Απο το τιντερ, όπως και με τη προηγούμενη! Έχει τόσο σημασία;
Printable View
Αν την ήθελες οπως γράφεις δε θα γνωριζες άλλη τοσο σύντομα.. Για μένα τα λόγια σου ειναι λόγια του αέρα. Εμ την έπνιξες με τη ζήλια σου εμ όταν σου εβαλε χερι να σταματησετε πηγες κατευθείαν στην επόμενη..τι την θες ακριβώς την ελπίδα αφου προχωρήσεις;;;;;;; και για μενα δε την θες τοσο οσο οσο προσπαθεις να μας το περασεις
Εφόσον προχώρησε και εκείνη εγώ γιατί να κάτσω να τη περιμένω; Και ότι γνώρισα νέο άτομο δεν σημαίνει ότι προχώρησα, αλλά δεν θα κλειστώ και σε μοναστήρι. Τη θέλω αλλά δεν μπορώ να την έχω, μήπως να καλογερέψω; Αν γυρίσει ποτέ το συζητάμε, αν και έχω χάσει κάθε ελπίδα.
Και τι περιμενες ακριβώς να τη πνιγείς και να κάθεται; σορρυ αλλα για μενα εξακολουθείς να εισαι εσυ λαθος. Ναι εφόσον εσυ έφταιγες να κατσεις να περιμένεις. Όχι να γνωρίζεις γκομενες και να μας ρωτας αν υπάρχει ελπίδα για τη πρώην. Τελειως αντίθετα τα λεγόμενα σου. Αν έκανα κατι και χωριζα και έφταιγα υα έκοβα τον κωλο μου να τον φερω πίσω
Και αν επαιρνα απόφαση οτι δεν γυρνάει και συνεχιζα τη ζωή μου αυτόματα θα σταματούσα και να προσπαθω να τον κάνω να έρθει σε μενα.
Μου έκοψε κάθε δυνατότητα επικοινωνίας, να περιμένω τι δεν ξέρω. Να προσπαθήσω πώς να τη φέρω πίσω; Έχει βρει άλλον; Πως θα αλλάξει η κατάσταση; Δεν μπορώ να σκεφτώ έναν τρόπο. Έφταιγα ναι αλλά στη τελευταία επικοινωνία μας ήταν απόλυτη. Τη θέλω και δεν γίνεται να την έχω και δυστυχώς πρέπει να ζήσω με αυτό. Ρώτησα αν υπάρχει ελπίδα πριν γνωρίσω άλλη παρεπιπτόντως. Δεν καταλαβαίνω τον τόνο σου πάντως. Ίσως να πήρα απόφαση ότι δεν γυρνάει όσο και τη θέλω πίσω.
Λογικό να μη καταλαβαίνεις τον τονο μου σε ενα απρόσωπο τσατ. Εγω στα λεω οπως θα τα ελεγα σε εναν φιλο μου. Δε φιλτραρω ποτε αυτό που θέλω να πω. Το οτι σου εκοψε καθε τροπο επικοινωνίας το λες τώρα. Δε το ανεφερες νομίζω ξανα. Αν σου έκοψε όντως κάθε τροπο επικοινωνίας ειναι ξεκαθαρη η στάση της και το τι θελει οπότε μη βασανιζεσαι αδικα και συνέχισε τη ζωή σου κανονικά
Ανέφερα οτι μου ζήτησε να την αφήσω ήσυχη για 2-3 μήνες και ότι με παρότρυνε να συνεχίσω τη ζωή μου. Αν διαβάσεις αυτά που είχα γράψει θα τα βρεις. Προσωπικά πάντως αν έλεγα σε κάποια άφησε με ήσυχο δεν θα της έκανα like κλπ στα σόσιαλ μίντια μετά απο ένα μήνα.
Οποτε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η γυναίκα να μην εχει προχωρήσει. Δε θεωρείς οτι η συμπεριφορα σου απέναντι της ειναι λάθος; χωρίς να σου εχει κοψει γεφυρα επικοινωνιας χωρις να ξέρεις αν εχει προχωρησει με απλες υποθέσεις εσυ προχωρησες αλλα ταυτοχρονα τη θες πίσω.. Ε δε μπορώ να σε καταλαβω
Μου είπε να την αφήσω ήσυχη και αυτό κάνω. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι έχει προχωρήσει. Εγώ αντίθετα όχι, απλά έχω βγει 2 φορές με μία κοπέλα. Καταλαβαίνω ότι την πίεσα και ξέρω ότι ήμουν λάθος, της είπα πως νίωθω, τι θέλω και πως ξέρω τι έφταιγε και εκείνη μου είπε να βγω εξω, να περάσω καλά, να κάνω σεξ και να πάω διακοπές. Τι να τη κάνω τη γέφυρα επικοινωνίας;
Φαντάζομαι εκτιμάει το γεγονός ότι της φέρθηκα πολύ όμορφα (όπως κανεις άλλος σύμφωνα με λεγόμενα της) και για αυτο δεν με έχει μπλοκάρει. Ή φοβάται μη πάω κάτω απο το σπίτι της αν με κάνει μπλοκ και για αυτό δεν το κάνει (που δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω)
Για αυτό και ξεκίνησα το θέμα στο φορουμ. Γιατί ναι μεν ξέρω ότι τη πίεσα σε σημείο που δεν άντεχε οπότε τη δικαιολογώ, αλλά απ την άλλη ξέρει ότι της φέρθηκα πολύ όμορφα (πρίν πάρει διαστάσεις το θέμα της πίεσης). Για αυτό αποζητώ ελπίδα. Όπως και να χει έχεις δίκιο. Υποθέσεις κάνουμε. Δεν ξέρουμε πως και τι. Σε ευχαριστώ όμως για το χρόνο σου!
Εγω στη θέση σου θα άνοιγα εντελως τα χαρτιά μου και θα ρωτουσα αν ειναι σίγουρη ωστε να μη περιμένω τσαμπα έχοντας παρει ο αλλος μια οριστική απόφαση. Εφοσον δεν εισαι μπλοκαρισμενος προσπάθησε να κανειςς μια ωραια κουβέντα χωρις να πιέσεις καθόλου τη κατάσταση, άνοιξε τα χαρτιά σου πες της πως νιώθεις και ρωτα την αν υπαρχει εστω μια πιθανοτητα να κανετε μια νεα αρχή. Αλλιώς δεν έχει νόημα οτι και να σου πουμε αν δε μιλήσεις με την ίδια. Αν σου πει τα ιδια παρτο απόφαση οσο και αν δε σου αρέσει και προχωρα μπροστά. Ολο και κατι καλο θα βρεθεί στο δρόμο σου
Δε ξέρω τι πίεση υπηρχε στη σχέση για να θεωρείς αυτό πιεστικο αλλα μαλλον δικιο θα έχεις εφοσον εσυ ξέρεις καλύτερα απο τον καθένα το τι έγινε... Σου ευχομαι να πετύχεις αυτο που θες αλλα και να μη το πετύχεις δεν χάθηκε και ο κοσμος, καλα να είμαστε να προχωραμε παρακατω