυτός είναι ο σκοπός τους γι αυτο ειναι φτιαγμενα. Βγαζει ματι πως αν τα παρεις μονο επιβητορας δε γινεσαι το αντιθετο σε κανουν αρνακι. Διαβασε πως λειτουργουν και θα καταλαβεις σιγουρα αυτα τα φάρμακα μειωνουν τη λειτουργια του εγκεφαλου. Ειδα σχολιασες και την αναρτηση για τον ορο νευροληψια που εκανα και πιστευω αν το σκεφτεις τι σημαινει φτανει για να καταλαβεις.
Ρε φιλε και πρεζα να παρεις θα μειωθει το αγχος σου αλλα δε σημαινει πως θα αρχισεις τη πρεζα. Αυτο το φαρμακο που παιρνεις ειναι για τη σχιζοφρενια και τη διπολικη διαταραχη πραγμα που δε σε κοβω να εχεις τιποτα απο τα δυο, γι αυτο βρες ψυχιατρο να σε παρακολουθει να κανετε ψυχαναλυση χωρις φαρμακα. Τι να σου πω εσυ πρεπει να αρχισεις να απαφτωνεις οχι να παιρνεις φαρμακα. Φιλε ειναι πολυ κραυγαλεα η περιπτωση σου και δε σε βοηθανε να γινεις αντρας αυτα.