Originally Posted by
thanosP
Αλλα αντ αλλων
Εσυ η ιδια λες οτι ειχες προκαταληψη κ τα εβαζες με τς γιατρους στην αρχη,κ κατηγορεις εμενα οτι απορριπτω κ δεν δεχομαι?Κατι που ειναι λαθος κιολλας,γιατι δεν καταλαβες καλα τι ειπα.Εγω ποτε δεν ειχα καμια προκαταληψη ή κατα των φαρμακων ή των ψυχολογων...μιλω με βαση τη δικη μου εμπειρια...και αυτο ειναι το νοημα της κριτικης σκεψης...να δοκιμαζεις κατι και μετα να κρινεις δηλαδη......Δεν εισαι η μονη που εχεις παει σε 300 γιατρους κ ψυχολογους και καλο θα ηταν εαν δε γνωριζεις τι εχει κανει κ περασει εανς αγνωστος που μιλας να μην κανεις τετοια κριτικη με επιθετικοτηκοτητα.......Το φορουμ αυτο ειναι για ανταλλαγη εμπειριων,ετσι και εγω ροτησα να μου παραθεσεις παραδειγματα που σε ωφελησαν απο την γνωσιακη,,,,,κατι π ευτυχως εκανες στο τελευεταιο μηνυμα......Δεν ζητησα ουτε συμβουλες ουτε κριτικη......
Εχω περιπου 10 χρονια τη διαταραχη,εχω κανει και ψυχοθεραπεια 1(λιγο αλλα πολυ για να εχω αποψη) χρονο γνωσιακη κ 3 ψυχοδυναμικη,η οποια ηταν η μονη που με βοηθησε,αλλα αυτο εξαρταται τον καθενα....εχω παει και γω σε 300 γιατρους και ολα αυτα τα αναφερω γιατι μου εκανες τον συμβουλατορα.....μιλησες για ευθυνοφοβια και διαφορα λες και μας κανεις τον ψυχολογο....ολα αυτα μου δινουν το δικαιωμα και η πειρα 10 χρονων με την ιψδ να εχω μια τιμια αποψη...Οσον αφορα αυτα που λες οτι γιατι δεν δεχομαι και να παω να κανω τη ψυχοθεραπεια μου,τα προσπερνω ειναι γελοιοτητες, γιατι ήδη εχω κανει αρκετα πραγματα.....μπορει κ περρισσοτερα απο εσενα αλλα δεν με ενδιαφερει.....Εμπειριες ζητησα να ακουσω αποψεις για το πως θα βοηθηθω......εθεσα το θεμα με τη γνωσιακη ψυχοθεραπεια οτι απορω πως βοηθα και εχω το δικαιωμα γιατι εμενα δε βοηθησε και οταν μιλησα για πάλη εννοουσα ενα συμπτωματα της ιψδ με τις σκεψεις και οχι γενικοτερα για τη ζωη,,,,οποτε περιμενα να εισαι πιο σαφης στα παραδειγματα με τη γνωσιακη...εσυ μου ειπες κανε και θα δεις στην πορεια.....οκ αυτο το ηξερα κ μονος μου να το κανω.......Αλλα τελος δεν με ενδιαφερει πλεον η αντιπαραθεση για τις ψυχοθεραπειες,,,,,,κ λαθος που το αρχισα,,,,,εξαλου πιστευω οτι στον καθενα βοηθουν διαφορετικα πραγματα......οπως εμενα βοηθησε η ψυχοδυναμικη ετσι εσενα η γνωσιακη......Βαρεθηκα κιολλας αυτο το θεμα.......Και στην τελικη εγω εχω σοβαρη ιψδ οπου μονο φαρμακα βοηθανε...και ροτα και τον ψυχολογο σου αν ισχιει αυτο