-
Είπες κάποια ελαττωματα (φυγόπονος, ανασφαλής και τσιγκουνάκος). Το ευαίσθητος εμένα προσωπικά ως γυναίκα δε με χαλάει. Τα υπόλοιπα όμως είναι κομματάκι δύσκολα να τ αντιμετωπίσεις. Αλλωστε όταν και αν επέλθει η καθημερινότητα του γάμου αυτά που σήμερα είναι ελαττωματάκια γιγαντώνονται στα μάτια μας και γίνονται θεριά ανήμερα. Σκέψου τον λίγο με πυτζάμες, αξύριστο και με αυτά τα ελαττώματα και με κανα δυο παιδάκια να σου γκρινιάζουν και με τη μανούλα του να χώνει τη μύτη της παντού.
Σ αρέσει η εικόνα?
Ε τότε παντρέψου τον και θυμίσου πως οι άνθρωποι ΔΕΝ αλλάζουν.
Σου εύχομαι καλή χρονιά και με αποφάσεις που θα είναι οι καλύτερες για σένα
-
ΤΕΛΙΚΑ....μάλλον δεν φτάνει μόνο η αγάπη....χωρίσαμε....αλλά νοιώθω σκατά...ξέρω ότι είναι χάλια, ότι στεναχωριέται και πονάει όσο πονάω κι εγώ που έφυγα, δεν ξέρω τι να κάνω πια...κάθε φορά γίνονται τα ίδια, κάθε φορά αλλάζει για ένα μήνα και μετά ξανά προς τη δόξα τραβά...όμως δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι είμαι η αιτία (επειδή του είπα να χωρίσουμε) που πονάει και είμαι με το ένα πόδι να γυρίσω...φοβάμαι όμως ότι αν γυρίσω θα ζήσω μια μίζερη ζωή και θα καταπιέζω συνέχεια τα θέλω μου...
-
Καλώς το κορίτσι μας το στεναχωρημένο
Δεν είσαι νοσοκόμα ή γιατρός ή κάτι παραπλήσιο έτσι δεν είναι?
Δεν θα παραμένουμε σε μια σχέση μόνο και μόνο για να μην πληγώσουμε τον σύντροφο μας.
Τις δικές σου πληγές ποιος θα στις κλείσει?;)
Και ναι, δεν φτάνει μόνο η αγάπη
Το ότι δεν είσαι καλά και πονάς, είναι φυσιολογικό
Δώσε στον ευατό σου την χώρο και τον χρόνο που του αναλογεί για να τον γιάνεις
-
δεν είμαι τίποτα απ\' όλα αυτά....
χμ...αν μείνουν ανοιχτές πειράζει???!!!
απλά δεν μπορώ ν\' αντέξω ότι εγω προκάλεσα τόσο πόνο...ότι είναι χάλια, ότι στεναχωριέται και φταίω εγω που του είπα να χωρίσουμε...ειλικρινά αυτό δεν ατνέχεται με τίποτα...
-
Τι πονάει περισσότερο?
Το να είσαι εκεί και να υποφέρεις ή μακριά και να πονάτε?
Οι πληγές πάντα κλείνουν;)
-
ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΟ!!!!!
ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΝΤΟΝΤΙΝΙ ΜΟΥ.
ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ!
ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
-
τελικά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο νοράκι...πραγματικά δυσκολεύομαι να υποστηρίξω την απόφαση μου...
τι να κάνω βρε μπιμπί μου...μπας και βγάλω καμιά άκρη γιατί στο μυαλό μου επικρατεί το χάος...
-
Kαλημέρα Δόδις,
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω γιατί έχω περάσει και εγώ ακριβώς τα ίδια. (Και μάλλον πολλοί άλλοι...)
Δεν θέλω να σου πώ τι να κάνεις απλά τι νομίζω μέσα από την δική μου την εμπειρία που ίσως βοηθήσει και εσένα.
Βιώσε όσο πιο πολύ μπορείς και την στενοχώρια σου και αυτό το μπέρδεμα που έχεις στο μυαλό σου. Κάποια στιγμή θα είσαι σε θέση να ακούσεις την ψυχή σου, τι έχει να σου πεί και θα καταλάβεις πάρα πολλά πρώτα για εσένα και μετά σε σχέση με τον οποιοδήποτε άλλον. Εξελισσόμαστε, μαθαίνουμε τον εαυτό μας και μπορεί και να αλλάζουμε λιγάκι.
Θα καταλάβεις πολλά για εσένα τώρα και μετά θα μπορείς να καταλααίνεις και τους άλλους.
Πάντως η κατάσταση που περιέγραφες για τη σχέση σου δεν ήταν καθαρά αγάπη. Το ξεμπέρδεμα θα έρθει, δεν γίνεται και αλλιώς, δώσε χρόνο και μην πιέζεσαι.
Όσο για τη σχέση δεν έχω να πώ κάτι, είναι πολύ προσωπικό θέμα το τι θέλεις, και θα έρθει και αυτό με τη σειρά του μετά το χάος.
Προς το παρόν σου εύχομαι κουράγιο και πολύ υπομονή με εσένα.
Όλα απο εδώ και πέρα θα είναι για καλύτερα.
-
Δοδις,
καταλαβαινω ειλικρινα οτι πονας (και) για τον πονο που προκαλεσες σε εναν ανθρωπο που σκεφτοσασταν ενα κοινο μελλον μαζι. Ομως οπως τα περιγραφεις, νιωθω οτι αν εμενες μαζι του, θα ταν (και) για να μην τον πληγωσεις...καπως δλδ σαν να του κανες χαρη. Αυτο νομιζω πώς ειναι απο μονο του πολυ υποτιμητικο. Κ για αυτον κ για σενα. Νομιζεις πώς θα θελε κατι τετοιο ο ιδιος?
-
Αν θες να εισαι μαζι με καποιον, να εισαι για τους σωστους λογους και μονο, πας σε μια σχεση για να εισαι καλυτερα οχι για να χασεις τον εαυτο σου!
Δεν ξερω ποιοι μπορει να ειναι οι λογοι, ο καθε ενας μας εχει τα δικα του γουστα σε αυτο, αν και οι λογοι που αναφερομαι ειναι ιδανικοι, αφθαρτοι στο χρονο.