Originally Posted by
GeorgeGr1
Εγώ παλιότερα έχω πάει με ιερόδουλες. Το έκοψα μόνο και μόνο λόγω υγείας μην πάθω κάτι. Δεν είναι σώνει καλά λόγω ανασφάλειας η λόγω ότι δεν μπορώ να προσεγγίσω κάποια.
Εγώ λοιπόν για μεγάλα διαστήματα παλιότερα δεν επιθυμούσα σχεση, γενικώς δεν ήμουν της σχέσης, ήμουν λίγο free, εγώ το αμάξι και η καλοπέραση μου. Έλα όμως που τις γυναίκες τις αγαπάω και γενικώς δεν μ αρέσει να φερομαι πουστικα όπως έγινε 2-3 φορές με κοπελες οπου επιδιωξα σχεση με σκοπο να πηδαω, αυτές γούσταρανε όμως μετά ουσιαστική σχέση κτλ και γίναμε κουβάρι με αποτέλεσμα στενοχώριες τύψεις κτλ.
Επίσης το να επιδιώξω one night stand με το να τη πέσω σε καμία κοπελίτσα τύφλα στο μεθύσι που πιθανώς θα το μετανιώσει την άλλη μέρα, η να κολλάω σε κοριτσάκια με χαμηλή αυτοπεποίθηση να τους πουλαω έρωτα με σκοπο να τον χώσω κάπου, όχι κοπελιά, χίλιες φορές σε μια ιερόδουλη και πάλι Όχι με όποια να ναι, είχα βρει 2 που το γούσταρανε και το έλεγαν, είχαμε μια πιο καλή επαφή.
Σορυ αλλά και μόνο που σκέφτομαι κοπέλα που πηδούσα και αυτή με γούσταρε και περίμενε ποτέ θα είμαστε ουσιαστικα μαζι, ενώ εγώ πέρα βρέχει, σιχαίνομαι τον εαυτό μου πιο πολύ από την ιερόδουλη.