NAI ΣΤΕΙΛΤΟ ΕΔΩ
Printable View
NAI ΣΤΕΙΛΤΟ ΕΔΩ
Καλα ημουν γενικα τωρα το απογευμα με επιασε μια ψιλοκριση πηρα το αγχολυτικο μου κ ηρεμησα
Εγώ βγηκα μια βόλτα με το αμάξι ως συνοδηγός ήμουν χαμένος φουλ και άγχος πολύ τα χέρια μου ιδρωμένα μόνιμος το μυαλό μου σαν κλούβιο κοίταζα έξω τον κόσμο κτλ και μου φαινοντουσαν περίεργα όλα επίσης κοίταζα και το πρόσωπο μου στον καθρέπτη και πάλι μου φαινόταν περίεργο γύρισα τώρα και με ποιασαν κλάματα
Οι παρενεργειες ειναι ζορικες κ θα ναι σιγουρα για καμια βδομαδα ακομα...ο.γιατρος σου τι σου ειπε;
Liako απ οτι ειδα επαιρνες κ παλιοτερα αγωγη...τοτε δν ειχες παρενεργειες;;
Αυτο θα γινει κ τωρα λοιπον...αφου τα χεις ξαναπερασει γτ φρικαρεις;
Γιατί δεν αντέχεται ρε συ ...
Ζητα της αγχολυτικο...πες της οτι δν αντεχεις κ οτι αυτο σε αγχωνει περισσοτερο
Θα της το πω είναι λίγο απόμακρη όμως.. Πήγα 1η φορά σε αυτήν και για να την βρω πρέπει να πάρω τηλέφωνο στο ιατρείο και βγαίνει γραμματέας και με καλεί ποιο μετά ... αύριο θα αυξήσω την δόση από 37,5 σε 75 λες να ηρεμήσω ;
Αν ειναι απομακρη βρες αλλο γιατρο..πως θα γινει δουλεια αν ειναι απομακρη? Δν το καταλαβαινω
Θα βρω .. εσυ πως είσαι είδες αλλαγή ;
Η διαθεση μου εχει φτιαξει αρκετα...τωρα απο βδομαδα αυξανω τη δοση κ απο δω κ περα θα αρχισει η βελτιωση
Χαίρομαι καλή ανάρρωση ρε συ
Επισης...κ μην τρελαινεσαι βρες αλλο γιατρο κ τωρα που ξερεις πως ειναι οι παρενεργειες απλα κανε υπομονη
Ευχαριστώ ρε συ απλά έχω φουλ άγχος με το που ξυπνήσω δεν περνάει καθόλου ζω έναν εφιάλτη μια τρέλα πως να το πω με έχει κάνει χάλια η όλη κατάσταση
Ετσι ημουν κ εγω...θελει χρονο
Άσε που νιώθω τις τελευταίες μέρες ότι χάνω τελείως το μυαλό μου σκέφτομαι συνέχεια διαφορά παλαβά
Καλησπερα σε ολους...Μολις εγινα μελος και επιτελους μπορω να γραψω καποια πραγματα που θελω εδω και καιρο...
Η Διαγνωση μου απτον γιατρο μου ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΧΩΔΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ.
1.Η πρωτη κινηση που πρεπει να κανετε ειναι να πεταξετε το φυλλο οδηγιων απτο κουτι του φαρμακου.Δν χρειαζεται να διαβασετε τις ανεπυθημητες ενεργειες διοτι σχεδον ολες θα τις βιωσετε λογω της καταστασης σας (δικαιολογημένα).
2.Μην ζητατε συμβουλες εδω γτ κανεις μας δεν ειναι γιατρος και γτ η ΚΑΘΕ περιπτωση ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ.
Εγω επαιρνα CIPRALEX για 1 χρονο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με συνεδριες-Ψυχιατρος.
Το χαπι με ρυθμησε στο 2μηνο.Αλλα το γτ εφτασα στην προβληματικη αυτη κατασταση και το πως το διορθωσα , το ελυσε ο γιατρος μου και ΜΟΝΟ.
Κλεινοντας για ΕΜΕΝΑ το μεγαλο μου μαθημα -Οπλο ειναι ενα : ΟΧΙ ΦΟΒΟ ΣΤΟ ΦΟΒΟ !!!
Σωματικα ειμαστε 100% υγιείς και ολα ειναι στο κεφαλι μας...Ακομα και τωρα που εχω τελειωσει με το Cipralex που κ που μου σκανε κατι αγχοτικα...Αυτο που κανω ΕΓΩ ειναι να του λεω το εξης : ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ...ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ...ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΤΩΡΑ
Συγχαρητήρια που υπερνικησες τα ενοχλητικά συμπτωματα του χρονιου άγχους. Πολλοί αναρωτιούνται εάν βελτιώνεται η κατάσταση ή αν κόβονται τα χάπια. Βέβαια όπως έγραψες ο καθένας είναι μοναδικός και καλό είναι να μην απογοητεύεται κάποιος που ακόμα το παλεύει. Να είσαι πάντοτε καλά.
ναι..αντε να δουμε τι θα δουμε..41 μερες με ζολοφτ κ ακομα δεν ξυπναω ηρεμη..κ ολη μερα νιωθω ανασφαλεια ποτε θα περασει κ ποτε κ ποτε, δεν εχω αγχος ολη μερα γτ παιρνω κ ρεμερον μισο καθε βραδι ελεος!! τι αλλο θα παρω...τα χω παρει σημερα με την κατασταση!! κωλοφαρμακο αργο κωλοζολοφτ!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. Απαγορευόνται οι προτροπές για λήψη/διακοπή φαρμακευτικής αγωγής.
κανενα χαπι δεν με εχει πιασει ποτε στις 2 εβδομαδες..... αυτο θα ηταν ονειρο....θαυμα... εισαι ακη παντως εξαιρετικος στο να δινεις κουραγιο ...χααχαχαχαχ!
ποιο χαπι καλε πιανει σε 2 εβδομαδες?????????
2 βδομάδες όντως δε βλέπεις διαφορά. Θεωρω μετα απο ενα μηνα. Να εχει κανει επιπεδα που λεμε
ρε συ γιατρος μου το ειχε πει..... οτι στης 2 εβδομαδες αρχιζουν και εχουν αποτελεσμα....
επισης ολα τα φαρμακα 30% θα βοηθησουν... δεν θα θεραπευσουν το προβλημα......
το άγχος φεύγει όταν αλλάξεις απλά τρόπο ζωής....
* εγω εκανα ψυχοθεραπεια και ειδα αποτελεσμα εχω παρει και αντικατα8λιπτικα και γενικα εχω μια δικια μου αποψη.... επισης το προβλημα που επαθα απο τα αντικαταθλιπτικα ειναι σοβαρο...
μπορει να με βοήθησαν αλλα απόκτησα ένα θέμα με μυοκλονικούς σπασμούς το οποιο τώρα παλεύω και τρέχω κάθε τόσο σε νοσοκομεία στο εξωτερικό να δούμε τι μου συμβαίνει... εκτος του θυροειδή μου κάτι μου προκάλεσε μόνιμο νευρολογικό πρόβλημα από το cipralex.... άσχετα που δεν το παραδέχονται αυτό μερικοί γιατροί... στο εξωτερικό πάντως μου είπαν ότι θα πάρει πολύ καιρό να βελτιωθεί αυτό το πρόβλημα... και έτσι περνώ βενζοδιαζεπινες γιαυτο τον λόγο..... με συμβουλη γιατρου ενοειτε παντα....
Ακη,
Από την στιγμή που ενημερώνεσαι και καταλαβαίνεις την άγνοια που επικρατεί ακόμη και στην ευρύτερη επιστημονική κοινότητα (!), σχετικά με την δράση και τις επιπτώσεις αυτων των φαρμάκων, και πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε όταν τα χρησιμοποιούμε,
Μου φαίνεται ότι βρίσκεσαι σε σωστό δρόμο, και θα βρεις την λύση!
πρέπει να είμαστε προσεκτική και να έχουμε έναν γιατρό ο οποιος θα μας καταλαβαίνει... γιατί να λέμε και την αλήθεια όντως επικρατεί ένα χάος πλέον... και τα φάρμακα είναι μια εύκολη λύση... και δεν αναφέρομαι σε άτομα που τα χρειάζονται... γιατί κακά τα ψέματα... έχουνε και κάποιες ιδιότητες που χωρίς αυτά το άγχος μας θα είχε φτάσει στα άκρα...καλο είναι λοιπόν να ενημερωνόμαστε και πάνω από όλα να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής... το λάθος που κάνουν πολλά άτομα είναι ότι κλείνονται στο σπίτι και έτσι δεν ξεπερνάν ποτε το πρόβλημα τους...γιατί αυτά τα άτομα να πάρουν φάρμακα ενώ πολύ απλά να αρχίσουν να κάνουν κάποια δραστηριότητα... δεν μιλάω για σοβαρά περιστατικά...γιατι και εγω με εντονες κρισης πανικου καταφερα να της ξεπερασω με αντικατα8λιπτικα.. αλλα δεν τα επερνα για παντα....βοηθανε 30% υπαρχουνε και μελετες πανω σε αυτο.. δεν ειναι δηλαδη οτι λεω οτι να ναι... επισης εχω παρει γνωμες απο αρκετους καλους γιατρους στο εξωτερικο... ο καθε ενας εχει μια δικια του αποψη εχει εχει τυχει να δω και ψυχιατρο που δεν γραφει καν φαρμακα... γιαυτο λεω ολοι εμεις με ανχος να ψαχτουμε και να βρουμε εναν καλο γιατρο με τον οποιο θα έχουμε εμπιστοσύνη και πάνω απόλα θα ακολουθήσουμε τις συμβουλές του..
εύχομαι σε όλους τα καλύτερα...!!!