Originally Posted by
Antonis8
Τον ρώτησα και δεν μου έδωσε σημασία. Του το είπα δύο φορές μάλιστα, "πρώτη φορά μου αναφέρουν για πρόπτωση" και η απάντησή του ήταν "μην ανησυχείς, είσαι μια χαρά" Θα ρωτήσω τον παθόλογο μου όταν έχω όλες τις εξετάσεις συγκεντρωμένες, μπας και με διαφωτίσει.
Το χόλτερ τελικά δεν έδειξε τίποτα. Έτσι υποστηρίζει ο γιατρός βέβαια, εγώ δεν είμαι σίγουρος. Χθες ένιωθα συνέχεια φτερουγίσματα και εκείνος υποστηρίζει ότι δεν έκανα ούτε μία έκτακτη, κάτι που μου φαίνεται απίθανο. Χαμηλότεροι παλμοί 37 (με αγχώνει τρομερά αυτό) όταν ήμουν ξαπλωμένος και μόλις άρχιζε να με παίρνει ο ύπνος. Μια ταχυκαρδία έκανα μόνο και κράτησε πολύ λίγο (όπως υποστηρίζει ο γιατρός και πάλι, γιατί εγώ χθες ένιωθα συνέχεια ταχυκαρδία) Οκ, σε γενικές γραμμές είναι αλήθεια πως η εικόνα δεν άλλαξε πολύ από το προηγούμενο χόλτερ (μέσο όρο παλμών το Νοέμβρη 78, χαμηλότερος 40, και τώρα μέσο όρο 72 και χαμηλότερος 37) Μήπως αυτή η ελαφρά μείωση σημαίνει κάτι;Δεν ήμουν και ιδιαίτερα σε κίνηση βέβαια χθες, γιατί στο προηγούμενο ήμουν πιο δραστήριος και ήθελα να δω πώς είμαι σε ηρεμία.
Οι εξετάσεις αίματος βγήκαν οκ, εκτός από αυξημένα ουδετερόφιλα (άραγε αυτό μπορεί να σημαίνει ενδοκαρδίτιδα?) χαμηλά ηοσηνόφιλα (ή όπως γράφεται) και υψηλή ουρία. Ο πόνος εξακολουθεί και σε συνδυασμό με την υψηλή ουρία θεωρώ πως είναι τα νεφρά μου. Ποιος ξέρει τι έχω. Θα κάνω τη Δευτέρα και εξετάσεις ούρων και θα πάω και για τον υπέρηχο νεφρών να δούμε τι θα βγει. Θα ρωτήσω περισσότερες διευκρινήσεις από τον παθολόγο, όταν του πάρω τις εξετάσεις, ο καρδιολόγος δεν μου είπε και πολλά.
Όχι, δεν παίρνω κανένα φάρμακο.
Κι εμένα μου κάνει εντύπωση αυτό που λες για το υγρό και αυτό που έγινε σε μένα με την πρόπτωση. Είτε μας κοροιδεύουν είτε πρόκειται για πράγματα που θεωρούν ανάξια αναφοράς. Τι να πω, δεν ξέρω πια.