Δε ξέρω. Μεχρι ενα σημδιο μπορει να περιμενω. Και να δω αν κάνει εστω κάτι. Αλλά λέω μέσα μου κι αν δε κάνει και απλά λεει ας μου στείλει. Οπως ειπε θελω να σε δω κ να μιλαμε. Αλλα 2 μερες περασαν και τιποτα
Printable View
Δε ξέρω. Μεχρι ενα σημδιο μπορει να περιμενω. Και να δω αν κάνει εστω κάτι. Αλλά λέω μέσα μου κι αν δε κάνει και απλά λεει ας μου στείλει. Οπως ειπε θελω να σε δω κ να μιλαμε. Αλλα 2 μερες περασαν και τιποτα
εσυ τωρα θες να κοπιασει για να σου μιλησει αλλα οι ανθρωποι υποτιθετε οτι κανουν σχεσεις για να κανουν τη ζωη τους καλυτερη αλλιως ποιο το οφελος
Ο πρακτικός κανόνας των 24 ωρών: Όταν μετά από 24 ώρες δε σου έχουν απαντήσει, μην περιμένεις να σου απαντήσουν ποτέ.
Εξαιρούνται λόγοι ανωτέρας βίας, αλλά κράτα τον κανόνα αυτό στη ζωή σου. Όσο μη διαθέσιμος είναι κάποιος, τόσο να του το ανταποδίδεις.
Είτε μιλάμε για φλερτ, είτε για φιλίες, είτε για δουλειά, όταν δε σου απαντάνε, στις πλείστες περιπτώσεις το έχουν δει το μήνυμα και δε σου απαντάνε, γιατί δε σε σέβονται. Μην το σκέφτεσαι καθόλου όμως και μην αγχώνεσαι, γιατί δεν είναι κάτι που θα σε απασχολεί σε 5 χρόνια.
Έπειτα, μη νιώθεις ενοχές. Δεν θα κάνεις λάθος αν δεν του μιλήσεις. Τι είσαι; Η μάνα του είσαι και νιώθεις ενοχες που δεν του μίλησες του παιδιου; Γιατί ανησυχείς; Νομίζεις ότι μπορείς να ελέγξεις και να καθορίσεις την ασφάλεια και την ευτυχία ενός ανθρώπου στέλνοντας ένα μήνυμα;
Όσο γινόμαστε καλοί Σαμαρείτες με όλους ανεξαιρέτως, ενώ απέναντι μας πολλές φορές έχουμε να κάνουμε με γαϊδούρια, τόσο πιο πολύ ζημιώνουμε τους εαυτούς μας.
Συμπέρασμα: Οι Γάλλοι λένε: η ευγένεια υποχρεώνει. Και όταν κάποιοι άνθρωποι δεν "υποχρεώνονται" από την ευγένειά μας, απλά δεν ξέρουν από τρόπους. Θες να ζεις με ανθρώπους άξεστους και χωρίς τρόπους; Δε μου φαίνεσαι χαζή. Είσαι αρκετά έξυπνη, αλλά προσωρινά ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ.
Θα μου πεις: μα αυτός μου λέει... Αυτό το λάθος κάνεις. Μένεις στα λόγια του.
Α καλά..και ακόμα ασχολείσαι...αυτή τη σχέση μου φενετε πως μόνο εσύ τη θέλεις...δεν ξέρω..ο τύπος μου φενετε στο ούτε κρύο ούτε ζέστη....άνθρωπος που σε θέλει πάντα βρίσκει ευκαιρία να σε βλέπει η έστω να σε ακούει...ήταν στα καράβια...τώρα είναι εδώ αντί να κανονίζεται να βγενετε και να βλεπεστε και να περνάτε καλά...αυτός όλο δικαιολογίες βρικσιε..και αν δεν βλεπεστε τώρα που είναι εδώ ποτέ θα βλεπεστε όταν ξανά φύγει στα καράβια???μουφες...
Και εγώ είχα κάποτε μια κοπέλα..που άμα περιόδους τα φτιάχναμε και τα χαλουσαμε....όταν δεν ήθελε χίλιες δικαιολογίες μου έβρισκε...να δεν είμαι καλά...δεν έχω καιρό..θέλω το χρόνο μου θέλω το ένα μου...όχι έχω περ....δο. και άλλες χίλιες δικαιολογίες...τα χαλάσαμε ούτε καν τη ξανά ενόχλησα ούτε καν ξανά ασχοληθηκα και μια μέρα στα ξαφνικά με πήρε τηλέφωνο.εκεινοι..βγηκαμε και περάσαμε μια χαρά ήθελε όμως ....όταν θέλει κάποιος τα υπόλοιπα είναι βερεσε...και μετά ξανά σταμάτησε φυσικά να ασχολειται.πάλι δεν είχε καιρό δεν ήταν καλά(μπαρουφες)...
Ναι όντως ισχύει αυτο. Ειναι μια μερα απο χτες που ειχαμε μιλήσει ακριβώς. Αν ακομα δεν δω κινηση απλα θα κανω ενα ξεκαθαρισμα γιατί τώρα με εχει στην αναμονή. Και αυτό σκοτώνει. Θέλω να ξερω. Γιατι αλλα μου ειπε.. Και εδειξε επισης πράγματα και δεν είναι λογικο τωρα αυτο. Ούτε να καθομαι να αναρωτιέμαι και τι έγινε που μιλησε εκεί και που ειναι. Οκ βεβαια είναι ειλικρινής πάντα. Σε οτι εχει πει και στο οτι ειπε πως δε θελει να βγει η να κάνει κατι αλλο. Ομως οτι και να ειναι δεν είναι δικαιολογία για μια απουσία ενω ολα ειναι οκ ως δειχνει
Άκου να δεις. Δηλητήριο είναι και οι σκέψεις του στυλ: "γιατί το είπε αυτό, τι εννοούσε, τι έπρεπε να πω;"... Ξέρεις πόσο κακό σου κάνουν; Παίρνει καιρό για να το συνειδητοποιήσεις. Πρέπει να σπαταλήσεις πολύ χρόνο, να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις μείνει πολύ πίσω για να έρθει η στιγμή που ακαριαία θα σταματήσεις τις τοξικές σκέψεις μόνη σου.
Μη στέκεσαι στα λόγια. Το είπαμε. Με τα λόγια χτίζουμε κάστρα πάνω στη θάλασσα και γέφυρες προς τον ουρανό.
Επίσης ένα πολύ μικρό αποσπασματικό δείγμα συμπεριφοράς των ανθρώπων, δεν τους καθιστά απολύτως έμπιστους και ειλικρινείς. Όπως και το αντίθετο.
Πάντα στην αναμονή σε είχε....
Δεν ήσασταν ποτέ κανονικά μαζί......
Δεν είστε στην ίδια φάση ξεκάθαρα τα πράγματα πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται!!
Εσύ θες μια σχέση κανονική να είσαι μαζί με τον αλλο να μιλάτε καθημερινά να βλέπετε συχνά....να είστε μαζί...ζευγάρι με όλη τη σημασία της λέξης
Αυτός απλά φλερτάρει διατηρούσε μια επικοινωνία όσο ήταν στα καράβια και τώρα που γύρισε είναι πασιφανές ότι δεν είσαι η προτεραιότητα του και ότι δεν θέλει να δεσμευτεί!!
Δεν του βγαίνει να σε παιρνει κάθε μέρα δεν έχει ανάγκη να σε ψάξει να είστε πιο πολλή ώρα μαζί!
Και να προσέχετε με όσους αναπτύσσετε μια πυκνή επικοινωνία όταν εκείνοι λείπουν..... σκέφτηκες ποτέ ότι ο τύπος σου μίλαγε κάθε μέρα μόνο και μόνο επδ η δουλειά του είναι τρομερά δύσκολη και μοναχική και είχε ανάγκη να μιλάει σε κάποιον....
Το έχω δει το σενάριο με ναυτικούς Όχι με μένα...γενικότερα με ναυτικούς επδ νιώθουν μόνοι τους κοιτάνε που να χωθούν για να έχουν επαφές με κάποιον χωρίς να θέλουν κάτι άλλο
Αλλά κ έτσι να μην είναι δεν θέλει σχέση είτε επδ δν του κάνεις το κλικ είτε επδ ξέρει ότι του είναι αδύνατο να ανταπεξέλθει σε μια σχέση....
Ναι όντως ισχύει αυτο. Ειναι μια μερα απο χτες που ειχαμε μιλήσει ακριβώς. Αν ακομα δεν δω κινηση απλα θα κανω ενα ξεκαθαρισμα γιατί τώρα με εχει στην αναμονή. Και αυτό σκοτώνει. Θέλω να ξερω. Γιατι αλλα μου ειπε.. Και εδειξε επισης πράγματα και δεν είναι λογικο τωρα αυτο. Ούτε να καθομαι να αναρωτιέμαι και τι έγινε που μιλησε εκεί και που ειναι. Οκ βεβαια είναι ειλικρινής πάντα. Σε οτι εχει πει και στο οτι ειπε πως δε θελει να βγει η να κάνει κατι αλλο. Ομως οτι και να ειναι δεν είναι δικαιολογία για μια απουσία ενω ολα ειναι οκ ως δειχνει