Όλα τα αντιψυχωσικά, νεα, παλιά, νεότερα φτιάχνονται με αυτό το σκοπό Απλά τα καινούργια τα άτυπα φτιάχνονται για να μειώνουν και τη σεροτονίνη εκτός της ντοπαμίνης.
Printable View
Όλα τα αντιψυχωσικά, νεα, παλιά, νεότερα φτιάχνονται με αυτό το σκοπό Απλά τα καινούργια τα άτυπα φτιάχνονται για να μειώνουν και τη σεροτονίνη εκτός της ντοπαμίνης.
Όχι φίλε για όλα ισχύει και είναι ακριβώς έτσι όπως σου τα λέω άμα μπεις και διαβάσεις τα φυλλα οδηγιών θα τα δεις και μόνος σου. Δε ξερω φίλε γιατί στα δίνει έτσι. Πινει ο αλλος κοκκαινη ε και του λεν μετα τραβα και κανα μπεκο πρεζα να ηρεμησεις αμα είσαι τσίτα. Τι να σου πω δε ξέρω πως τα συνδιάζουν οι γιατροί αλλά από ότι καταλαβαίνεις στο κανουν τον εγκεφαλο κοκτειλ απο τις ουσιες. Αυτο με τη πρεζα και τη κοκκαινη ισχυει αλλοι τη τραβαν απο τη μυτη και μαζι καπως λεγεται αυτο αλλα δε μπορω να θυμηθω τωρα πως το λενε. Επίσης σε οσους δινουν αντιψυχωσικα που ειναι ανταγωνιστες της ντοπαμινης τους δινουν και αντιχολινεργικα που είναι αγωνιστες τα αντιθετα, για το παρκισον, οψιμη δυσκηνισια που προκαλουν τα αντιψυχωσικά.
Ακου φίλε αυτα τα φάρμακα εχουν φτιαχτει για να καταστελουν τη λειτουργια των νευρικων κυταρων και να μην εκρινουν ντοπαμινη και να μη κανουν συνάψεις γι αυτο και ανηκουν στην κατηγορια των αντιψυχωσικων αλλιως θα ανηκαν σε αλλη κατηγορια. Τώρα φυσικα και απο φαρμακο σε φαρμακο απο παλια και σε καινουργια εχουν διαφορα. Το φυλλο οδηγιων να παρεις και εκει στο γαλληνο λεει τι κανουν μετα δες και τις παρενεργειες τι σημαινουν και θα καταλαβεις περιπου πως λειτουργουν. Εχω διαβασει καποιες εργασιες αλλα και να μην ειχα διαβασει σου λεω τα βασικα τωρα που ειναι οσο πιο βασικα γινεται πως λεγεται η δραστικη ουσια και τι κανει αυτο σου λεω.
Φιλε είναι στανταρ αυτο ολα τα αντιψυχωσικα κοβουν τη ντοπαμινη απλα τα ατυπα τα καινουργια δηλαδη και τη σεροτονινη. https://www.google.com/url?sa=t&sour...tCyxYQx8XrFDeH φυλλο οδηγιων. Επειδη εισαι και αντρας ειναι και αντικουκου τα αντιψυχωσικα σου ανεβαζουν τη προλακτινη.
Ακου φιλε αυτα τα κανουν σε ολες τις δοσεις απλα οταν ειναι υψηλες οι δοσεις τοτε δρουν εμφανιζονται περισσοτερο τα εξωπυραμιδικα. Προλακτινη κανε εξετασεις συνεχεια να παρακολουθησαι και να δεις αν και πως ανεβαινει. Αυτα που γραφει το φυλλο ειναι στανταρ δε χωρα αμφισημια αν βαλεις στο εγκεφαλο αυτη τη χημεια μπορει να τα παθεις αλλος με λιγοτερη αλλος με περισσοτερη αλλος καθολου.
Φιλε οτι λεει στο φυλλο οδηγιων δε σου πα εγω αμα παρεις μια φορα τα παθαινεις ολα. Εφοσον ομως λεει υπερπολακτιναιμια σημαινει πως μπορει να το παθεις δηλαδη να σου ανεβει η προλακτινη αυτη ειναι η προγνωση. Οτι και να σου πει ο γιατρος δε μπορει να σου πει οτι το φυλλο οδηγιων δε ισχυει. Αντιψυχωσικο με αντιψυχωσικο εχει διαφορα στις παρενεργεις και ενεργειες και δεν ειναι παντα δοσοεξαρτωμενες αυστηρα δηλαδη και με λιγο τη παθανε καπιοι. Η προλακτινη κανεις εξεταση και βλεπεις τη περιεκτικοτητα που εχεις αλλα ο γιατρος σου που το θεωρει αμελητεο δε σε εβαλε πρωτου σου συνταγογραφησει να την ελεγξεις οποτε δε μπορεις να ξερεις ποσο ηταν αρα απο εδω και μπρος μονο και οταν κανεις την εξεταση μπορεις να τη παρακολουθεις. Κι αν σου πει οτι δεν ανεβηκε οταν δεις ποσο ειναι δε μπορει να στο αποδηξει γιατι απλουστατα δε ξερει ποσο ητανε, οποτε αν σου πει οτι δε σου ανεβηκε να γινει χαρτοριχτρα κι αυτος καλυτερα αν και δε πιστευω να το κανει το πολυ να σου πει οτι δε πιστευει οτι σου ανεβηκε.
φιλε mike εγω παιρνω ρισπεριδονη και seroquel για παρανοικη σχιζοφρενεια αν ειναι να παιρνουμε τα ιδια φαρμακα δεν εχω διαφορα σε κατι απο σενα.δεν ειμαι γιατρος αλλα συμφωνω με τους προλαλησαντες αντιψυχωτικα δινουν μονο σε ψυχωτικους και μανιακους.πριν 30 χρονια κανεις αγχωδης ή καταθλιπτικος ασθενης που δεν ειχε ψυχωση δεν επαιρνε αντιψυχωτικα.εμενα προσωπικα με βολευει να παιρνουν αγχωδεις και καταθλιπτικοι αντιψυχωτικα διοτι μειωνεται το στιγμα για την σχιζοφρενεια και αυτοι που τα παιρνουν δεν θα στιγματιζουν ενα πιο βαρια ψυχικα ασθενη γιατι πολυ απλα και γω μπορει να πω σε αυτους και εσεις δεν παιρνετε αντιψυχτικα τι μας κρινετε τα ιδια φαρμακα με μας παιρνετε.τωρα αμα δεν παλευεις ενα αγχος και παιρνεις ολα τα αντιψυχωτικα που υπαρχουν σε κυκλοφορια ενω δεν εχεις ψυχωση ειναι δικο σου θεμα.προσωπικα αν δεν ειχα ψυχωση δεν θα παιρνα για κανενα λογο αντιψυχωτικα και επειδη εχω μονο ψυχωση δεν παιρνω ουτε αντικαταθλιπτικα,ουτε σταθεροποιητες διαθεσης,ουτε αγχλυτικα και ουτε σκοπευω να παρω,
Οσον αφορα την προλακτινη εμενα ειχε ανεβει αρκετα πανω λογω χρησης αντιψυχωτικων δυο φορες εκανα εξεταση.δεν τ ξαναεψαξα ουτε αλλαξα αγωγη.Ολα τα αντιψυχωτικα μπλοκαρουν την ντοπαμινη μιας και η υπερβολικη εκκριση της ντοπαμινης συνδεεται με τι ψυχωτικες σκεψεις και παρανοια.απλα δεν θα ευχαριστιεσαι τοσο πολυ στη ζωη σου με αυτα τα φαρμακα χωρις να σου ειναι απολυτως απαραιτητα συν αυξημενη ορεξη αρα και κινδυνος για παχυσαρκια.εγω οσες φορες τα εκοψα υποτροπιασα και ημουν βαρια αρρωστος με ακραια παρανοια,συνδρομο καταδιωξης οπτικες ψευαισθησεις και απο ακουστικες ακουγα σειρηνες ασθενοφορων και περιπολικων παραληρημα.εγω φυσικα και τα χρειαζομαι τα αντιψυχωτικα εσυ για απλο αγχος να παιρνεις μια χημεια που εναν ψυχωτικο σε κριση το κανει αρνακι δικη σου επιλογη ειναι και μην θεοποιεις εναν γιατρο ποτε να μην θεοποιεις εναν ανθρωπο.αλλα απο την αλλη αν εχεις ανεξελεγκτο αγχος και δεν συμμαζευεται με τιποτα ισως αυτη ειναι η λυση με αντιψυχωτικα αν ολα τα αλλα εχουν αποτυχει.
Το θέμα δεν είναι να το δικάσεις αλλα αμα σου λεει πραγματα που δεν ισχιουν να μη τον ακους. Επισης σου δινει φαρμακα και δε σε εχει ενημερωσει για το τι κανουν. Η αυξημενη προλακτινη φιλε σου ριχνει τη τεστοστερονη , στυτικη δυσλειτουργια ελλειψη ερωτικης επιθυμιας λιμπιντο και γενικα αμα εισαι μικρος δε βγαζεις τριχες δε αναπτυσεσαι, απωλεια οστικης μαζας μεχρι και υπογονημοτητα αρχιδοκοφτης. Δεν ειμαι ενδοκρινολογος να ξερω να σου εξηγησω αλλα περιπου αυτα κανει. Εγω φιλε τα εχω παρει παρα τη θεληση και τη γνωση μου γι αυτο και εξοργιζομαι οταν ενας γιατρος δε εξηγει για 5 λεπτα εστω πως λειτουργει ο εγκεφαλος και τι κανουν αυτα τα φαρμακα και μετα να αποφασίζει αν θα τα παρεις η οχι. Το πιο βαρβαρο και καταστροφικο που γινεται σε εναν ανθρωπο νομιμα ειναι να του χορηγείσουν τα φαρμακα αυτα παρα τη θεληση του γι αυτο και με εχει πιασει στεναχωρια που δεν μαθαινουν στο κοσμο τι του κανουν και δε το συζηταω γι αυτους που τους αναγκαζουν παρα τη θεληση του. Ο δικαστης σε δικαζει και σε βάζει φυλακη με τροφη να σου δινουν ο ψυχιατρος αν πεσεις στα χερια του σου πειραζει τον εγκεφαλο. Ο δικαστης ειναι ακακος δε σου κανει ζημια στο σώμα ο ψυχιατρος σου κανει ζημια στο σωμα.
Τη ντοπαμινη χτυπαν στη σεροτονινη λιγοτερο αλλα δυστηχως τα μεροι του εγκεφαλου της ντοπαμινης ειναι περισαοτερα και σημαντικοτερα. Οσο για το ζυπρεξα φιλε επειδη το εχω ψαξει πιο πολυ απο τα αλλα ειναι πολυ δυνατο φαρμακο απο τα δυνατοτερα ας ειναι και καινουργιο που λενε ειναι ευρειας δρασης παει παντου.
ανταγωνιστες ειναι ολα αυτα τα φαρμακα, αυτο που λες οτι σου πε ο γιατρος ειναι μεγαλη παπατζα αν στο ειπε οντως, ζητα του να στα δινει γραπτα αν δε βγαζεις ακρη. Τα αντιψυχωτικα σου εξηγησα πως δουλευουν ειναι ανταγωνιστες παει και τελειωσε αυτο δε χωρα αμφισημια αν μειωνη η οχι, μειωνει. Αυτά τα φαρμακα στα δινουν για ακριβως αυτο το λογο για να μειωσουν τις συναψεις και τα σηματα στον εγκεφαλο, δε ξερω γιατι τα δινουν φιλε αλλα τα αντθψυχωτικα λεγονται και νευροληπτικα η μειζων ηρεμιστικα οποτε φανταζομαι οτι θέλουν να καταστειλουν τη λειτουργια του εγκεφαλου για να μην σκεφτεσαι ασχημα. Σε εμενα προσωπικα μονο να με κανουν να νοιωσω ασχημα μπορουν αυτα τα φαρμακα για αυτο και ειμαι εξαγρειωμενος που τα πηρα.
Φιλε δε θελω να σε προσβαλλω αλλα δε καταλαβαινεις με τιποτα τι σου λεω. Στο υπολογιστη μπορει να σου δειχνει και τον ελβις πρισλει να κανει σερφινγκ αλλα σς σημαινει κατι. Πες του να στα γραψει σε χαρτι και δε θα το κανει γιατι θα εχει προβλημα εκτος απο οτι θα ξεφτυλιστει σε οποιον το δει. Βλεπεις απο μονο σου αμα πας στο φαρμακειο και παρεις το φαρμακο εχει μεσα ενα χαρτι που λεγεται φυλλο οδηγιων. Οταν λεει αυτο οτι το φαρμακο αυτο μειωνει δε γινεται να γραφει ψεμματα. Τι να σου πω δε μπορω να καταλαβω τι αλλο να σου πω αλλα δεν υπαρχει αμφησιμια στο αν μειωνουν η οχι τα φαρμακα αυτα τη ντοπαμινη και τη σεροτονινη ειναι φτιαγμενα και ειναι ο θεμελιωδης τροπος δρασης τους. Δε θελω να μαλλωσω ουτε να σε ζαλισω αλλο αν εσυ δε μπορεις να πιστεις και πιστευεις σε καποια συνωμοσια και λεγονται ανταγωνιστες τις ντοπαμινης εγω δε μπορω να σε πεισω. Οτι λενε οι φαρμακοβιομηχανιες οι γιατροι και το κρατος σου μεταφερω αν δεν τους πιστευεις αυτους και λες οτι ειναι ψευτες τι να σου πω πως να σε πεισω.
Μου ρωτάς δύσκολα τώρα φίλε. Αυτά τα φάρμακα σου είπα γιατί ασθένειες δίνονται. Δεν εχω αγχος και δε το έχω ψάξει, αλλά τα περισσοτερα από αυτά τα φάρμακα δεν εχουν γνώση οι επιστημονες τον ακριβη μηχανισμο λειτουργιας τους και φυσικα το γραφουν και στο φιλο οδηγιων αυτο οπως και δεν υπαρχει αλγοριθμος για τη λειτουργια του εγκεφαλου. Δεν ειναι θεοι οι ψυχιατροι ουτε δινουν τα φαρμακα αυτα ως κατι θεικο. Ψαξε ρωτα να σου πουνε αλλα φιλε να ζητας να στα γραφουν σε χαρτι γιατι η δε τα καταλαβαινεις αυτα που σου λενε η σου λενε παπατζες και σε κοροιδευουνε. Τι να πεις αμα μπλεξεις με φαρμακια τους αντε να βρεις ακρη μετα. Εμενα με τιμωρισανε και με βασανισανε και δε μπορω να τους κανω κατι νομικα πιστευω να με αποζημιοσουνε τουλαχιστον και να τιμωρηθουνε για τη ζημια που μου προκαλεσανε.
Να σαι καλα και αν ειπαμε καμμια κουβεντα παραπανω να ξερεις δεν ειναι ουτε για μαγκια ουτε να σε μειωσουμε απλα ειμαι καμμενος απο τους ψυχιατρους και τα φαρμακια τους και εφιστω τη προσοχη. Ζητω η ψυχαναλυση το πολυτιμοτερο εργαλειο των γιατρων.
Φίλε δεν είπα ότι σκοτώνουν η καταστρέφουν τα νευρικά κύτταρα. Σου είπα απλά ότι προσκολάνται στους υποδοχείς και δε τα αφήνουν να κάνουν συναψη με τα άλλα κυτταρα και με τη σειρά τους να εκρίνουν χημικες ουσιες ντοπαμινη σεροτονινη αντιστοιχα. Τώρα το εκει που πρεπει ειναι συγκεκριμενο το που πανε και η περιασοτερο η λιγοτετο πανε σε ολο τον εγκεφαλο οποτε το εκει που πρεπει δεν ειναι τοσο δοκιμο αφου πανε σχεδον παντου ειδικα στα κυταρα που εκρινουν ντοπαμινη απλα πανε περισσοτερο σε συγκεκριμενα σημεια. Το εκει που πρεπει ειναι παπατζα λοιπον για να σε κανει να καταλαβεις πως κανουν μονο καλο πραγμα ψευδες. Αν σου ελεγε πανε περισσοτερο εκει που πρεπει ειναι πιο δοκιμο αλλα και παλι φιλε αυτο που λεει ειναι ασχημο γιατι δεν υπαρχει μερος στον εγκεφαλο που αμα εισαι υγιεις δεν ειναι καλο να λειτουργουν τα κυτταρα κανονικα. Πανε στα κυτταρα γενικα λοιπον απλα πανε σε συγκεκριμενα μεροι περισσοτερο και σε ολα τα μεροι πιυ πανε ειναι υπευθυνα για ολες τις βασικες λεθτουργιες και δυστηχως πανε και εππηρεαζουν και αυτες. Τωρα τι κανουν σε μεγαλες δοσεις δε καταλαβα τι εννοεις αλλα μαλλον θα λες για τις παρενεργειες αλλα αυτο ειναι αλλο ψεμα μεγαλο πολυ μεγαλο γιατι απλουστατα δε θα γραφανε παρενεργειες αλλα μονο απο συγκεκριμεννη δοση και απανω. Για να μη στα αναλυω αυτα τα φαρμακα καταστελουν τη φυσιολογικη λειτουργια των κυτταρων πολλων μερων του εγκεφαλου και σε μεγαλυτερη ποσοτητα λογω της καταστολης εμφανιζονται περισσοτερο οι παρενεργειες. Φιλε δε ξερω πως τα σκεφτεσαι αλλα ο ψυψιατρος σου δεν ειναι σωστος σε αυτα που λεει τα κανει ροδινα εννω δεν ειναι. Να σου πει οτι θα εμφανισεις λιγο σε μικρο βαθμο τις παρενεργειες και ισως να μη μπορεις καν να τις καταλαβεις και αυτη ειναι η προγνωση του τοτε ενταξει αλλα οτι δε θα εμφανισεις και οτι πανε εκει που πρεπει ειναι ψεμα ειδικα το εκει που πρεπει ειναι εξορισμου οτι και να γινει απο το πρωτο χαπι ειναι ψευδης δηλωση. εκτος αν το πρεπει γι αυτον ειναι το πρεπει στον εγκεφαλο. Εγω οτι σου λεω ειναι αληθες αυτος κανει ψευδεις δηλωσεις. Εγω δε σου λεω να κοψεις τα φαρμακα αυτα, αλλα σου λεω τι κανουν. Επισης σου λεω τα ψεμματα που αναφερεις οτι σου λεει ο ψυχιατρος.
Φίλε αιρετικος τσάμπα αναλωνεσαι... Έχω διαβάσει όλα όσα του έχεις γράψει... Καλύτερα να κάτσεις να τα εξηγήσεις σε έναν άνθρωπο που σκοπεύει να πάρει αντιψυχωτικα επειδή του τα έδωσε ο ψυχίατρος για να τον βοηθήσουν με την κατάθλιψη και το άγχος του, παρά σε έναν που τα έχει ξεκινήσει ήδη...
Ο δε ένας που ετοιμάζεται να τα πάρει, αν δεν κάνει την αρχή, δεν θα την κάνει ποτέ, ο δε άλλος που έχει κάνει την αρχή δεν θα σε ακούσει... Καλύτερα για σένα μην κουράζεσαι να γράφεις και να εξηγας!
Φιλε αμα θες να σταματησουμε βεβαια, για τις παρενεργειες σου ειπα γιατι μου γραφεις σε ενα σημειο Αυτα ειπε τα κανουν σε μεγαλες δόσεις τωρα εγω ποιον να πιστεψω κ.τ.λ αλλα δε μου λες ποια ειπε οτι τα κανουν σε μεγαλες δοσεις γι αυτο και συμπερανα μονος μου τις παρενεργειες τι αλλο να εννοουσες δε μπορουσα να σκεφτω γι αυτο ειπα τις παρενεργειες. Φιλε δε θελω να σου κανω κακο και οτι σου εχω πει κανενα ψεμα ουτε σου εχω πει κατι ασχημο που δεν επρεπε.Εντελως φιλικα μπαιρδευεις τι σου λεει ο γιατρος και οτι σου εχω πει εγω ειναι ετσι ακριβως απλα αυτος σου χαιδεψε τα αφτια και σου πε παν εκει που πρεπει αν το ρωταγες περςταιρω θα σου εξηγουσε αν ηξερε ολους τους μηχανισμους που πανε και θα καταλαβαινες. Τι να σου πω φιλε κατσε και καντα διακριτα στο μυαλο σου τς πραγματα γιατι μπερδευσαι και τα κανεις οπως θελεις στο μυαλο.
Αποστολια, εγω δε μπορω να πω σε καμμια περιπτωση αν ενας γιατρος κανει λαθος διαγνωση, αυτο ουτε ο εισαγγελεας το κανει ποσο μαλλον εγω που δε τον ξερω τον φιλο, εγω απλα του λεω τι κανουν και για ποιο λογο δινονται τα φαρμακα αυτα αν λοιπον λεει κατι λαθος πανω σε αυτα τα δυο μιλαω μονο οχι στη διαγνωση ουτε στο αν κρινει σκοπιμο να τα παιρνει η οχι, αυτο ειναι κατι που δε μπορω να το πω οτι γνωμη και να εχω δε μπορω να αφορησω εναν γιατρο ειδικα αν δεν αφορα εμενα η διαγνωση και η φαρμακοθεραπεια που προτεινει.
Έτσι είναι φίλε γι αυτό εγώ σου είπα γιατί δίνονται και τι κάνουν ώστε να αποφασίσεις εσύ τι θα κάνεις. Απλά η ειλικρίνια από το γιατρό πρέπει να είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο, δε μπορεί να σου λέει ότι να ναι. Τι να σου πω φίλε εγω δεν είμαι γιατρός.
Λοιπόν σήμερα μιλησα με εναν χημικο προϊστάμενο της ludbeck δεν ξερω αν γνωριζεις την εταιρία μου ειπε δεν ξερει κανενα αντυψυχωτικο που να μειωνει την σεροτονίνη και επισης την ντοπαμίνη την μειωνουν οταν καποιος εχει σχιζοφρένεια διπολικη σε πολυ μεγαλες δοσεις και μεχρι εκει που πρεπει οχι πιο κατω ωστε να πεσεις σε καταθλιψη εσυ ειδες ενα φυλλο οδηγιων και νομιζεις τα ξες ολα οι ειδικοι αλλα λένε λοιπον φιλε ενα πραγμα θα πω και τελος Η ΗΜΙΜΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ
xaxaxaxaxaxa κλαιω!!!!!!!!!!!!!!!!
ουε και αλοιμονο αν διαρρευσει το μυστικο επιτυχιας των αντιψυχωτικων... πάει καηκαμε!!!! καταστραφηκαμε σου λεω!
παρε παιδι μου τα φαρμακακια σου... θα γινεις καλα!!
Μενη ο φίλος έχει ξενερώσει και δς μπορεί να το πιστέψει δεν τον αδικω. Φίλε μην ακους το καθε χημικο οπου και να δουλευει θελει να σου κανει πολιτικη και με φτηνα κολπα να σε κανει να πιστεψεις τα ψεματα που λεει. Αυτα που σου ειπε δεν μπορεις να τα βρεις πουθενα γραμμενα και φυσικα αν τα γραφε με το ονομα του θα τον ειχαν απολυσει και θα του κανανε και μυνηση. Διαβασε το παρακατω να καταλαβεις λιγο καποια πραγματα https://www.psychology.gr/forum/thre...ΣΤΗΜΑΤΑ Αλήθεια στο λέω όταν είδα τι έκαναν αυτα τα φαρμακα δεν ειχα κουραγιο να διαβασω μετα οτιδηποτε αλλο, ειχα μια αρνηση να δεχτω τι συναιβει για καλη μου τυχη μιλησα με εναν νευρολογο και με κατατοπισε σε καποια πιο εξηζητημενα θεματα οσο αναφορα τη περιπτωση μου. Ο τροπος λειτουργιας τον αντιψυχωτικων δεν ειναι γνωστος απλα υποθεσεις κανουν αλλα το μονο σιγουρο ειναι πως ειναι ανταγωνιστες και καταστελουν τη λειτουργια των σηματων που δινουν τα κυταρα.