Μπορεί να έχεις δίκαιο αλλά γιατί διακρίνω μια επιθετικότητα ? Έχω ένα πρόβλημα και συζητάω μαζί σας μπας και το λύσω.
Printable View
Καμια επιθετικοτητα.
Ψαξε ΓΙΑΤΙ σε παρατησαν. Ψαξε τι δωσαν οι .... αλλες.
Εσυ μεχρι τωρα (απ'οσα γραφεις) θεωρεις οτι και οι δυο γκομενοι σου
ηταν σχεδον τρελλοι που σε παρατησαν. Ειναι δυνατον ? Και οι δυο ?
Εαν βλεπεις μονο τα μειονεκτηματα των αλλων δεν προκειται ποτε
να βρεις τα δικα σου. Πρεπει να ψαξεις και τα πλεονεκτηματα των αλλων.
Και συγκεκριμενα των κοριτσιων τους. Ειναι οδυνηρο αλλα δεν υπαρχει
αλλος δρομος για αυτογνωσια.
Δεν συμμεριζομαι την αποψη του (προηγουμενου).
Δυο ειναι αρκετοι (για να ψαχτεις).
ρε συ δελφινι...
εισαι πολυ ανταγωνιστικη.
δεν θελεις κανεναν.
θελεις παντα να μπεις στο ματι μιας αλλης γυναικας.
παλια πηγες με τον γκομενο μιας φιλης σου και προσπαθουσες να μας πεισεις ποσο καλυτερη της εισαι και γιατι κεινη να την θελουν και να ειναι τωρα παντρεμενη κι εσυ να εισαι μονη.
μετα μας ελεγες οτι εκανε κινηση ενας που δεν τον ηθελες.
και ενδιαφερθηκες ξαφνικα, οταν εκεινος προτιμησε μια αλλη και προσπαθουσες να μας πεισεις ποσο καλυτερη της εισαι.
τωρα μας λες οτι 2 ανδρες που ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ προτιμησαν 2 γυναικες που εσυ τις βρισκεις χειροτερες σου.
τι θα γινει με την περιπτωση σου;
κανεις δεν θα σε θελει χωρις να τον γουσταρεις, μονο για να μπεις στο ματι μιας αλλης γυναικας.
Να ψαχτεις σαν ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ δελφινακι ... σαν ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ... αυτο εννοουσα.
Λοιπον, κυκλους κανουμε. Η δικη μου αποψη ειναι ΨΑΞΕ τι καλυτερο εχουν οι αλλες δυο
(οι συγκεκριμενες) απο σενα. Οχι τι χειροτερο, τι καλυτερο. Δεν εχω αλλο τιποτα
να προτεινω. Ειναι τοσο απλο ....
Το οτι δεν ειχες ολοκληρωμενη σχεση μαζι τους, δεν θυμαμαι να το γραψες στην αρχη.
Αυτο αλλαζει αρκετα πραγματα. Ποσο καιρο τους ειχες ΧΩΡΙΣ να ολοκληρωσεις μαζι τους ?
Καλησπέρα,
τι σχέση είχες με αυτούς τους δύο? Πχ πόσο καιρό κράτησαν αυτές οι σχέσεις? Αισθήματα γεννήθηκαν καθόλου? Επιθυμία για σεξ υπήρχε? Αν ναι γιατί δεν προχώρησε και αν όχι γιατί καθόσουν με αυτούς?
Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος, προσπαθώ να πιάσω λίγο την όλη εικόνα
Τον έναν τον γνώρισα στα ΙΕΚ που πήγαινα τότε και ήμουνα 18 χρονών αυτός έφυγε στο εξωτερικό και μου έστειλε γράμμα από εκεί ότι με θέλει μετά όταν ήρθε εδώ έβγαινα μαζί του φιλικά και λίγο προς το ερωτικό αλλά αυτός γνώρισε και αυτήν που παντρεύτηκε και έγειρε προς αυτήν. Α, τώρα είμαι 43 και τον δεύτερο τον ήξερα από το σχολείο παντρεύτηκε για 20 χρόνια και χώρισε μου έλεγε ψέμματα ότι με ήθελε από τότε και εγώ του έριξα άκυρο και βρήκε την άλλη.
Η δελφίνι είναι παλαιό μέλος που έχει παιδευτει με κάποια γεγονότα. Μπορείτε να διαβάσετε τις αναρτήσεις των μελών μπαίνοντας στο προφίλ.
Μάλλον δεν με θέλει κανένας εμένα ούτως ή άλλως!!!
Απο τη στιγμή που ανοίγεις ενα ποστ να δέχεσαι τη γνώμη του αλλου ακομα και οταν δεν σου αρέσει. Εισαι αρκετα μεγάλη για να μπαίνεις σε κατινιες να θάβεις πισώπλατα αλλες κοπελες και να τις ρεζιλευεις στέλνοντας πριβε λες και σε εχουν ενοχλησει. Ειναι ολοφάνερο νομίζω γιατί δε σε προτιμούν. Βγάζεις πολυ ανασφάλεια πέρα απο κακια..
Ήσουν ποτέ με κάποιον που ήθελες πραγματικά? Ή έχασες το χρόνο σου με ανθρώπους που δεν ήθελες?
Μη τρελενεσαι νταξ όλοι εχουμε κάποιους που ταιριάζουμε, αλλά τώρα μέχρι 43 και είχες μόνο 2 που δεν τους ήθελες κιόλας , περίεργο.
Ε πάντως οι απαντήσεις σου δε στάζουν και καλοσύνη για να λέμε την αλήθεια [emoji846]
Σίγουρα θέλει και αυτοκριτική, όλοι μας πιστεύω το κάνουμε, ειδικά μετά από κάποια αποτυχία ή κάτι που μας παραξένεψε.
Είχα φυσικά και άλλες σχέσεις σε μικρότερη ηλικία αλλά με ενδιαφέρουν αυτές οι τελευταίες ύστερα από κάποια γεγονότα που πέρασα
Και τι περιμένεις ακριβώς; να σου πω μπράβο που θάβεις αλλες κοπελες και μάλιστα τις εκθέτεις με το να στέλνεις φωτογραφίες; ποιος ακριβώς σου εδωσε το δικαίωμα να τις στείλεις σε φωτογραφίες και ποια είσαι εσύ για να το κάνεις. Το οτι εισαι σε ενα φορουμ αλληλοβοηθειας δε σημαίνει οτι θα βγάζεις χολή θα φέρεσαι ανήθικα κα8 εμείς θα σου λέμε μπράβο. Τα χεις πολυ μπερδεμενα στο κεφαλι σου. Και ναι για μενα ξεπέρασες κάθε όριο με το να στείλεις φώτο που δεν ειχες κανενα δικαίωμα. Άποψη μου.
Τα χώνεις με το γάντι.. Εγω παλι δε μπορώ. Κάποια πράγματα με βγάζουν έξω απο τα ρούχα μου. Και καλα να ηταν κανα κοριτσάκι 20 χρονων ακομα ανωριμο. Αλλα 43 και να έχει τετοια συμπεριφορά; το χουμε βρει καραμελα οτι το σαιτ ειναι αλληλοβοηθειας για να φερομαστε ανήθικα και να μη μπορούν να μας πουν και τιποτα. Ε οχι ρε φιλε. Κάθεσαι και εκθέτεις γυναίκες που δεν σε εχουν ενοχλησει ποτε; θα κάτσεις να τα ακούσεις.
Ανήθικο αν θες να μάθεις είναι αυτό που κάνεις εσύ να λασπολογείς εις βάρος μου και να με λες ανήθικη και κακιά.
Ειρήνη ημίν κορίτσια. Τόσο όμορφα κορίτσια δε θέλω να μαλώνουν, στεναχωριέμαι :)
Ταπεινοφροσύνη, μετριοφροσύνη. Θα πρόσθετα λίγο από αυτά δελφίνι μου και θα είσαι κελεπουρι ;) Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τα στραβά και τα καλά μας, ε κάτι τους χάλασε σε σένα κάτι άρεσαν στις άλλες, οκ , πάμε παρακάτω, άστο να φύγει. Λίγο αυτοκριτική, αλλά μην ασχολείσαι με τις άλλες, τζάμπα βασανίζεσε, μπορεί ποτέ να μην μαθεις τι έκανε κλικ στον άλλο και πήγε , άστο.
Δελφίνι στάνταρ δεν κάνεις τίποτε για να βελτιώσεις τον εαυτό σου.
Ε όχι και να σε φάω, δε ξέρω τι έχει περάσει ο καθένας γι'αυτό και δε κρίνω, αλλά προσπαθώ να απαντάω επί του θέματος αλλά και με ειλικρίνεια.
Ναι μου αρέσει πολύ η ευγένεια ειδικά απέναντι στις γυναίκες μιας και σας έχω αδυναμία. Εσείς είστε πιο σκληρές μεταξύ σας [emoji848]
Χαλαρή κουβεντουλα κάνουμε, μη τρελενεστε μωρέ.
Άλλωστε και οι κακες έχουν τη γοητεία τους [emoji39] και καμιά φορά σε κατάλληλο περιβάλλον βγαίνει βγαίνει πολύ καλό :) οπότε μη μου κατηγορείτε τις κακές γυναίκες ( δε λέω ότι εσύ είσαι κακια δελφίνι, γενικά το λέω αυτό )