να σπουδασω κατι που δεν μου αρεσει μονο για αυτον τον λογο δεν θα το εκανα
ασε που δεν εχω και τα χρηματα
ας μην φευγουμε απο το θεμα
Printable View
εμενα οσες μου ζηταγαν φωτο με το καλημερα τις εστελνα απο εκει που ηρθαν συνηθως προς το σεπτεμβρη τις πιανει η προκοπη και μιλουν πιο σοβαρα αλλα εχει μεγαλη σημασια το τι θα γραψεις πχ αν γραψεις ενα κατεβατο ειμαι μουστακαλης παιζω συχνα κομπολοι ταβλι φοραω καπελα μ αρεσει η γυμναστικη μαρεσει το μπιλιαρδο κλπκλπ οσο περισσοτερα γραψεις τοσο πιθανοτερο ειναι να βρεις αυτο που θες
ειχα στειλει σε πολες φωτο μου αρκει να μην ηταν με το πρωτο μυνημα οσες με θυμωντουσαν νυχτα ειναι απιθανο νσ μιλανε σοβαρα στην αρχη μιας γνωριμιας
και τι σου έλεγαν? τι έγραφες στα μηνύματα?
οτι να ναι οπως μιλας σε ενα γνωστο σου γεια σου τι κανεις πως τα περνας κλπ και μετα απο καμια βδομαδουλα ανταλαζαμε και φωτο αν συνεχιζοταν το μπλα μπλα
με μια θυμαμαι μιλαγα για καιρο και ολο μου ελεγε αποψε θα το κανω με ενα παιχταρα που γνωρισα πριν 5 λεπτα και εκανε αυτο το πραγμα συνεχεια καθε μερα
οου πολες φορες οχι μονο μια συνεχεια προσπαθουσα νομιζω 3 χρονια εψαχνα καθε μερα
μετα απο 3 χρονια ναι πιο πριν ειχα γνωρισει μια που με καλυπτε σε ολα σαν χαρακτηρα αλλα εμφανισιακα ηταν σε αδιανοητη κατασταση αφου επαθα σοκ με αυτο που ειδα οταν συναντηθηκαμε τη συναντησα χωρις να ανταλαξουμε φωτο καν και μαλιστα ξενιτευτικα για να τη βρω
οταν ελεγα οτι μου ειναι αδιαφορη η εμφανιση δεν ενοουσα οτι θα πρεπει να ειναι σαν τερας εμφανισιακα ειχα βαλει αγγελια σε εφημεριδα κατι τετοιο πες και το πιο τρομερο απο ολα ηταν οτι πισω απο την τερατοποιηση εβλεπα εμενα αν με ειχαν φουσκωσει με μια τρομπα παντου
δε θα το λεγα δε θα σταματαγα αν δε γινοταν αυτο που ηθελα τοτε σταματησα και δε το ξανακανα αφου μαζεψα κανενα χιλιαρι ονοματα
ναι ειχα βαλει αγγελια σε εφημεριδα γιατι δεν ηθελα να συμβιβαστω με οτι να ναι
Μπορείς να δοκιμάσεις, δεν χάνεις τίποτα. Γενικά όταν δεν έχεις εμπειρίες, πολλά περνάνε από το μυαλό σου μέχρι να τα δοκιμάσεις. Αφού δοκιμάσεις, θα καταλάβεις εάν όντως σ' αρέσουν ή όχι.
Μαθητούδια κι εμείς αρέσαμε ωραίες καθηγήτριες, αλλά ήταν απλά φάση και αγαμίες, μετα συγχωρήσεως.
Εμένα η θεία μου είναι 70 ετών ανάπηρη σε καρότσι και φοράει καθετήρα, σε ενδιαφέρει;
Όταν λές Panos 19, εννοείς 19 εκ;
Για να ενημερώσω την θεία μου αν της κάνεις ως μέγεθος γιατί παλιά τα είχε με τον Ricko Strong( >25 εκ)...
οι μεγαλυτερης ηλικιας γυναικες ειναι πιο ευκολες;
οι λεγόμενες mil θα ξέρουν τι θέλουν
πόσο μικρές?
συγνωμη και παλι πανο. αλλα μου δειχνεις πολυ απελπισμενος να κανεις σεξ. εισαι 19 μαλλον; κανε οτι κανει χρονια τωρα η νεολαια. βγες εξω για ποτο για καφε βρες μια κοπελα και οτι σου βγει. ουτε η ζωη ουτε το σεξ ουτε ο ερωτας ερχονται με οδηγιες χρησης. απλα σταματα να ξεφτιλιζεις ετσι εδω εστω τον εαυτο σου. και αν σου αρεσουν τοσο πολυ οι μεγαλυτερες μπες σε εφαρμογες βαλε και ψευτικο προφιλ και ολο και καποια θα βρεις. που ξερεις μπορει να σου τυχει και καμια εμπειρη να τα μαθεις ολα με την πρωτη. αλλα αυτο που κανεις εδω μεσα ειναι τουλαχιστον λυπηρο. για το καλο σου ακομη μια και τελευταια φορα στο λεω προστατευσου.
Διαφωνώ, γιατί οι μικρούλες βλέπουν ότι περνάει η μπογιά τους και ζητάνε πολλά. Οι μεγάλες βλέπουν ότι έχουν μειωθεί οι επιτυχίες τους και χαμηλώνουν τις απαιτήσεις. Ή τουλάχιστον, έτσι καταλαβαίνω ότι το βλέπει ο Πάνος, ακόμα και να μην ισχύει. Επίσης (πάλι στη βιολογία το πάω), είναι λογικό στους άντρες να αρέσουν οι μικρούλες, γιατί είναι και πιο γόνιμες από τις 40 και πάνω (και στα θηλαστικά τα αρσενικά τις νεαρές προτιμούν να κυνηγάνε).