Χαχαχα! Προφανώς! Απλά αν έχεις ξεχάσει το PIN, βοηθά η ιδέα αυτή! Και αποφεύγεις και τις ενοχλητικές ακτινοβολίες!
Η συλλογιστική είναι ότι υπάρχουν απώλειες στο σήμα όταν παρεμβάλλεται αλουμίνιο.
Printable View
Χαχαχα! Προφανώς! Απλά αν έχεις ξεχάσει το PIN, βοηθά η ιδέα αυτή! Και αποφεύγεις και τις ενοχλητικές ακτινοβολίες!
Η συλλογιστική είναι ότι υπάρχουν απώλειες στο σήμα όταν παρεμβάλλεται αλουμίνιο.
Χαζή ερώτηση:το αμαξι έχει αλουμινιο;Μην με περάσεις για χαζη
Ένα αυτοκίνητο έχει κατά μέσο όρο 151 κιλά αλουμίνιο. Το αλουμίνιο έχει το ένα τρίτο του βάρους του ατσαλιού (που σημαίνει χαμηλό βάρος και χαμηλή κατανάλωση βενζίνης), είναι πιο εύπλαστο και μπορείς να το επεξεργαστείς καλύτερα και να δημιουργήσεις αμάξια με καμπύλες, είναι πιο ασφαλές γιατί απορροφά τη διπλάσια κρούση απ΄ότι ένα ατσαλένιο αυτοκίνητο και τέλος είναι πιο φιλικό για το περιβάλλον επειδή το αυτοκίνητο μπορεί στο τέλος της ζωής του να ανακυκλωθεί (αλουμίνιο σε σκραπ) και να παράγει λιγότερους ρύπους.
Πωπω τι έμαθα. Σε επρηξα βεβαια
Σιγά... Έγκλημα διέπραξες; Ρώτας και μαθαίνεις. Τον εαυτό σου βελτιώνεις!
Επίσης..γιατί μου τα βγαζει με διάφορα ακόμη και ενός μηνα;
Τι εννοώ με τον Άντρα μου έχουμε επισκεφτεί το ίδιο μέρος μαζί. Εμένα μου λέει ότι το επισκέφτηκα πει 8 μήνες ενώ του άντρα μου πριν 7 μήνες.
Ενδεχομένως ο άντρας σου να το έχει επισκεφθεί κι άλλη φορά μετά από ένα μήνα το ίδιο μέρος. Η λογική λέει πως μάλλον θα πέρασε με το αυτοκίνητο τυχαία και το πρόγραμμα το έπιασε στιγμιαία και το θεώρησε σαν δεύτερη επίσκεψη στο ίδιο μέρος (λόγω συνήθειας που σου δημιουργούν κάποια μέρη να τα επισκέπτεσαι).
Όχι μαζί ήμασταν.το χει και σε άλλα μέρη πχ.το Αύγουστο στο Διακοπτο εμένα μου λέει ότι το επισκέφτηκα πριν 8 μήνες που είναι λάθος γιατί είναι πριν 10 ενώ του άντρα μου πριν 7.Στο διακοπτο σε ένα beach bar
Σε αυτή την περίπτωση, παίζει ρόλο η έκδοση του λογισμικού που έχει το κινητό του καθενός σας, αλλά και η μνήμη ROM. Ο συγχρονισμός των δεδομένων στο δικό σου κινητό γίνεται αισθητά πιο τακτικά σε σχέση με του άντρα σου.
Μη ξεχνάς ότι η Google διαχειρίζεται δισεκατομμύρια λογαριασμούς. Η επικοινωνία των κεντρικών υπολογιστών με τα επιμέρους κινητά και η ανανέωση των δεδομένων δε μπορεί να είναι γίνεται με ακρίβεια δευτερολέπτου.
Μου χει βγάλει αξιολογήσεις που λέει ότι επισκέφτηκα πριν 7 μήνες ενώ είχα πάει πριν 8 ή 9 .Και άσχετα μεταξύ τους.. πχ ήμουν πριν 7 μήνες λέει και στο διακοπτο αλλά ήμουν και Αθήνα καναμε διακοπές.απλα στου άντρα μου όλα αυτά που χουνε πάει μαζί του λέει ότι τα επισκέφτηκε 1 μήνα μετά από μένα.
Πάντως έχουν περιθώρια βελτίωσης σαν Google να παρέχουν πιο ακριβείς και πιο επικαιροποιημένες πληροφορίες.
Εγώ δεν είχα καθίσει ποτέ να ασχοληθώ με τις αξιολογήσεις ή τα μέρη που έχω επισκεφθεί στο παρελθόν.
Πάντως το πιο βρώμικο μυστικό όλων των χρηστών του ίντερνετ κρύβεται στο ιστορικό αναζήτησης της Google...!
Ρι εννοεις
Απλά από τις αναζητήσεις που κάνει ο άλλος στο Google, βλέπεις τι του αρέσει, τι τον απασχολεί. Γενικά πράγματα που δε θα παραδεχόταν.
Έχω ακούσει ιστορία που ένας πατέρας έμαθε ότι η κόρη του έκανε έκτρωση επειδή στο ιστορικό του υπολογιστή είχε πολλές αναζητήσεις του στυλ "σπασμένο προφυλακτικό, χάπι της επόμενης ημέρας, έκτρωση, γυναικολόγος, έκτρωση ψυχολογικά, έκτρωση πονάει, μαιευτήριο, κλπ."
Ρουφιάνα η Google!
Πρέπει να σαι χαζούλα η χαζουλης για να αφήνεις κάτι υποπτο στο ιστορικό..
Ναι ισχύει. Αλλά αν είσαι σε κατάσταση πανικού αυτά δεν τα σκέφτεσαι.
Αν έχεις μυστικά και θες να τα κρύψεις, προσέχεις. Ο ΟΤΕ όμως τα ξέρει όλα, γιατί αυτός μας συνδέει με τον κόσμο. Και εκεί έρχεται αυτό που σου είχα γράψει στην αρχή, το VPN, η μάσκα που σε προστατεύει διπλά αν έχεις μυστικά.
Δεν τα γνωρίζω αυτά.γενικα πιστεύω ότι ΣΧΕΔΌΝ τίποτα δεν κρυβεται
Από τη στιγμή που κάτι που λες, ρωτάς και το γνωρίζει άλλος ένας, παύει να είναι μυστικό.
Δεν το πιασα αυτό.
Αν εσύ πεις ένα μυστικό σε μια φίλη σου, το μυστικό σου παύει να είναι μυστικό. Το έχεις δημοσιοποιήσει σε ένα άλλο άτομο.
Και αυτό το άτομο, όσο έμπιστο και αν είναι, μπορεί και να το διαρρεύσει.
Έτσι και όταν ψάχνεις κάτι στη Google. Το ξέρεις εσύ και η Google. Και από τη στιγμή που αποθηκεύεται, μπορεί να το δει όποιος έχει κακόβουλη πρόσβαση στα αρχεία της Google.
Είναι όπως η παροιμία: "Μυστικό που ξέρουν δυο, το ξέρει όλο το χωριό."
Μα εγώ δεν έχω μυστικα
Όλοι έχουμε μυστικά. Προφανώς τους κωδικούς σου και τα PIN σου τα κρατάς κρυφά όπως κάθε ορθολογικός άνθρωπος. Άρα, έχεις μυστικά και καλό είναι να έχεις μυστικά.
Δεν έχω μυστικά έχω ξεχάσει pin άσε που ειμαι πάντα συνδεδεμενη
Χαχαχα! Είσαι ξέγνοιστη εσύ. Δεν έχεις τις έγνοιες που έχω εγώ... Χακούνα ματάτα!
ΝΑ ρωτήσω και κάτι ακομα;γιατί ενώ το χρονολόγιο του χάρτη μου δείχνει ότι πάω προς κυψέλη ξαφνικά βγάζει ότι έχω περάσει από κάπου άσχετα πχ παραλιακή;Εγώ κυψέλη πήγαινα.τι παιζει;
Τέτοια θέματα αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες. Είναι ακριβώς αυτό που είπα πιο πάνω. Το GPS δίνει λάθος στίγμα. Έχει γίνει αναφορά σε άλλο site ακόμη και 50 χιλιόμετρα απόκλιση από τη διαδρομή. Αυτό συμβαίνει στα κινητά.
Πρώτον, ο πομποδέκτης του GPS στο κινητό για λόγους χώρου και κόστους δεν έχει την ίδια ευαισθησία με το GPS το κλασικό που έχουν οι επαγγελματίες οδηγοί που κάνει γι' αυτή τη δουλειά. Σε εξωτερικό χώρο αποδίδει καλά το GPS του κινητού, όταν περπατάς.
Δεύτερον, μέσα στο αμάξι με 100+ κιλά αλουμινίου, δημιουργούνται παρεμβολές και δεν επικοινωνεί σωστά με το δορυφόρο. Έπειτα, όταν πας πάνω κάτω, δεξιά αριστερά με το αμάξι χάνει λίγο την επικοινωνία. Οι δορυφόροι είναι στο Νότο, πάνω από τον Ισημερινό (Κονγκό, Κένυα).
Δεν ξέρω εαν επιτρεπεται νΑ στείλω φωτο
Δεν ξέρω και πως.παντως δείχνει ότι ξεκινάω πάω παραλιακη,κάνω κύκλους σαν μουτζούρα το δείχνει και έπειτα πάω Κυψελη και μετά σπίτι μου.πως συμβαίνει αυτό.πως συνδύασε την κυψέλη με τη παραλιακη
να μην στέλνουμε εάν θέλετε καλέστε με ετσι κι αλλιώς μόνοι είμαστε εδω
Καταλαβαίνω τι μου λες.
Απλά μην έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στις δυνατότητες ενός κινητού. Μπορεί να κάνει πολλά το κινητό, αλλά οι εφαρμογές και οι δυνατότητες που έχει δεν μπορούν να υποκαταστήσουν κάποιες συσκευές. Ποσοτικά κάνει πολλά, ποιοτικά όμως δεν είναι εντάξει.
Π.χ. υπάρχουν εφαρμογές που μετράνε την ταχύτητα. Θα σου βγάλει άκυρες ταχύτητες. Απλά τι κάνει το GPS; Κοιτάζει σε πόσο χρόνο έχεις διανύσει την τάδε απόσταση και βγάζει μια μέση τιμή. Η απόσταση και ο χρόνος όμως γίνονται αντιληπτά με καθυστέρηση από το δορυφόρο και από τον επεξεργαστή του κινητού. Δεν είναι το ίδιο με το κοντέρ του αμαξιού. Όπως και η πυξίδα. Δεν σου δείχνει τον μαγνητικό νότο, αλλά το γεωγραφικό που έχει μια απόκλιση.
Το ίδιο ισχύει και με τη κάμερα του κινητού. Άλλη δουλειά κάνει η κάμερα του κινητού και άλλη μια ενός επαγγελματία φωτογράφου.
Ή με το ραδιόφωνο. Έχει αδύναμο σήμα το ραδιόφωνο του κινητού, ενώ ένα ραδιόφωνο ευαίσθητο των 100+ ευρώ πιάνει παραπάνω σταθμούς με καλύτερη ποιότητα.
Σασ παρακαλω καλεστε με.ειναι επείγον και ίσως με βοηθησετε
.....................
Σας παρακαλώ εάν μπορείτε καλέστε με και με απόκρυψη.δεν ειμαι επικίνδυνη. Έχω πρόβλημα και ίσως με βοηθήσετε