Εγώ λέω ξεχασετο και ζήσε τη ζωή σου. Στην ηλικία σου πεθαίνουν από μηχανάκια κτλ. Αυτά πρόσεχε ;)
Printable View
δε συμφωνω..
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως, με βοήθησαν πολύ!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ , αποπραγματοποιηση ειναι κ ειναι συμτπωμα του ακραιου υποκοφου αγχους...αν συνεχισει δες ψυχολογο για ψυχοθεραπεια.. οσο αγχωνεσαι τοσο θα σε πιανει αυτο το κενο στον εγκεφαλο και το μηδεν συναισθημα, τροπος ανιτμετωπισης ειναι η χαλαρωση με οποιονδηποτε τροπο πχ αναπνοες...αλλα οσο σκεφτεσαι αρνητικα, τοσο πιανει, οταν σκεφτεσαι προσπαθησε να εκλογικευεις τις σκεψεις σου, πχ το οτι δεν χτυπαει η καρδια οταν κοβεις αναπνοη ειναι φυσιολογικη συνεπεια κ οχι παραισθηση φυσικα..επισης τις παραιασθησεις μας δεν τις καταλαβαινουμε εμεις οτι ειναι παραισθησεις, αλλα οι αλλοι...οποτε ηρεμησε.
Ευχομαι να σε βοηθησα κ γω.
α επισης η αποπραγμτοποιηση ειναι μηχανισμος αποσυνδεσης κ προστατευει τον εγκεφαλο απο υπερβολικη φορτιση, ειναι δλδ ενας μηχανισμος αμυνας κατα του αγχους...δεν παθαινεις κατι παραπανω απο αυτο.. οποτε οπως καταλαβαινεις απλα πρεπει να αποφορτισθεις απο το αγχος.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και ενδιαφέρον αυτή η συμβουλή που μου είπες θα την έχω υποψην αν τυχόν το ξανά πάθω... δεν το έχω πλέον, από το υπερβολικό άγχος ήταν σίγουρα! :)