Originally posted by sabb
Quote:
Originally posted by CeliaM
sabb, δεν το μετακίνησε κανείς το θέμα σου. Μάλλον κατά λάθος θα το άνοιξες εδώ.
Θα το μεταφέρω στα \"Γενικά\".
Έχεις δίκιο , απ\' ότι φαίνεται ΕΓΩ άνοιξα κατά λάθος το τόπικ στις ιδεοληψίες και με γνώμονα αυτό μου το σφάλμα δεν διστάζω να ζητήσω συγγνώμη για την ανατάτωση από τους υπόλοιπους χρήστες του φόρουμ - κι εξ αντικειμένου κι από τον φίλο μου τον AWE, με τον οποίο όμως θα συνεχίσω να διαφωνώ και να υποστηρίζω πως τα θέματα στη ζωή μας έχουν προτεραιότητες..Ο προσωπικός Γολγοθάς του καθένα δεν μπορεί να έχει μεγαλύτερη αξία από θέματα τεράστιου κοινωνικού ενδιαφέροντος, όπως αυτά που συμβαίνουν στις μέρες μας , όπου το κράτος Δικαίου αναδεικνύεται ανύπαρκτο σε μια χώρα μέλος της ΕΕ, του ΟΟΣΑ, του ΟΗΕ, την κοιτίδα της Δημοκρατίας, που μέσα σε μια στιγμή κατέρρευσε υπό το κράτος μιας παλλαικής κατακραυγής μπροστά στο μνήμα ενός αδικοχαμένου νεαρού που θα μπορούσε να είναι το παιδί του καθενός από εμάς .... Το τόπικ αυτό έγινε για τον λόγο ακριβώς αυτό : Ένοιωσα να είμαι εγώ αυτός που όπλισε το χέρι του ειδικού φρουρού που δολοφόνησε τον Αλέξη, γιατί δεν έκανα ΠΟΤΕ κάτι ο βολεμένος καλοπερασάκιας, να αλλάξω τα πράγματα, και παρακολουθώ ανήμπορος στην τηλεόραση τα γεγονότα...Το δικαίωμα μου λοιπόν να κάνω την αυτοκριτική μου, δεν μπορεί κανείς απολύτως να μου το αφαιρέσει, ανεξάρτητα σε ποια ενότητα καταχωρήθηκε το παρόν τόπικ...