τοτε ισως την αρχη θα επρεπε να την κανεις με τον εαυτο σου να προσπαθησεις να σταματησεις να εισαι αγχωδης.ισως με την βοηθεια καποιου ειδικου.
Printable View
εγω Αποστολια καλουμαι να ζησω με 298 ευρω το μηνα ως βοηθημα που παιρνω απο γονεα λιγοτερα και απο το προνοιακο επιδομα και δεν δικαιουμαι να τα παιρνω και τα δυο μαζι αν με ειχε πιασει ο νομος κατρουγκαλου με το 2016 θα επαιρνα 384 ευρω το λιγοτερο για 20 χρονια δουλειας του πατερα μινιμουμ αλλα ειμαι ατυχος.ετσι σκεφτομαι να αφησω τη συνταξη του πατερα που δεν ειναι συνταξη αλλα ενα βοηθημα και να παρω το προνοιακο επιδομα που ειναι 313 ευρω το μηνα και ας μην εχω ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και ας μην ειναι μονιμο ή να προσπαθησω να δουλεψω οσο μπορω λιγα χρονια και να βγαλω δικη μου αναπηρικη συνταξη αλλα απο τι εγραψε ενα μελος ειναι λιγα και αυτα. εγραψε οτ ειναι 288 ευρω το μηνα περμενω να μου απαντησει αν δινουν περισσοτερα
Όλοι έχουν ιατροφαρμακευτική κάλυψη. Με την αναπηρική μαζί δε δικαιουσαι και το κοινωνικό επίδομα αλληλεγγύης? Που είναι συν 200? Για ρωτά. Θα είσαι καλά αν είσαι έτσι. Σκέψου γενικά όταν κάποιος δε δουλεύει, έχει χρόνο να μαγειρέψει να κάνει οικονομία πχ κυνηγοντασ προσφορές, να ζει επαρχία, κτλ.
Αν κάποιος είναι άνεργος δε σημαίνει ότι θα δουλέψει οπουδήποτε, αν είναι έτσι ελάτε να σας προσλάβω όλους με 50 ευρώ το μήνα , έτσι παντού βρήσκεις.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
νομιζω δεν το δικαιουμαι γιατι για να παρεις κεα πρεπει να εχεις το λιγοτερο 1200 ευρω το εξαμηνο εγω το συμπληρωνω το ποσο αυτο για βαλε 298 ευρω επι 6 μηνες ποσο κανουν.θα επαιρνα το κεα αν επαιρνα το προνοιακο επιδομα για το επιδομα αυτο δεν υπολογιζεται στον υπολογισμο τους εισοδηματος για το κεα.ειναι λιγο αδικο αυτο γιατι αυτος παιρνει 313 ευρω το μηνα και παιρνει και αλλα 200 ευρω κεα οποτε μια χαρα τ αβγαζει περα
Τα βγάζω αλλά θα γούσταρα να πίνω κοκτέιλ στα μπιτσόμπαρα στο Λουτράκι και όχι να τη βγάζω με μπύρες από το περίπτερο. Και να μην ψωνίζω από τα LIDL για οικονομία που έχουν 3-4 σάλτσες όλες και όλες για τα ζυμαρικά.
Έχεις υγεία (ελπίζω) και θα έλεγα να γουστάρεις να πίνεις μπύρα από το lidl στο μπαλκόνι σου στην αγκαλιά της αγαπημένης σου ( αν δεν έχεις , να βρεις ) είναι πολύ ανώτερο από τα μπιτσομπαρα και τον ξιπασμο που θα βαρεθεις μετά από λίγο, τα δοκίμασα και τα 2, μέρα με τη νύχτα.
Δεν μου αρέσει καθόλου να την αράζω στο μπαλκόνι γιατί το θεωρώ χάσιμο χρόνου. Προτιμώ να είμαι έξω, γιατί είμαι πιο παραγωγικός όταν είμαι έξω.
Έχω κάνει απίστευτα πράγματα που άλλοι δεν θα είχαν την ευκαιρία λόγω ρουτίνας.
Ε ναι άμα πας στα beach bar σε καθημερινή βάση θα τα βαρεθείς. Εγώ εννοούσα πιο συχνά απ'ότι τώρα.