Θα δείξει η ίδια η ζωή :)
Να έρχεσαι να μας γράφεις τα νέα σου!
Printable View
Θα δείξει η ίδια η ζωή :)
Να έρχεσαι να μας γράφεις τα νέα σου!
Εννοείται, με βοηθήσατε πολύ.
δεν ειναι καλη στρατηγικη να εισαι συνεχεια με καπιον εκτος αν δε σε ενδιαφερει γιατι στο τελος θα βαρεθει το καλυτερο ειναι να βγαινει μια με τους φιλους του μια με σενα για να υπαρχει αυτη η εναλαγη αφου οταν καπιον τον θες ολο δικο σου καταληγεις στο αντιθετο τον ανθρωπο δε τον κερδιζεις με το μπλα μπλα 24 ωρες αλλα με το ποσο παραπανω μυαλο εχεις απ τους φιλους του
αλεξανδρος_77 δεν μένουμε στην ίδια πόλη. Απλά μιλούσαμε για όλα τα προβλήματα και του έδινα κουράγιο. Κάθε τι που γινόταν του έδινα θάρρος και λύσεις. Έτσι και αλλιώς δεν σκοπεύω να κάνω τίποτα για να είμαι πάλι μαζί του. Εκτός και αν προσπαθήσει ο ίδιος. Δεν άλλαξαν τα συναισθήματα μου αλλά φοβάμαι ότι και να προσπαθήσω πάλι τα ίδια θα είναι.
Με τον G. έχουμε κλείσει μια εβδομάδα χωρίς επικοινωνία. Πριν λίγο είδα κάτι που δεν το έχει κάνει ποτέ. Σε ένα μέσω κοινωνικής δικτύωσης ευχήθηκα σε έναν γνωστό για τα γενέθλια του. Και πήγε και ευχήθηκε και αυτός στην δική μου ανάρτηση. Δεν ξέρω γιατί το έκανε. Είναι κάτι όμως που δεν κάνει. Συνήθως όταν θέλει να ευχηθεί σε κάποιον το κάνει γράφοντας μόνος του ευχές και όχι στις δικές μου ή άλλου. Να σημαίνει κάτι; ή απλά τυχαίο;
Δεν ξέρω, συνήθως μετά από χωρισμό προσπαθούμε και οι δύο να μην περάσει εβδομάδα. Αυτή τη φορά δεν έκανα τίποτα για να δείξω ότι θέλω να γυρίσω. Το αντίθετο. Ανέβασα φωτογραφία μου με πολλά χαμόγελα. Τις προηγούμενες φορές έστελνα και μια καλημέρα. Πλέον δεν στέλνω, το αντίθετο μπαίνω ελάχιστα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ακόμα δεν ξέρω αν θέλω να στείλω.
Με πλήγωσε η συμπεριφορά του όλη αυτή την εβδομάδα. Κάθε μέρα έξοδοι με τις φίλες του. Μέχρι αργά και ξέρω ότι σήμερα τον επισκέφθηκαν μέχρι και στο σπίτι του. Δεν ξέρω αν κάθισαν ή απλά πήγαν να τον πάρουν. Όποτε μια χαρά περνάει, μην του το χαλάσω. Αν είναι καλά εκεί ας μείνει εκεί.
Δεν θα στείλω, πλέον νομίζω ότι δεν μου αξίζουν τα ημίμετρα. Θέλω όλο το πακέτο. Δεν σημαίνει ότι παύω να τον αγαπώ, απλά ότι δέχομαι να συνεχίσω χωρίς να είμαστε μαζί.
Το θεωρώ λιγάκι "χαζό" -αν μου επιτρέπεις τον όρο- το να κάθεσαι και να ασχολείσαι με το τι κάνει στα social media και τι κάνει γενικότερα στη ζωή του κάθε μέρα. Αφού αποφάσισες να πάρεις τις αποστάσεις σου, έστω και για λίγο καιρό, προσπάθησε να τις πάρεις πραγματικά και να μην τρώγεσαι με αυτόν. Δεν είστε 12χρονα να κάνετε τσαλίμια και παιχνιδάκια. Αυτός φαίνεται ότι αυτό προσπαθεί να κάνει και δείχνει μονίμως να μιλάει ο εγωισμός του, αλλά το θέμα είναι εσύ να μη τσιμπάς. Μην τα υπεραναλύεις τα πράγματα.
Καλημέρα, Sonia. Δυστυχώς αναλύω τα πάντα. Προσπαθώ να το αλλάξω. Αλλά πάντα ψάχνω πίσω από τον ήλιο. Όχι με ότι φαίνεται αλλά με ότι μπορεί να φανεί. Υπεραναλυω τα πάντα. Ξέρω ότι δεν είναι καλό. Σκέφτομαι πολύ το κάθε τι. Έτσι χάνω το ξέρω. Θέλω να ξέρω τα πάντα και ας με πληγώνουν. Θέλω να ξέρω που βαδίζω. Δεν μου αρέσει το άγνωστο.
αυτες τις εξοδους συνεχεια τις εκανε απλα δε το ηξρες
Δεν τις έκανε παλιότερα. Επειδή κάθε βράδυ μιλούσαμε με μηνύματα και βίντεο κλήση. Πολλές φορές από τις εννιά μέχρι αργά. Όποτε ήξερα πότε έβγαινε. Παλιά αραιά και που έβγαινε. Μετά το καλοκαίρι άρχισε να βγαίνει Σάββατα και τώρα τελευταία και καθημερινές.
Καλημέρα. Άρχισε ο G. πριν λίγες μέρες να μου στέλνει μηνύματα. Όχι πολλά πράγματα. Μόνο για να με ενημερώσει για την υγεία του. Μερικές φορές μόνο μια καλημέρα. Δυο φορές μόνο μιλήσαμε αρκετά με μηνύματα. Και δεν είπε τίποτα για την σχέση μας, για το αν θα είμαστε μαζί πάλι. Μόνο για να δει τι κάνω και για τα νέα προβλήματα που έχει. Οικογενειακά και υγείας. Θα κάνει κάποιο μικρό χειρουργείο, τον ρώτησα αν θέλει να πάω και μου είπε φυσικά. Τελευταία φορά μου έστειλε το Σάββατο, τώρα περιμένω να έρθει η Τετάρτη, η μέρα που θα ξέρει αν θα το κάνει τελικά. Φοβάμαι, ότι δεν με ψάχνει, ότι απλά ήθελε να πει τον πόνο του σε κάποιον που εμπιστεύεται. Δεν τρέφω ελπίδες, νομίζω ότι αυτή τη φορά δεν θα γυρίσει. Κατά τα άλλα, από ότι μαθαίνω μία χαρά περνάει. Πάντα με τις φίλες του. Και εγώ απλά είμαι η δεδομένη που πάντα θα ανησυχεί.
Αν αισθάνεσαι έτσι πλέον, το ένστικτό σου κάτι σου λέει. Πάντως αυτό που είπαμε να πάρεις τις αποστάσεις σου κάποιον καιρό, δεν φαίνεται να το τηρείς. Άστον χωρίς επικοινωνία κάποιο καιρό, άστον να ταραχτεί και να σε αναζητήσει. Μόνη σου είσαι αμέσως δεδομένη, δεν τον έχεις "ζορίσει" καθόλου.
Δεν είναι και εύκολο να το παίξει αδιάφορη αν δεν της βγαίνει....Πόσο μάλλον όταν ο άλλος είναι χλιαρός απέναντι της...βασανίζει τον εαυτό της έτσι......
Άμα πρέπει να του παίξει παιχνίδια για να μη τη θεωρεί δεδομένη τοτε καλύτερα θα ήταν να τον ξεχάσει και να προχωρήσει....να βρει κάποιον που θα της αξιζει και δεν θα την θεωρεί δεδομένη
Δεν επιχείρησα εγώ να έρθω σε επαφή. Δεν έκανα τίποτα που θα νομίζει ότι τον ψάχνω. Στα μηνύματα μου έγραψε ότι είναι σίγουρος ότι πάντα θα τον νοιάζομαι και αν θα χρειαστεί βοήθεια θα είμαι εκεί. Και δυστυχώς είναι η αλήθεια. Αν μου ζητήσει βοήθεια θα είμαι δίπλα του. Εξαφανιζομαι για μέρες από τα κοινωνικά δίκτυα. Και αν μπω θα είναι για λίγο. Έχω αρχίσει και αποδέχομαι ότι δεν θα είμαστε μαζί. Μα όταν στέλνει δεν μπορώ να αδιαφορισω. Ίσως να μην στείλει πάλι. Ίσως να μην με ειδοποίησει για το χειρουργείο. Αν με ήθελε δίπλα του θα με είχε. Κρατάμε δίπλα μας αυτούς που θέλουμε. Όποτε γιατί να παλεύω. Το μυαλό μου έχει αποδειχθεί τα λάθη μου και ότι τον έχασα. Την ρημαδα την καρδιά μου πρέπει να πείσω να μην κλαίει για την μοναδική της αγάπη.
Καλησπέρα, δεν ξέρω πως αισθάνομαι. Την προηγούμενη εβδομάδα ο G. άρχισε να στέλνει πάλι μηνύματα. Κάθε μήνυμα με έκανε να χαμογελάω. Την Κυριακή το πρωί βρεθήκαμε σε μια εκδήλωση όπου επειδή ήταν στην ύπαιθρο μου είχε μαζέψει λουλουδάκια της άνοιξης και μου τα προσέφερε μαζί με καραμέλες μπροστά στον ένα του γιο και άλλους γνωστούς. Μείναμε κανένα δεκάλεπτο να μιλάμε. Έπρεπε να φύγει, μου είπε ότι με αγαπάει και με φίλησε κανονικά. Δεν ξέρω αν το είδε το συγκεκριμένο φιλί ο γιος του, οι υπόλοιποι πάντως το είδαν. Το απόγευμα βρεθήκαμε για μια ώρα για καφέ όχι όμως μόνοι αλλά με γεμάτο το μαγαζί και το τραπέζι μας από γνωστούς και τα παιδιά του. Φεύγοντας πάλι με φίλησε. Από την Κυριακή μιλάμε πάλι σα να έχουμε σχέση. Με προβληματίζει το γεγονός ότι τις δύο εβδομάδες του Πάσχα ξέρει ότι θα είμαι μόνη μου, παλιότερα είχαμε πει να πάω σπίτι του, απλά αναρωτιέται πως θα περάσω μόνη μου και πως θα αντέξω δυο εβδομάδες μόνη. Δεν μου ζήτησε να πάω και στην προσφορά μου να ανέβω την ημέρα που είναι να κάνει μια εξέταση, μου το απέκλεισε επειδή θα πάει με την αδερφή του. Στεναχωριέμαι που θα μείνω μόνη μου. Στεναχωριέμαι όμως πιο πολύ που δεν θέλει να περάσουμε αυτές τις μέρες μαζί. Σήμερα πούλησα το αυτοκίνητο μου και διάλεξα άλλο. Επειδή ήθελε να πάρουμε από κοινού απόφαση και να με βοηθήσει πάνω στην αγορά με συμβουλές, τον άκουσα και πήρα πετρέλαιο και όχι βενζίνη όπως ήθελα. Επειδή υποστήριξε ότι είναι πιο οικονομικά στα χιλιόμετρα. Δεν ήθελα να του πω, γιατί που υπολογίζεις να κάνω χιλιόμετρα, επειδή δεν νομίζω ότι θα πηγαίνω συχνά. Αλλά ήθελα να του κάνω το χατίρι, να τού δείξω ότι τον εμπιστεύομαι και ότι υπολογίζω την κρίση του. Για μένα αυτές οι δύο εβδομάδες θα είναι πολύ δύσκολες. Θα κάνω μόνη μου τα γενέθλια μου. Μόνη μου Πάσχα. Σκέφτομαι ειλικρινά ότι τώρα που είναι η ευκαιρία δεν προσπαθήσει να βρεθούμε τότε να σταματήσω να ελπίζω και να δίνουμε ευκαιρίες επανασύνδεσης. θα σκέφτομαι ότι θα έχει βγει με τις φίλες του και θα είναι μια χαρά και μόνο εγώ δεν θα είμαι καλά. Προσεύχομαι και ελπίζω.
απο τις κινησεις του, δειχνει να του αρεσεις, αλλα να θελει να σε κρατησει σταθερα σε αποσταση (απο αποψη σχεσης).
νομιζω οτι με τις συναντησεις και τα φιλια, ειχε καθε πατημα για να ξαναειστε μαζι. το οτι ξερει οτι θα περασεις μονη σου πασχα και γενεθλια και δεν προτεινε κατι, ειναι πολυ ενδεικτικο.
ισως βεβαια, να θελει να σου κανει καποια εκπληξη..
το παραπανω μηνυμα σου μου δειχνει οτι μαλλον κουραστηκε απο αυτην την ανασφαλεια και τις συνεχεις ερωτησεις σου και θελει να περιφρουρησει την ιδιωτικοτητα του, εχει βολευτει και με την νεα καθημερινοτητα του με τις εξοδους με τις φιλες και δεν θελει να αλλαξει κατι...
αν κατι αλλο συμβαινει, θα φανει τωρα το πασχα.
Καλημέρα, τις ανασφάλειες μου τις καλλιέργησε ο ίδιος λέγοντας μου μικρά ψεματακια πριν αρχίζω να γκρινιάζω. Ίσως είμαι δύσκολος άνθρωπος, δεν ξέρω, μου αρέσει να ξέρω που βαδίζω, μου αρέσει το ναι ή το όχι. Δεν μου αρέσει το ίσως. Θέλω να ξέρω που πατάω, δεν μου αρέσει να αφήνω πράγματα στην τύχη. Πιστεύω στο λευκό και στο μαύρο όχι στο γκρί. Θα περιμένω, αν δεν κάνει κάτι να περάσει μαζί μου και επιλέξει τις φίλες του τότε δεν έχει νόημα να ελπίζω, θα είναι ξεκάθαρο, άλλωστε τις μέρες αγάπης θέλουμε πρόσωπα που θέλουμε πραγματικά δίπλα μας. Είμαι έτοιμη να το πάρω απόφαση και να μην κοιτάξω ποτέ πίσω. Με την επιστροφή στα σχολεία, εγώ θα τον μπλοκάρω από παντού, από την ζωή μου. Έτσι μόνο θα προχωρήσω χωρίς να σκέφτομαι. Κάποια μέρα θα σκεφτεί ο ίδιος τι έχασε αλλά θα είναι αργά. Δεν συγχωρώ εύκολα, είναι ο μοναδικός που μπορώ και συγχωρώ κάθε φορά. Αλλά θα μου έχει στερήσει κάτι πολύ σημαντικό για μένα, τα χρόνια και οι αναμνήσεις που δεν ήταν κοινές. Δεν ξέρω αν πραγματικά θέλω να πάω σπίτι του, επειδή πρόσφατα φιλοξένησε δυο από τις φίλες του εκεί. Πλέον δεν είμαι η μοναδική που έχει κοιμηθεί στο κρεβάτι. Με πληγώνει αλλά θα πρέπει να κάνω πέτρα την καρδιά μου. Αν επιλέξει να είμαστε μαζί, μαζί όμως θα προσπαθήσω να ξεχάσω όλα όσα με πείραξαν. Διαφορετικά θα συνεχίσω μόνη μου στη ζωή. Δεν με τρομάζει η μοναξιά, με τρομάζει ότι έκανα τόσο λάθος αν έκανα. Θα περιμένω αλλά ξέρω ότι οι μέρες που θα έρθουν θα είναι δύσκολες. Αλλά δεν θα είναι οι μοναδικές μάλλον.
Γιατί βρε gsdm να συνεχίσεις μόνη σου στη ζωή; Άλλοι άντρες δεν υπάρχουν; Αν καταλαβαίνεις ότι έκανες λάθος ή έφταιξες κάπου και δεν διορθώνεται, προχώρα παρακάτω στη ζωή σου έχοντας αυτή τη γνώση. Για να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη. Ξέρεις πως μπορείς να τα καταφέρεις!
Ήδη κάνεις την αυτοκριτική σου. Μπορεί απλά σ' αυτό που είσαι εσύ εκείνος να μην κολλάει, το ίδιο κι εσύ σ' εκείνον. Εσύ θα αλλάξεις αυτά που πιστεύεις ότι κάνεις λάθος, δε θα προσαρμοστείς σε κάτι. Θα το κάνεις για σένα.
Το Πάσχα μόνη σου θα είσαι, αν δεν είσαι μαζί του; Με τα παιδιά τι γίνεται;
Τα παιδιά θα τα έχει ο πατέρας τους, κανονικά τα έχει μια εβδομάδα αλλά επειδή μένει μακριά και θα τα δει πάλι καλοκαίρι συμφώνησα να τα έχει και τις δύο εβδομάδες. Απλά ο G. είναι ο μοναδικός που αγάπησα πραγματικά και δεν νομίζω ότι θα νιώσω πάλι αυτό το συναίσθημα για κανέναν, άλλωστε πριν από αυτόν δεν το είχα νιώσει.
Όλες τις μέρες θα είμαι μόνη μου αν δεν είμαι μαζί του. Προτάσεις έχω πολλές από φίλους και συγγενείς αλλά προτιμώ να μείνω μόνη μου αφού δεν θα είμαι εκεί που θέλω
Καλά έκανες με τα παιδιά! Μπράβο σου που καταλαβαίνεις την ανάγκη που έχει και ο πατέρας τους να τα βλέπει!
Μην προκαταβαλεις αρνητικά ότι δε θα ξαναγαπήσεις, να είσαι πάντα ανοικτή σε συναισθήματα. Μπορείς να αγαπήσεις και να αγαπηθείς, οπως επίσης μπορείς να περάσεις καλά το Πάσχα και μακριά από εκείνον. Αρκεί να το θέλεις. Βλέπεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για σενα, φίλοι, συγγενείς. Είναι μια ευκαιρία να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι μπορείς. Μην την αφήσεις να πάει χαμένη, μελαγχολώντας μόνη σου.
Θέλω τα παιδιά να έχουν μια υγιή σχέση με τον πατέρα τους. Αν και ο ίδιος δεν βοηθάει οικονομικά δεν παύει να έχει την ιδιότητα. Θέλω απλά τα παιδιά να είναι ήρεμα και να μεγαλώσουν φυσιολογικά. Ο G. είναι η πρώτη μου αγάπη. Και δεν νομίζω να αφήσω ξανά τον εαυτό μου να πονέσει. Μου φτάνει μια φορά. Θα περιμένω. Και θα ελπίζω. Μόλις γυρίσουν τα παιδιά πίσω σε εμένα δεν θα υπάρχει ο G. αν με αφήσει μόνη μου, επειδή όταν αγαπάς θέλεις τον άλλον δίπλα σου.
Συμφωνώ μαζί σου και μένω στην τελευταία σου φράση. Οπότε αν κάποια στιγμή θα είσαι σίγουρη πως δε σ' αγαπάει, ναι μην αφήσεις τον εαυτό σου να πονέσει. Μην σου στερήσεις όμως και την ευκαιρία να ξαναγαπήσεις.
Προς το παρόν κανόνισε πως θα περάσεις το Πάσχα! ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΗ!
Δεν ξέρω αν με αγαπάει, οι πράξεις του όμως δεν μου προσφέρουν την διαβεβαίωση ότι το κάνει. Δεν μπορώ να είμαι με κόσμο γιατί θα σκέφτομαι πως θα ήταν να είμαι μαζί του και θα βάζω συνέχεια τα κλάματα. Δεν πειράζει μέρες είναι και θα περάσουν. Είμαι σίγουρη ότι δεν θα είμαι η μόνη που θα περάσει αυτές τις μέρες μοναχικά. Δεν νομίζω ότι θα αγαπήσω πάλι, μια φορά άφησα τον εαυτό μου να το κάνει και πόνεσα πολύ.
Καλημέρα, με πήρε τηλέφωνο ότι την Κυριακή θα γίνει η εκδήλωση που πρέπει να παρεβρεθουμε και το Σάββατο μόλις φύγουν τα παιδιά να πάω σπίτι του. Πήρα το θάρρος και τον ρώτησα αν είναι να πάρω παραπάνω ρούχα. Και μου είπε ότι δεν έχει πρόβλημα να μείνω μια δυο μέρες ακόμα. Εγώ θα ήθελα όλες τις μέρες αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να το καταφέρω αυτό. Τουλάχιστον την Τρίτη που έχω γενέθλια δεν θα είμαι μόνη μου.
Επειδή φοβάμαι την αποριψη. Φοβάμαι να του πω να μείνουμε μαζί Πάσχα επειδή δεν θέλω να δω στο βλέμμα του την άρνηση. Ξέρει ότι θα είμαι μόνη μου. Ξέρει πόσο τον αγαπώ. Ξέρει τι έχω κάνει και πόσα έχω δεχτεί για να είμαι μαζί του.
gsdm εγώ βλέπω μια γυναίκα με παιδιά σε μία ηλικία που είναι συνειδητοποιημένη και ώριμη στο τι θέλει. Γιατί λοιπόν δεν προσπαθείς επιτέλους να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα και να δεις που βρίσκεσαι αντί να παίζετε την κολοκυθιά; Λες είναι εγωιστής και δεν ερχόταν πίσω αν δεν έκανες εσύ κίνηση. Τώρα έκανε δειλά μία κίνηση. Στο μυαλό σου δεν είναι να μαντέψει ακριβώς τι περιμένεις από αυτόν, ή λόγω εγωισμού δεν μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία να σκεφτεί πιο βαθιά τι θες. Εσύ όμως γιατί δεν το συζητάς ξεκάθαρα; Αυτός φαίνεται να βολεύεται στην πιο χαλαρή κατάσταση που είσαστε, αλλά εσένα δεν σου αρκεί. Πες του θέλω να είμαι μαζί σου. Αλλά θέλω μια πιο στενή και σοβαρή σχέση. Θέλω αυτά κι αυτά από εσένα και μπορώ να κάνω αυτές κι αυτές τις υποχωρήσεις. Ως εκεί. Κάνε ξεκάθαρα τα όρια, τις επιθυμίες και τα θέλω σου, μην περιμένεις ο άλλος να τα μαντέψει. Πες του να σου μιλήσει ειλικρινά για το τι θέλει από εσένα, πως βλέπει το μέλλον σας αν το βλέπει, ρώτα τον αν μπορεί να υποχωρήσει εκεί κι εκεί και δες αν μπορείτε να τα βρείτε ώστε να είστε καλυμμένοι κι οι δύο. Αν αυτό που σου προσφέρει δεν σου κάνει, άντε γειά. Το παίρνεις απόφαση και προχωράς τη ζωή σου. Δεν είστε ούτε 10χρονα ούτε στην αρχή μιας γνωριμίας για να το φέρνετε γύρω γύρω και να μην μιλάτε ανοιχτά.Είστε στο στάδιο "ή τώρα ή ποτέ". Εγώ έτσι το βλέπω.
Sonia, σε ευχαριστώ πολύ. Μου έδωσες όλες τις ερωτήσεις που θα ήθελα να του κάνω. Έχω σκοπό να μην φύγω αυτή τη φορά χωρίς να πάρω ξεκάθαρα τι τελικά θα γίνει. Όποια απάντηση και να πάρω θα είναι οριστική.
αφου δε πιστευεις οτι παιζει ερωτικα με αλλη τοτε για πιο λογο εγινες πυραυλος επειδη βγαινει με αλλες οχι ορθολογισμος.
επειδή Αλέξανδρε έβλεπα φωτογραφίες και σχόλια που δεν μου άρεσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και μου έλεγε ψέματα ότι θα βγεί με άλλους. Και τελευταία στιγμή του άλλαζαν τα σχέδια ενώ βρήκα μηνύματα ότι τα είχε κανονίσει από πριν. Γενικά δεν μου αρέσουν τα ψέματα, προτιμώ την αλήθεια όσο δύσκολη και αν είναι.
οι περισσοτεροι ανεβαζουν φωτο στο φβ απλα για να προβληθουν και αυτος αυτο κανει πηγα εδω πηγα εκει πηγα παραπερα μονο και μονο για να γραψουν μια ιστορια
ισως με εσενα δε τον βολευει να γραψει ενα σεναριο μαλον επειδη σε γνωριζει και τον παρασυρει το συναισθημα και θα πει την αληθεια κατι που δε το θελει και γι αυτο τσακωνεστε.
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Οι μέρες που πέρασαν νομίζω ότι μου έδειξαν την ευτυχία με κάποιες δόσεις στεναχώριας. Τελικά Σάββατο του Λαζάρου πήγα κοντά του και περάσαμε πολύ όμορφα. Έμεινα μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, όποτε τα γενέθλια μου τα πέρασα μαζί του. Μετά πέρασα δύσκολες στιγμές, Ανάσταση μόνη μου, και την Κυριακή του Πάσχα πάλι μόνη μου, ξέροντας ότι θα είναι με την αδερφή του ενώ ανέβηκαν φωτογραφίες με τις φίλες του, όποτε εκεί μας τελείωσε οριστικά. Μετά έκανε κάτι πολύ όμορφο που μου έδειξε το δρόμο ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Την Δευτέρα του Πάσχα αφού ήταν η γιορτή του, που φυσικά βγήκε με τις φίλες του το βράδυ, το πρωί όμως μου έστειλε μήνυμα ότι η θέση μου είναι δίπλα του στην ζωή του. Όποτε εγώ ανέβασα φωτογραφία μας μαζί με ευχές για να τον χαιρόμαστε. Την Τρίτη του Πάσχα μου ζήτησε να πάω κοντά του και έτσι και έγινε, με μια διαφορά. Με γνώρισε στα παιδιά του επίσημα πλέον και την πρωτομαγιά κάλεσε τις φίλες του να περάσουμε μαζί την μέρα μας, δηλώνοντας ότι είμαστε μαζί και δείχνοντας μου ότι δεν παίζει πουθενά αλλού. Έμεινα μέχρι την Κυριακή. Αλλά πλέον είμαι πολύ χαλαρή, το μοναδικό πρόβλημα που ένιωθα να μας χωρίζει το έλυσε. Όποτε δεν έχω λόγο να γκρινιάζω άλλο. Είμαστε καλά μαζί και ελπίζουμε να συνεχίσουμε παρά τα οικονομικά προβλήματα, σχεδιάζουμε να μετακομίσω το καλοκαίρι και να βρω δουλειά εκεί. Και να είμαστε μαζί. Μου έδιωξε όλους τους φόβους μου, εγώ απλά ήθελα να ξέρω τι του είμαι πραγματικά και ότι βγαίνει απλά με φίλες χωρίς να φοβάμαι ότι υπάρχει περίπτωση να με κοροϊδεύει. Πλέον είμαι η σύντροφος του που δεν υπάρχουν σκιές, που δεν την κρύβει από κανέναν. Το μόνο που θέλω είναι να τον κάνω ευτυχισμένο, επειδή αν θα είναι αυτός θα είμαι και εγώ. Σας ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε και στο τέλος θα γράψουμε ένα μικρό Happy end...
Οπότε όλα φαίνονται να μπαίνουν σε μία σειρά... Μπράβο gsdm, εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θες : ) Κι ένα αισιόδοξο ποστ εδώ μέσα επιτέλους lol