ρε μπου κι τα εχω αυτα αλλα τα διαχειριζομαι καπνιζω και ηρεμω καπωσ εγω εχω καταθλιψη με ψυχωτικα στοιχεια
Printable View
ρε μπου κι τα εχω αυτα αλλα τα διαχειριζομαι καπνιζω και ηρεμω καπωσ εγω εχω καταθλιψη με ψυχωτικα στοιχεια
Μπου σου χει πει ο γιατρός σου τι να κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις; Μπορείς να τον πάρεις τηλέφωνο να σου πει τι να κάνεις;
Δεν έγινε τίποτα αν δεν πας σχολή μια μέρα πάντως. Εφόσον έγινε κάτι συγκεκριμένο που σε στεναχώρησε, ξέρεις ακριβώς γιατί ήρθαν οι φωνές, μην πανικοβάλλεσαι, θα περάσει. Πάρε όμως τον γιατρό σου, μήπως σου δώσει κάτι να σε ηρεμήσει για λίγο.
ουτε ο γιατρος ουτε η ψυχολογος μου εχει πει κανενα τροπο να μου φεευγουν οι φωνες..
αμα ειναι τα ιδια μπορει να περασω απο το κψυ που ειναι εκει ο γιατρος
φοβαμαι μην μου ανεβασει φαρμακο.. τα πηγαινα πολυ 5.5 μηνες τωρα..
φοβαμαι πολυ.
η γυναικεια ειχε να ερθει 1.5 + χρονο..
τωρα τι θελει?
ειναι και οι δυο κακες και εχω πεσει
Είπες μόνη σου γιατί έγινε αυτό σήμερα. Είπες ότι έγινε κάτι στενάχωρο. Προφανώς στρεσαρίστηκες πολύ και πιέστηκες και έκαναν την εμφάνιση τους.
Δεν νομίζω να σου ανεβάσει την δόση των φαρμάκων αν της εξηγήσεις τι έγινε. Απλά ίσως για λίγες μέρες χρειαστεί να αυξήσεις κάτι...δεν έχω ιδέα από φάρμακα, αλλά ξέρω γω...το ζαναξ δεν βοηθά σε αυτές τις περιπτώσεις να ηρεμήσεις λίγο;
Προσπάθησε να σκέφτεσαι ότι αυτό είναι κάτι προσωρινό μπου. Τα πηγαίνεις πολύ καλά τόσο καιρό, αλλά δεν γίνεται να εξαφανιστούν όλα σε όλες τις συνθήκες. Μπορεί να υπάρχουν μικρά πισωγυρίσματα όταν συμβαίνει κάτι έκτακτο χωρίς να σημαίνει κάτι κακό.
ευχαριστω πολυ ελισαβετ μου δινεις κουραγιο..
απλα θυμαμαι οτι οταν με πιανουν αργουν να φυγουν..μηνες..
μονο τα αντιψυχωτικα με πιανουν στις φωνες.αμα ειναι ετσι και αυριο θα παω να τον δω 5 λεπτα..δε ξερω τι αλλο να κανω..
αμα ειναι περαστικο θα το μαθει και θα σταματησουμε την καλη πορεια προς μειωση φαρμακων.μου ειχε πει θα μειωσοουμε αν για 10-12 μηνες ειμαι κομπλε.μου ειχε πει οτι ειμαι σε μερικη υφεση..δε ξερω τι σημαινει αυτο..και τι θα γινει θα παω φτου και απο την αρχη??
γεια σου μπου εχεις δοκιμασει μουσικη αντι στρες που εχει στο γιουτιουμπ? εχει 3 δοκιμασε ενα απο τα τρια που θα σου στειλω. https://m.youtube.com/watch?v=1ZYbU82GVz4&t=797s
https://m.youtube.com/watch?v=lFcSrYw-ARY&t=1705s
https://m.youtube.com/watch?v=QZbuj3RJcjI&t=4525s
εμενα καποιο απο αυτα αλλο καθε φορα με βοηθαει να ηρεμησω. για κανε μια δοκιμη παλια ουτε εεμενα με επιανε
δεν θα πας φτου κι απο την αρχη, περαστικό θα ειναι , θα δεις. Συγχύστηκες σήμερα και γιαυτό το έπαθες.
Θυμαμαι που ελεγες οτι σου ειχε πει, οτι μικρα επεισόδια είναι στο πρόγραμμα και τα περιμένει.
Κοιτα να καταφερεις να κοιμηθείς νωρίς και να ξεκουραστείς κι όλα θα πανε καλά.
Boo μου δεν θέλω να αγχώνεσαι, έχεις περάσει και έχεις καταφέρει τόσα πολλά δεν θέλω να μασησεις τώρα..
Εχεις κάνει μεγάλη πρόοδο, όπως σου είπε και η Ελισάβετ όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.Νιώθεις χρόνια έτσι δεν γίνεται να αλλάξουν μαγικά όλα σε κάποιους μήνες..
Μην πας αύριο σχολή άμα δεν νιώθεις καλά και πήγαινε στον γιατρό σου να συζητήσετε.
Γεια σας παιδια
Είμαι ένα 10% καλύτερα. Δηλαδή από τις 9το πρωί μέχρι τώρα ήμουν 1 ώρα καλά. Ο γιατρός λείπει. Παρασκευή γυρνάει.
Δεν πήγα σχολή. Δεν ένοιωθα ότι μπορώ..
Άκουσα λίγο από τη χαλαρωτική μουσική αλλά είμαι τόσο τσίτα οι αισθήσεις μου δουλεύουν τέρμα και δε μπορώ να χαλαρώσω. Πήρα χτες ένα υπνωτικό χαλαρωτικό που μου έχει πει να παίρνω οποτε χρειαζεται. Το lyrica 150mg.
Μακάρι να είναι περαστικό..
απο που ερχονται αυτες οι φωνες boo μπορεις να προβλεψεις?κατσε μες στο λεωφωρειο γινεται χαμος μπορεις να ακουσες καποιον να μιλαει και να σ φανηκε οτι μιλουσε για σενα
το μυαλο ειναι πολυπλοκο boo μπορει να ακουσες λεμε τωρα σε καποια φαση οτι ακουσες μια συζητηση και να ελεγαν διαφορα και μετα απο λιγο να αναπαραγεις αυτη την σκεψη διοτι το μυαλο εχει την ιδιοτητα της μιμισης
bοο,το stedon και τα xanax ποσο καιρο τα περνεις?
καλησπερες
επαιρνα stedon για μηνες..δυσκολευτηκα πολυ να το κοψω..15mg το μεγιστο
xanax επαιρνα χρονια..ως 1.5mg
τωρα απο αυτα παιρνω οποτε μου χρειαστει εχω το ελευθερο απο το γιατρο γιατι ξερει οτι δεν προκειται να το παρω αν δεν μου χρειαζεται.
το μεγιστο που εχω παρει απο το μαη ειναι για 1-2 10ημερα το πολυ και μετα τα κοβω.ή για λιγοτερο αν δεν ειμαι καλα..
το lyrica το πηρα 1 μηνα στα 75-150mg για να κοιμαμαι.τωρα το παιρνω παρασκευοσαββατο που δεν εχω να ξυπνησω για σχολη την επομενη.και αν δεν μπορω να κοιμηθω οπως αυτες τις μερες παιρνω κανενα.μου το εχει πει ο γιατρος να το παιρνω μερικες φορες μεσα στη εβδομαδα.μου φερνει υπνηλια μετα απο 1.30 ωρα απλα το επομενο πρωι ειμαι ζομπι..
τωρα παιρνω
60mg aloperidin
75mg clopixol
2mg risperdal
200mg lamictal
6mg akineton
75-150mg lyrica
0.5-1.5mg xanax
πηγα σχολη αλλα ειχα φωνες και χανομουν...
Βρε boo μου μήπως πρέπει να του πεις αφού γυρνάει αύριο να βρείτε κάποια ώρα να κλείσετε ένα ραντεβού?
Μην περιμένεις μέχρι την άλλη Παρασκευή άμα σε φοβιζουν.
Δοκίμασες όλα αυτά που δοκιμαζες παλιότερα για να ηρεμήσεις?
Πχ να βάλεις λίγο μουσική να ακούσεις, να μιλήσεις με κανέναν φίλο?
ειναι σε κψυ ο γιατρος και χωρις ραντεβου σε δεχεται για 2-3 λεπτα και απο οτι ψιλιαζομαι θα μου πει υπομονη μεχρι την ααλλη παρασκευη που εχουμε ραντεβου.δε μπορω να κλεισω ραντεβου νωριτερα..καθε 3 μηνες τον βλεπω σε κανονικο ραντεβου.για κατι εκτακτο 2-3 αντε 4 λεπτα
και επιπλεον εμαθα σημερα οτι εχω προβλημα στην σπονδυλικη στηλη και ισως χριαστει ενα αρκετα δυσκολο χειρουργιο που το αποφευγουν... ολα μαζι ρε παιδια.δε ξερω απο που να το πιασω..απο οπου και να το πιασω βρωμαει..
μπου ειπεσ αμα το ξεπερασεισ θα στησεισ ανδριάντα λοιπον ακου ενα σκετο φραπε ενα σφηνακι τσιπουρο χωριατικο κι ενα εσπρεσσακι διπλο καπακια αφου το κανεισ αυτο θα φασ ξερο ψωμι τυρι τσομπανειρο κι ελιεσ απο παραγωγο κι αφου το κανεισ αυτο ενα σεικερ πρωτεινεσ απο φαρμακειο και θα γινεισ μοντελο σε βαζω στοιχημα 5 ευρω αν δε γινεισ στα στελνω και μετα θα το πεισ στην εσωτερικη με πολλα χαιρετισματα οκ ?
κοστοσ γυρω στα 6 ευρω ισχυει για ολουσ ρωτατε και τρωτε αυτα
η μανα μου μου ανικανη με ανεβαζει ανικανη με κατεβαζει και οτι εχω τα μαυρα μου χαλια καθε μερα και οτι ειμμαι ανικανη να μεινω μου..οτι δε θα μπορεσω να δουλεψω και να μεινω μονη μου..
δε θα μπω στη διαδικασια να αποδειξω σε κανεναν τιποτα..πανε αυτα..απλα πληγωνομαι..εβαλα και τα κλαματα και οι φωνες κανουν παρτυ..
Λυπαμαι Μπου :( Ο γονεας εχει εναν τρομο οτι το παιδι του δε θα επιβιωσει αν εκεινος φυγει απο τη ζωη και αρχιζει ενα λογιδριο αγανακτησης γιατι ελπιζει πως το παιδι θα θυμωσει και θα κανει αλλαγές. Αυτο που δεν εχουν καταλαβει ειναι πως στις ψυχικες παθησεις δεν ειναι προσωπικο καπριτσιο αλλα μας βουρλιζει με ασταθειες. Εαν μπορεις...εαν... μη κανεις τη χαρη στις φωνες να σε ισοπεδωσουν. Εχεις παλεψει παααρα πολυ!!!
Δεν γεννηθηκαμε ολοι για εργασια οικογενεια αποκτηση περιουσιας.αυτα ειναι ολα δυτικες ιδεες για να μας κανουν ειλωτες. Λογω πανεπιστήμιου τα πηρε;
καθε μερα βρισκει ευκαιριες και μου τα λεει..
σημερα εγινε αγριος τσακωμος επειδη δεν καταφερε να κανει μια εξωτερικη δουλεια και αρπαχτηκαμε ολοι μαζι..μου το γυριζε μετα για να μου δημιουργει ενοχες..
δεν καταλαβαινει τι προσπαθεια κανω..με ολα..μου φαινεται οτι μονο οσοι πασχουν απο ψυχικες ασθενειες μπορουν να με καταλαβουν..
μετα σταματησε..αλλα εγω εχω τις φωνες..για αυτην σε 1-2 μερες θα της περασει η πολυ ενταση..εγω ομως ταλαιπωρουμαι με τις φωνες..
boo η pink ειναι απο το χωριο
η bilie eilies ειναι η ρενια η στελιτσα η παολα το ειρηνακι η ειρηνη μερκουρη
η fergie πρεπει να ειναι απο τουμπα
https://youtu.be/agrXgrAgQ0U
Φυσικα και δε καταλαβαινουν τι κανουν. Τις τελευταιες φορες που μου συνεβη κατι αναλογο με εκεινην σκεφτηκα " κανει προβολη σε εμενα για ζητηματα που δεν μπορει να λυσει ... παλι εγω θα καταστραφω;;;;" αλλαξα θεμα συζητησης αλλαξα χωρο γενικα εδειξα πως Αυτη τη φορα υπερβαλεις εσυ και δεν συμμετεχω. Καλως ή κακως λογω συνθηκων και παθησεων η φαμιλια ειναι τα πιο στενα μας ατομα και με αυτα τα παιρνουμε κατακαρδα. Ελπιζω να βρεις τροπο να νιωσεις ησυχια. Γαληνη. * περναει μια ασχημη περιοδο πες, δε θα καταλαβει τι κανει, να προσεχω εγω τη μπου ομως γιατι δεν της αξιζει αλλο ταλαιπωρια.
https://youtu.be/DyDfgMOUjCI
μια φιλη τησ κορησ μου εχει αυτη τη φωνη οταν ηταν στην εφηβεια
η billy ειναι συμβολο πρεπει να ειναι η natalia sups και να γραφει στον αρκα τον τολη και την ροζα θεσ να βαλω κατι κατσε να βαλω τολη και ροζα
αυτοσ ειναι ο τολησ εγω που ειμαστε κολληταρια
καλησπερα παρεακι!
το τελευταιο 2ημερο εχω μι καινουρια σκεψη/διαπιστωση/ιδεα..
οι φωνες δεν ειναι τιποτα αλλο απο δικες μου σκεψεις που με εναν περιεργο τροπο που δε γνωριζω τις ακουω.. αλλα ανηκουν στις δικες μου σκεψεις/αγχη/στεναχωριες..
νοιωθω πρωτογνωρα! δεν το εχω ξανανοιωσει αυτο εδω και πολλα χρονια..
γινεται να συμβαινει αυτο?
νοιωθω πλεον μια δυναμη πανω τους..
οτι δε με κυριευουν στο ασχετο και οτι εχουν τροπο υπαρξης μεσα απο τις σκεψεις μου..
νοιωθω αρκετο αγχος.γινεται μια παλη μεσα στο κεφαλι με αυτην την σκεψη..
γινεται αραγε να συμβαινει αυτο?
βοο πας καλυτερα ευχαριστο αυτο
Οι φωνές ανήκουν στις σκέψεις, τα άγχη και τις στεναχώριες σου, απλά δεν είναι κυριολεκτικές και δεν είναι οι καθαρές σου σκέψεις. Δηλαδή αν μία φωνή σου πει "Παράτα τη σχολή, όλοι είναι εχθροί σου, πάρε τα βουνά" είναι δικό σου άγχος για το πως θα τα πας στη σχολή και δική σου αίσθηση, αμηχανία ότι δεν έχεις δεθεί ακόμα με τους συμφοιτητές σου, αλλά όχι κυριολεκτική σκέψη ότι σε εχθρεύονται ή ότι πρέπει να τα παρατήσεις.
Αν έχεις παρατηρήσει, όσο πιο ήρεμη είσαι τόσο λιγότερο εμφανίζονται αυτές οι φωνές. Μόλις πιεστείς λίγο ψυχολογικά, κάνουν την εμφάνισή τους πάλι, ωστόσο φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό μπορείς και τις ελέγχεις και τις απομυθοποιείς σε μεγάλο βαθμό. Τα πας πολύ καλά boo! Χαίρομαι για 'σένα!
Γεια σου μπου!!!
Πας πολύ καλα, μπράβο!!!
Είδες ? πέρασε κι αυτό...
Κάποια στιγμή είχε βάλει κάποιος εδώ στο φόρουμ ένα λινκ με κάτι πειράματα που έχουν γίνει και βρέθηκε πως μόλις σκεφτόμαστε κάτι στην ουσία λειτουργούν οι φωνητικές μας χορδές, δηλαδή παράγεται όντως ένας ήχος, απλα είναι εσωτερικός ήχος και τον αναγνωρίζουμε ως την δική μας φωνή. Βασισμένοι σε αυτά τα πειράματα, κάποιοι θεωρούν πως στην περίπτωση της σχιζο, με κάποιο τρόπο ο εγκέφαλος δεν αναγνωρίζει αυτή την εσωτερική φωνή ως δική του και έτσι βρίσκει την πιο λογική εξήγηση που μπορεί να βρει.... ότι είναι μια ξένη φωνή.
Δεν ξέρω κάτα πόσο στέκει αυτό, αλλά ολόκληρος ο κλάδος της ψυχιατρικής πια συμφωνεί πως οι "φωνές" είναι στην ουσία δικές μας σκέψεις, φοβίες, άγχη που το άτομο δεν μπορεί να αναγνωρίσει ως δικά του και τα αποδίδει σε κάποιον άλλον.
Οπότε η σκέψη σου ότι οι φωνές είναι στην ουσία τα δικά σου άγχη ...είναι πάρα πολύ καλό!!! ¨Οσο σε θυμάμαι εδώ τουλάχιστον, δεν θυμάμαι άλλη φορά να απομυθοποιήσες τόσο πολύ τις φωνές! Κρατήσου από αυτή τη σκέψη μπου... όσο πιο πολύ πείθεσαι για αυτό , τόσο πιο δυνατή θα νιώθεις απέναντι τους!